45063
10255461851509447102.jpg
  • cseszter
    ……………………..„–~~”"”¯¯””~~-„
    …………………..„-~”:::::::::::::::::::::::::”~,
    ……………….„~”\,:::::::::::::::::::::::::::::::::”-,
    ………………/;;;;;;|::::::::::::::::::::::::::::::::::::::\
    ……………..|;;;;;;;/:::::::””~~–::::::::::::::-~~”::\
    ……………./”~,;;/:::::::/¯¯¯¯¯’\:::::::::::/’¯¯¯¯’\
    …………….\ º: ¯::::::::\ . .. • . .,/:::::::::::\„ .. • .. ,/
    ……………/’::::::::::::::::”~~~~”::::/””~:::’”~~~”’\,
    ……………/:::::::::::::::::::::::::::::::’\,__„„/’:::::::::::’\
    …………..|:::::::::::::::::::::::::::::::„—-„_„—,::::::::::\
    …………..|:::::::::::::::::::::::::::„~”—-„__„„-“::::::::::|
    …………..|::::::::::::::::::::::::::/’;;;;;;;;;;;/:::::::::::::::::::|NE
    ………..„~”\:::::::::::::::::::::::::\__;;;;;;;\–„::::::::::::::/FÜR
    ……..,-“;:;\ .\,::::::::::::::::::::::::’\„_¯¯¯„-“:::::::::::::/GYÉ
    ….„~”;:\;:;:;\, .”~„::::::::::::::::::::::::¯¯¯:::::::::::::,-“;\LE!!4!
    .,~”;:;:;:;\;:;:;:”-, . ”~–„:::::::::::::~–„„___„„~“::::„-‘.|;:’\”~-„
    “;:;:;:;:;:;:\;:;:;:;:;”-, . . .”~~—„„„„_______„„„–~” / |;:;:’\;:;”-,
    ;:;:;:;:;:;:;:;\____;:;”-, ~-„ . . . . . . . . /;;;;;’\, . . .,/ . |;:;:,~”;:;:;”-,
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;/;:;:;:;”~, “~-„_ . . . /„;;;;;;;/”-„~” . . |;:;:”~„;:;:;:;’\
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:”~„ . .¯”~-’ . “~,;;;’\ . . . . .|;:;:;:;|;:;:;:;:;’\
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~–„;:;:;:;:;:”~„ . . . . . .|;;;;;;’\ . . . |;:;:;:;/;:;:”~,;:;:\
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~–„;:;:;:;:”~„ . . . |;;;;;;;;’\, . .|;:;:;:/;:;:;:;:;’\;:;:\
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:;:”~„ .|;;;;;;;;;;;”~,|;:;:;/;:;:;:;:;:;:\;:;:\
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:”~„;;;;;;;;;;;;/;:;,/’;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:\
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:|,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;”~„;;;;;;/;:,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:’\
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~-„’\,;/ ,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:\;:;:|
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:¯\„/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:|
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:o;:;:;:;:;:;:;:;:;:::;:|;:;:|
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
    ;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
    _;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
    ;:;¯””~-„„_|_;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;o;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|-~/ !NÉGY
  • Grusi
    Jah vágom, de vannak különböző előfizetési kategóriák, nem? Legalábbis vodánál így vannak listázva a készülékek, van A B és C kategóriás előfizetés. Mondjuk fingom sincs, hogy mit takarnak ezek a betűk :)
  • Arcor
    1 éve vagyok előfizetéses és havonta ~3000 Ft a számlám. Szerintem ki lehet birni a hűségnyilatkozatot, feltéve ha valaki nem akar havonta szolgáltatót váltani.
  • magus
    hogy ez nekem nem jutott eszembe... (akkoris kerülőút)

de tényleg, milyen programok vannak rá amik nagyon jók?
  • Grusi
    De az teged miert zavar, hogy az ismerosod mire hasznalja vagy nem hasznalja az iphone-t? Lehet, hogy ő olyan típus, aki előnyben részesíti a gyors, szép kezelőfelületet és az elegáns külsőt a tudással szemben. Hülye? Nem, csak más neki a fontos.
    Továbbra sem értem: miért is baj az, hogy ha esetleg sok embernek lesz iPhone-ja?

(ja, és még egy valami: én képtelen vagoyk elhinni, hogy bruttó 110 alatt kapható lesz ez a telcsi, hacsak nem 2-3-4 éves, brutálkategóriás hűségnyilatkozattal, ami kb havonta 20ezer forint kiadást jelent. Vagy pedig ez az említett 54 ezer körüli ár a kezdőrészlet, hiszen láttunk már ilyenre nem egy példát. Bocsánat a pesszimizmusomért, csak nagyon régóta keresek egy elegáns, mp3-lejátszós és GPS-es mobilt, hogy ne kelljen külön kütyüket hordanom magamnál, és eddig 100 alatt nem láttam egyet se. NE LEGYEN IGAZAM!!!)
  • PyRex
    email csatolmányként meg tudod nyitni, mivel defaultban nincs rajta fájlkezelő, simán rárakva ugye zűrüs.
  • Bercy #1776
    Látom ez a buzizás nagyon mély nyomot hagyott benned.

"akkor vegyél magadnak brillekkel kirakott telefont, hogy legyen mire verni a faszod" <- én erre válaszoltam neked abba a stílusba ahogy te is szóltál hozzám

Én elötte kultúráltam próbáltam beszélgetni, de ez neked nem ment.
  • Ombika
    Eleg szanalmas lett ez a topic utso 100 HSZ-ben!! :(
  • Mike at home
    állítottam én hogy nem lesz benne wifi
    szal ne tépd magad ezen
    nincs mibe belekötni, mi?

irja a gsmarena a wifit? irja tévedtem? igen
    elismertem? igen

szal szerintem ne te oktass
    ő buzizott előszőr, azt miért nem veszed észre,
    vagy az még belefér a kultúrált társalgásba?
  • magus
    ó csak nem bmwd van
  • magus
    de nem akarom ugrani a garanciát. Amúgy annyira durva dolgokat nem láttam rá, mire gondolsz?

én úgy gondoltam, hogy rárakom, és el tudom olvasni, nem a netről megnyitást.
  • 5c0rp330n
    "a 3g a nagy újdonság?" az egyik. 3,5g egyébként..
    "hackelni kell, hogy rárakhass egyáltalán bármilyen programot?" nem, tudtommal a 2.0-ás szoftverrel megnyílt hivatalosan is a programok felé a telefon.
    "nem tudsz rárakni egy pdf filet vagy egy doc filet, hogy megnyisd?" tudtommal de.
    "nincs mms?" nemtom, de őszintén: nem qrvamind1?
    "nincs beépített im kliens (tudom, hogy lehet neten, de az nem az apple vívmánya)?" nemtom, de tudtommal neten lehet találni, ha alapból ne lenne -.-
    "tele van olyan dologgal, amit nem azért nem csináltak meg, mert nem tudnák, hanem mert egyszerűen nem teszik bele. (pl flash)"
    onnantól kezdve, hogy oprendszeres telóról beszélünk, programokkal bármit el lehet érni, amit alapból nem tud szoftveresen.. S60-on legalábbis így van, és szerintem itt sincs másképp.
  • grizzly21
    lasd 1760. Nem az a baj hogy sok embernek lesz, hanem hogy a tobbseg a parasztvakitast szopja be. Van egy ismerosom akinek van elso verzios iphone-ja, sms-en es telefonalason kivul nem hasznalta meg semmire. Ha most lemegy az ara, hany embernek lesz ilyen?
  • Ronny
    tudod, ez a másik oldal, ami pont ugyan annyira nevetséges, mint a sznobok!
  • PyRex
    mégsem volt senkinek..^^
  • PyRex
    "hackelni kell, hogy rárakhass egyáltalán bármilyen programot? nanemár"

bocs, de erre legalább hekkeléssel rárakhatsz programokat, nem is akármilyeneket...

"nem tudsz rárakni egy pdf filet vagy egy doc filet, hogy megnyisd? nanemár"

ezt meg honnan szoptad? hekkelés nélkül is megnyitja a doc, xls és pdf fájlokat még a nem 3g-s változat is... szia.

a többi kb. igaz, de azért baromságokat nem kéne írni.
  • magus
    ha már az autokhoz mérjük, akkor ez egy koszos bmw. annyira azért nem drága ez a szar, hogy elit legyél tőle...
  • magus
    jól megy majd a bmw meg az audi mellé

sok (mégcsak nem is annyira sok, ez a legelkeserítőbb) pénz, nulla stílusérzék
  • precision
    egyetértek

az emberi hülyeség tényleg határtalan
  • VRSDM
    ismerjük el akinek eddig volt az elmondhatta (ipod-al egyetemben) hogy igen, felsőbb rangú vagyok hogy megérdemlem, és meg tudom fizetni a minőséget!
    mint a ferrari csak gyerekcipőben.

akinek nem inge persze ne vegye magára, nem is mindenkire értettem.
  • magus
    a 3g a nagy újdonság? nanemár
    hackelni kell, hogy rárakhass egyáltalán bármilyen programot? nanemár
    nem tudsz rárakni egy pdf filet vagy egy doc filet, hogy megnyisd? nanemár
    nincs mms? nanemár
    nincs beépített im kliens (tudom, hogy lehet neten, de az nem az apple vívmánya)? nanemár
    tele van olyan dologgal, amit nem azért nem csináltak meg, mert nem tudnák, hanem mert egyszerűen nem teszik bele. (pl flash)

oké, hogy ez egy ipodon még elfogadható, hogy arra használd amire tervezték, de ez egy nokiákkal versenyző telefon.
  • Grusi
    Srácok, rendszerint tartózkodom attól, hogy kifejtsem a véleményem, de néha felháborít, amit olvasok.
    Miért baj az, ha divat válik az iPhone-ból? Kevesebbet fognak attól tudni a készülékek, kevésbé lesznek használhatóak attól, ha sok embernek van ugyanolyan? Mi ez az elmebeteg, logikátlan konvenciótagadás? Az iPhone ezek után technikai specifikációi, alacsony ára és tudása miatt lesz "divat", nem pedig azért, mert Apple, vagy mert kúl.
    Komolyan mondom, felbasz ez a gyerekes viselkedés, "ha másnak is lesz, nekem már nem is kell".
  • grizzly21
    Nem az a baj hogy sok embernek lesz, hanem az hogy tipikusan azoknak lesz tobbsegeben akik megveszik, mert olcso, agyonhype-olt es lehet villogni vele, ami szanalmas. A tulajok 95% a azt se fogja tudni mi a wifi, hogy kell ra csatlakozni, edge-rol hsdpa-rol nem is beszelve, de azert eloveszik a suhogos gatyabol es huzogatjak rajta az ujjukat jobbrabalra. Ha rendes ara lesz akkor inkabb azok veszik meg csak akik tenyleg kihasznaljak amit tud.
  • PyRex
    ha emiatt sznob vagyok akkor felvállalom.
  • grizzly21
    Vegyel vissza kicsit magadbol rozsaszin baratom, mert eddig itt kulturaltan irkaltak az emberek.
    Faszozason kivul mast se tudsz mondani, csak legfeljebb olyan irdatlan baromsagot amitol leszakad a plafon (pl hogy az iphone-ban nem lesz wifi, mar az elozoben is volt...).
  • neevous
    Ezt spec. honnan veszed?
  • Ronny
    azért egy Igo-nak jobban örülnék...
  • Ronny
    TomTom already has iPhone navigation software ready to roll

Pont emiatt vártam az új Iphone-t!
  • precision
    nem a "felhasználók" száma dönti el hogy egy adott fórumon milyen normális közösség alakul ki...

"sokan azt se tudták mi az" ... az nem baj hogy akkor hype volt körülötte mint még mobil előtt soha... szóval aki akármilyen szinten érintett mobil ügyben az legalább a nevét hallotta... faterom is idős már, nem érdekli milyen telefonja van, csak tudjon vele telefonálni, meg a névjegyzéket kezelni, és még ő is tudja mi az hogy iphone...szal.
  • Arcor
    "Most lesz majd divattelefon az iPhonebol..."

Akkor már nem is kell :|
  • Bercy #1752
    Hát nem pont ilyen közösségre gondoltam amit te megfogalmaztál.
    Hanem értelmes forumokra (mint pl ez is) ahol lehetett segítséget kérni és nomrál (nem, nem sznob) emberek jártak oda és segítettek is ha tudtak.

Egyébként szerintem az iPhone nem volt divattelefon, sokan azt se tudták mi az.
    És az ára se volt olyan vészes ha független telefonokéhoz hasonlítod.
    Most lesz majd divattelefon az iPhonebol...
  • Mike
    4. csóreszok, akiknek mindegy mi, csak olcsó legyen
  • Verseghy
    Én az N95 kamerájával meg voltam elégedve.
  • Mike
    na persze
    nem akarok villogni vele, de jajdekár, hogy már mindekkinek az van
    akkor a mi lófaszért irtad ezt
  • Mike
    ez így van
    de kompakt kamera helyett szerintem pl. jó az SE cybere
    gyors, viszonylag jó képet csinál, monitoron, tv-n élvezhető
    és mindig kéznél van
    ellentétben a fotómasinával, amiben mindig akkor merült le az akksi, amikor éppen kellett volna
  • Mike
    buzizást csak a gumiban tűröm el
  • BlackShadow
    részlet a marketing vizsgaanyagomból :P

"Fogyasztócsoportok:
    Innovátorok (2,5%): nagy tőkével rendelkeznek; aktív információt gyűjtenek; nem norma követők

Korai elfogadók (13,5%): magas jövedelmű; norma követők

Korai többség (34%): átlagos jövedelmű réteg; befogadóbbak az átlagnál
    .
    .
    ."

ki-ki besorolhatja magát melyik :P ami most jön az a korai többség fázis :)
  • Verseghy
    Én most kurvára örülök, hogy az osztálytársam vett iPhone-t legalább tudunk bluetootholni:D:D
  • precision
    kis közösség, akik azért vesznek ilyet, mert másnak nincs
    és miután elterjedtebb lesz, választanak egy másikat, ami még nincs elterjedve, és elég drága
    mekkora buli lehet az ilyen összejövetel ahol ilyen témák vannak:
    - 500km -en belül én vagyok az egyetlen iphone tulaj
    - sziasztok. géza vagyok. 33 éves. már fél éve leszoktam a tucattermékekről... és azóta tiszta vagyok. csak iphone -t használok.
    - hé, iphone jimmy. tied a 56. és 96. utca közti rész. ha vki másnál meglátsz egy iphonet a felsőbbrendű iphone faj tagjain kívül habozás nélkül lődd arcon

én személy szerint örülök neki ha egy drágább cucc ára lejjebb megy és ezáltal több emberhez jut el... több ember, nagyobb bevétel a cégnek aki gyárjta, nagyobb minta aki használja a terméket, több feedback ami segít a fejlesztésben, a többlet bevételből is több futja a fejlesztésre...stb.
  • 5c0rp330n
    valószínűleg aki megvette anno 500 dollárért, annak semmiből nem áll megvenni feleannyiért az újat. és a vak is látta, hogy az első 500-600 dolláros szériát azoknak szánták, akik először akartak villogni vele és nem számított nekik a pénz, mert annak tényleg olyan hiányosságai voltak, hogy meg lehetett jósolni, hogy 1 év után már elavult lesz sok tekintetben.
    égető hiányosság pedig nem jut eszembe a kamerát kivéve, amit tudnia kéne még az iPhone 3G-nek, ez már tömegterméknek van szánva, hosszútávra.