45063
-
#1302 ide is beírom, végülis ugyanaz
"itt van most nálam egy ipod touch, és lenne pár kérdésem. lehet arra számítani, hogy az apple valaha is kinyitja magát külső fejlesztők felé? hogy hack nélkül lehessen rárakni cuccokat? egy-két alapfunkció hiányzik nagyon, pl pdf reader, hogy rápakolhassak pdf-eket és olvasgathassam. " -
#1301 WTF -
#1300 apronet és társai, 90 körüli áron szerintem -
Verseghy #1299 Hol lehet pesten olcsón beszerezni 8GBset? És mennyiért? Valami olyan hely kéne, ahol beszámolnak telót. Tudtók jó helyet ajánlani? -
#1298 az akkumulátoridőre utal a mondat szerintem. vagyis azt akarják mondani, hogy nyilván hamarabb lemerül a teló ha folyamatoasan játszol rajta, mintha békésen az asztalon pihenne - vagy ha headset helyett kihangosítva beszélgetsz rajta. minden telefonnál benne van az apró betűs részben valami hasonló, hogy ne vedd készpénznek a gyári akksiadatokat :) -
Verseghy #1297 Egyik oldalon ezt olvastam:
-A készenléti, illetve beszélgetési időt befolyásolja a környezet, és a használat milyensége. Mind két adat a gyár által kiállított adat, melyért a cégünk nem vállal felelősséget!
Ez azt akarja jelenteni, ha van térerő még akkor is zavarhatja valami más a vonalat telefonálás közben? -
#1296 Valóban, ez az info más forrásból származik. -
#1295 az engadgetes eredeti hír "akár már júliusban"-t említ. -
#1294 En ezt nem hinnem,de nelegyen igazam,marmint,hogy bejelenteskor megkezdik forgalmazasat!! -
#1293 Már hetek óta megrendelték a 3G-s chipeket és aláírtak az új gyártóval, nem lehetetlen hogy legyártanak valamennyit a startra. -
#1292 A bejelentes esetleg ekkor lesz,de megeszem a kalapom ,ha mar arusitani is fogjak ekkor... :) -
#1291 Az engadget forrásai szerint lesz GPS az új 3G-s iPhoneban. Picit vastagabb lesz a jelenlegitől. Megjelenés: Június 9. -
#1290 firmwaret lehet warezban frissíteni? -
#1289 Igy van mar betat most fel lehet tenni! :) -
#1288 szerintem meg simán feltörnek mindent :D mint mindig :) -
#1287 mármint a játékokért, meg a filmekért, igazából annyira nem nagy dolog egyiket sem beszerezni netről, és gondolom semmi sem lesz ingyenes ami ér is valamit : | -
#1286 igazából lehet, hogy kifizetem a firmware frissítést, azt a 20 dollárt kibírom, nem biztos, hogy tudok várni júniusig, de amúgy magyar fejjel ha fizetni kell akkor már nem aktuális sajnos. -
#1285 Az igazi nagy újdonságg az AppStore lesz. Ezen kresztül lehet majd a programokat, játékokat letölteni a Touchra. Lesznek ingyenesek és fizetősök is, de szerintem nem fognak működni az 1.1.4-el. -
#1284 és mi az az újdonság amiért megéri megvárni az újat? -
#1283 -Amik kijöttek tört programok iPhonera azok általában mind megtalálhatók Touchra is.
-Feltörhető a garancia vesztése nélkül is, vissza lehet állítani az eredeti állapotára Csekk
-Offline brózing asszem nincs.
-Jelenleg 1.1.4-es FirmWare van rajta. Június 9-13 környékén fog kijönni az 1.2.0. Ha májusban tervezed venni érdemes kivárni azt az 1 hónapot, ugyanis az iPhone-al ellentétben Touchra nem ingyenes az FW upgrade. ($19.99) A lelkes krekkerek meg pár héten belül úgyis jailbreakelik az új FW-t. -
#1282 ha jön akkor az összeesküvés elméletem igaz, miszerint az ipodom pont 2 év után halt meg, és minden ki van számolva. -
G_ArchAngel #1281 voltak pletykak 30%-os aresesrol mostanaban, en azt varom, mert akkor a 32=est a 16-os araban lehet megvenni:) -
#1280 tudom, hogy iPhone topic, de most gondolkodom nagyon erősen egy iPod Touch megvásárlásán, érdemes most venni, nem jön belőle egy új széria mostanság?
Meg lenne pár kérdésem, pl az iPhone szoftverek egy az egyben rámásolhatóak a Touchra? És hogy van most ez, ha jól hallottam kinyitották már a rendszerét, mármint rámásolhatok mindenfélét anélkül, hogy elveszteném a garanciát?
Nem tudom, hogy az iPhone tud e wifin netezni, de a Touch igen, szóval ha esetleg valakinek van, megtudja mondani, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy lementek egy honlapot amíg van net, és azt lapozgatom amíg nem érek át megint oda ahol van? ahol egésznap tartózkodom (egyetem) ott mindenhol van wifi.
itt valaki említette a quakes videohoz, hogy fw 2. azmiaz? -
#1279 SZIASZTOK!!!!!
Olyan problámám lenne hogy az Iphone-omnak az alsó 1 cm-e nem érzékel igy nem tudok telefonálni csak azokat tudom hivni akiknek sms-t irtam illetve letenni se tudom a telefont meg felvenni se csak akkor ha a képernyő ki van kapcsolva! Volt mar valakinek ilyen problémája??
Tud valaki olyan helyet ahol szervizelnek Iphone-t???
-
themiddleF #1278 köszi szépen!!!!
megnyugodtam...:) -
#1277 Nekem is vodás... Bele tudom tenni a SIM kártyát és telefonálni is tudok vele. A hívószámkijelzés miatt kell majd max egy pár szám elé +3670-et tenni. De ha jól tudom egyes programokkal már ez sem kell.
Ha pedig venni akarsz, rengeteg helyen találhatsz eladót... -
themiddleF #1276 Valai válaszoljon pls, még akkor is ha noob kérdést tettem fel....thx
-
#1275 még mindig nem világos. az installerből telepítetted? milyen source kell ahhoz, hogy legyen ifone mappa? az ifhone.hu source-ban nincs hívószámkijelzés. írd már le rendesen mert így nem tudok segíteni... -
Metal213 #1274 pontosan amit feltettem: summerboard, hivoszamkijelzo a ifone mappabol(mind a ket programot), ringtones es azt hiszem semmi mast.
probalkozom mindennel de most mar telleg nem kapcsol be es nem erzekeli az itunes :( -
#1273 pontosan mit tettél fel? linket ide, pls... -
Metal213 #1272 no, feltettem a hivo szam kijelzo progit az ifone.hubol es megint off a telefon :)
de most az elozo modszer se megy, sot kiprobaltam Ulkesh modszeret is, ugysem!
netan van valami otletetek mit lehetne csinalni ? koszonom
-
#1271 92.000 Ft bontatlan állapotban. -
#1270 csak válaszoltam -
#1269 ez nem apróhirdetés rovat. thx. -
#1268 mivel az installer a source-okból dolgozik, amiknek meg tudod az xml fájljai helyét ugye... ^^ -
Ulkesh #1267 Nem kötekszem, csak nem értem..
Ha Installerben kiválasztasz egy applikációt és telepíted, akkor hogy férsz hozzá a telepítő xml file-hoz? -
#1266 nálam pl 90 ezer a 8 gigás 1 hónapos.Tokkal. dobozzal
06205930840 -
#1265 www.apronet.hu -
#1264 üdv! jo ideje szemezgetek az iphone-al sokat olvasgattam forumokat, és eljött az idő, hogy én is vegyek egyet. a kérdésem az lenne, hogy hol tudnék iphone-t venni? úgy értem hogy megbízható forrásból. mit ajánlotok? köszi szépen, Krisz. -
#1263 ahonnan telepítetted, ott. kezdem úgy érezni, hogy direkt kötözködsz...