45063
10255461851509447102.jpg
  • Ulkesh
    Gondolom fenntartják a jogot, hogy ilyen alkalmazást csak ők adhassanak ki, vagy ilyen alkalmazások fejlesztőivel egyedi szerződést akarnak kötni (zsírosabb jutalék).
  • grizzly21
    de miert? mindenesetre ettol meg lesznek ilyen programok..
  • Ulkesh
    "A Gps-ért kell-e majd fizetni?"

Nem kell.

De a GPS csak dísznek van benne, használni nem sok mindenre lehet (Google Maps-ben megmondja hol vagy).
    Külsős alkalmazások nem fognak készülni hivatalosan rá, mert az SDK szerződése megtiltja.

"Az SDK-ban leírtak durva fordításban annyit jelentenek, hogy alkalmazásokat nem tervezhetnek, és nem vihetnek piacra a fejlesztők valós idejű útvonaltervezéssel* (útirányítással, beleértve az út újratervezését és a navigációs utasításokat is), semmilyen járművet nem navigálhatnak a GPS jele alapján, és nem használhatják fel életmentő feladatokra."
  • Ulkesh
  • Ulkesh
    "JA amugy Kesz App Store magyarországon!!!(lejjeb olvastam hogy valaki azt hirdeti hogy nem)"

Persze hogy lesz, mihelyt eurozone lesz kis hazánk, azonnal lesz iTunes Store-al együtt..

Addig nem lesz.

http://www.spaziocellulare.com/ispazio/wp-content/uploads/2008/06/itunesconnect-20080611-3jpg.png

Itt vannak, hogy milyen fizetőeszközöket fogad el az App Store és miben fizet az Apple az elkészült alkalmazásokért. Magyar Forint nincs felsorolva.

A hivatalos közlemény szerint 70 országban lesz iPhone és 62-ben App Store.

Aki mást mond, az azt is írja le, hogy honnan van az információja, mert egyelőre a hivatalos álláspont más.
  • dobaky
    oké köszi a választ
  • GregSB
    -Ezt neked kell eldönteni.
    -Nem kell érte fizetni.
    -Nincs konkrét dátum, valamikor ősszel-év vége felé. Nem lehet tudni még az árát.
  • dobaky
    A következők lennének a kérdéseim:
    Megéri venni Iphonet?
    A Gps-ért kell-e majd fizetni?
    Mikor jelenik meg az Iphone a Magyar T-mobile szolgáltatónál, és mennyért (HUF-ba írjátok meg)?
  • efem
    IT/uzemeltetes teren dolgozok, nem rosz dolog ha nem kell gepet keresnem a kozelbe ha valamibe bele kell rugni :P jatek meg csak poen szinten erdekel :) utoljara 9300-ason vittem vegig a doom2ot :)
  • grizzly21
    de miert akarnek sms-t irni rajta, plane dolgozni?:) PSP jatekra van, ha mar befer a taskadba egy controller az iphone-hoz annyi erovel mar inkabb psp en csak azt mondom
  • GregSB
    iPhone 3G FAQ @ Gizmodo

Ha túlleszek a vizsgáimon majd lefordítom magyarra és megy majd a bannerba...
  • GregSB

• GregSB
    Simán lehet vele hosszabb SMS-eket is írni, nagyon jó on screen billje van.
  • dobaky
    De mikor jelenik meg
  • efem
    probaltal mar dolgozni, vagy smsnel hoszabb dolgot gepelni vele? :)
    laptopot nem tudom/akarom mindenhova vinni magammal, umpckkel szemezek - de vagy tul nagy, vagy tul draga.. perpill iPhone a fav
  • Lacee
    app store az oké, de vajh ITS is lesz?
  • dobaky
    Bocsi nem Kesz Hanem lesz
  • dobaky
    JA amugy Kesz App Store magyarországon!!!(lejjeb olvastam hogy valaki azt hirdeti hogy nem)
  • dobaky
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy az Iphone 3g Magyarországon a T-mobile-nál mikor jelenik meg.Mert én
  • 5c0rp330n
    én sem otthon nyomásról beszéltem, az én telómonon gyönyörűen fut a dolog, S60 rendszeren. :)
    nincs touchscreenje, de QVGA felbontás pont jó, hogy natívban lehessen ezeket a játékokat nyomni :) de tényleg sok az off, én is befejezem inkább :)
  • Zomil
    hát igen, de gondolom ö nem csak otthon akarja nyomni :)

viszont, ahogy elnézem, egyre kezd elemnni a telefon pda irányba, ami persze nem baj :)

bár azért jó lenne, ha feltörés nélkül is lehetne rendesen nyomni a játékokat, de majd kiderül

legalább nem kell memoria kártyát belevenni 16gb sok hely :D
  • 5c0rp330n
    minek arra iphone? gyönyörűen fut nálam :)
  • grizzly21
    minek? Aki jatszani akar vegyen psp-t szerintem
  • Lacee
    nincs nagyobb feeling annál, mint amikor a telefonodon megy a Day of the Tentacle :D

ehh, kezd hiányozni az iphone...
  • 5c0rp330n
    jaja, elméletileg megy, de én még nem próbáltam, mert nem találom éppen, leszedni meg nem 2 perc sajnos..
    amiket eddig próbáltam: Monkey Island 1-2, Sam & Max Hit the Road, ezek tökéletesen mentek.
  • efem
    kiira! :)
    billentyuzetet nem? :) egyre jobban tetszik ez az iPhone :D
  • GregSB
    Azt azért tegyük hozzá, hogy ez, meg a ScummVM is feltört iPhoneokon ment eddig. Jó lenne ha kikerülne majd az AppStorera, de ha nem fog akkor valszeg csak feltörtel fog menni.
  • GregSB
    Külső cég már csinált
  • efem
    ilyen esetekben felmerul az emberben h miert nem csinaltak meg game controllert iPhone -hoz? :)
  • Zomil
    omg borken sword megy rajta? :D

hát akkor ez lesz a kedvenc telom :)

amugy olyan játékokat amik futnak pda-n, szoval fel kell rá telepiteni, azokat rá lehet pakolni iphone-ra?
    pl. van pda-ra pocket heroes(ami a pc-s heroes mása), meg lehet oldani, h fusson az iphone-on?
  • 5c0rp330n
    /OFF
    jaja, közben feltettem a telómra, Monkey Island 2 tökéletesen megy rajta, most épp egy Broken Sword-ért kutatok akkor már :)
    azon gondolkoztam, hogy pl Worms 1 emulálásra van-e vmilyen megoldás :)
    nomond1, kicsit elmentünk offba. van rollercoaster tycoon lenne még nagyon jó, transport tycoon is van S60-ra, remélem az is lesz később.
  • Lacee
    scummVM-el minden régi point'n'click kalandot lehet rajta tolni, pl monkey 2-t is :)
  • Mike at home
    transport tycoon jó is, bizony :)
  • GregSB
    iTunes-al lehet rá mp3-akat tölteni.

A másikat már megválaszolták. Én ezt fogom rajta majd tolni ha lesz :D

• 5c0rp330n
    a vicc, hogy közvetlenül nem lehet rá mp3-at tölteni, ahogy én tudom, csak a programján keresztül.
    DOS emu, java, Monkey island 2? :) sztem iPhone-ra ezek nem léteznek mind. S60-as Nokia-kra sztem ezek mind léteznek (DOS emut már próbáltam, java játékokat/programokat természetesen támogat, Monkey Island 2-re is van megoldás, bár még nem próbáltam, sztem nem lesz vele gond, futott ezen már Doom 1-től kezdve és Duke 3D-n keresztül Quake 2-ig minden). ellenben iPhone-ra lesz (van?) Quake 3, ami nem egy gyenge dolog, egyelőre asszem ilyen nincs S60-ra, nemtom lesz-e.
  • magus
    ezzel igen
    más is próbálta már
  • magus
    gift carddal igen

ha jon a szoftverfrissites akkor nem tudom mi akadalyozna meg h leszedjem es feltoltsem szimplan ra
  • Mike at home
    jönnek a hülye kérdéseim iphone 3G-vel kapscsolatban:

- lehet rá mp3-mat feltölteni?
    - van rá mondjuk DOS emulátor? Javat tud futtatni? Játszhatok végre rajta a Monkey Island 2-vel?
  • Ronny
    mert a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ezt sugallja!
  • Ronny
    a 175 dolláros ETF-vel együtt nem kell majd az Iphone-t is visszaadni az AT&T-nek?