45063
10255461851509447102.jpg
  • precision
    elvileg ez a tuti parancs... hát nemtom, próbát megér:

openssl passwd -crypt -salt /s myNewPasswd
  • precision
    ok, akkor google első találatát had ajánljam a figyelmedbe :D
    http://www.overridersworld.com/?p=74
  • PyRex
    mert bármilyen wifi hálón szarrá törik a telcsit, azért :D
  • precision
    nemtom, sosem próbáltam még root passt változtatni, persze az ssh megy simán 1.1.4 alatt
    amúgy miért nem jó neked a gyári jelszó?
  • PyRex
    No tegnap 1.1.2-ről frissítettem 1.1.4-re. Azt árulja el valaki, hogy hogyan lehet az 1.1.4 root passwordjét úgy megváltoztatni, hogy utána ne hülyüljön meg a springboard? :) (folyamatosan restartolt, rakhattam ujra az 1.1.4-et) Én ssh-val beléptem a telcsire, majd passwd parancs... az 1.1.2-n működött az is teljesen jól.
  • Ronny
    elmennek ám a búsba! Addig legyen nálam két okostelefon? Egyet külföldre és egyet itthonra? Felőlem adhatják 100-ért is, csak lehessen mindenhol használni.
  • Lacee
    pedig nem nehéz, egy hitelkártyával (vagy bármilyen kártyával) ki lehet belőle simítani a légbuborékokat, mielőtt végeznél a felrakással. az iphone-omon ilyen volt
  • Verseghy
    Jaaa, ma voltam Apple storeba és olyan fóliát láttam iPhonera ami teljesen befedi elöl hátul és semmi nem látszik belőle. Olyan mint az új telefonokon a képernyőt védő fólia, csak vékonyabb, erősebb(egy kép van az elején róla, amin nem tudják átszúrni egy tollal). Előnye még, hogy ha leveszed, vissza is lehet rakni. Egyedüli rossz tulajdonsága, hogy nehéz felrakni, nagyon pontosan kell minden, meg hogy ne legyen levegős, én nem merném..^^
  • Verseghy
    Németországban lehet kapni független iPhone-t (persze kizárólag német kártyával) Hátha lehet kapni Magyarországon is független iPhone-t (persze csak magyar kártyával). Nem lenne rossz:)

Amugy én régen betévedtem a MediaMarkt-ba és bár egyértelmű választ vártam arra a kérdésemre, hogy van-e iPhone, mégis fura volt a válasz. azt mondták nincs, de volt csak visszaküldték, mert mindegyik hibás volt. Most belegondolva lehet azért, mert a magyar sim nem mehetett bele, de akkor miért küldtek a magyar MediaMarktnak?
  • GregSB
    Valamikor év vége felé.

Belinkeltem bannerba az Appleblogos FAQ-t ott sok kérdésre választ találni!
  • GregSB
    Most nézem hogy Appleinsideren jelent meg pletyka ezzel kapcsolatban. Ott azt mondák hogy 1 év után £15-ért függetlenítik a Pay As U Go-s iPhoneokat.
  • Süti86
    Én magyarra gondoltam(bocs hogy nem írtam oda)???
  • Verseghy
    Júli 11 amerikában -.-
  • Süti86
    MIkor jelenik meg kb. az új Iphone 3G,tudja valaki?
  • GregSB
    O2-nál van valami olyan, hogy x idő után függetlenítik neked a telefont. Ez mondjuk nekem Nokiával volt, de kérdezz majd rá amikor veszed, hogy az iPhone-nál ez hogy lesz.
  • G_ArchAngel #2138
  • Lacee
    hát ha Angliában élsz akkor feltétlenül.
  • mod
    És van értelme az O2-nél megvásárolni?
  • G_ArchAngel #2135
    meg 12-t kell aludni es lehet menni O2-hoz
  • mod
    Na mikor jön máááááááááááááááááááááár?
  • G_ArchAngel #2133
    dilemma: a fekete elegansabb, a feher "applesebb":)
  • precision
    én is ezt mondtam... :) csak sokan nem hittek nekem (nem itt, hanem ismerősök, meg egy másik oldalon :))
  • GregSB
    Mivel csak a 16GB-osnál van a fehér, és én 8GB-osat akarok ezért tuti fekete lesz :)

Precision: Hát aki a bejelentésnél azt hitte hogy $200-ért megkapja a készüléket függetlenül az már bocs de igencsak naív volt.
  • G_ArchAngel #2130
    feher vagy fekete hatlappal vennetek?
  • precision
    az ok, hogy olcsóbb mint a 1st gen
    csak sokan orgazmus közeli állapotban voltak mikor meglátták a parasztvakító 199$ -os reklámplakátot a telefonról... nagyon sokan azt hitték hogy kb. annyiért hozzálehet jutni járulékos költségek nélkül

itthoni ár szerintem olyan 60-70e Ft + 2 éves hűség és havidíj
  • GregSB
    Eddig csak €300-ért meg €400-ért álltak szóba veled a szolgáltatók (az első gen iphone esetében), és még erre jöttek a bőrlehúzások, szóval ha így vesszük akkor tényleg olcsóbban hozzá lehet jutni a telefonhoz.

Nagyon kíváncsi vagyok az itthoni árakra.
  • precision
    Egy-két külföldi iphone 3G -s csomag ár: LiNK
    commenteket is érdemes megnézni, azokban is van még 1-2 ország ára

szal, ahogy sejteni lehetett, az a 199$ az csak az az ár amennyiért szóba áll az emberrel a szolgáltató, erre jönnek rá a bőrlehúzások
  • Ombika
    Ba...hatjuk,ha ide kitudja mikor er el! :)))
  • Lacee
    kicsit behaltunk, mi történt? mindenki vágja a centit júli 11-ig? :)
  • Dave77
    De van! Nekem is pont ebböl lett elegem. Számomra is használhatatlan volt ez a szinkronizálós megoldás. Keress rá, töltsd le az "iPhone Pc Suite" nevü progit. Félig kinai nyelvü, de rá lehet jönni. Ezzel már lehet zenéket, fájlokat, képeket, háttérképeket másolni, törölni úgy "totalcommanderesen" :)
  • dobaky
    én ott beszéltem csak ő írta le
  • GregSB
    Done.

Nem voltam netközelben hétvégén. Mostantól aki személyeskedik az auto-del. Beszéljétek meg ezeket a dolgokat privátban
  • grizzly21
    jah, egy moderacio nem artana erre
  • PyRex
    szoftver szinte ugyanaz mint a sima, csak van benne gps, na húha, nagy változás... :)
  • Ronny
    igazad van, azok a hatalmas kínai munkabérek!
  • grizzly21
    "Innentől kezdve már csak az alkatrészárakat kellett megszereznie Carey-nek, aztán összeadnia a listán szereplő tételeket, hogy a végén világgá kürtölhesse:

száz dollárból gyártja az Apple az iPhone 3G-t."
    Milyen okos ember ez a Carey! Csak elfelejtette azt, hogy valakine ossze is kell szerelnie az alkatreszeket:) (es akkor nem beszeltunk a tartozekokrol, csomagolasrol, SZOFTVER-rol, stb, stb)
  • efem
    csak hogy hivatalosnak tunjon
  • efem
    nem emlekszem ra h szemelyeskedtem volna/vulgarisan kommunikaltam volna, de latom te sok multinal dolgoztal, es multi cegek arazasi politikajaban is jartas vagy.
  • precision
    megvan, thx
  • szurop
    PS3 tényleg igaz, jóval olcsóbban adta/adja a gyár mint amennyibe neki belekerült. Nem vette/venné meg senki ha annyiért adnák, hogy az alapgépen is legyen haszon, tényleg a játékokból hozza ki nyereségesre, ezért ilyen drágák a játékok.