45063
10255461851509447102.jpg
  • Lacee
    lehet előfizetés nélkül enni csak a készüléket: a 400 v 500 dolláros ár erre vonatkozik, ha az ember legálisan akarja használni, akkor kell mellé egy ATT előfizetés is, de nem ötelező megvenni.Aztán szoftverrel függetlenítheti az ember, egyúttal jailbreakelheti is.
  • Arcor
    Hellyel közzel nyomon követem itt az eseményeket, de nem emlékszem már hogyan működik a dolog.
    Ha valaki vetet magának egy telefont az USA-ban akkor azt nem előfizetéssel adják? Mi lesz az előfizetéssel akkor ha hazakerül a telefon illetve ez a feltörés csak a programok telepitésére vonatkozik vagy egyúttal kártyafüggetlenné is teszi az iPhonet?
  • GregSB
    Ha lehet hinni a gizmodos forrásnak, akkor már júniusban kapható lesz :)
  • PyRex
    hmm... hoznál nekem is?
  • Lacee
    július elején jön egy ismerős az USAból, hozatni szeretnék vele egy újat.. addigra csak megjelenik, ha nem is tartják a júni 9-et :)
  • GregSB
    A sajátodat adod el? Mi történt? :D

Szétküldöm haveroknak hátha valakinek kell...
  • Lacee
    apropó, hirdetés... nem tudtok valakit, aki vevő lenne egy keveset használt 16 gigás iphone-ra? gyári cuccokon kívül van hozzá védőfólia (gombokon kívül mindenhol) és mikrofonos fülhallgató-adapter...
  • Verseghy
    Hát ez így van:)
  • Lacee
    viszont a kajaosztásról készülő videokat nem néznék meg tíz- és százezrek a youtube-on, ezt pedig igen. a marketing sajnos vagy nem sajnos, de ilyen :)
  • Verseghy
    Azt akarta ezzel mondani, hogy ennyi erővel 100 rugót, vagy nemtom mennyibe kerül amerikába az iPhone kidob az ablakon, pedig az a pénz sok éhezőnek is segítene. De ha az összes cikknek amit összeturmixolt az árát összeadnánk, jósok embernek lehetne enni adni belőle.
  • PyRex
    nyugi..
  • G_ArchAngel #1411
    az iPhone sem az ehezoknek keszult...

ennyi erovel vegyel Alcatelt 10e-ert, a tobbit kuld el a Maltai Szeretszolgalatnak...
  • magus
    kurva anyjukat szórakozzanak, mások éhendöglenek

legszívesebben felakasztanám a főtérre a kis köcsögöt
  • Lacee
    igazi, a sorozat ipari turmixgépeket reklámoz. jópofa részei vannak, betonnal, tévével, világítópálcikákkal, golflabdákkal stb...
  • oneal1
    a barom:D
  • PyRex
    nem fake.
  • Verseghy
    LINK
    Nekem fájt:D Szerintetek fake?:D
  • GregSB
    Bocsi, iTunes Store-t akartam írni.

Ugye a jelenlegi orszégokban ahol forgalmazzák a telefont ezen keresztül kell aktiválni. Viszont a Vodafone és most az Orange is sok olyan országba jelentette be a forgalmazást, ahol nincs ITS...
  • Verseghy
    Ha jól tudom van két Apple Store. Egyik a WestEndbe másik az Arénába.
  • GregSB
    Mindenesetre ez a bejelentés megcáfolja azt a feltételezést, hogy Euró vagy Apple Store szükséges ahhoz hogy a teló megjelenjen egy EU-s országban :)

Hacsak nem akarják bevezetni a storet a listán lévő 6 országban...
  • Ombika
    Kinnt mar megkezdtek a hasznalt telefonok arusitasat amikek javitasbol jottek vissza eleg olcson! :)
  • oneal1
    igazából egy fillérembe sem kerül.

cserélek egy ipod touch ra meg nokia e65 re.

ő meg adja a telót +5 ezer
  • oneal1
    hát jah....mondjuk nem is csodálom
  • Ronny
    szerintem még Bulgária is előbb fog kapni
  • Ronny
    arra gondoltam, hogy a mostani ára biztos esni fog az új miatt. Amúgy mennyiért veszed?
  • oneal1
    nem ők cseszték el, hanem a pinokkio:D:D
  • GregSB
    "Az Orange bejelentette, hogy az idén 12 országban fogja megkezdeni az Apple iPhone telefonjának árusítását. Ezek a következőek:
    - Ausztria
    - Belgium
    - Dominikai Köztársaság
    - Egyiptom
    - Jordánia
    - Lengyelország
    - Portugália
    - Románia
    - Szlovákia
    - Svájc
    - és az Orange afrikai piacain."

Már a szlovákoknál és románoknál is... Pff, valamit nagyon elcsesztek a magyar Apple vezetők, nálunk még mindíg semmi hír a bevezetásáről.
  • oneal1
    nem szánnék rá annyit:S

meg igazából elleszek én ezzel:)
  • szurop
    Ebayen van rengeteg. Lehet hozzá kapni.
  • Ronny
    nem hülyeség ez egy kicsit a 2.0 előtt?
  • oneal1
    speedshop
  • Verseghy
    Hol láttad?
  • oneal1
    most nézem lehet átalakítót kapni hozzá
  • Verseghy
    Én már gondolkoztam rajta, hogy belefaragom a Sony fülesem:D
  • Arcor
    Csak iPhonos füles jó hozzá.
  • oneal1
    okés, köszi!

ne már, a jack be van süllyesztve?
  • Lacee
    itt a fórumban már többen (talán 2-3) írták, hogy a kijelző alsó negyede nem működik rendesen, vagyis a dokk gombjait nem tudják tapizni. más nem jut eszembe...

a 3g már gyakorlatilag biztos, viszont arról mit tudunk, hogy lesz-e GPS az új modellben? illetve egy korábbi pletykában szerepelt hogy a nyomorult süllyesztett jackdugót is "felhozzák" elérhető helyre. ezzel mi van?
  • oneal1
    köz héten valszeg veszek egy használt iphone-t.

kérdésem az lenne hogy mire kell nagyon figyelni mikor próbálgatom.
    tehát valami tipushiba vagy ilyesmi.

az újabb soft van rajta, magyar nyelvű.

köszi
  • Ombika
    Igen mar pucolas van,ezert is csokkent kinnt az ara! :)
  • GregSB
    Sok helyen már most kikopott a raktárból :)