45063
-
#1582 azt mondják hogy köv év előtt hivatalosan semmiképp nem kerül nálunk forgalomba. Mármint az alap iphone.
szval ezt fölösleges várni -
#1581 Ja bocs, három, mert Romániában is lesz. -
#1580 Még nincs bejelentve sajnos mikor lesz itthon kapható, de két szomszédnál (Ausztria, Szlovákia) már tuti, szóval legrosszabb esetben át kell ruccanni egy hétvégén. -
Lambo fan #1579 remélem még a hónapban fog jönni a magyar piacra az uj iPhone, mindenképp akarok egyet. -
#1578 Micsoda véletlen, aéig 24 órával a WWDC nyitója előtt "véletlenül" kiszivárgott az új Blackberry Thunder képe :))) -
#1577 Naja, most tuti nem érdemes 1.gen iPhonet venni :D -
#1576 A következő hónapokban fognak érkezni rá játékok. Eddig az Ubisoft és az EA jelentette be hogy fejleszt játékokat rá. -
Lambo fan #1575 no de jo játékok nincsenek iPhone-ra? Eésősorban autós játék érdekelne, aminek realisztikus az irányítása. :) -
#1574 benyögnék hogy karácsony...
csúnya botrány lenne:D -
#1573 Holnap este fogjék bejelenteni, akkor fog kiderülni. -
Lambo fan #1572 mikortól kapható az uj iPhone? -
Ronny #1571 igen, de attól még ugyanaz lesz a következménye! -
Lambo fan #1570 most nézem lesz uj iPhone? Akkor nem érdemes mostanság venni? -
Ronny #1569 nagyon rákattantál a témára:D -
Lambo fan #1568 sziasztok!
iPhone-ra tudtok 3D-és autós játékokat?
köszi
Ádám -
#1567 Ha mar lesz copy/paste es 3g esetleg gps is benne,akkor mar nem! Remelem kulsot nem rontjak el,felolem akar maradhatna ilyen is! :)) -
#1566 dettó. remélem nem faragunk rá! -
#1565 Ezert adtam el 3 hete! :) -
#1564 Maga a készülék ára nem csökken, csak megengedi az Apple a mobilszolgáltatóknak hogy olcsóbban adják majd 1-2 éves hűségnyilatkozattal. -
Ronny #1563 ha ez igaz, akkor rendesen megszívta, aki mostanában vett Iphone-t! A használt árak a béka hátsója alá fognak esni. -
#1562 Azért az Airt bejelentették, és az is a találgatások között volt. Igaz kb 1 jött be a 6-ból :))
Versy: hát a kinézetén kívül nem sok a hasonlóság. Az UI más, és €500-ért vesztegetik, ráadásul alapból 240 MB belső memóriával. 8GB-ig fogad MicroSD-t. Ezért a pénzért 16GB-os iPhone kapsz most, és az új még olcsóbb lesz. -
Verseghy #1561 Ennek is van köze az iPhonehoz -.- -
#1560 Multkori konferenciajukon is talalgattak sok mindent,aztan loszart se jelenetettek be! :))))
Szoval en abba hiszek ,amit majd mond holnap! :) Addig nem kattogok,mert csak letorom a szarvam,ha nem az lesz amit varok! :) -
#1559 Ez nem kattogás, meg találgatás. :D Ez nem egy Engadgetes vagy Gizmodos "biztos forrásból tudom hogy..." és a fele-sem-lesz igaz pletyka, hanem az egyik vezető pénzügyi lap által leközölt _tény_. Nem hiszem hogy kamu lenne, FT.com-ra nem jellemző hogy találgatásokat meg pletykákat hírként leközöljenek.
Elkezdtek kicsorgatni infokat hogy fokozzák a hypeot a holnapi eseményre... -
#1558 ahhaaa ő a fater én meg már 2 hete nyúzom a cuccot....:D
-
#1557 Steve Jobs az apád vagy honnan van ilyen biztos infód? és kizártnak atrtom, hogy az Apple ekkora hibát követne el, hogy csak 3G-t tenne bele. -
#1556 Kar kattogni ezen,majd kiderul hamarosan! :) -
#1555 A Financlai Times szerint is olcsóbb lesz az új iPhone -
#1554 Tri-band HSDPA és GPS lesz benne "biztos források" szerint.
-
#1553 Holnap live adas! Jee :)) -
#1552 egyértelmű, ha nem tudja, akkor gáz... -
#1551 Hát sztem a HSDPA-t is tudni fogja, nem csak a 3G-t, tehát 3.5G lesz az új iphone. -
#1550 pedig ez nem kérdés, 3 g-s lesz -
#1549 hát, nagyon nagy hiba lenne, ha csak 3g-s lenne.. -
#1548 Nem júni 16-ra igérték? -
#1547 nem 3? -
#1546 ja, hogy az még nem hivatalos...
nem tudjátok mikor jönnek ki programok, játékok az iPhone-ra iPod Touch-ra? Én június végéről hallottam. ez gondolom fw frissítéssel is jár majd, nem? -
#1545 3,5g ájfón -
#1544 miért, mi a pletyka, hogy mi lesz hétfőn? -
#1543 na az vicces lenne :)