45063
-
#1382 ahha, akkor érdemes lesz figyelni -
G_ArchAngel #1381 Szerintem csak addig, amig nem kopik ki a raktarakbol... -
#1380 szerintetek várhato az iphone árának csökkenése ha megjelenik a 2. változat? -
#1379 Az Intel elszólta magát: lesz tábla Mac vagy nagyobb iPhone
As part of an Intel event for the 40th birthday of the semiconductor company at Munich’s BMW World, Germany managing director Hannes Schwaderer confirmed today what has long been a rumor on the Internet: namely, that there is an iPhone with Intel’s new Atom chip. The device is slightly larger than the current version, Schwaderer said. That is not, however, because of the Intel chip, but because of the larger display used in the new iPhone. -
#1378 Ahh meddig csigazzak meg az embereket,remelem ismet nagy durranas lesz!! -
#1377 Mobil tv az iphone2-ben:) -
Verseghy #1376 És azt valaki tudja, hogy lehet-e utólag album képet berakni valahogy? THX! -
#1375 En mar el is adtam 8Gb-osom ,varva az ujabb peldanyt!! :) Bar meg odebb van sajnos... :( -
Verseghy #1374 Amugy iTunes-al fel lehet rakni a kamerával készült képeket a gépre? Mert nem jöttem rá, hogy hogyan kell. -
Verseghy #1373 Én sokat olvastam arról, hogy lesz 3G-s iPhone és nem is kételkedtem, csak azok a képek voltak furcsák, mert kikapsolt állapotban és karcos volt. -
G_ArchAngel #1372 16 GB-osokat szallitanak meg, csak a 8-as nem lesz tobbet... -
#1371 Hmm, az angol és amcsi online apple storeokból teljesen kifogytak az iPhoneok, és nem is várható újabb szállítmány. A WWDC viszont még odébb van pár héttel.
Egyesek arra következtetnek ebből, hogy még most májusban be fogják jelenteni a 3G-s iPhonet, és a WWDC-n egy teljesen új terméket (PDA?) fognak leleplezni. -
#1370 Szerinted kiraknám ide ha csak úgy találtam volna a neten? :)
Mavrumors és Appleinsider is lehozta, és mindkét portál szerint autentikus a kép, ők is letesztelték.
"By default, the preference is hidden, but one developer (Chronic Productions) claims to have activated it. We have since confirmed that the text shown is indeed in the iPhone 2.0 Beta firmware, so the screenshot appears to be legitimate."
Olvasom már egy ideje ezeket az oldalakat, a fake dolgokat le szokták leplezni, nem villogni zoktak velük. -
#1369 Továbbá szintén a 2.0 SW legújabb buildjében találtak nyomokat GPS-re.
Sajna megvan az esélye hogy ezek csak templatek, de ha nem akkor akár arról is lehet szó hogy a telefon fényképezője geotaggelt képeket tud majd készíteni. Nem lenne hülyeség, ezzel felzárkóznának a Nüvifone mellé :) -
#1368 jajjmár, 1 pec alatt csinálok neked ilyen screenshotot... :D -
#1367 Ha valaki még mindíg kételkedne a 3G-s iPhoneban, annak itt egy screenshot, amit fejlesztők a 2.0 ötödik disztribúciójából (legújabb) sajtoltak ki:
-
#1366 6233-asom van nekem is, és pontosan a garancia lejárta után kezdett el sz@rakodni :S
Ideiglenesen sikerült megjavítanom, de félek megint előjön valami hibája, ezért jó lenne mostmár mielőbb lecserélni. Remélem még nyáron kapható lesz az iPhone 2.0 :) -
#1365 2-ot hozattam mar egyik sincs nalam,mivel idoben eladtam ilyen arak mellett es varom iPhone 2-ot!! :) HA elromlik akkor igy jartam,akinek uj cucc kell es nemlehet kapni,az nemfogja magat falhoz verni,ha kinntrol rendelte es elromlott! Biztos nemorul,de ezt felvallalja!!! -
G_ArchAngel #1364 es ha a Tied doglik be, akkor is felvallrol venned? -
#1363 amiért a nokiáim nem romlottak el az elmúlt 5 évben, mostmár 3 hete benyelte a szervíz a 6233-asam. olyan nincs, hogy nem romlik el. bár öröm az ürömben, 99%, hogy előbb lopja el a cigány a kezedből, minthogy eljutnál oda h szervíz meg garancia. Mo.-n sztem ez a veszély annyira nem fenyeget, amíg él akár egy ilyen is itt. -
#1362 Miert romlanne el vazze?! 1 milliobol 5000 darab hurra.... -
G_ArchAngel #1361 es ha elromlik, akkor kidobhatod a kukaba... -
#1360 Semmilyennel amcsibol meghozod megvan 50 rugobol es szoftveresen mar 2 kattintas,majd 2 perc es mukodik is! !:) -
#1359 Amúgy egyetértek veled, mivel megdöglött az iPodom (másodpercre pontosan 2 év elteltével a kurvaanyjukat) most egy iPod Touchhal leszek gazdagabb, és nézegettem az iPhonet, kicsit paraszt megoldás, hogy hackelgetni kell, hogy használható legyen olyan dolgokra amit egy 30.000-es Nokia is tud. Azért mert ilyen egyszerű kezelni (tényleg az...) és ilyen szép olyan árakat fizetsz, amit én még egy mp3 lejátszónál meghozok, de egy telefonnál már nem tenném meg. Arról nem is beszélve, hogy milyen szerződésekkel adják. -
G_ArchAngel #1358 szerintem en pont lesz*rom, hogy egy tiz eves kislanynak mi a jo:)
Bizok a 2.0-ban, a mostani gyerekbetegsegeit talan kijavitjak es beletesznek olyan dolgokat, amelyeket egy kozepkategorias telefonban megszoktunk...
Nekem nem kell a mellemagyarazas, mert nem feltort telefont akarok, hanem legalisan szeretnem hasznalni - olyan funkciokkal, amlyeket hackeles nelkul alapesetben is elerhetek.
Juniusban elvileg jon, majd akkor dontok - szeretem az Apple termekeit, de Ferrarit sem vennek csak azert mert van ra penzem. -
#1357 gyanus az a diamond, valamit nagyon melyen elhallgatnak, bar meg nem volt a kezemben, de egyszeruen leri, hogy nem ilyen a telefon maga. az iphonet meg ne is haragudj meg de egy 10 eves kislany is tudja kezelni, erre lett kitalalva -
#1356 ha épen nem vagyok fáradt, közel hasonló sebességgel gépelek, mondjuk én ritkán használom mindkét kezem. -
#1355 :D
Más:
Valaki benevez a srác ellen? :) -
Ulkesh #1354 A Diamond egy Windows Mobile 6.1-es készülék, amitől mindenki elkezdett ájuldozni, az csak egy Home Screen, ami korlátozott hozzáférést enged a géphez, ha rendesen akarja használni, akkor ugyanazzal a PDA felülettel kell ügyködnie, mint bármelyik Windows-os PDA-n.
Mi a különbség?
Az, hogy az iPhone-t egy 2 éves gyerkőc is elkezeli, a WinMo-hoz meg öregebb fejjel is kézikönyv kell :)
http://www.youtube.com/watch?v=Dp4qe3Ishhw&eurl=http://www.appleiphoneschool.com/&fmt=18 -
G_ArchAngel #1353 nem vagyok egy apro jatekos - hulyen neznek ki himzesre alkalmas ujjakkal:) -
#1352 Jah, ha nem tudod úgy kezelni a legújabb tech cuccokat mint a 14 éves surmók az az öregedés egyik első jele :D
Egyébként én egy kinti O2 storeban próbáltam a Szifont, és minden olajozottul ment rajta. Olyan problémákba legalábbis nem ütköztem mint a tester ebben a Diamond videóban: van hogy 2x is oda kell böknie valahova, sokszor másodpercek eltelnek egy-egy gesture után, stb...
Nem lehet hogy az a baj hogy lapát kezed van? Azzal nem szerencsés az ilyen tács-telefonok kezelése :) -
G_ArchAngel #1351 bennem lehet a hiba (oreg vagyok?), de en az iPhone-t sem tudtam rendesen kezelni (igaz Diamondot sem) -
#1350 A jutúbon lévő hands-on videók alapján lassú a menüje és pontatlan a kijelzője. Egy próbát azért megér, majd én is lecsekkolom egy boltban... -
G_ArchAngel #1349 a masik, hogy iPhone-t egy hetig hasznaltam (otthon nem mukodott, egy srac az en Nokiammal ment haza, cserebe nalam marad az iPhone), Diamondot kb. 30 percig egy Orange-ban - felora utan kitorolte belolem az iPhone es koztem bimbozo szerelmet...
neha elkellene fogadnod, hogy masoknak mas is tetszhet - nemde? -
G_ArchAngel #1348 nincs kedvem visszakeresni, mikor elkezdtel sirankozni, hogy mekkora atb*szas az iPhone, es szeretned lecserelni...:) -
#1347 #1328 -
Verseghy #1346 A hívásinfóba, a tárcsázott és fogadottak feketével vannak, a nem fogadottak pedig pirossal jelennek meg. -
#1345 :D -
#1344 ja, csak kedves barátunk a következőt csinálja: kb. havonta betéved ide, elmond valami - szerinte szart - a telefonról, majd eltünik. Tipikus flame keltés, semmi több.
Kb. olyan, mintha beugranék az általa nyitott apple topicba leszarozni a macbook pro-t, mert miért ne? Bár igaz, hogy sosem volt mbp-m (mint ahogy neki sem iphone-ja), de azért miért ne szarozzam le valami hülye indokkal? -
#1343 Szerintem ez nem iPhone fikázás, hanem egy nyilvános topic ahol mindenki szabadon véleményt alkothat a topic tárgyáról (igen akár negativat is).