45063
-
Ronny #1662 az sg-s cikkben ezt írják: "Az 8 GB-os modell ára az Egyesült Államokban két éves AT&T hűségszerződéssel 199 dollár"
-
#1661 De ha nem lesz akkor megint feltörni... grrr... -
#1660 Hát nemtom, mi is vodások vagyunk és a kiemelt ügyfeleknél a kapcsolattartó már többször mondta, hogy a Vodánál is lesz iphone csak a 3g-s változatot várják. (Vodánál amugy sincs edge itthon ugye...) -
#1659 Árak az XMS beta lapjáról:
*Az árak még változhatnak. -
Verseghy #1658 -
#1657 Szinte biztos hogy szolgáltatós-hűségnyilatkozatos verza lesz a $199, mert a főoldalon ott díszeleg egy kis csillag az ár mellett. Apróbetűs rész még nincs kint.
Néhány kép az új telóról
-
Ronny #1656 a pár napja kiszivárgott hírekben még 24-36 hónapos hűségről volt szó! -
#1655 valaki okos azt mondja meg, hogy kártyafüggetlenül fog ennyibe kerülni, vagy szolgáltatós-hűségnyilatkozatos megoldásban. Ha előbbi, akkor egy bécsi kiruccanással be lehet szerezni már júliusban :) -
#1654 függetlenről lehet valamit tudni? lehet majd kapni és ha igen, mennyiért? kizárt, hogy a szar trémobilnál venném. -
#1653 kurvagyorsan add el, mert nehany nap es feleannyi lesz. vagy annyi se -
#1652 Nyár végén, ősszel...
Jó lenne tudni hogy ha beszerzünk Júli 11.-én egyet UK-ból azt tudjuk -e később itthon használni mindenféle gond nélkül. -
Verseghy #1651 Júli 11 az eddigi országokba, aztán csak annyit írnak hogy Coming soon a többibe. Szóval még szerintem az Apple se tudja. -
Lambo fan #1650 no most akkor itthon mikortól kapható? Nekem má a juli közepe is messze van.. -
Verseghy #1649 Én nem is tudnék, mivel céges a telóm, és a kedvemért nemfog egy cég, 150 telefonnal szolgáltatót váltani. Mondjuk hozzátenném, hogy eddig T-Mobile-osok voltunk, csak most mentünk át ettől az évtől a vodához és most van 2 év hűség. -
#1648 Ehh, hogy nem jutott eszembe ráklikkelni :D
Egyébként remélem ki fog bővülni a vodával, nincs kedvem szolgáltatót váltani :S -
Verseghy #1647 Itt kiválasztottam a Hungary-t aztán ott volt a jobb oldalt:
Where to Buy
Carrier logo
iPhone is available at T-Mobile locations across Hungary. Which means there's probably one near you. -
#1646 a szolgáltató hülyeségei... -
#1645 Engem aggaszt a kis * a $199-es ár mellett a főoldalon. Kíváncsi vagyok mi lesz az apróbetűs rész. (még nincsenek árak a Storeban) -
#1644 hát úgynézem hogy akinek iphoneja van nem lesz nagyon érdemes cserélni.
nem ártott volna bele egy jó kamera basszus -
Ronny #1643 hoppá, a vodára gondoltam:) -
#1642 érdekes lesz...
kiváncsi vagyok h T-mibole hány évet és milyen feltételekkel irat alá....
ez az ár igy ahogy van nem rossz de azért a hátterét még nem tudjuk -
#1641 Honnan tudod hogy csak T-mobil lesz? -
#1640 Van benne
"Phone 3G uses a technology protocol called HSDPA"
Új kameráról nem találtam infót... -
#1639 marad -
Ronny #1638 A magentás srácok is megvették a jogot! -
Verseghy #1637 Csak a T-mobile fogja forgalmazni itthon az iPhone-t. Remélem nem lesz gáz iTunes szempontból, hogy vodás vagyok. -
Verseghy #1636 Szerintem marad a 2 MP-s kamera. Ha jobb lenne, akkor esett volna szó róla. -
#1635 iPhone 3G reklám
http://www.apple.com/iphone/
Országok listája
Júli 11-én debütál a főbb országokban. Nálunk még várni kell rá pár hónapot. -
#1634 mindig vannak hülyék. hidd el :) -
#1633 mondjuk engem rohadtul zavar, hogy nem tudom hogy hsdpa van-e benne, az is zavar, hogy nem tudom, milyen kamera van benne, képes lesz e rendes videót rögzíteni... szóval egy plusz gps-től nem halok el tőle, de azért alakul. az ára impresszív mondjuk nagyon! -
Verseghy #1632 Utána nézek. -
#1631 vajon Magyarországra is júli 11-én jön? vagy most mi van a megjelenéssel? szerintetek egy USA-készüléket lehet majd használni itthon törés nélkül? -
#1630 Szerintem nem tudod majd használni az 1.2.0-ás FW-t a régi telón, amíg fel nem törik. Valszeg felfogják amúgy. A telefon eladásával már elkéstél SZVSZ, senki nem fog érte 70-80 ezret adni amikor hónapok kérdése és itt az új kevesebbért :S -
Verseghy #1629 Hehe:D:D -
#1628 én nem adom el, tök a szívemhez nőtt.
veszek mellé egy másikat, úgyis van pár kártyám :D -
Verseghy #1627 Most tanácstalan vagyok, hogy mit csinájak.
Szerintetek, ha vodafone forgalmazni fogja az iPhone-t itthon és kijön a 1.1.5ös FW és iTunes-al frissiteni akarom(vodás vagyok), akkor nemlesz gáz belőle? Úgyértem akkor nemkell feltörni meg ilyesmi?
Szerintetek eladjam gyorsan a telóm vagy inkább le se cseréljem? Nemtom mit tegyek:D -
#1626 Eddig két dolog miatt volt érdemes feltörni: Nem lehetett kapni nálunk, és nem voltak rá jó programok, illetve a maszek progikat csak a feltörtre lehetett felrakni. Most viszont kapható lesz nálunk is és az Appstore a második problémát is kiiktatja :D -
asd16 #1625 hát akárki akármit mondd, eza telo szinte ingyen van... :P:D
amint lesz rá lehetőségem veszem is meg!!! -
#1624 őő, tényleg, most esett le nekem is :) ok-ok, de mégiscsak megtörve oly szép és jó :D -
#1623 Minek megrötni? Kapható lesz nálunk is.