45063
10255461851509447102.jpg
  • Mike
    miért, ha aláirod, mit tud veled csinálni az AT&T ha nem fizetsz?

letílt? úgyis meghekkelik előbb-utóbb a rendszert
  • Mike
    miért nem? miért miben különleges az iphone képkezelése, böngészése?
  • GregSB

30 napon túl nem kell visszaadni.
  • BlackShadow
    "AT&T will require in-store activation. It also describes that the customer can cancel their phone after 30 days and pay an early termination fee. Cancelation within 30 days, however, requires the customer to return the phone (and get a refund)."

én ezt úgy értelmezem h 30 napon belüli bontásnál kell csak visszaadni. v folytatódik a story csak ide nem lett bekopizva? :D
  • grizzly21
    marpedig mas lehetoseged nincs, mivel hivatalosan nem lehet kapni.
  • grizzly21
    ha bontod a szerzodest vissza kell adni a telot is, ezt leirtak mar.
  • GregSB
    Ezt nem tudom, lehetséges hogy 30 nap utáni bontásnál kifüggetlenítik, kérd meg az ismerősödet hogy menjen be egy AT&T vagy Apple boltba, és érdeklődje ezt meg.

A kérdés az, hogy mennyit drágít a telefojnon a szerződésbontás, lehet jobban megéri itthon venni (már ha számít a pénz)
  • BlackShadow
    hmm.. viszont ha rendelkezek amerikai ismerőssel, megvetetem vele, várok 30 napot, felbontja, perkál. utána már használható más kártyával? v akkor is fel kéne törni és uott járunk?

én nem akarom elhinni, h itthon csak a t-kommunizmus lesz életben :(
  • precision
    apróhírdetésekben nem igazán bízok, de ha nincs más lehetőség akkor az lesz
    50ért egy 8gigásra beruháznék szívesen :)
  • GregSB
    Apronet, beszmac hírdető oldal. Már látni olyat aki 50 ezer Ft-ért árulja a 8GB-osát, és olyat is aki 85-ért a 16GB-osat.
  • precision
    Hol tudnék venni "új" iphone -t itthon ami független és a legfrissebb software van rajta amivel wifin keresztül elérhetőek a program telepítések?
  • mod
    Szerintem sem lesz olcsó, ha bejön a T-Comon keresztül. 200 dollárnál tuti több lesz. De mindegy, megéri majd megvenni, mert zseniális egy szerkezet. Haveromnak iPhone 1-e van, de mindig csak ámulok, milyen jó funkciók vannak benne, és milyen szép az egész.

De a 3G-s iPhone sajnos nem lehet csak úgy behozni Amerikából, az aktiválás miatt. Vagyis behozhatod, csak nem fogod tudni használni. A szürkepiacnak lőttek.
  • GregSB
    "Pre-paid and Pick Your Plan will not be allowed on iPhone 3G"

Ez áll az AT&T közleményében.

"Ha megveszed Londonban pay&go-val akkor mivel vagy elobbre? Itthon akarod hasznalni az angol sim kartyat? "

Nyilván nem, kivárom míg itthon lehet kapni (eddig is erre vártam, ezt a pár hónapot már kibírom). Csak azoknak írtam, akik külföldön akarják beszerezni még az itthoni start előtt. Bár ahogy írod valszeg csak töréssel fog működni -> nuku garancia, nuku SW update.
  • grizzly21
    Ha megveszed Londonban pay&go-val akkor mivel vagy elobbre? Itthon akarod hasznalni az angol sim kartyat? Vagy kikoltozol Angliaba csak ezert?:)
    Egy biztos: ha mas nem, feltores megint lesz ra, csak akkor ugye ugrott a gari meg a szoftverfrissites.
    Az biztos hogy fuggetlenul nem is lesz soha sehol? Szerintem csak varnak nehany hetet amig a balfaszok megveszik at&t-nel 2 evre, es amikor mar a fo hullam visszacsapott kiadjak fuggetlenul is, persze joval dragabban.
  • GregSB
    Aki amerikából tervezi a telefon beszerzését júli 11 után, annak sajnos rossz híreim vannak:

"AT&T will require in-store activation. It also describes that the customer can cancel their phone after 30 days and pay an early termination fee. Cancelation within 30 days, however, requires the customer to return the phone (and get a refund)."

Magyarul: nem lehet azt megcsinálni amit eddig, hogy megveszed a telefont és nem aktiválod rá az AT&T-s előfizut. Ott helyben aláiratják veled a 2 éves hűségnyilatkozatot, csak akkor adják ki. A szerződést fel tudod bontani 30 nap után, persze kilépési díjat kell fizetni (nem ismert még). Ha 30 napon belül akarod bontani, akkor vissza kell adnod a telefont, és vissza adják az árát...

Szóval beszerzés USA-ból kilőve. Az O2 viszont fogja feltöltő kártyával árulni a telefont angliában. Még nem ismeretes az ára, de érdemes lesz rá odafigyelni.
  • GregSB
    iGO 8 iPhone edition
  • 5c0rp330n
    az egyetlen dolog, ami hiányzik ehhez, az a multitouch, vagyis ha nagyítani akarsz, akkor nem a két ujjaddal húzod szét a képet, hanem mondjuk kétszer ráböksz. jobb kijelző, 3,2MP Carl Zeiss optika. bőven versenyképes lehetne, ha olyan áron lenne, csak a Nokia nem szokta olyan áron adni, tehát vagy változtat az eddigi politikáján vagy ki tudja mi lesz.. egyébként böngészéshez minden bizonnyal a Mini Map böngészőt (mint a mostani S60 telók), vagy annak egy továbbfejlesztett változatát használja, ami ugyanarra a motorra épül, mint az iPhone böngészője, csak éppen tartalmazza a Flash Lite 3-at is, így gond nélkül megnyit komolyabb flash-tartalmú oldalakat, youtube-ról is közvetlenül lejátszik bármit. mondjuk az is érthetetlen, hogy az Apple-nek mennyiből állna ezt a Flash Lite 3-at beletenni a iPhone böngészőjébe.
  • GregSB
    Naja, WM 6.1-el tuti nem :D

WM7 állítólag fogja támogatni multi táccsot, accelerometert stb... De hol van már? iPhone már 1 éve kint van, és semmi konkrét a WM7 megjelenéséről. Nagyon le vannak maradva!
  • PyRex
    az a baj, hogy akármit csinálnak, soha a kurva életbe egyik készülék sem fogja visszaadni azt az élményt, amit mondjuk egy iphone képkezelése, vagy az internet böngészése...
  • Zomil
    nekem az iphone azért tetszik kinézetre mert szép lekerekitett, de suzámomra pl. ez a samsung mintha egy kisebb méretü téglát tartanék a kezemben(formája miatt) :D

szvsz a nokia se tul szép :S
  • GregSB
    Reagáltak a riválisok :)

Samsung, Nokia.

Nálam a Samsung már itt elhasalt: "Windows Mobile 6.1 alapú", de aki elviseli annak lehet alternatíva. SZVSZ sokkal drágább lesz, 100e felettre tippelek.

Nokia meg bűnronda :DD
  • GregSB
    Az kb 83 ezer Ft. Még ez az ár is bőven jó, fele annyi mint a riválisoké.
  • Ronny
    szerintem nyugodtan számíthatunk a korábbi rumorban említett 269 fontos árcédulára!
  • GregSB
    Lol, nem frissítettem :D

Ja én is kíváncsi leszek rá.
  • GregSB
    Ja és szintén az angol O2 bejelentette hogy lesz Pay & Go, azaz feltöltőkártyás iPhone is!
  • Ronny
    A Pay & Go árakra leszek kiváncsi!
  • GregSB
    *nincs adatforgalom limit.
  • GregSB
    Angol O2 most jelentette be az ő verziójukat. Klikk Tariffsra.

Itt 99 Fontba kerül a telefon (kb $198 USD, szal úgy látszik tartják az árat amit Steve ígért) 18 hónapos szerződéssel. Havonta 30 fontot kell kicsengetni (9300 Ft). 75 perc és 125 SMS.

Ez nem hangzik túl jól, viszont ha havonta 45 fontot fizetsz (14e ft), akkor INGYEN elviheted a telefont, 1200 percet és 500 SMS-t kapsz. Ja és nincs adatforgalom.

Remélem itthon azért nem szállnak el az árakkal...
  • Lacee
    én az előfizus tarifáktól tartok eléggé, az osztrák díjcsomagok 39 és 49 eurósok, 1000 perc beszélgetés és 3 giga adatforgalom van bennük. a 3 nem kevés ennyiért?
  • GregSB
    "Amerikában is úgy 200 dollár hogy 2 évet aláír az ember a szolgáltatónak. Itthon kb 3x ennyibe fog kerülni."

Ez sem igaz, kb 50-60 ezer Ft-ba fog kerülni itthon a 8GB-is verza.
  • GregSB
    Legközelebb olvasd is el mit tud az új telefon :D

"hackelni kell, hogy rárakhass egyáltalán bármilyen programot? nanemár"

Nem kell most vezetik be az AppStoret, tonnányi program letölthető lesz _ingyen_, és a legdrágábbak is $9.99-be fognak kerülni.

"nem tudsz rárakni egy pdf filet vagy egy doc filet, hogy megnyisd? nanemár"

Az újra lehet, olvassa az iWork és Office dokumentumait (+ PDf-et is asszem)

"nincs mms? nanemár"

Kb lesz@rós, csinálsz képet telefonnal és elküldöd emailben 3G-n / Wifin. MMS amit soha a büdös életben nem használnék még ha lenne is.

"nincs beépített im kliens (tudom, hogy lehet neten, de az nem az apple vívmánya)? nanemár"

MÉG nincs, szerintem már tuti fejlesztik rá.

"tele van olyan dologgal, amit nem azért nem csináltak meg, mert nem tudnák, hanem mert egyszerűen nem teszik bele. (pl flash)"

Az egyetlen jogos kritérium. Flash-t illene már berakni ha breakthrough internet device vagy mi.
  • Lambo fan
    iphone-t akarok
  • Ronny
    pl. itt a roaming kérdése! Egy vagyont eltelefonálnék, ha nem vehetnék kinti kártyát.
  • Ronny
    ki lehet bírni, de jelentősen csökken a telefon használhatósága, legalábbis nekem biztosan!
  • Ronny
    és?
  • Arcor
    Értem. Köszi az infot.
  • Ulkesh
    "T-mobilenál talán két variáció van."

Nem lesz Domino.
    Kötelezően 24 hónap a hűség és nem fizethető ki előre.
    Nem lesz részletfizetési lehetőség.

Az előfizetési díjak kb. 10.000 Ft-tól indulnak.

Itt a német T-Mobil iPhone tarifa táblázata, de gondolom senkit nem fog meglepni, ha itthon ez is drágább lesz, mint egyébként az összes többi előfizetés.

http://www.t-mobile.de/iphone/addHandset.do
  • Bercy #1785
    Hát én nem érzem siránkozásnak, legalábbis nem annak szántam. De akkor se szeretem ha így válaszolnak.
    De télleg lépjünk túl ezen, mert nagy hülyeség az egész vita.

Peace ;)
  • Arcor
    T-mobilenál talán két variáció van.

-Egyben kifizeted hűségnyilatkozattal és olcsóbb mint Domino csomagban (ha lehet egyáltalán Domino csomagban is kapni).
    -Hűségnyilatkozat + részletfizetési lehetőség, ez kerül többe havonta de kétlem, hogy 20.000 Ft-os nagyságrendekről lenne szó.
  • Mike at home
    de ki siránkozott?

jó mindegy, lépjünk túl ezen