45063

-
az ipod touchom 2 hete van meg és gusztustalan -
az enyém októberi és full karcos, pedig nem mondanám, hogy trehány módon nem vigyáztam rá. -
Ulkesh #1980 Az alu hátlap sem karcolódik. Az enyém már 5 hónapos, de karcmentes. Pedig mindenféle tok és fólia nélkül használom. Nem kell leejteni és akkor nem lesz karcos. -
szerintem a 3g-s verzió műanyag hátlapja feleannyira sem fog karcolódni, mint a sima aluminium hátlapja :( -
jah, akkor igy mar korrekt.
Gondolkozom erosen egyebkent, hogy majd megis sima iphone 1.0-t kene venni, tenyleg nem hasznalnam se a gps-t (mert nem lehet:)) se a 3g-s tobbi cuccot. Sms, tel, wifi igazabol ennyi kene, es meg muanyag boritas is a regi mellett szol. -
persze azért ne essünk már át a ló túloldalára... jó hogy nem 5 ezerért akarsz új 16 gigás iphone-t.
-
általában használt
én is egy 3 hónapost vettem, jó állapotban... de szokott lenni vadi új is, azok drágábbak valamivel, lehet hogy azokat nem láttad 90 alatt, az elképzelhető -
ez nem is hasznalt akkor (remelem) ? -
pedig nagyon sok helyen van már 90 alatt...
mobilarena.hu vagy beszeljukmac.com apró része
én utóbbin vettem
a nagy átlag inkább 70ért adja -
90 alatt alig lattam, hol vetted? vagy szemelyes beszerzes kulfoldrol? -
65 pénz, 8 gigás, 1.1.4, magyar -
mennyiert veszed? -
lol :) -
na meglesz az iphone -om szerdán
gyorsan, akinek már régóta az van, és zavarja, van még ideje eladni, hogy neki ne olyanja legyen mint másoknak :P -
Ulkesh #1968 Nem, egyel lejjebb klikkeltem véletlenül :) -
ezt ugye nem nekem akartad "válaszolni" :) -
Ulkesh #1966 "Ez a nem kerul sehol forgalomba fuggetlenul ez hivatalos?"
Igen. -
mégis navigáció? -
jah -
erre gondoltam
Azt hittem hogy unsibsidized alatt fuggetlent ertenek, de akkor nem..tehat ez csak szerzodesmentes, de sim fuggo?
Ez a nem kerul sehol forgalomba fuggetlenul ez hivatalos?
A 4X arat Pyrex nem a havidijakkal egyutt ertette szerintem, de ezen nem veszunk ossze -
A 3G-ben van wifi, ugye? -
Ulkesh #1961 "4szerannyiert ? Siman, ha az alaparat -200 dolcsi, 30 K- vesszuk alapul, akkor annak negyszerese meg mindig csak 120K."
32000 Ft a készülék, havi díj 9.000 Ft (ezt szorozd 24-el)
Összesen 248.000 Ft-ban van, és ez a legkisebb tarifacsomag, ahol csak 500 MB adatforgalom ingyenes és 50 Ft a percdíj.
Tényleg, a hűlyének is megéri. Főleg annak....
"az elozo iphone feleannyit se tudott"
Kicserélték a rádió hardvert és műanyag házba került. Ennyivel lett több.
Akinek eddig sem kellett a 3G (sokan vannak így, pl. én is) azoknak semmivel sem tud többet az új. (a GPS érdektelen, főleg, hogy a jelenlegi állás szerint nem lehet rá fejleszteni)
"meg ugy garancia, mig ennel mar most van olyan hely ahol teljesen legalisan meg lehet venni fuggetlenul (lentebb linkeltek valami olasz vodafone-t, de biztosan lesz mashol is)."
Ácsi-bácsi, 550 euróért megkapod az olasz Vodafone-tól és az angol O2-től hűségszerződés nélkül, DE függően. Nem kerül SEHOL SEM forgalomba függetlenül, úgyhogy a garit mindenképpen buktad. -
a 3G nem aprosag:) elvi kerdes szamomra hogy 100 ezernel tobbet nem adok ki olyan telefonra ami 3g-t se tud. A gps-t teny, h leszarom egyenlore de meg jol johet az is -
"az elozo iphone feleannyit se tudott"
Most a 3G -ről meg a GPS -ről beszélsz? :) Ugyanaz a vas, ugyanaz a kijelző, ugyanaz a kamera, majdnem ugyanaz a design, ugyanaz a multi touch cucc, ugyanaz minden...leszámítva azt a két "apróságot". Nem hiszem hogy ez tenné ki a telefon tudásának a felét. -
4szerannyiert ? Siman, ha az alaparat -200 dolcsi, 30 K- vesszuk alapul, akkor annak negyszerese meg mindig csak 120K. Eleg olcso ahhoz kepest, hogy az elozo iphone feleannyit se tudott, es megis tobbe kerult meg ennel is, raadasul ott buktad a szoftverfrissitest ha jol tudom, meg ugy garancia, mig ennel mar most van olyan hely ahol teljesen legalisan meg lehet venni fuggetlenul (lentebb linkeltek valami olasz vodafone-t, de biztosan lesz mashol is). -
hogyhogy minek? szerinted mindenki majd megveszi az újat??
és mi van ha tényleg csak 2 év aláírásával lehet elhozni MINDENHOL? (Amúgy csak pl. 4x annyiért...) Te meg fogod venni? -
most ezt nem ertem, ez akkor a regi iphone-hoz van? Az ujban van gps nem? A regihez minek barmit is csinalni? -
csak azert mert gps csak az ujban van, es te arra irtad hogy ilyen van neki is -
lool -
Verseghy #1953 Nem, ilyen maradi ez a Samantha, hogy nem a jövőben kiadott telefonja van..:) -
dobaky #1952 Na tesék:
http://www.youtube.com/watch?v=S5mIyhJ5YJU
http://www.youtube.com/watch?v=zA0vVsCDbfo
és a leírás:
http://mobilarena.hu/hir/cebit_igo_az_iphone-ban.html -
iphone 3g? -
hehe -
akkor már nem is kell... -
Verseghy #1948 Még Samanthának is az van a Szex és New York-ból:D
link
[most láttam a moziban:P] -
na akkor én is veszek xD -
dobaky #1946 olvastam hogy a 2008-2009 között adják ki az Iphonera az Igo-t.
Úgy hogy lesz értelme a gps-nek -
hát igen...2012 előtt itt nem lesz euro az tuti....:S -
Kizárt dolog hogy csak azokban az országokban lesz AppStore ahol ezek a fizetőeszközök.
Ugye maga S Jobs mondta a keynoteban, hogy 70 országból 62-ben lesz.
Namost a 70 országból 48-ban más a fizetőeszköz, mint ezen a listán, szal ez a lista a Júli 11.-én induló 22 országra vonatkozik. -
tehat amikor bejon ide az euro? Akkor mar iphone v.34 lesz, gyufasdoboz meretu, es a levegoben levo reszecskekre fogja kivetiteni a kepet