45063
-
oyster #1222 . -
#1221 3g-s modellben szerintem tök más sw lesz. mármint mind verziószámban, mind tudásban is. de ez csak az én véleményem. és szerintem a 3g-s modellt nem mutatják be, csak jóval a 2.0 sw után... -
#1220 Tudom. De nagy valószínűséggel mindkettőt Júniusban fogják bemutatni. (Új HW-t és új SW-t is), szóval szinte biztos, hogy a 3G-s modellben 1.2.0-as SW lesz :) -
#1219 a 3g-s nem egyenlő a 2.0-s szoftverrel :) -
#1218 Ha megjelenik egyaltalan nyaron! :) -
#1217 Lesz kontakt szörcs az SW 2.0-ban
Na erre az új 3G-s 2.0 SW-s modellre asszem már én is be fogok ruházni :) Legkésőbb ősszel. -
Dave77 #1216 Ok, thx all! -
#1215 én summerboardot használok a theme-ekhez -
szurop #1214 Summerboard a program neve. -
Dave77 #1213 Az Installer-el töltöttem le pár wallpapert meg theme-t az iPhone-ra. A képek megjelentek a Wallpapers menüben de a "Theme"-t sehol sem találom. Valami Theme-szerkesztő kellene elöször? -
#1212 Minek az? Symbian FTW -
#1211 MultiTouch meg ohne! :) -
#1210 Mivel pangás van (vihar előtti csend :):
Kiszivárgott két kép a Nokia iPhone riválisáról.
-
#1209 Walt Mossberg: 3G iPhone 60 napon belül!
(a videóban 6:30 körül kezd beszélni az iPhoneról)
Az ipse az All Things Digital egyik főszerkesztője, igen közel áll Steve Jobshoz és az Applehez, gyakorlatilag hónapokkal azelőtt teszteli az új termékeiket mielőtt azokat nyilvánosságra hozzák (béta teszter :)... Szóval asszem lehet adni a szavára :D -
#1208 Nincs info arról hogy nem lesz 8GB-os 3G teló, szóval továbbra se tudni hogy fake vagy sem :) -
szurop #1207 Csinálnak majd 8 Gigás 3G-s telót? Nem olvastam utána, de szerintem abból csak 16 gigás lesz, tehát szvsz fake. -
#1206 aztaqrva, az a q3 nem is gyenge :) -
#1205 -Kiszivárgott egy kép, amin állítólag a 3G-s iPhone hátulja látható. Nem lehet tudni még hogy igazi, vagy fake:
-Jön a Quake 3 iPodt Touchra és iPhonera (júniusban, a 2.0 FW megjelenésével):
[center] -
#1204 Szoftwer frissítés után eltünnek a contactjaim? -
#1203 Games
Lassan jönnek játékok is iphone-ra... Egy irányítás bemutató videó. Sztem látványos. :) -
#1202 tudtam. -
Xing #1201 :) -
#1200 Úgy tűnik nem légbőlkapott volt az infója a Piper Jaffray-nek!
Már ki is szivárogtak az első képek az olcsóbb iPhoneról (iPhone Nano?) és az iPhone 2. generációjáról! Nagyon komolyan néznek ki -
#1199 Piper Jaffray befektetési bank elemzői is kiadtak egy elemzést az iPhone jövőjéről.
Röviden a lényeg: 3-6 hónapon belül lesz 3G-s iPhone, és 2009 Januárig bevezetnek egy új, olcsóbb modellt ($200-$300 közötti áron). 2009-ben 45 millió összeladást jósolnak. (ami az új olcóbb modellnek is köszönhető lesz). -
#1198 3G téma körbejárva
Szerintem is az a legokosab dolog amit a cikk végén ajánlanak: aki most tervezi iPhone vásárlását az inkább várja ki ezt a 2-3 hónapot. -
#1197 koszi.itthon meg tudom frissíteni? -
szurop #1196 Én még mindig azt mondom, hogy elég az 1.1.3. Az tökéletes, nincsenek vele gondok, van benne sok újdonság, viszont az 1.1.4-ben nincs semmi új, de mégis vannak vele gondok. Pl nincs rá Customize még mindig, pedig már rohadt régóta kinnvan a firmware. -
#1195 ja és az updatet meg tudom itthon csinálni vagy inkább vigyem el szakihoz?
Vanmár jó leírás? -
#1194 ok de melyikkel nincsenek bajok.?????? -
okbis #1193 Jah Greg ez igaz de az h. bejelentik h. lesz de mire ez elindul... meg hát az apple nem arról híres, hogy betartja azokat a dátumokat amiket mond :D -
szurop #1192 Nem találok iPhone-ra pókert. Nem webeset, hanem letölteni és a gép ellen jáccani. Tudtok ilyet? -
#1191 A szerződés egész pontosan egy "fejlettebb iPhone" gyártásáról szól, és már lehet májusban piacra kerül. Nem csodálkoznék ha ezzel nyitna az Apple ázsiában. (ami nem is csoda, oda nagyon kell a 3G a sok techbuzi ferdeszeműnek :)
Sorry a sok hsz-ért, idegesítő hogy nicns edit gombja a nem-vipeknek :S -
#1190 Bocs, nem kínai, taiwani :) -
#1189 Úgy tűnik igaz lesz a hír, a napokban szerződött le egy kínai cég az Apple-el egy új iPhone gyártásáról. Valszeg a júniusi konferencián fogják bejelenteni. -
#1188 A cikk nem kamu, megjelent az összes nagyobb médiában is. Az a kérdés hogy mennyire autentikusak a Gartner információi :) -
#1187 atyaég, hát annál csak az 1.1, az 1.2, az 1.3 és az 1.4 van, ami újabb ^^ -
#1186 Sziasztok.Melyik a legstabilabb szoftwer??1.02van nekem néha nemtudom felvenni a hívást lefagy -
#1185 ez kamu cikk? -
#1184 hm -
iWatch sly módra