45063

-
Ulkesh #1942 Gondolom fenntartják a jogot, hogy ilyen alkalmazást csak ők adhassanak ki, vagy ilyen alkalmazások fejlesztőivel egyedi szerződést akarnak kötni (zsírosabb jutalék). -
de miert? mindenesetre ettol meg lesznek ilyen programok.. -
Ulkesh #1940 "A Gps-ért kell-e majd fizetni?"
Nem kell.
De a GPS csak dísznek van benne, használni nem sok mindenre lehet (Google Maps-ben megmondja hol vagy).
Külsős alkalmazások nem fognak készülni hivatalosan rá, mert az SDK szerződése megtiltja.
"Az SDK-ban leírtak durva fordításban annyit jelentenek, hogy alkalmazásokat nem tervezhetnek, és nem vihetnek piacra a fejlesztők valós idejű útvonaltervezéssel* (útirányítással, beleértve az út újratervezését és a navigációs utasításokat is), semmilyen járművet nem navigálhatnak a GPS jele alapján, és nem használhatják fel életmentő feladatokra." -
Ulkesh #1939 -
Ulkesh #1938 "JA amugy Kesz App Store magyarországon!!!(lejjeb olvastam hogy valaki azt hirdeti hogy nem)"
Persze hogy lesz, mihelyt eurozone lesz kis hazánk, azonnal lesz iTunes Store-al együtt..
Addig nem lesz.
http://www.spaziocellulare.com/ispazio/wp-content/uploads/2008/06/itunesconnect-20080611-3jpg.png
Itt vannak, hogy milyen fizetőeszközöket fogad el az App Store és miben fizet az Apple az elkészült alkalmazásokért. Magyar Forint nincs felsorolva.
A hivatalos közlemény szerint 70 országban lesz iPhone és 62-ben App Store.
Aki mást mond, az azt is írja le, hogy honnan van az információja, mert egyelőre a hivatalos álláspont más. -
dobaky #1937 oké köszi a választ -
-Ezt neked kell eldönteni.
-Nem kell érte fizetni.
-Nincs konkrét dátum, valamikor ősszel-év vége felé. Nem lehet tudni még az árát. -
dobaky #1935 A következők lennének a kérdéseim:
Megéri venni Iphonet?
A Gps-ért kell-e majd fizetni?
Mikor jelenik meg az Iphone a Magyar T-mobile szolgáltatónál, és mennyért (HUF-ba írjátok meg)?
-
efem #1934 IT/uzemeltetes teren dolgozok, nem rosz dolog ha nem kell gepet keresnem a kozelbe ha valamibe bele kell rugni :P jatek meg csak poen szinten erdekel :) utoljara 9300-ason vittem vegig a doom2ot :) -
de miert akarnek sms-t irni rajta, plane dolgozni?:) PSP jatekra van, ha mar befer a taskadba egy controller az iphone-hoz annyi erovel mar inkabb psp en csak azt mondom -
iPhone 3G FAQ @ Gizmodo
Ha túlleszek a vizsgáimon majd lefordítom magyarra és megy majd a bannerba... -
-
Simán lehet vele hosszabb SMS-eket is írni, nagyon jó on screen billje van. -
dobaky #1929 De mikor jelenik meg -
efem #1928 probaltal mar dolgozni, vagy smsnel hoszabb dolgot gepelni vele? :)
laptopot nem tudom/akarom mindenhova vinni magammal, umpckkel szemezek - de vagy tul nagy, vagy tul draga.. perpill iPhone a fav -
app store az oké, de vajh ITS is lesz? -
dobaky #1926 Bocsi nem Kesz Hanem lesz -
dobaky #1925 JA amugy Kesz App Store magyarországon!!!(lejjeb olvastam hogy valaki azt hirdeti hogy nem) -
dobaky #1924 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Iphone 3g Magyarországon a T-mobile-nál mikor jelenik meg.Mert én -
én sem otthon nyomásról beszéltem, az én telómonon gyönyörűen fut a dolog, S60 rendszeren. :)
nincs touchscreenje, de QVGA felbontás pont jó, hogy natívban lehessen ezeket a játékokat nyomni :) de tényleg sok az off, én is befejezem inkább :) -
hát igen, de gondolom ö nem csak otthon akarja nyomni :)
viszont, ahogy elnézem, egyre kezd elemnni a telefon pda irányba, ami persze nem baj :)
bár azért jó lenne, ha feltörés nélkül is lehetne rendesen nyomni a játékokat, de majd kiderül
legalább nem kell memoria kártyát belevenni 16gb sok hely :D -
minek arra iphone? gyönyörűen fut nálam :) -
minek? Aki jatszani akar vegyen psp-t szerintem -
nincs nagyobb feeling annál, mint amikor a telefonodon megy a Day of the Tentacle :D
ehh, kezd hiányozni az iphone... -
jaja, elméletileg megy, de én még nem próbáltam, mert nem találom éppen, leszedni meg nem 2 perc sajnos..
amiket eddig próbáltam: Monkey Island 1-2, Sam & Max Hit the Road, ezek tökéletesen mentek. -
efem #1917 kiira! :)
billentyuzetet nem? :) egyre jobban tetszik ez az iPhone :D -
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez, meg a ScummVM is feltört iPhoneokon ment eddig. Jó lenne ha kikerülne majd az AppStorera, de ha nem fog akkor valszeg csak feltörtel fog menni. -
Külső cég már csinált -
efem #1914 ilyen esetekben felmerul az emberben h miert nem csinaltak meg game controllert iPhone -hoz? :) -
omg borken sword megy rajta? :D
hát akkor ez lesz a kedvenc telom :)
amugy olyan játékokat amik futnak pda-n, szoval fel kell rá telepiteni, azokat rá lehet pakolni iphone-ra?
pl. van pda-ra pocket heroes(ami a pc-s heroes mása), meg lehet oldani, h fusson az iphone-on? -
/OFF
jaja, közben feltettem a telómra, Monkey Island 2 tökéletesen megy rajta, most épp egy Broken Sword-ért kutatok akkor már :)
azon gondolkoztam, hogy pl Worms 1 emulálásra van-e vmilyen megoldás :)
nomond1, kicsit elmentünk offba. van rollercoaster tycoon lenne még nagyon jó, transport tycoon is van S60-ra, remélem az is lesz később. -
scummVM-el minden régi point'n'click kalandot lehet rajta tolni, pl monkey 2-t is :) -
transport tycoon jó is, bizony :) -
iTunes-al lehet rá mp3-akat tölteni.
A másikat már megválaszolták. Én ezt fogom rajta majd tolni ha lesz :D
-
a vicc, hogy közvetlenül nem lehet rá mp3-at tölteni, ahogy én tudom, csak a programján keresztül.
DOS emu, java, Monkey island 2? :) sztem iPhone-ra ezek nem léteznek mind. S60-as Nokia-kra sztem ezek mind léteznek (DOS emut már próbáltam, java játékokat/programokat természetesen támogat, Monkey Island 2-re is van megoldás, bár még nem próbáltam, sztem nem lesz vele gond, futott ezen már Doom 1-től kezdve és Duke 3D-n keresztül Quake 2-ig minden). ellenben iPhone-ra lesz (van?) Quake 3, ami nem egy gyenge dolog, egyelőre asszem ilyen nincs S60-ra, nemtom lesz-e. -
ezzel igen
más is próbálta már -
gift carddal igen
ha jon a szoftverfrissites akkor nem tudom mi akadalyozna meg h leszedjem es feltoltsem szimplan ra -
jönnek a hülye kérdéseim iphone 3G-vel kapscsolatban:
- lehet rá mp3-mat feltölteni?
- van rá mondjuk DOS emulátor? Javat tud futtatni? Játszhatok végre rajta a Monkey Island 2-vel?
-
Ronny #1904 mert a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ezt sugallja! -
Ronny #1903 a 175 dolláros ETF-vel együtt nem kell majd az Iphone-t is visszaadni az AT&T-nek?