45063
10255461851509447102.jpg
  • magus
    az ipod touchom 2 hete van meg és gusztustalan
  • PyRex
    az enyém októberi és full karcos, pedig nem mondanám, hogy trehány módon nem vigyáztam rá.
  • Ulkesh
    Az alu hátlap sem karcolódik. Az enyém már 5 hónapos, de karcmentes. Pedig mindenféle tok és fólia nélkül használom. Nem kell leejteni és akkor nem lesz karcos.
  • PyRex
    szerintem a 3g-s verzió műanyag hátlapja feleannyira sem fog karcolódni, mint a sima aluminium hátlapja :(
  • grizzly21
    jah, akkor igy mar korrekt.
    Gondolkozom erosen egyebkent, hogy majd megis sima iphone 1.0-t kene venni, tenyleg nem hasznalnam se a gps-t (mert nem lehet:)) se a 3g-s tobbi cuccot. Sms, tel, wifi igazabol ennyi kene, es meg muanyag boritas is a regi mellett szol.
  • PyRex
    persze azért ne essünk már át a ló túloldalára... jó hogy nem 5 ezerért akarsz új 16 gigás iphone-t.
  • precision
    általában használt
    én is egy 3 hónapost vettem, jó állapotban... de szokott lenni vadi új is, azok drágábbak valamivel, lehet hogy azokat nem láttad 90 alatt, az elképzelhető
  • grizzly21
    ez nem is hasznalt akkor (remelem) ?
  • precision
    pedig nagyon sok helyen van már 90 alatt...
    mobilarena.hu vagy beszeljukmac.com apró része
    én utóbbin vettem

a nagy átlag inkább 70ért adja
  • grizzly21
    90 alatt alig lattam, hol vetted? vagy szemelyes beszerzes kulfoldrol?
  • precision
    65 pénz, 8 gigás, 1.1.4, magyar
  • grizzly21
    mennyiert veszed?
  • PyRex
    lol :)
  • precision
    na meglesz az iphone -om szerdán
    gyorsan, akinek már régóta az van, és zavarja, van még ideje eladni, hogy neki ne olyanja legyen mint másoknak :P
  • Ulkesh
    Nem, egyel lejjebb klikkeltem véletlenül :)
  • PyRex
    ezt ugye nem nekem akartad "válaszolni" :)
  • Ulkesh
    "Ez a nem kerul sehol forgalomba fuggetlenul ez hivatalos?"

Igen.
  • Lacee
    mégis navigáció?
  • grizzly21
    jah
  • grizzly21
    erre gondoltam
    Azt hittem hogy unsibsidized alatt fuggetlent ertenek, de akkor nem..tehat ez csak szerzodesmentes, de sim fuggo?
    Ez a nem kerul sehol forgalomba fuggetlenul ez hivatalos?

A 4X arat Pyrex nem a havidijakkal egyutt ertette szerintem, de ezen nem veszunk ossze
  • Sland
    A 3G-ben van wifi, ugye?
  • Ulkesh
    "4szerannyiert ? Siman, ha az alaparat -200 dolcsi, 30 K- vesszuk alapul, akkor annak negyszerese meg mindig csak 120K."

32000 Ft a készülék, havi díj 9.000 Ft (ezt szorozd 24-el)
    Összesen 248.000 Ft-ban van, és ez a legkisebb tarifacsomag, ahol csak 500 MB adatforgalom ingyenes és 50 Ft a percdíj.

Tényleg, a hűlyének is megéri. Főleg annak....

"az elozo iphone feleannyit se tudott"

Kicserélték a rádió hardvert és műanyag házba került. Ennyivel lett több.
    Akinek eddig sem kellett a 3G (sokan vannak így, pl. én is) azoknak semmivel sem tud többet az új. (a GPS érdektelen, főleg, hogy a jelenlegi állás szerint nem lehet rá fejleszteni)

"meg ugy garancia, mig ennel mar most van olyan hely ahol teljesen legalisan meg lehet venni fuggetlenul (lentebb linkeltek valami olasz vodafone-t, de biztosan lesz mashol is)."

Ácsi-bácsi, 550 euróért megkapod az olasz Vodafone-tól és az angol O2-től hűségszerződés nélkül, DE függően. Nem kerül SEHOL SEM forgalomba függetlenül, úgyhogy a garit mindenképpen buktad.
  • grizzly21
    a 3G nem aprosag:) elvi kerdes szamomra hogy 100 ezernel tobbet nem adok ki olyan telefonra ami 3g-t se tud. A gps-t teny, h leszarom egyenlore de meg jol johet az is
  • precision
    "az elozo iphone feleannyit se tudott"

Most a 3G -ről meg a GPS -ről beszélsz? :) Ugyanaz a vas, ugyanaz a kijelző, ugyanaz a kamera, majdnem ugyanaz a design, ugyanaz a multi touch cucc, ugyanaz minden...leszámítva azt a két "apróságot". Nem hiszem hogy ez tenné ki a telefon tudásának a felét.
  • grizzly21
    4szerannyiert ? Siman, ha az alaparat -200 dolcsi, 30 K- vesszuk alapul, akkor annak negyszerese meg mindig csak 120K. Eleg olcso ahhoz kepest, hogy az elozo iphone feleannyit se tudott, es megis tobbe kerult meg ennel is, raadasul ott buktad a szoftverfrissitest ha jol tudom, meg ugy garancia, mig ennel mar most van olyan hely ahol teljesen legalisan meg lehet venni fuggetlenul (lentebb linkeltek valami olasz vodafone-t, de biztosan lesz mashol is).
  • PyRex
    hogyhogy minek? szerinted mindenki majd megveszi az újat??
    és mi van ha tényleg csak 2 év aláírásával lehet elhozni MINDENHOL? (Amúgy csak pl. 4x annyiért...) Te meg fogod venni?
  • grizzly21
    most ezt nem ertem, ez akkor a regi iphone-hoz van? Az ujban van gps nem? A regihez minek barmit is csinalni?
  • grizzly21
    csak azert mert gps csak az ujban van, es te arra irtad hogy ilyen van neki is
  • PyRex
    lool
  • Verseghy
    Nem, ilyen maradi ez a Samantha, hogy nem a jövőben kiadott telefonja van..:)
  • dobaky
    Na tesék:
    http://www.youtube.com/watch?v=S5mIyhJ5YJU

http://www.youtube.com/watch?v=zA0vVsCDbfo

és a leírás:

http://mobilarena.hu/hir/cebit_igo_az_iphone-ban.html
  • grizzly21
    iphone 3g?
  • bertino
    hehe
  • desigo
    akkor már nem is kell...
  • Verseghy
    Még Samanthának is az van a Szex és New York-ból:D
    link
    [most láttam a moziban:P]
  • desigo
    na akkor én is veszek xD
  • dobaky
    olvastam hogy a 2008-2009 között adják ki az Iphonera az Igo-t.
    Úgy hogy lesz értelme a gps-nek
  • oneal1
    hát igen...2012 előtt itt nem lesz euro az tuti....:S
  • GregSB
    Kizárt dolog hogy csak azokban az országokban lesz AppStore ahol ezek a fizetőeszközök.

Ugye maga S Jobs mondta a keynoteban, hogy 70 országból 62-ben lesz.

Namost a 70 országból 48-ban más a fizetőeszköz, mint ezen a listán, szal ez a lista a Júli 11.-én induló 22 országra vonatkozik.
  • grizzly21
    tehat amikor bejon ide az euro? Akkor mar iphone v.34 lesz, gyufasdoboz meretu, es a levegoben levo reszecskekre fogja kivetiteni a kepet