45063
-
#1182 iPhone 2.0 screenshotz
Iszonyat be van lassulva az oldal, remélem holnapra felgyorsul... -
#1181 Legeslegoptimálisabb esetben 2009-2010 körül lesz kapható itthon. -
#1180 Arra nincs még valami megoldás, hogy wifi-n vagy bluetooth-on keresztül lehessen szinkronizálni az iTunes-szal?
Nekem kábellel sokszor szétkapcsol majd vissza (minhta kontakthibás lenne). -
G_ArchAngel #1179 nem lesz egyhamar, kimaradunk a fejlesztési körből - ha nincs ITS, akkor nincs iPhone -
#1178 Magyarországon mikortól lehet a T-mobile-nál kapni, nem tudja valaki?
Megnéztem honlapukat,semmi említés, google-n is csak annyi, hogy a T-mobile kapta a forgalmazási jogot.
Neten kerestem, csak kártyafüggetlenül találtam Mo.-n iPhone-t. Utánaolvastam itt is a fórumban és nem találtam semmi ilyen utalást, hogy mikortól lehet T-mobile-nál, vagy egyáltalán már lehet-e. -
#1177 Tartsd folyamatosan lenyomva az ikont,amit mozgatni akarsz! -
#1176 Hogyan lehet az ikonokat rendezni az iphone-on? Az elöbb sikerült valamit összenyomkodni aminek hatására elkezdtek remegni az ikonok és lehetett őketet szabadon rendezgetni, a kérdés, hogy ezt vajon hogy csináltam? :) -
#1175 tetszik. holnap rendelek párat. -
#1174 A legdrágább iPhone
-
#1173 Lehet kicsit béna kérdés lesz, de még kezdő vagyok iphone terén.
Az van, hogy itunes-szal felraktam pár számot és utánna iphone PC suit-tal véletlenűl kitöröltem egyet. Namost mikor az itunes-t az iphone-nal akarom szinkronizálni akkor emiatt hibát ír ki és reseteltetni akarja velem a telót :S
Kérdés, hogy van megoldás erre? Vagy létezik olyan program ami teljes mértékben kiváltja az itunes-t (mert pl a iphone pc suite nem tudja a képeket rendesen kezelni, csak egy mappát lát) -
#1172 2.0-as firmware-ra kijon valszeg! :) -
okbis #1171 A flash hamarosan megoldodik szerintem 1 1,5 hónap az adobe már elkezte fejleszteni ezt az apple is bejelentette. -
szurop #1170 Külön megnyitod safariban. Más nincs. -
#1169 youtube-on meg lehet valahogy nézni az egyes videok commentjeit? -
#1168 Legnagyobb gondom meg mindig flash oldalak nezese! :( -
#1167 nekem megy az 114 minden gond nélkül..Pyro most néztem az ikonokat amik elvileg a 2.0 fw-ben lesznek, igázából nem eröltették meg magukat :) -
#1166 Nekem is az van,de csak lustasagom miatt! -
tom110 #1165 http://gportal.hu/portal/gwarez/ gyertek fel g portálos oldalamra ahol mobilos játékok vannak.ha a fórumba mész hát ott fil zen játék mobilos cuccok várnak.fgv -
szurop #1164 Jó de mikor? Én még tartom azt hogy csak 1.1.3 elég. -
#1163 Majd fog!! 1.1.4 csak apro javitasokat tartalmaz! -
szurop #1162 Inkább csak 1.1.3-at. Az 1.1.4 és a 3 között nincs különmbség, de a 4-en nem megy a customize. -
#1161 Nyugodtan tedd fel 1.1.4-et is akar! -
#1160 nekem is az van és én is azon filózom, hogy frissítsek-e. :) -
#1159 Sziasztok érdemes 1.1.3-at vagy 1.1.4 es softwaret hasznalni nekem most 1.1.2 van -
#1158 azért hosszú idő alatt az iphone is karcolódik, de nem úgy mint a rendes telefonok, csak ilyen láthatatlan mikro karcok látszanak, de az is csak akkor ha a nap tükröződik rajta. -
#1157 Mondjuk az iPhone kijelzőjénél is megoldották hogy ne karcolódjon, de ha ugyanilyen anyagból fog készülni ez a flip akkor van egy olyan érzésem hogy nem 2 forint lesz a cseréje, ha esetleg letörne vagy sérülne...
Na mindegy, várjuk ki a végét. Az tény ha akarnak egy kissebb telefont csinálni akkor vagy ez a flip a megoldás vagy az hogy szétcsúsztatható legyen. -
#1156 Engem még az is érdekel hogy oldják meg, hogy az átlátszó flip ne karcolódjon. Ugyanis a lent linkelt cikk szövegéből kiderül, hogy az átlátszó flipnek mindkét oldala multi-touchos, szóval becsukott állapotban úgy fog viselkedni mint a belső kijelző. És ha karcolódik, maszatosodik akkor nem lesz túl szép egy ilyen "hártyán" keresztül nézni a telefont. -
#1155 hát nemtom, minden ami kihajtható, csúsztatható, stb, az előbb utóbb lötyög, recseg törhet... nem tudom.... -
#1154 Újabb Apple szabadalom, ezúttal iPhone-al kapcsolatos!
A készülék mérete kb pont fele a jelenlegi iPhone-nak, és egy kihajtható második touch feluletet kapott. Lehet ez lesz az iPhone Nano?
PhotoShopos fantáziakép:
-
#1153 Az megoldható iPhone-nál, hogy a korábban behozott internetoldalakat "offline" módban is lehessen olvasni? Le lehet menteni vhova? Egy darabig megmaradnak ugyan, de ha időközben felfrissít EDGE-n keresztül, -még ha nincs is a szolgáltatás- törli az oldalakat.
A másik kérdésem, hogy az sms korrektúra kikapcsoló programot [ha jól tudom "kB"] merre találom az installeren belül? Vagy külön source kóddal lehet elérni? -
#1152 valaki tudna segíteni Pannon edge beállításban?? -
#1151 Konvertalni kell,millio oldal ir errol! LEgtobb magyar oldalon is levan irva! -
#1150 Az iphone milyen csngőhangokat játszik le? Valahol halottam, hogy az mp3ak nem állíthatóak be csengőhangként. Igaz ez?
És videót se lehet vele rögzíteni? -
#1149 Jaja, nem kamu. Aki kifizeti a $99-t és csatlakozik az iPhone Developer Programhoz az letöltheti a 2.0 SW bétáját. Gondolom ezt törték fel. -
#1148 Meg nincs fullos verzio,de DEV team mar feltorte hozzajutott! -
#1147 szerintem csak 1.1.4 van hivatalosan... -
#1146 Már lehet kapni íreknél is a telefont :)
Most így mindkét képen szereplő elemet elfogadnám :) Az egyikből többet is :DD -
G_ArchAngel #1145 úgy tűnik -
#1144 őő, miért van 2.0-s firmware? :) -
G_ArchAngel #1143 a 2.0 firmware megvan valakinek?
mert appleblog-on azt írták, hogy már feltörték...