45063
-
#1742 Te elolvastad amit írtam?
Mert a válaszodból ítélve nem, de a kedvedért idézek: "Nem azért, mert villogni akartam vele."
Ha villogni akarnék egy telefonnal akkor Nokia sciroccot (vagy sapphire az új, nemtudom pontosan) vennék... -
#1741 ha sznob akarsz lenni, akkor legyél tényleg sznob, ne egy telefonnal próbálj meg kitűnni. majd ha kiszállsz az Aston Martinodból, a Breitlinggel a karodon, akkor talán. ez egy iphone, lol -
#1740 semmivel nem lett felnőttebb sztem...
tele van olyan hiányosággal, ami égetően kéne bele.
nagyon cool telefon, de azért ne legyünk vakok
amúgy meg azért kurva anyjukat, mert aki megvette 500 dollárért a régit, mert apple fan, azzal most jól kibasztak, hogy odaadják mindenkinek 200-ért -
#1739 [a gyengébbek kedvéért: ez nem egy konkrét telefon, hanem a Symbian OS S60 op.rendszer legújabb változata] -
szurop #1738 Nemteccik. -
#1737 a Nokia válasza: S60 touch
hát.. ez sem 200 dolcsi lesz :) -
#1736 És miért baj az ha több embernek lesz ilyenje? Ezt soha nem érettem... mondhatnám, hogy sznob vagy, de nem akarlak megbántani.
Amúgymeg az a 200 dollár, itthon nem annyi lesz. Amerikában is úgy 200 dollár hogy 2 évet aláír az ember a szolgáltatónak. Itthon kb 3x ennyibe fog kerülni. Ott van pl az eeepc esete. Úgy volt hogy kb 40-50e lesz max. Aztán nézd meg az itteni árát... -
#1735 gsmarena-n néztem, ott nem riták, akkor ezek szerint tévedtek
vagy én voltam figyelmetlen -
efem #1734 nemtudom, en meg jo minosegu kemerás telefont nemláttam.
A kis gagyi kompaktom is odaverte eddig mindet, ha meg minőség kell, akkor hátizsákba a 30d-t ... :) -
#1733 Jolvan, hol lehet olyat kapni? Te biztos tudod, hiszen meleg vagy, ők meg köztüdottan szeretik a feltünő dolgokat...
#1729: énis erről beszélek -
#1732 nekem meg alapból kell, rengeteget használom
szal vagy egy iphone 3g vagy egy SE cybershot symbianos cucc lesz versenyben a közeljövőben -
efem #1731 miert ne lenne? -
#1730 hm, mondjuk wifi nem lesz benne :( -
szurop #1729 Én nem villogtam vele, egyáltalán nem mutogattam, de tetszett az, mikor valaki mégis meglátta nálam, és megcsodálta. Ezután ez már nem lesz így. -
efem #1728 hat pl enis beallok azok koze, akiknek a kozeljovoben iPhone 3G-je lesz :) funkciokat tekintve vegre "felnott" korba lepett. Eddig a nokia e61 tokeletesen kiszolgalt, 1.5 eve, remelem ha vegre itthon is kaphato lesz iPhone 3G, ebben sem kell csalodnom. Nekem a kamera az egyetlen, ami nem hianyzik :)
amit viszont vartam:
exchange
cisco vpn
wpa2
gps
ezek bele is kerultek :)
remelem putty, es rsa token kliens sw, es rdp kliens is hamarosan irodik ra, mert akkor gyakorlatilag barhonnan dolgozhatok :) -
#1727 akkor vegyél magadnak brillekkel kirakott telefont, hogy legyen mire verni a faszod -
#1726 pfff
ja és gondolom kedvenc mp3-jaimat sem másolhatom fel, hanem vegyem meg újra az apple-től
jól tippelek? -
#1725 jeah, most nézem hogy a 8 gigás csak 199 USD lesz
perszehogy nem fogom 30k helyett 40-60k-ért megvenni itthoni szolgáltatótól örökhűséggel, hanem külfödlről -
#1724 Hát én örültem neki, hogy nem volt mindenkinek iPhone.
Nem azért, mert villogni akartam vele.
Így pl normális kis "közösségek" alakultak ki ahol lehetett beszélni a telefonnal kapcsolatos programokról stb. -
Ben C #1723 És ha sok embernek van akkor már nem is jó? :P Ha nem lehet vele "kitűnni"? -
#1722 egyébként konkrétan ez engem is nagyon zavar: mármint, eddig legalább nem jött velem szembe sok ember, akinek ilyen telefonja volt, de ezután... -
#1721 Ja hogy csak szerzodessel lehet venni? Hat en egy honapja meg ugy hallottam hogy lesz fuggetlenul, csak dragabban..majd meglatjuk.
Ez egyebkent rendes az apple-tol, aki olyan szerencsetlen volt hogy nemreg vett iphone-t (maj 27 utan) az ingyen megkapja az ujat..nem sokan csinalnak ilyen kedvezmenyeket. -
#1720 akkor link
én ezt úgy értelmezem, hogy a t-mobile vagy att üzletben aktiválják neked a telót, miután szerződtél. -
#1719 Miert ne lenne? Ha van egy ismerosod az megteszi. (vagy te ha kimesz)
Mashogy ugysem lehet megoldani, kulfoldre nem fognak hivatalosan szallitani -
#1718 a webisztán fórumon azt írta HAndrás, hogy nehezebb lesz független telefonhoz jutni:
"Nem lesz olyan egyszeru kulfoldrol beszerezni, mert az Apple megszunteti a bemesz a boltba megveszed, aztan aktivalod rendszert. Mostantol majd a boltban kell aktivalni a cuccot, es csak az aktivalas utan kapod meg a kasszanal a telefont a kezedbe.
Persze okos emberek majd biztos megoldjak ezt is, de nem lesz egyszeru." -
#1717 Na igen, ha ez az új iphone télleg ilyen olcsó lesz akkor nagyon sokan fognak venni.
Eddig jó volt, hogy itthon nem is lehetett kapni, nem is volt túl sok belőle. Ez most majd megváltozik...sajnos -
#1716 Nem kell josnak lenni ahhoz hogy kitalald. Az elozo iphone sokkal dragabb volt es gyakorlatilag alig tudott valamit, egy csillivili buta telefon volt, otletes navigacioval (ami gyakorlatilag az egeszet elviszi a hatan). Ez meg technikailag is odabasz + olcso(bb). Masfel even belul olyan nepszeru lesz ez a telo a telok kozott mint most az ipod az mp3 lejatszok kozott. -
#1715 az is szamit azert milyen teloid voltak:) Gondolom nem Blackberry-s okostelok..
persze jo az iphone en is veszek majd, csak egy gondom van vele: hype. Attol felek ez lesz az uj neptelefon a 3210es utan...Kulfoldon biztosan de itthon remelem azert dragan adjak a rozsaszin T testver. (en meg majd veszek fuggetlenul kulfoldrol:)) -
mac12 #1714 Aha az már esetleg hab a tortán ha így jobban tetszik -
#1713 mert? -
#1712 Ezt nem értem. Mi mögött bújhat el az apple?
Ez egy 7up-s microsite amit linkeltél. -
mac12 #1711 Nah de a múltkor találtam egy kreatívat is!:D legalább van benne munka az apple sztem elbujhatna az oldal mögött!LINK -
#1710 Az 2.0-ás navigációs képességeire vagyok nagyon kiváncsi.
Vajon a google maps-on keresztüli navigáció mennyire használható?
Igazából nekem csak a navigáció funkció hiányzik az 1.0 iphone-ból. De amég nincs rendes szoftver a 2.0-hoz (pl egy igo for osx :) ) addig elég fölösleges a GPS benne. -
mac12 #1709 Jah de amúgy nem tagadom ténnleg tudnak vmit ezek az almások ha már a pepsi is velük reklámoz...de ténnleg vicces mennyi helyen lehet látni h így meg úgy nyerj ájfónt...kész vicc!:D van pénz sz*rásig.. -
#1708 Na így már értem :)
Hát ha az nem szolgáltató hiba volt, akkor a telefonnal volt valami baj.
Nekem tökéletesen működik minden funkciója.
Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem árt néhány kiegészítő alkalmazást feltenni a telóra (kinek mire van szüksége, pl sms továbbítás stb). Ha valaki egy kis időt fordit a telefonja "testre szabására" akkor viszont egy nagyon jól használható profi készüléket kap. -
#1707 hát erről pedig nem a telefon tehet, az is biztos. -
mac12 #1706 Nekem az volt a hiba vele h nem küldte el csak majd egy félnapra rá és nem szolgáltató meg semmi...és egyszerűen nem lehetett real time sms-t küldeni... -
#1705 Hát már jó pár sms-t küldtem el iPhone-ról. Szóval mondhatom, hogy kipróbáltam. Szerintem jól meg van csinálva az "sms kezelése" is (tehát a chat szerű megoldás).
De én azt nem értem, hogy miaz, hogy jobban elküldeni egy sms-t? Ez egy baromság, egy sms elküldésében nincs minőségbeli különbség. Az vagy elmegy vagy nem. Szóval magyarázd már el légyszi, hogy lehet "jobban" elküldeni egy sms-t :) -
#1704 de konkrétan mi is volt vele a gondod? mert azt még mindig nem mondtad... -
mac12 #1703 HÁt akkor én biztos benéztem... vagy pont hibás volt de én mint nem szenvettem vele....