45063
-
#1102 Ahány ember annyi igény :)
Nekem az iPhone az SW2.0-val maximálisan kielégítenlé minden igényemet HA LEHETNE KAPNI ITTHON MÁR VÉGRE. Nincs égető szükségem azokra a +-okra amit az N Nokiák tudnak ezen felül... -
#1101 Feltört SW-vel nem lehet majd használni az App Storet...
Szóval erről ennyit :S Amíg nem lesz nálunk itthon hivatalosan kapható a telefon addig nem használhatjuk az App Storet. --> Beindul a warez a programoknál és játékoknál. -
G_ArchAngel #1100 iTacskó még drágább is viszonylag (ha az ár/értéket nézzük), mint az Ájfón, de nekem akkor is jobban kellene, mert pont azt tudja, ami tetszik a iPhone-ból, de az iPhone telefonként nem tudja, mit egy N-series Nokia...
20 USD meg egy vicc, akinek 100e van ezekre a játékokra, annak nehogy már 3000 Ft gondot okozzon félévente... -
#1099 Jelenleg a Q&A folyik.
Valaki megkérdezte hogy VOIP programok engedélyezve lesznek é. Erre válasz: WiFin keresztül igen, mobilneten (EDGE) keresztül nem. -
#1098 Szóval összefoglalva:
-SDK ma elérhető bárki számára, aki fejleszteni akar.
-Gyerekjáték a kezelése, interfészeket drag&drop módszerrel pakolhatunk össze, kapunk szimulátort a tesztelésre, stb...
-A fejlesztő program csak Macen és OSX-en működik, nincs PC-s verzió.
-Ha valaki be akar lépni a fejlesztők közé $99 dolláros belépési díjat kell fizetnie.
-Minden eladott program után 70% a fejlesztő, 30% az Apple zsebébe vándorol.
-Az ingyenes programok tényleg ingyenesek lesznek, nem lesz semmi havidíj vagy ilyesmi.
-A programokat a 2.0-s updatel települő App Store programmal lehet megvenni / letölteni, vagy iTuneson kersztül. (arról nemvolt szó hogy az App Storehoz kell e ITS account)
-SW 2.0 Júniusban lesz elérhető iPhonera és iPod Touchra. iPhonera ingyenes lesz, iTouchra megint fizetni kell (állítólag könyvelési okok miatt)
-SW2.0 újdonságok: Vállalati funkciók (Push Email, Push Calendar, Push Contacts, Global Address List, Cisco VPN, WPA2/ 802.1x, Security Policies, Device Config, Remote Wipe. Apple has licensed ActiveSync from Microsoft and will be incorporating native ActiveSync and Exchange support into the iPhone's existing apps (mail, cal, contacts)).
+Egy csomó játék jön a telefonra EA-tól, SEGA-tól és még sok más fejlesztőtől. A livebloggolók szerint a játékok rohadt jól nézek ki + kihasználják a telefon giroszkópját. Remélem lesz videó erről :)
Semmi hír 3G-s iPhoneról, vagy Európai terjeszkedésről! -
#1097 iFund - mint a Google az Andoridnál ők is kiosztanak pénzt azok között a developerek között, akik megcsinálják a legkillerebb appokat.
A különbség annyi, hogy míg a Google $10millát oszt ki, addig az iFund $100 milliót! -
#1096 Júniusban jön az SW 2.0. Ezzel lehet majd az új appokat letölteni, megvenni, használni stb... Iphonera ingyenes update lesz, iPod Touchra megint fizetni kell :D:D:D:D
Nem hiszem el, asszem nem éri meg táccsot venni, mert fél évente jönni fog rá egy fizetős update ami az iPhonera ingyenes... -
#1095 És jönnek a játékok!
Már be is mutattak egy X-wing szerű űrhajós-lövöldözőst. Az űrhajót a giroszkóppal lehet irányítani (pl ha jobbra döntjük a telefont jobbra fordul), lőni az ujjunkal tudnk.
-
#1094 Bekeményítenek céges fronton :)
-
#1093 Na ma lesz az SDK bejelentés. Azt lehet tudni, hogy reggel 10-kor fog kezdődni, de hogy melyik időzónában azt elfelejtették megemlíteni :D
Mindenesetre ha kaliforniai idő szerint, akkor itthon 19:00kor fog kezdődni, a NY-i idő suerint, akkor 16:00-kor. -
Xing #1092 iPhone itthon: csak a következő évtizedben -
#1091 Ha az #1002-re gondolsz, abból nemigazán jön le, hogy USB keresztül nem lehet rajta netezni. "(Wifi-vel csatlakozok a routeremhez.)" #1077 Feltettem egy kérdést, melyre válaszul "szerintem csak edge v. wifi" volt. Ergo még mindig nem volt előttem világos. Hála Neked mostmár az. -
szurop #1090 Te nézz vissza egy oldalt, és látod hogy nemlehet usb-n keresztül netet elérni. Csak wifi, vagy edge. Hozzám is jár a haverom az ő iphonejával. -
#1089 Valaki nézze már meg legyen oly kedves, hogy dokkolón v USB-n keresztül lehet-e iPhone-on netezni? Sajna nincs wifi-s routerem, sem wifi a közelben és ahogy látom az installer progihoz vmiféle net kell (edge, wifi)
köszi. -
#1088 miért kéne hozzá turbosim? a ZiPhone és iNdependence programok korában :) -
szurop #1087 Ha netán megfognak a vámon azt úgy kell csinálni, hogy fogod az ebayes fizetési számlakivonatot, és átírod a telefon értékét. Nekem is így vámoltak 50$-os iphoneról. De ha ajándékként van feladva, akkor mégkissebb a valószinűsége hogy vámoltatni akarnak. Az a lényeg, hogy adjanak valami turbosimet, vagy valami hasonló kütyüt vele. A számítógéppel való összekötéssel meg az a probléma, hogy rá pakolni nem tudsz dolgokat, egyedül a fényképek mappáját látod a géppel, és azt is csak olvasásra. Van olyan progi, amivel bele lehet túrni a rendszerkönyvtárába, de én inkább nem csesztetem. -
#1086 8 GB-oshoz már olcsóbban is hozzájuthatsz (100-110 körül saccra), a 16-os verziót árulják 140 körül itthon. Ha eBayen megnézed, onnan rendelve szállítással együtt kb 120 rugóra jön ki az ára (az általam talált legolcsóbb volt 115), viszont van vele egy kis kockázat: ha megállítják a határon (nagyjából 10-20% egyébként) akkor rájön a vám+áfa, és máris 140-nél jársz sajnos. az egyetlen költséghatékony megoldás, ha ismersz valakit az USAban aki jön errefelé hamarosan, vesz egyet személyesen és behozza neked :)
természetesen nem csak OSX alatt megy, viszi a windows is. és ha függetlenítve van, akkor bármelyik magyar hálozaton műkszik. -
#1085 Sziasztok!
iPhone vásárlásán töröm a fejem. Jelenleg a mobil funckióin kívül nem sokat tudok róla. Tudna valaki mesélni róla egy kicsit, aki rendelkezik egy lyen fekete drágakővel? Pl. csak MAC-ról lehet rá dolgokat rakni vagy Vista is megfelel neki. T-Mobile hálózaton, hogy megy. Illetve ki honnan vette, mert vetarán soknak találom a 145 e Ft-os árakat, miközben Amerikában 88 e Ft. -
#1084 elég pihent, elképzelem ahogy a faszinak fröcsög a hab a szájából ahogy mondja :) -
#1083 The iPhone is a piece of shit, and so is your face. -
#1082 hát igen, nálunk azt hiszem olyan 40-45% körül van - térkép -
#1081 enyhén máshogy mennek ott a dolgok, nálunk meg örüljünk ha van 3g kb. :D -
G_ArchAngel #1080 Az angol Hírközlési Hatóság, mely a 3G licencekért is felel hatalmas összeggel büntette meg az O2 távközlési céget, mert 3G lefedettsége 2007 év végére nem érte el az előírt 80%-os mértéket. Az angol Vodafone, T-Mobile, Orange és 3 sikeresen vette az akadályt, de az O2 a lassúsága miatt 2,5 millió fontot kénytelen befizetni, hiszen lefedettsége csupán 75,69%. Az O2 június végéig kapott haladékot, hogy elérje a 80%-os mérföldkövet, ha addigra sem sikerül akkor ennél magasabb büntetésekre is számíthat.
Már csak a 3G-s iPhone kellene:) -
#1079 ...úgyhallottam, hogy a hívószámkijelzés probléma inkább Vodkaphonra jellemző (sajnálatosan én épp ezzel rendelkezem)
Gyakorlatilag, ha nem vagyok EDGE-re előfizetve (V-nál ha jóltudom nem is lehet) és WiFI sincs a közelben, akkor felejtős a programok feltelepítése? [csak ha tud iTunes-on keresztül szinkronizálni, FW-t frissíteni, akkor egy smia USB-m keresztüli netkapcsolat már terhes?] -
#1078 - net szerintem csak wifi/edge
- nekem soha nem vesztette el a hálózatot (sőt sztem jobban van térerő, mint a samsung e900-omon)
- telefonszám: nekem minden +36..-al van benn a telefonkönyvemben, azzal tökéletes, amúgy passz
- sms: ki lehet kapcsolni -
#1077 Sziasztok, az installer programhoz ill. az általa telepített source-okhoz csak WiFI, vagy EDGE használható? Tehát ha dokkolóval összekötöm a PC-vel -amin ugye van net- akkor az megosztható a telefonra is? [sajnos nincs itthon WiFI-s routerem]
Gondolkozom egy ilyen telefonon, előtte átolvastam több fórumot. Amúgy aki napi szinten használja: mennyire megbízható? olvastam olyanokat, hogy előszeretettel veszti el a hálózatot, úgy hogy nem is figyelmeztet, hogy "offilne" vagy. Valóban ennyire gyakori lenne?
A telefonszám kijelzés probléma megoldódótt már? Úgyértem mutatja a kapcsolódó nevet a számhoz ki- és bejövő híváskor? SMS-nél ki nem állhatom a szövegfelimerést. Az benne van még? Bocs a kicsit sok kérdésért, azért remélem kapok választ :)
Üdv. -
G_ArchAngel #1076 független 3G iPhone-t a népnek! MOST! -
#1075 Egész pontosan azt mondta, hogy iszonyat mennyiségű ember használ tört iPhonet. Ő ennek örül, mer ez azt jelenti hogy az embereknek annyira tetszik hogy képesek feltörni csak hogy megszerezhessék. Szerinte a feltört telefonok ellen úgy kell harcolni, hogy független telefonokat kell bevezetni az említett régiókban. -
#1074 Egz pozitív nyilatkozat az Apple COO-jától
Azt ígéri hogy Ázsiában és Európában lesz független iPhone
-
#1073 Újabb pletykák:
-SDK júniusban jön, jövőhéten csak a beta-ját adják ki (mit sz@rakodnak ennyit vele? Eredetileg februárra ígérték...)
-3G-s iphone megjelenés "év közben".
-Az SDK megjelenése után a programokat kizárólag az ITS-en keresztül lehet majd megvenni és telepíteni.
-Az Applenek vétó joga lesz az összes alkalmazás kiadásáról, ergo ha valaki fejleszt majd programot azt ők először leellenőrzik, és ha úgy gondolják minden rendben csak akkor fog megjelenni ITS-en. (ez mondjuk logikus, kicsit vicces lenne ha boldog-boldogtalan bármint feltölthetne ITS-re)
-Forgalmazás új országokban: Olaszo., Sanyolo., Svájc, Kanada, Hollandia, Írország, Ausztria. Utóbbi 2-t már be is jelentették. -
#1072 Ezt jó hallani.
Március 6.-án mutatják be az SDK-t, és azt pletykálják ekkor fogják bejelenteni az új országokat ahol forgalmazni fogják a telefont. Abban nem is merek reménykedni hogy ezek között szerepelni fog Mo, de ha megemlítik a "later this year" vagy esetleg 2009-es kategória alatt, akkor már hepi tájm lesz! -
#1071 intereurópa bank támogatja, mi is akartunk anno ilyen zeneáruházat csinálni az online rádiónk mellé és az intereuropa bankkal elég jó szerződésk sikerült kötni. -
#1070 Jah, meg ezen felül lehetett olyat is hallani, hogy az itthoni bankok nem támogatják a mikrovásárlásokat (mint pl a 99 centes zenék), elég szépen megsarcolják őket, szóval még ez is betesz annak hogy ITS legyen itthon. -
#1069 nem "nem támogatja", csak olyan feltételeket szabna, hogy hülye lenne az apple idehozni az itunes-t... -
G_ArchAngel #1068 nem lehet tudni, mert határozatlan időre felfüggesztették - kellene hozzá ITS elérés, ami Ausztriában már van, de itt még nincs (Mahasz és Artisjus nem támogatja) -
#1067 Na akkor egész gyors voltam ;)
Azt nem lehet tudni mikortol forgalmazzák? -
G_ArchAngel #1066 féléves hír?:) -
#1065 Magyarországon az iPhone forgalmazási jogát a T-Mobile nyerte el.
www.macbolt.hu/iphone/
(lehet csak nekem újság :S ) -
#1064 1.1.4 megjelent, gyakorlatilag már a zIphone is kész hozzá :)
bár eddig úgy tűnik, semmi újat nem hozott a patch. Vajon marad a 2.0 az SDK-ra? -
Bence9292 #1063 Kozben megoldodott a problema. A Xilisoft video converter mukodik rendesen.