45063
-
#2062 jó és kinek kéne egy olyan telefon amit szétszedtek, vmit szétbarmoltak benne, majd összerakták újra? mert nekem nem... iphone 1.0 -nál is a hw hack olyan volt hogy simán tönkre lehetett vele vágni az egész telefont... ráadásul egy sw -es hack mindig jobb mint a hw -es -
dobaky #2061 de hardveres hackkelés is létezik először az iphone 1.0 is úgy hackkelték -
#2060 szerintem se kell bedőlni az ilyen apróhírdetéses emberkéknek
persze nem azt mondom hogy nem fogják tudni megtörni, mert nem lehetetlen...csak én is elhamarkodottnak érzem a dolgot
dobaky: az hogy "technikailag" ugyanolyan az mit takar? mert nem hiszem hogy a hardwareket kell meghackelni egy telefonon, hanem a szoftvert, ami bizony 'teljesen' más lesz mint a 1st gen iphone -on -
dobaky #2059 Amugy attól mert valaki fiatalabb nálad lehet több dolgot tud pl: építészet -
dobaky #2058 és ez az információ 99% igaz -
dobaky #2057 na mind1 ha nem hiszitek el majd akkor vagyétek meg a t-mobiletől 50ezer körül lesz amugy az Iphone 3g 8gb és olyan 80ezer körül az Iphone 3g 16gb. -
dobaky #2056 egyszerűen
az Iphone 3g technikailag semmi másba nem különbözik az Iphontól.
Csak annyiba hogy 3g és van benne gps.
-
Ulkesh #2055 Ebben a korban még én is hittem a mesékben :) -
efem #2054 lehet en vagyok kicsit szkeptikus, de hogy arulhatjak "elorendelesbe" fuggetlenul, amikor meg nem kapta kezbe senki - hogy meg tudjak torni? ha valaki mutat egy élő képet(nem PS!) pannon hálózatba regisztrált iPhone 3G-ről, na azt elhiszem :)
(és utána a nyakára járok hogy hol vette) -
dobaky #2053 ez viszont jó link jó ár mert oda van írva alulra hogy mától számítva(jun 19) még 20 nap és vége a vásárlásának. -
dobaky #2052 Tessék jó link jó áre és magyarázat:jó link
magyarázat:159 font + 16 font mo-ra a pk. = 175font * 322Ft = 56 350 Ft -
#2051 nem értem igazából hogy hogy megy ez több gépről:S -
#2050 igen de ha másik gépen próbálom, ás átálltom manualra akkor törölni akarja -
#2049 szifon gyűjtőtopicban vagyunk, sehol nincs kiírva hogy ez csak az első generációs telefonoké.
egyébként manual manage-nél nem törli a rajta levő cuccot, az automatikus syncnél semmisül csak meg a korábbi zene. -
efem #2048
abszolut megnyertek maguknak, 16gigasra felfer kb mind a 12sorozat, megvan mit fogok csinalni reggelente utkozbe :D -
#2047 ahha látom tényleg kurvajó hogy nincs külön forum a 3g nek....kérdezek valamit aztán azóta csak 3g... -
Ulkesh #2046 "megveszik függetlenitik és küldik nem kell megint várni és "beállni" a sorba "
Persze te nem ennyiért gondoltad.. :)
ebay - 3G iPhone -
#2045 a két magyar feladási idejét ajánlom figyelmedbe, áprilisban még nem hiszem hogy bármit is tudott az arc a részletekről.
korábbi ebay-linken nagy öles betűk: "You are bidding / purchasing / buying the following email address: [email protected]" -
dobaky #2044 örülsz:
Ájfón 3g -
dobaky #2043 de észlény nézd már meg a két magyart -
#2042 ember nincs itt semmifele elorendeles, nezd mar meg, egyszeruen email cimeket adnak el, amiket beregisztraltak -
dobaky #2041 Mert csak előrendelés van te észlény mivel azok tudod msn címek,email címek tudni fogják hogy kb hány kell júl 11. megveszik függetlenitik és küldik nem kell megint várni és "beállni" a sorba
Isten olvas már el valamit rendesen. És mivel utánküldésel küldikezért 5-6ezer a szálítási díj és a postán vagy amikor hozza a postás a csomagot akkor kell fizetni.És ép te osztasz le engem .
-
#2040 Tudod mit árulnak az ebay-es linkjeiden? Email címeket :)
Úgyhogy jobb ha elöször te nézel utánna miket is linkelsz mielött leosztasz itt mást. -
#2039 hali!
egy gépről szoktam csak zenéket pakolni a telóra, most szeretnék egy másik gépről. de nem engedi betenni az ablakba a zenéket.
ha bepipálom a manual manage részt vagy mit akkor meg törölni akarja amik rajta vannak?
hogy tudok igy sázmot tenni rá hogy a régiek rajtamaradjanak?
köszi -
dobaky #2038 először néz utána és lehet "tudod vannak nálad okosabb emberek is" (nem magamra gondoltam lehet hogy okosabb vagyok de nem tudom na mind1 én a mobil hackkerekre gondoltam. -
dobaky #2037 és itt van két magyar:
1.link
2.link -
dobaky #2036 itt az ebay linkje:
ebay -
dobaky #2035 mi nem lehet?
-
#2034 eloszor is capslock le,
masodszor pedig nem, nem lehet. -
#2033 link? -
dobaky #2032 50EZER FORINT KÖRÜL LEHET AZ EBAYEN SZÁLÍTÁSSAL EGYÜTT 60EZER MAX -
dobaky #2031 már előre lehet rendelni az Iphone 3g függetlenül az ebayen és más magyar honlapokon
JJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#2030 Ejj mi volt itt, már én is azt hittem volt valami bejelentés hogy ennyi új hsz keletkezett.
Személyeskedést és primitív vitát légyszi mellőzzétek, mert törölni fogok ha legközelebb előfordul! -
dobaky #2029 Ezt most találtam:
http://mobilarena.hu/apro/iphone_8_gb_uj_fuggetlen_1_1_4/hsz_1-50.html -
Verseghy #2028 Legtöbb gsm boltba bemész, és kapsz. 8GB-s 100 körül, a 16GB-s 120 körül mozog. -
dobaky #2027 amugy az Iphone 3g feltörtenen forgalomba kerül majd tudom hogy csak úgy kapja meg az ember hogy már a boltba már aktiválták a kártyáját de mégis van remény? -
dobaky #2026 de nekem újonan kéne nem használtan -
Ulkesh #2025 "ja értem köszi és lenne még egy kérdésem hogy most megéri venni Iphonet?"
Ha főleg WiFi-t használsz és nem kell a GPS, akkor most érdemes venned első generációst, mert most pánik szerűen adják el az emberek occsóé. (8 GB-os 50-60, 16 GB-os 70-80 ezer körül már beszerezhető)
Szerintem július 11 után ezek a készülékek ismét vissza fognak drágulni, mert kiderül, hogy nem 200 dollár a 3G iPhone a sarki GSM boltban, hanem 120-160 eFt :) -
#2024 Akkor csak a tisztánlátás kedvéért 3G és a többi -
Ulkesh #2023 "A hsdpa mennyivel lassabb mint a 3g mert más telefonoknál azt írják gyorsabb és fejletebb?"
A kérdésed pontatlan :)
A 3G csak egy marketing elnevezés, amire te itt gondolsz, az az UMTS ha jól tévedek, az meg mivel régebbi és lassabb mint a HSPDA így a kérdésedre a válasz az, hogy nem lassabb, sőt sokkal gyorsabb (a HSPDA-s eszközöket szokták 3,5G-snek is nevezni).
"A 2.0 szoftvereket majd meglehet szerezni másolt ként vagy csak 60 napos próbaverzíóba?"
Az eddigi fizetős alkalmazások is megszerezhetők voltak "okosba" így nem hinném, hogy bármi akadálya legyen.
Az más kérdés, hogy az előzetes becslések szerint az App Store-ban fellelhető alkalmazások 80% ingyenes lesz. (Az meg szintén más kéréds, hogy mi hozzájutunk-e az App Store-hoz legalább az ingyenes programokhoz, vagy sem.)