45063
10255461851509447102.jpg
  • Ulkesh
    Installeres telepítés után hol találod meg az xml fájlt?
  • themiddleF
    Sziasztok!
    Bocs, hogy nem kerestem meg, de má kifolyik a szemem...
    tehát a kérdésem az az, hogy ha én veszek most egy iphone-t, akkor bele tom tenni a vodás simememt, és faszán tudok vele telefonálni?
    Ezenkívül szerintetek hol tudok a legolcsóbban hozzájutni, ami még szép állapotban is van, és nem esett bele a wc be sem...klónok nem érdekelnek!!!!
    Köszi a helpet!
  • PyRex
    nem terminalt mondtam. amúgy meg még azt is meg lehet nézni az xml fájlban, hogy amikor felpakolod az appot, a telepítésnél pontosan mi történik (mit hova másol, nevez át, töröl, stb.) manuálisan is kb. 3 perc visszaállítani valamit, kivéve akkor, ha 100 helyen ír át dolgokat, de ilyen program igen kevés van.
  • Ulkesh
    Hogy tudsz lefuttatni terminálból uninstallt?
  • PyRex
    Kb. 5 perc utánanézni, hogy mit cserélt ki, de ha megy a wifi és megy az SSH, akkor simán uninstallálhatta volna is az appot, ami minden visszaállított volna eredetibe... Így meg mindene elveszett, hát nem tudom mi lett volna egyszerűbb...
  • Ulkesh
    Nem lett volna megoldás, mert nem az iSMS applikáció miatt fagyott a mobilod, hanem azért mert telepítéskor kicserélte valamelyik framework-öt, hogy alapértelmezett SMS programként is tudjon működni.
    Ez a manőver nem sikerült neki. Ha pontosan tudod, hogy mit mire cserélt és megvan az eredeti file is, akkor Pyro megoldásával helyre lehetett volna hozni, de szerintem a te esetedben a restore gyorsabb és biztosabb megoldás volt :)
  • Metal213
    igen, koszonom tanacsod, csak sajna mire olvastam addigra mar restore alatt volt a cucc.
  • G_ArchAngel #1255
    nekem sem, igaz nekem az iPhone sem hianyzik:)

sot, most minden telefont utalok:D
  • tomy8614
    nekem sem hiányzik egy kicsit sem. nagyon jól használható a billentyűzete
  • GregSB
    Azoktól kérdezem akik már rég használják a telefont: Hiányzik egy kicsúsztatható bill a telefonból nektek?

Én amikor próbáltam egyáltalán nem hiányzott, gyorsan belejöttem a virtual keyboard használatába. Nem értem azokat a tech siteokat, akik billentyűzet után sóvárognak, és szerintük ezt kéne bevinni az új iPhoneba. Valszeg ők indítják az ilyen plelykákat meg találgatásokat, de mire fel? Teljesen ellentmondana az iPhone jelenlegi koncepciójának, amire már belőttek egy SDK-t.
  • PyRex
    szinkronizálod az outlook-kal pl.
    amúgy kipróbálhattad volna, amit írtam, szerintem simán ment volna (nekem ugyanez volt egy másik program miatt és helyre is hoztam).
  • Metal213
    ki be kapcsolgattam a menu+bekapcs gombokat nyomogattam... (hiaba tettem fel a dokkra, akkor sem csinalt semmit...)
    majd egyszer megvillant a kepernyo, azt hittem most lehelte ki a lelket, de akkor feltettem es bekapcsolt... nagy szerencse volt mert utana egybol ki is kapcsolt ,magatol, de a gep erzekelte (offline-t mutatott de a restore gombot meg tudtam nyomni).

szep kis manover volt, de megy... nem lehet elrontani a telot :D

tenyleg: hogy lehet biztonsagi mentest csinalni hogy a telszamokat is elmentse az itunes vagy barmi ?
  • PyRex
    végülis mit tettél vele?
  • Metal213
    koszonom! megy!
  • PyRex
    ok, biztos te tudod jobban -.-
  • Ulkesh
    Ez nem elég, mert az iSMS nem indul el a teló bekapcsolásával. Vagyis nem ez volt a gond.
  • PyRex
    ennél sokkal egyszerűbben is megcsinálhatta volna...

valószínű, hogy a wifi (ha be van kapcsolva) elindul a telón, attól mert nem bootol. simán scp-vel belép, kitörli az isms-t aza pplicationsból és voila..
  • Ulkesh
    - Kapcsold ki
    - Tartsd nyomva a bekapcsoló gombot és dugd rá a dokkra, amikor megjelenik az iTunes ikon és a kábel akkor engedd el
    - iTunes-ban válaszd a Restore-t

Ez visszaállítja alapállapotba a készüléket.
    Ezután ZiPhone-al Jailbreak-elned kell. (A modem szoftvere nem változik, így unlockolnod nem kell)
  • Metal213
    reset ? a menu es bekapcsolo gomb egyutt ? ezt sajna probaltam mar, nem mukodott :( vagy masik lehetoseg resetelni ?
  • G_ArchAngel #1243
    reset?
  • Metal213
    haliho!

egy oriasi problemam van... a telo nem kapcsol be, csak tolt... :(

megjelenik az apple logo es alatta a kis tolto ikon, kb. utana lefagy es nem tortenik semmi. tegnap feltettem az isms progit, kerte hogy kapcsoljam ki es be es azota ez van.

mit lehet tenni vele ?

a valaszokat elore is koszonom!
  • GregSB

Loller :)
  • chicco
    az is be van kampolva de ugy sem :-((
  • Ombika
    Rezges a zsebbe! :)
  • Bercy #1238
    Azt hiszem installerben találsz olyan szoftvert ami "felturbózza" a csengés hangerejét.
    Én még nem próbáltam, nekem elég a hangereje.
  • chicco
    van 1 eladó 8Gb iphone 1 hónapos minden tartozék doboz stb.94.000 ft.
    Vagy valaki küldjön nekem légyszi 1 nagyon hangos csengőhangot.Mert én zajos környezetben nem hallom ,hogy csörög.Bármi megoldás érdekel vagy eladom mert idegesít ,hogy lemaradok dolgokról emiatt.
    [email protected]

köszi

• PyRex
    mire bejön, már elavult lesz :o)
  • mod
    Haverom vett egy iPhone-t. Nem bíztam benne, hogy lehet-e itthoni szolgáltatókhoz csatlakoztatni. De semmi probléma nincs vele, T-mobile-nál van, és minden jól működik rajta, sms, hívás is. És amúgy überel minden telefont. Ha az ember vesz egy ilyet, többé nem kell neki semmilyen teló, ilyen, hogy Nokia, SonyEriccson szóba se jöhet. Brutáljó funkciók, programok, iPod, kamera... Szóval elgondolkoztam, hogy veszek egyet, csak nem nagyon akarnék még pult alól, feltörtet. De gondolom ahogy bejön Mo-ra, rettentő drága lesz. Majd meglátjuk.
  • szurop
    Nem-e az a gond, hogy előbb lettek a témák rárakva, aztán a summerboard. Szedd le a témákat, és rakd őket újra.
  • okbis
    Esetleg van fent magyarosítás ? Mert az is bekavarhat.
  • Dave77
    Hi! Letöltöttem a SummerBoardot a Themekhez, de a Theme menüben nem jelennek meg a letöltött themek. Aztán olvastam, hogy ez általános probléma, találtam is egy "1.1.3/4 Theme Fix" nevű progit, ezt is letöltöttem és ráinstalláltam, de semmi változás...
    1.1.3 as a sw verzióm. Vki tud megoldást?
  • Xing
    Javaslom olvasd ezt végig.
  • oyster
    :( azt mondta a telefonban az eladó, hogy ők átnézték, és nem volt törött.
    Én viszon nem. Csak megnéztem, hogy benne van-e a dobozban....
    :(
  • Xing
    "Jogod van oda visszavinni az árut, ahol vásároltad, a javítást az üzletnek kell lerendeznie. Ha a termék javíthatatlan, kérhetsz cserét, árkedvezményt, vagy a teljes árát is visszaigényelheted."

Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
  • oyster
    igen!
  • Xing
    Itthon vetted az iPhonet ilyen telefont adok veszek boltban?
  • oyster
    mennyi lehet az aranyár?
    :(
  • G_ArchAngel #1225
    szerintem az egesz telefont csereltetni kellene, mert az iphone burkolata hiressen kemeny, tehat, ha megserult, akkor nagy utest kellett kapni - igy lehet kesobb mas gond is elojohet
  • misterkrisz
    aranyáron, ha kapsz egyáltalán valahol..
  • oyster
    Üdv,

2 kérdésem lenne. Az akksit mennyi ideig érdemes tölteni?

Vettem 3 iphone-t(másnak is) és az egyiknek törve volt a plexije, ami otthon derűlt ki. A home gomb mellett két újnyi részen. Működni azért működik. Persze nem akarják kicserélni :( Holnap megyek be, ha nem lesz megoldás, nem tudom mit lehet csinálni. Mennyi lehet az előlap cseréje kb?