45063
-
#1422 lehet előfizetés nélkül enni csak a készüléket: a 400 v 500 dolláros ár erre vonatkozik, ha az ember legálisan akarja használni, akkor kell mellé egy ATT előfizetés is, de nem ötelező megvenni.Aztán szoftverrel függetlenítheti az ember, egyúttal jailbreakelheti is. -
#1421 Hellyel közzel nyomon követem itt az eseményeket, de nem emlékszem már hogyan működik a dolog.
Ha valaki vetet magának egy telefont az USA-ban akkor azt nem előfizetéssel adják? Mi lesz az előfizetéssel akkor ha hazakerül a telefon illetve ez a feltörés csak a programok telepitésére vonatkozik vagy egyúttal kártyafüggetlenné is teszi az iPhonet? -
#1420 Ha lehet hinni a gizmodos forrásnak, akkor már júniusban kapható lesz :) -
#1419 hmm... hoznál nekem is? -
#1418 július elején jön egy ismerős az USAból, hozatni szeretnék vele egy újat.. addigra csak megjelenik, ha nem is tartják a júni 9-et :) -
#1417 A sajátodat adod el? Mi történt? :D
Szétküldöm haveroknak hátha valakinek kell... -
#1416 apropó, hirdetés... nem tudtok valakit, aki vevő lenne egy keveset használt 16 gigás iphone-ra? gyári cuccokon kívül van hozzá védőfólia (gombokon kívül mindenhol) és mikrofonos fülhallgató-adapter... -
Verseghy #1415 Hát ez így van:) -
#1414 viszont a kajaosztásról készülő videokat nem néznék meg tíz- és százezrek a youtube-on, ezt pedig igen. a marketing sajnos vagy nem sajnos, de ilyen :) -
Verseghy #1413 Azt akarta ezzel mondani, hogy ennyi erővel 100 rugót, vagy nemtom mennyibe kerül amerikába az iPhone kidob az ablakon, pedig az a pénz sok éhezőnek is segítene. De ha az összes cikknek amit összeturmixolt az árát összeadnánk, jósok embernek lehetne enni adni belőle. -
#1412 nyugi.. -
G_ArchAngel #1411 az iPhone sem az ehezoknek keszult...
ennyi erovel vegyel Alcatelt 10e-ert, a tobbit kuld el a Maltai Szeretszolgalatnak... -
#1410 kurva anyjukat szórakozzanak, mások éhendöglenek
legszívesebben felakasztanám a főtérre a kis köcsögöt -
#1409 igazi, a sorozat ipari turmixgépeket reklámoz. jópofa részei vannak, betonnal, tévével, világítópálcikákkal, golflabdákkal stb... -
#1408 a barom:D -
#1407 nem fake. -
Verseghy #1406 LINK
Nekem fájt:D Szerintetek fake?:D -
#1405 Bocsi, iTunes Store-t akartam írni.
Ugye a jelenlegi orszégokban ahol forgalmazzák a telefont ezen keresztül kell aktiválni. Viszont a Vodafone és most az Orange is sok olyan országba jelentette be a forgalmazást, ahol nincs ITS... -
Verseghy #1404 Ha jól tudom van két Apple Store. Egyik a WestEndbe másik az Arénába. -
#1403 Mindenesetre ez a bejelentés megcáfolja azt a feltételezést, hogy Euró vagy Apple Store szükséges ahhoz hogy a teló megjelenjen egy EU-s országban :)
Hacsak nem akarják bevezetni a storet a listán lévő 6 országban... -
#1402 Kinnt mar megkezdtek a hasznalt telefonok arusitasat amikek javitasbol jottek vissza eleg olcson! :) -
#1401 igazából egy fillérembe sem kerül.
cserélek egy ipod touch ra meg nokia e65 re.
ő meg adja a telót +5 ezer -
#1400 hát jah....mondjuk nem is csodálom -
Ronny #1399 szerintem még Bulgária is előbb fog kapni -
Ronny #1398 arra gondoltam, hogy a mostani ára biztos esni fog az új miatt. Amúgy mennyiért veszed? -
#1397 nem ők cseszték el, hanem a pinokkio:D:D
-
#1396 "Az Orange bejelentette, hogy az idén 12 országban fogja megkezdeni az Apple iPhone telefonjának árusítását. Ezek a következőek:
- Ausztria
- Belgium
- Dominikai Köztársaság
- Egyiptom
- Jordánia
- Lengyelország
- Portugália
- Románia
- Szlovákia
- Svájc
- és az Orange afrikai piacain."
Már a szlovákoknál és románoknál is... Pff, valamit nagyon elcsesztek a magyar Apple vezetők, nálunk még mindíg semmi hír a bevezetásáről. -
#1395 nem szánnék rá annyit:S
meg igazából elleszek én ezzel:) -
szurop #1394 Ebayen van rengeteg. Lehet hozzá kapni. -
Ronny #1393 nem hülyeség ez egy kicsit a 2.0 előtt? -
#1392 speedshop -
Verseghy #1391 Hol láttad? -
#1390 most nézem lehet átalakítót kapni hozzá -
Verseghy #1389 Én már gondolkoztam rajta, hogy belefaragom a Sony fülesem:D -
#1388 Csak iPhonos füles jó hozzá. -
#1387 okés, köszi!
ne már, a jack be van süllyesztve? -
#1386 itt a fórumban már többen (talán 2-3) írták, hogy a kijelző alsó negyede nem működik rendesen, vagyis a dokk gombjait nem tudják tapizni. más nem jut eszembe...
a 3g már gyakorlatilag biztos, viszont arról mit tudunk, hogy lesz-e GPS az új modellben? illetve egy korábbi pletykában szerepelt hogy a nyomorult süllyesztett jackdugót is "felhozzák" elérhető helyre. ezzel mi van? -
#1385 köz héten valszeg veszek egy használt iphone-t.
kérdésem az lenne hogy mire kell nagyon figyelni mikor próbálgatom.
tehát valami tipushiba vagy ilyesmi.
az újabb soft van rajta, magyar nyelvű.
köszi -
#1384 Igen mar pucolas van,ezert is csokkent kinnt az ara! :) -
#1383 Sok helyen már most kikopott a raktárból :)