45063
10255461851509447102.jpg
  • Ronny
    az sg-s cikkben ezt írják: "Az 8 GB-os modell ára az Egyesült Államokban két éves AT&T hűségszerződéssel 199 dollár"

• PyRex
    De ha nem lesz akkor megint feltörni... grrr...
  • PyRex
    Hát nemtom, mi is vodások vagyunk és a kiemelt ügyfeleknél a kapcsolattartó már többször mondta, hogy a Vodánál is lesz iphone csak a 3g-s változatot várják. (Vodánál amugy sincs edge itthon ugye...)
  • GregSB
    Árak az XMS beta lapjáról:

*Az árak még változhatnak.
  • Verseghy
  • GregSB
    Szinte biztos hogy szolgáltatós-hűségnyilatkozatos verza lesz a $199, mert a főoldalon ott díszeleg egy kis csillag az ár mellett. Apróbetűs rész még nincs kint.

Néhány kép az új telóról

• Ronny
    a pár napja kiszivárgott hírekben még 24-36 hónapos hűségről volt szó!
  • Lacee
    valaki okos azt mondja meg, hogy kártyafüggetlenül fog ennyibe kerülni, vagy szolgáltatós-hűségnyilatkozatos megoldásban. Ha előbbi, akkor egy bécsi kiruccanással be lehet szerezni már júliusban :)
  • 5c0rp330n
    függetlenről lehet valamit tudni? lehet majd kapni és ha igen, mennyiért? kizárt, hogy a szar trémobilnál venném.
  • grizzly21
    kurvagyorsan add el, mert nehany nap es feleannyi lesz. vagy annyi se
  • GregSB
    Nyár végén, ősszel...

Jó lenne tudni hogy ha beszerzünk Júli 11.-én egyet UK-ból azt tudjuk -e később itthon használni mindenféle gond nélkül.
  • Verseghy
    Júli 11 az eddigi országokba, aztán csak annyit írnak hogy Coming soon a többibe. Szóval még szerintem az Apple se tudja.
  • Lambo fan
    no most akkor itthon mikortól kapható? Nekem má a juli közepe is messze van..
  • Verseghy
    Én nem is tudnék, mivel céges a telóm, és a kedvemért nemfog egy cég, 150 telefonnal szolgáltatót váltani. Mondjuk hozzátenném, hogy eddig T-Mobile-osok voltunk, csak most mentünk át ettől az évtől a vodához és most van 2 év hűség.
  • GregSB
    Ehh, hogy nem jutott eszembe ráklikkelni :D

Egyébként remélem ki fog bővülni a vodával, nincs kedvem szolgáltatót váltani :S
  • Verseghy
    Itt kiválasztottam a Hungary-t aztán ott volt a jobb oldalt:

Where to Buy
    Carrier logo

iPhone is available at T-Mobile locations across Hungary. Which means there's probably one near you.
  • oneal1
    a szolgáltató hülyeségei...
  • GregSB
    Engem aggaszt a kis * a $199-es ár mellett a főoldalon. Kíváncsi vagyok mi lesz az apróbetűs rész. (még nincsenek árak a Storeban)
  • oneal1
    hát úgynézem hogy akinek iphoneja van nem lesz nagyon érdemes cserélni.

nem ártott volna bele egy jó kamera basszus
  • Ronny
    hoppá, a vodára gondoltam:)
  • oneal1
    érdekes lesz...
    kiváncsi vagyok h T-mibole hány évet és milyen feltételekkel irat alá....
    ez az ár igy ahogy van nem rossz de azért a hátterét még nem tudjuk
  • GregSB
    Honnan tudod hogy csak T-mobil lesz?
  • GregSB
    Van benne

"Phone 3G uses a technology protocol called HSDPA"

Új kameráról nem találtam infót...
  • oneal1
    marad
  • Ronny
    A magentás srácok is megvették a jogot!
  • Verseghy
    Csak a T-mobile fogja forgalmazni itthon az iPhone-t. Remélem nem lesz gáz iTunes szempontból, hogy vodás vagyok.
  • Verseghy
    Szerintem marad a 2 MP-s kamera. Ha jobb lenne, akkor esett volna szó róla.
  • GregSB
    iPhone 3G reklám

http://www.apple.com/iphone/

Országok listája

Júli 11-én debütál a főbb országokban. Nálunk még várni kell rá pár hónapot.
  • PyRex
    mindig vannak hülyék. hidd el :)
  • PyRex
    mondjuk engem rohadtul zavar, hogy nem tudom hogy hsdpa van-e benne, az is zavar, hogy nem tudom, milyen kamera van benne, képes lesz e rendes videót rögzíteni... szóval egy plusz gps-től nem halok el tőle, de azért alakul. az ára impresszív mondjuk nagyon!
  • Verseghy
    Utána nézek.
  • Lacee
    vajon Magyarországra is júli 11-én jön? vagy most mi van a megjelenéssel? szerintetek egy USA-készüléket lehet majd használni itthon törés nélkül?
  • GregSB
    Szerintem nem tudod majd használni az 1.2.0-ás FW-t a régi telón, amíg fel nem törik. Valszeg felfogják amúgy. A telefon eladásával már elkéstél SZVSZ, senki nem fog érte 70-80 ezret adni amikor hónapok kérdése és itt az új kevesebbért :S
  • Verseghy
    Hehe:D:D
  • PyRex
    én nem adom el, tök a szívemhez nőtt.
    veszek mellé egy másikat, úgyis van pár kártyám :D
  • Verseghy
    Most tanácstalan vagyok, hogy mit csinájak.

Szerintetek, ha vodafone forgalmazni fogja az iPhone-t itthon és kijön a 1.1.5ös FW és iTunes-al frissiteni akarom(vodás vagyok), akkor nemlesz gáz belőle? Úgyértem akkor nemkell feltörni meg ilyesmi?

Szerintetek eladjam gyorsan a telóm vagy inkább le se cseréljem? Nemtom mit tegyek:D
  • GregSB
    Eddig két dolog miatt volt érdemes feltörni: Nem lehetett kapni nálunk, és nem voltak rá jó programok, illetve a maszek progikat csak a feltörtre lehetett felrakni. Most viszont kapható lesz nálunk is és az Appstore a második problémát is kiiktatja :D
  • asd16
    hát akárki akármit mondd, eza telo szinte ingyen van... :P:D
    amint lesz rá lehetőségem veszem is meg!!!
  • PyRex
    őő, tényleg, most esett le nekem is :) ok-ok, de mégiscsak megtörve oly szép és jó :D
  • GregSB
    Minek megrötni? Kapható lesz nálunk is.