45063
10255461851509447102.jpg
  • PyRex
    jajj nee, már megint kezded... komolyan mondom, baromi fárasztó vagy ezzel a dumával, pláne hogy nem is igaz.

HTC Diamond kezelése kb. NULLA. De vedd meg nyugodtan, csak hagyd már abba az állandó iphone fikázást az iphone topicban. Köszi!
  • Ombika
    Kisse tulzas,hogy kinai.....
  • G_ArchAngel #1340
    remelem lassan jon a 3G, mert tegnap nagyon beleszerettem a HTC Diamondba - felelmetesen szep, a menuje pedig...

szegeny iPhone kinai gagyinak tunik mellette, csak az a baj, hogy majdnem 500 GBP...
  • Fabio Capello
    Valaki tudna tájékoztatni, hogy hol kapható és durván mennyibe fáj a cucc?
  • Dave77
    Hi!
    Van egy progi, amivel kommunikálni tudsz a PC és az iPhone között: iPhonePCSuite , keress rá fent van a neten.
    Installeren keresztül töltsd le a weTool nevü alkalmazást, azzal lehet a hivásokat, smseket egyenként megnézni, törölni...
  • Z
    Sziasztok, két kérdésre keresek választ.

Hogy lehet zenét/file-okat felmásolni a gépre, vagy adatot küldeni egy másik telefonról?

Honnan derül ki, hogy a sikertelen hívások közül melyik volt kimenő, és melyik nem fogadott?

Köszi előre is!
  • Ombika
    Elvileg 1.1.3-tol mar nemfogyaszt tobbet,de en mindig kikapcsolva tartom,ha epp nincs ra szuksegem!!
  • Bercy #1335
    Nektek mi a tapasztalototk az iPhone üzemidejével kapcsolatban?
    (wifit érdemes kikapcsolva tartani, vagy ha nem használok épp wifis alkalmazást akkor nincs többletfogyasztás?)

Nekem most: Használat - 2 óra 22 perc, Készenlét 6nap (akksi kb 1/3 ig van, ilyenkor szoktam rátölteni)
  • Verseghy
    iPhone: Stratégiát vált az Apple

Az Apple teljes pályás letámadást indít, és drasztikusan kiterjeszti az iPhone forgalmazását. Magyarország nincs a listán.
  • Verseghy
    Érdekes bekapcsolt állapotúról nincs kép:)
  • GregSB
    Újabb leaked 3G fotó:

Hátha ez már a igazi :)
  • Lacee
    anapod tényleg jó, bár nekem nem volt vele szerencsém, mert kétszer is tönkrevágta az ipod filerendszerét, lehetett újrarakni az összes (27 giga) zenét, USBvel nem egy gyors dolog :)
  • PyRex
    Volt egy Anapod Explorer nevű cucc is, az is sokkal jobb volt, de az iPhone-nal asszem nem müxik :D
  • Ombika
    Mintha egyik chip magazinba aszem marciusiban irtak volna vmi progirol,de nem olvastam vegig,mert ha en mar teszek ra ujra szamokat,akkor regieket ugyis torlom! :)
  • GregSB
    Nagyon látványos a menüje, de már a videókról lerí hogy meg sem közelíti az iPhone GUI-ját ergonómiában. Miért gombokkal kell váltoatni a képeket, albumokat, kontaktokat?

Számomra a "ráteszem az ujjam, és odébbrántom" metódus sokkal egyszerűbbnek és jobbnak tűnik.
  • GregSB
    iTunes az egyik legegyszerűbben kezelhető progi, még GYP-sek is elboldogulnak vele. Be kell jelölni hogy "manually manage music" vagy valami hasonló és 1esével is lehet vele másolni.
  • Bercy #1326
    Ejj ez a HTC mennyire erölködik, hogy az iPhonet utolérje.
    A fanatikus htc rajongók fikázódnak, hogy hát nekik van benn GPS, 3G stb, amikor a kezükbe ketül egy iPhone csak ámulnak (persze jó szót nem mondanak).

Ez az amit az iPhone nagyon tud, a nagy betűs felhasználói élmény. Eddig egyetlen készülék se tudta megközelíteni se szerintem az iPhone kezelését (és szerintem amég a nyomásérzékeny érintőképernyőt alkalmazzák az indukciós elvű helyett addig nem is fogják).
  • Verseghy
    nekem nemteccik -.-
    iPhone marad egy ideig az első helyen!!:)
  • szurop
    teccik
  • Verseghy
    Még amikor a legelső szériás iPodom volt, ahhoz találtam egy jó kis programot, az volt a neve hogy: Ephod(azt hiszem). Sokkal könnyebben kezelhetőbb volt mint az iTunes. Nem ismeritek?
  • Ombika
    Az 1 rakas szar szerintem is,de hat nincs mit tenni.... :(
  • Verseghy
    iTunesnál nem tudtok valami más programot amivel tudom frissiteni? Annyira nehéz kezelni ezt a szart. Nem vágom, hogyha egy számot akarok pluszba felrakni, akkor letörli az egész tartalmat, aztán meg felrakja újból a gépről az egészet, meg azt az egy új számot is. Vagy van ennek más módja?
  • Verseghy
    Húú, köszi maz infót, sokat segített:)

Ezt a bluetooth-t egy srác mondta a GSM boltba akinek iPhone van már régóta. Én nem értek hozzá, csak irtam amit mondott:):)
  • Bercy #1319
    4.0 BT??? Ilyenről még nem hallottam szerintem nem is létezik :)
    Az iPhone bluetootha headsetekkel való kommunikáció miatt került a készülékbe, nem használható adatcserére (legalábbis gyárilag biztos nem), se más telóval se iTunes-al (sajnos...).

Az ékezetes betükhöz meg tartsd nyova az adott betüt és megjelennek (de lehet ezt csak én tettem rá utólag, nem emlékszem).
  • PyRex
    ékezetes betűk vannak: tartsd nyomva az ujjad az adott betű ékezet nélküli megfelelőjén
    bluetooth meg csak apple cuccokkal müxik sajnos
  • Verseghy
    Na megvan az iPhone. Ti mit csináltatok azzal, hogy 4.0 bluetooth van rajta és nem látja a 2.0ás, ami minden más telefonon van? Egyszerűen nem használjátok?:D Meg ékezetes betűk hiányoznak még.
  • GregSB
    Jah.. nagy valószínűséggel fake.
  • Verseghy
    Szerintem fake.
  • Lacee
    a matt fém borítás szerintem jobb, mint egy teljesen műanyag, olyan szappantartó-kinézetet ad neki, a törékenységről nem beszélve...

Zibri blogjában azt olvastam, hogy az új telefon szoftvere a 3G-t leszámítva nem fog különbözni a mostanitól, tehát sok újításra nem kell számítani... persze simán lehet meglepetés.
  • Bercy #1313
    na hát ha az új iPhone teljesen fekete lesz, akkor nagyon nem lszek boldog :)
    (igen, az tetszik...mit csináljak a régivel)
  • PyRex
    szvsz fake... olyan gagyi a kinézete, tiszta karc, vagy nem is tudom...
  • szurop
    Engem a 3G nem izgat. Nemúgy mint a GPS. Jó volna több verzió is a telefonból. Csak 3G, csak GPS, mindkettő. Meg nemtom milyen újítások lesznek még benne.
  • GregSB
    Állítólagos 3G iPhone kémfotók:

Egyelőre nem tudni hogy fake vagy sem.
  • Ombika
    Keress meg! :)
  • Bercy #1308
    expressz, apronet és társain nézz körül 100% hogy találsz.
  • Verseghy
    Van olyan aki árulja az iPhoneját használtan?:D
  • Bercy #1306
    Mi volt a gond egyébként?

Én eg macbookról olvastam ami ugyanezt csinálta...
  • Dave77
    Már megoldódott, segitettek!
  • Dave77
    Hi!
    Az lenne a problémám, hogy amikor a headset rá van csatlakoztatva a telóra, akkor ugyebár minden hang, zene, billentyühang a fülesben szól, mikor lehúzom róla viszont a hangokat nem rakja vissza a külsö speakerre, a teló "néma" marad. Ha hivnak, viszont csörög, de ha felveszem, "néma" marad, mintha a szoftver szerint a füles még mindig rajta lenne, ha kihangositásra kapcsolok akkor hallani, tudok beszélgetni vagy visszadugom a fülest és azon beszélek. Mindez eggyik pillanatról a másikra történt. A hiba újrainditás után is fennmaradt. 1.1.3-as sw fut benne, egyenlöre nem akarom újrarakni... valaki tud segiteni?
  • Bercy #1303
    igen