45063
10255461851509447102.jpg
  • Bence9292
    Mondom: "Videora iPod touch Converter lefagy, kilép, 45 perces filmből lesz 16 másodperces stb..."

Tehát ez nekem nem megy. Érdekes egyébként, mert a régi gépemen konvertált rendesen, de az új gépemen hibákat dob. Valószínűleg nem szereti a 64 bites Vista SP1-et.

Valami más program?
  • szurop
    Én ezzel
  • Bence9292
    Srácok lenne 1 kis problémám. Nem tudok iphone/itouch-ra videot konvertálni, mert a Videora iPod touch Converter lefagy, kilép, 45 perces filmből lesz 16 másodperces stb...

A kérdésem: Ti mivel konvertáltok bármilyen formátumú videot iphone-ra? Légyszi ajánljatok vmit, lehet ingyenes vagy fizetős, mind1. IMtoo-t már próbáltam, de csak iPod Videora tud konvertálni, de annak kisebb a felbontása.

Köszi!
  • GregSB
    1-3 hetet csúszhat az SDK

Miért nem lepődtem meg? -.-
  • aitken
    hali! van itt vki aki amerikából esetleg németből vett
    iphonet magának? a beszerzéssel kapcsolatban szeretnék
    kérdezni. tud vki segiteni? [email protected]
  • Lacee
    ilyet lehet kapni valahol az országban?
  • PyRex
    milyen koncepciót?
  • Sly06
    Samsung F490 - erre varrjál gombot!

Jáá milyen érdekes, még annó csináltam egy koncepciót ami full ugyan így nézett ki
  • GregSB
    iPhone Guitar :D

Másik videó róla
  • GregSB
    Mármint az érthető hogy veszel ilyen telefont, nem hogy az Apple magas lovon ül :S
  • GregSB
    Teljesen érthető...

Én még kivárok :) Egyelőre elvagyogatok a 6233-al, aztán remélem év második felében jön a normális tudású iPhone take 2 :)
  • PyRex
    netezni mindenen szar iphone után, még laptopon is (egér nélkül), viszont ez kemény 57 ezer forintért tud wlan-t, 3g-t, hsdpa-t, RENDES email klienst (fájl csatolás, esstébé soroljam?), meg sok olyat, amit az iphone is tudHATNA, de NEM TUD. Elegem van, az Apple-nél kicsit magas lóra ültek. Szarnak ránk, úgy gondolják majd kijön a 3g iphone és akkor majd vedd meg azt... talán annak majd a tudása is méltó lesz a telefonhoz.
  • G_ArchAngel #1050
    mellé akarja...

én még mindig a Tacsi-ra szavazok, N82-vel:)

amúgy azt nem értem, hogy miért vastag az N73/N82 - leveszem a hátulját és egy pofás vékony telefont kapok - miért kell 4mm vastagnak lennie?
  • GregSB
    Ez zsír telefon, ismerősömnek van és próbáltam. Netezni szar rajta iPhone után :D
  • PyRex
    ha lemondanék a plusz funkciókról, akkor egys dizájnos üzleti telefon kellene, nem vennék pda-t soha.

mondjuk ilyet:

(zárójelben csendben hozzáteszem: még az is lehet, hogy az iphone mellé beszerzek egy ilyet)
  • G_ArchAngel #1047
    Tegnap láttam WH.Smith-ben egy elég vastag könyvecskét iPhone-hoz:)

Amúgy döbbenet, hogy mennyi Apple/Mac újság van Angliában, de az összes most a MacBook Air hypeolásával van teletömve, így nem vettem egyet sem...
  • GregSB
    Nem igazán... Egy srác csinált hozzá adapter, de ezzel csak azt érte el hogy a google maps-el be tudja lőni hol van. Nem hiszem hogy sokan rá fognak cuppani arra, hogy navigációs softwareket portoljanak a telefonra, amíg nincs rendes GPS benne.
  • Bercy #1045
    Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e az iphone-al valahogy a gps navigáció. Valahol mintha azt láttam volna, hogy igen de itt a kereső semmit nem dobott ki.
  • GregSB
    Ha eladnád akkor melyik mai telefont / PDA-t vwnnéd? Csak kíváncsiságból :)
  • Lacee
    egy angol nyelvű cikkben azt írják, hogy az 1.4 lesz 2.0-nak nevezve, tehát nem egy későbbi lépésről van szó.
  • PyRex
    lehet, hogy mégsem adom el? :)
  • GregSB
    Szép lassan kezd beérni ez a telefon funkcionalitás szempontjából is. Nem értem hogy alapból miért nem így hozták ki tavaly...
  • GregSB
    "Komolyabb iPhone frissítést készít elő az Apple

[Appleinsider] Egyes pletykák szerint az Apple valójában nem az 1.1.4-es iPhone frissítésre koncentrál, hanem már a 2.0-ás változatot készíti elő. Az új mobil telefonos szoftver számos újítást fog tartalmazni, ami sok iPhone felhasználó számára nagyon hasznosnak fog bizonyulni. Ilyenek lesznek az Adobe Flash támogatás, másolás és beillesztés, WiFi-n keresztüli iChat és mások."

A "mások" rész alatt van még egy filebrowser, és fejlettebb bluetoothos kommunikáció is.
  • Lacee
    off

igen, anno még 4G-s ipodot onnan rendeltem, nem volt semmi gond. ugyanúgy működött, mint bármilyen más neten rendelős cég... igaz, sok negatív élményről olvasni a pixmaniaval kapcsolatban, nekem pozitív a tapasztalat.

on
  • Kokesz02
    pixmania-rol rendelt már valaki (biztonságos)??? jah és bocs az off-ért.
  • Lacee
    hallottatok már a ZiPhone programról? van vkinek tapasztalat róla? elvileg szoftveresen unlockol 1.1.3-as iphone-t is. valaki el tudn nekem mondani pár mondatban mit jelent ez, és miben különbözik a jailbreaktől? nem értek hozzá :)

azért kérdem, mert elvileg folyamatban van eyg amerikai beszerzés, ami értelemszerűen 1.1.3-as firmware-lesz... házilag tudom majd függetleníteni?
  • G_ArchAngel #1036
    Appleblog-on immár...:)
  • Lacee
    létezik olyan fülhallgató-adapter, ami mikrofont is tartalmaz?
    valami ilyesmire gondolok.
  • GregSB
    Starbuck Quickorder

A múltkor linkeltem erről egy pletykát, úgy látszik meg fog valósulni :)
  • PyRex
    az lehet, de én 1 hónapja 130-ért el tudtam volna adni a használt, karcos hátú iphone-omat, amit 2007 októberben vettem 129-ért. :) több embernek is el tudtam volna, mert amíg nem törték meg az 1.1.2-t, addig olyan hiány volt belőle, hogy újra az egekbe mentek fel az árak :)) most persze a béka segge alatt vannak, mert az összes behozott, eddig nem függetlenített 1.1.2-es telcsit megtörték... :)
  • Lacee
    jelenleg a "16gigás 130-ért" változat a szimpatikus... :)

amúgy egyetértek az elméleteddel, sajnos szinte minden így működik - autó, számtech eszközök stb
  • G_ArchAngel #1031
    menj be egy fotós fórumra és próbálj egy két hete vett, eredetileg 100e-s objektívet 80e felett eladni, szerintem olyan oltást kapsz, hogy napokig nem térsz magadhoz:)

• PyRex
    nálad lehet, de ez baromság.
  • G_ArchAngel #1029
    apronet.hu?

nézegesd naponta 3-4×, gondolom az ilyet nem kell sokáig hírdetni - amúgy a 100- teljesen reális, mert ha 120-asz új, akkor amint megveszi vki -20%

nálam legalábbis a műszaki/IT cikkek egyből ezzel indulnak, ha használtak...
  • Lacee
    tudnál linkelni ilyen hirdetéseket? annyiért elgondolkoznék a beruházáson :)
  • GregSB
    Őőő. Azt meg hogy? :D Internet communicatorként vagy mi? :D
  • G_ArchAngel #1026
    az angol O2 bevette a kínálatába az iTacskót is:D

• PyRex
    ja, ezért fogom eladni :))))))))))) najó, csak vicc vót :)
  • G_ArchAngel #1024
    már csak az ára miatt sem, már láttam 70-90e körül is apróneten...

(gondolom nem újak, hanem megvette őket a kisgyerek, 2 nap után rájött, hogy nem tetszik neki és beadta egy másik készülékért...)
  • szurop
    Nem is hiánycikk. Az osztályból kettőnknek is van, már nem olyan nagy különlegesség, hogy hiánycikk legyen.