45063
-
#1702 "Mondjuk 3g ről nem tudnék nyilatkozni"
ez meglep, tekintve, hogy tegnap mutatták be és még 1 hónapig sehol kapni sem lehet... -
#1701 te miről beszélsz ember? 9 hónapja iphone-om van. Az összes eddigi telefonom (volt vagy 50 féle) elbújhat... (az iphone minden hibája ellenére is). -
mac12 #1700 Mondjuk 3g ről nem tudnék nyilatkozni de a simáról hmm.. röhej... -
mac12 #1699 MAjd próbáld ki és meglátod!;) -
#1698 Jobban elküldi az sms-t???
Hát ezen borultam :D
Hogy lehet egy sms-t "jobban" elküldeni? Szerintem egy sms vagy el van küldve vagy nincs. -
#1697 meg nincs rá pénzed ezért leszólod a telót, valamint azt akinek van rá keret és meg is veszi -
mac12 #1696 Hát nem tom de erről a telóról annyit tok mondani előnyt h naon franya a menüje semmi mást!:D egy pár ezer forintos telefon is jobban elküldi az sms-ket mint ez -
#1695 én pl. :) -
mac12 #1694 én csak arra lennék kíváncsi h mennyi lesz az ára és kilesz olyan elvetemült aki megveszi majd!:D -
#1693 Nem a Neue Iphone az csak egy kis banner, alatta ott van hogy most előjegyezhető, vagyis előrendelhető. Szerintem független magától az oldaltól. -
#1692 na erre kiváncsi vagyok, hogy hogyan reagál majd az egész piac.
nokiának meg mindenkinek össze kell kapnia magát...vagy árat csökkenteni:)
bár még ugye mindig nem elhet tudni hogy itt mi lesz az ára... -
#1691 a kurva anyjukat de kedvesek azokkal akik már vettek apple terméket -
#1690 ez valóban gyanús, akkor ezért lehet ott az a 399 euró :) a "neue" szó pedig biztos a megjelenés óta ott figyelt, aztán nem akarták leszedni onnan, olyan jól mutatott :) -
#1689 nagyjából asszem stimmel, amit írtál. 2 éves a hűségnyilatkozat.
furcsa még, hogy ezt írja:
"1) Das Angebot für 399,- € (8-GB-Version) gilt"
az új 8 gigás az hogy lenne 399 euró? vagy ez csak valami idióta marketingfogás, hogy a régi annyi volt anno?
egyébként nekem valamiért összeszarja magát a Firefox és az Opera is, amikor az Apple oldalán a teló bemutatóvideóját meg akarom nézni, nektek nem csinál ilyet? :S -
#1688 Akkor miért írják ki mellé hogy "Das neue iPhone"? Megtévesztő :D -
#1687 de ez még a 2,5G -re vonatkozik... -
#1686 Német T-Mobilnál elvihető €100-ért.
Nem valami jó a német-tudásom (konkrétan a 0-hoz konvergál), de asszem havi €29-t kell fizetni utánna. (7500Ft)
Egy németes lefordítaná mi van még a feltételek között?
Ha hasonló kondíciókkal lesz itthon - 25ezer Ft és utánna havonta 7500, akkor még az is lehet hogy szolgáltatót váltok :DDD -
#1685 Az apróbetűs rész Az Apple.com-on a $199*-hez:
"Requires new 2-year AT&T rate plan, sold separately."
Valszeg arról van szó ami eddig is volt kint: meg lehet venni Apple Storeban, és külön aktiválni AT&T-re. Lehet alapból drágább lesz mint $200 és ha aktiválják visszakapják a különbözetet. Itthon szerintem nem így lesz megoldva, alapból az olcsóbb áron tudjuk majd megvenni a trékomnál.
-
szurop #1684 Mértnem gyártanak különböző verzójúakat. Csak GPS, csak HSDPA, mindkettő.... Nekem bőven megfelelne a GPS újdonság az egészből. Engem hidegen hagy a 3G. -
#1683 szerintem ez jó. nem kell jobb! -
#1682 Összedobtam egy ideiglenes bannert, sajan nem lesz időm komolyabbat heggeszteni egy ideig (vizsgák :S)
Ha valakinek van szabad ideje és kedve az nyugodtan csinálhat -
#1681 hát nekem gps nem kell, kocsiban van, sétálva meg nem fogok térképezni:D
amúgy meg elég a 3 nap amit az aksi bír:)
akinek nem az vegyen újat:) -
#1680 ezen tenyleg kar osszeveszni, felreertettuk egymast. A fuggetlen azt jelenti hogy barmilyen SIM rakhato bele, en erre gondoltam -
#1679 ez igaz, de te fuggetlent irtal, es ez nem az. No mindegy, remeljuk lesz fuggetlenul is. -
#1678 jaj gyerekek olvassátok már el mit írtam. szerintem korrekt ár, HA ez függetlenre vonatkozik. (gyk ha nem akkor nem korrekt, remélem követhető.)
erre ketten belém köttök, hogy nemisigazéskülönbenis. akkor most miről folyik a vita? -
#1677 Ez az ár sajna szerintem is hűségnyilatkozatos. Ha egy termék USA-ban 31 ezer Ft-ba kerül, akkor reális hogy itthon 52 ezerbe fog kerülni sajnos. -
#1676 milyen független telóról beszélsz te? a trémobil hol független? ha tényleg függetlent ad, és ő csak a forgalmazó, akkor én kérek elnézést, de erre mennyi esély van? ZERO. -
#1675 miért, te mit tartanál elfogadhatónak? nyilván nem kerülhet ugyanannyiba, mint szerződéssel együtt. -
#1674 kurvára érdemes lesz cserélni.. végülis GPS.. 2szer olyan jó aksi.. 3,5G.. minek végülis nem, apró dolgok. mindezek harmadannyiért, mint az eredeti. egyébként "dramatically improved audio"-t is írnak rá, ami akár azt is jelentheti, hogy mint zenelejátszó is lehet használni, mert az előző változat hangminősége hagyott némi kívánnivalót maga után. -
#1673 Remélem lehet majd kapni függetlenül is...
Ami érdekes most egyébként hogy az iPod Touch árát nem vitték még le :D Jelenleg $299-ba kerül a Storeban a 8GB-os. Ki venne most ilyet ennyiért amikor 1 hónap múlva $100-al kevesebbért iPhonet fog kapni? :D -
#1672 miota fuggetlen? Ott van hogy t-mobile -
#1671 200 és 300 két éves hűdégidő. 300 és 500 egy független telóért reális, nézd csak meg az akármilyen nokiák listaárait, és hogy ahhoz képest mennyiért kapod csomagban. -
Lambo fan #1670 hát jó akkor nyár végéig veszek egy Microsoft Zune 80-at, azt ugyse fogom eladni, azt majd másodiknak jöhet az iPhone 3G, addig el leszek a Zune-el is -
#1669 az előző változathoz volt megoldás, majd kiderül, h ehhez lesz-e. nekem a is rózsaszín t betüvel van a legnagyobb bajom, nincs az az isten, hogy hozzájuk menjek, még egy iphone-ért sem. -
#1668 Igen kamera felbaxott engem is,de tuti nemfogok hivatlosra varni ev vegeig!! Ugyis beszerem kinntrol! :)) -
#1667 majd feltorik ezt is legrosszabb esetben de akkor problemas a SW update. Erdemesebb inkabb fuggetlenul venni ha tudod. -
#1666 korrekt? Hat szerintem nem korrekt. -
#1665 bár bocsi de hol korrekt a 300 dollár a 200-hoz és az 500 dollár a 300-hoz képest? :S
függetlenről továbbra sem tudtok semmit? -
#1664 ezek az árak reálisnak tűnnek, ha nem jár velük hűségidő (kb 300 és 500 dollár átszámítva, ezz a 200-300hoz képest korrektnek tűnik) -
#1663 arrol viszont ne is álmodjak, h pannon kiadja ugye? :) nem szívesen váltanék a t-kommunistákhoz :\
nem vagyok vmi műszakizseni, de kikódoltatni ezt miből áll? google a barátom ebben is, vagy ehez már nagy haxxor skill kell? :)
minden álmom most egy iphone, 3g-set akarok venni mindenképp :)