45063
-
#2022 Az, hogy megéri-e szubjektív dolog, neked kell eldöntened.
Sztem egy nagyon jó készülék. Ha nincs szükséged a GPS-re és a HSDPA-ra (régiben csak edge van ami lasabb, de ha nem sokat netezel a mobil hálózaton keresztül akkor elég) akkor a régit éri meg megvenni. -
dobaky #2021 ja értem köszi és lenne még egy kérdésem hogy most megéri venni Iphonet? -
#2020 A HSPDA egy mobilkomonikációs protokol, még a 3G a mobilkomonikációs "korszakokat" jellemzi.
Szóval a 3G-nek nincs sebessége tulajdonképpen. -
dobaky #2019 mostmár legyen iphone.
A következő a kérdésem:
A hsdpa mennyivel lassabb mint a 3g mert más telefonoknál azt írják gyorsabb és fejletebb?
A 2.0 szoftvereket majd meglehet szerezni másolt ként vagy csak 60 napos próbaverzíóba? -
dobaky #2018 mint te 5? -
#2017 Pont az ilyen hsz-ekbol lehet kovetkeztetni ki hany eves!!!
Off vege!! -
#2016 /agree -
#2015 na az ilyen szintu hsz-eket maganban legyszi, mert itt semmi keresnivaloja, azt hittem mar van valami hir hogy ennyi uj uzenet van.
a t-mobilehoz kapcsolodoan meg: vannak jo tarifaik talan azoknak akik regota ott vannak, de aki egy kicsit is utananez, a pannon mindig is olcsobb volt es lesz. Lehet hogy most nagy T betuvel jonnek rozsaszinben, de ez ugyanaz a westel, es a T-com is ugyanaz a matav, egy nagy monopol rablobanda, ugyanugy a reklamokkal hulyitik be az embereket, mert az araik bizony nem versenykepesek -
dobaky #2014 "hogy vannak nálam okosabb emberek" pl.: én -
Verseghy #2013 Mondja ezt a példa -
#2012 -
dobaky #2011 meg nálad hülyébbek is
-
#2010 -
Verseghy #2009 Én is ilyen voltam 14-15 évesen:) Aztán rájöttem, hogy vannak nálam okosabb emberek:D:D -
#2008 Mennyi embernek latszik a megnyilvanulasan,h hany eves es milyen szinten van! :)
Nem sertesnek szantam!! -
dobaky #2007 És te arcor? -
dobaky #2006 Én konkrétan 15 éves vagyok angol+építész+informatika előkészítős osztály az Éviszbe -
#2005 Mennyi idősek lehettek? -
dobaky #2004 Amugy nem tod hogy Mo-ra mikor érkezik meg az Iphone -
dobaky #2003 Na jó haggyuk békén egymást
Amugy a balfék osztálytársam olyan egy... Na mind1 a másik osztálytársam vett egy psp ő is vett. Mondtam hogy majd veszek egy Iphone 3g Erre ő másnap bejelnti hogy ő hozatt valami rokonával amerikából 25e Ft mondom neki hogy melyiket a 3g? Azt mondja nem a 16 gigásat mert az most a legnagyobb. (Majd néz akkor mikor az ő Iphone 1.0 nem ér semmit mert bejött az Iphone 3g.) -
Ulkesh #2002 "Mért nem bírod amugy felfogni hogy te olvastad el és ne az Applet hibáztasd."
Értem én, a világ legtöbb hírportálja és újságja, ami leközölte ezt a hírt biztos azért tette, mert én félreolvastam...
Elég szép nagy ego szorult belém, de ekkora hatással nem bírok a világsajtóra :) -
Ulkesh #2001 "max wap hozzáférésed van mert mobilon wap an nem internet"
A 3G-s szolgáltatás szerintem nem wap, már csak azért se mert iPhone-al nem tudnék WAP-ozni..
", átod neked nem ingyenesek a beszélgatések a barátaiddal szüleiddel nekem viszont igen"
"a családdal, munkatársakkal és a legtöbb ismerősömmel ingyen beszélek és korlátlan internethozzáférésem van. :)"
Ezen mit nem értettél meg?
Komoly szövegértési problémáid lehetnek, de én szívesen beidézem még párszor amit leírtam, hátha megérted :) -
#2000 üzengessetek magánban szerintem. személy szerint rohadtul nem érdekel ki mennyit fizet, amíg nem 3G iphone-tarifáról van szó. -
dobaky #1999 Mért nem bírod amugy felfogni hogy te olvastad el és ne az Applet hibáztasd.
"A jelenlegi Apple állásfoglalás szerint hibás a megfogalmazás, a lényeg az, hogy a fejlesztőknek nem engedélyezett navigációs program készítéséhez a Google Maps API-ját felhasználni, nem a GPS hardverre gondoltak. " -
dobaky #1998 max wap hozzáférésed van mert mobilon wap an nem internet, átod neked nem ingyenesek a beszélgatések a barátaiddal szüleiddel nekem viszont igen (nekem így lesz az Iphone-nál is munkahely miatt.
Azon kivül a T-mobile a legkorrektebb szolgáltató(a Vodafone=szar) -
Ulkesh #1997 "de visszont a gps-el se volt igazad :)"
Ha követnéd a híreket, akkor tudnád, hogy igazam volt.
Az Apple vagy visszakozott, vagy tényleg hibásan volt megfogalmazva az SDK szerződése, mert ott az volt leírva szó szerint amit ide bemásoltam (még képet is mellékeltem).
A jelenlegi Apple állásfoglalás szerint hibás a megfogalmazás, a lényeg az, hogy a fejlesztőknek nem engedélyezett navigációs program készítéséhez a Google Maps API-ját felhasználni, nem a GPS hardverre gondoltak. -
Ulkesh #1996 " a T-mobile a legdrágább:nekem pl ingyenesek a szüleim és a testvérem közötti beszélgetéseim, és az egyébb hívásdíjak is 15-30 ft között mozognak"
Én 2500 Ft-ot fizetek (amit le is beszélhetek másodperc alapon), 10-15 Ft a percdíjam, a családdal, munkatársakkal és a legtöbb ismerősömmel ingyen beszélek és korlátlan internethozzáférésem van. :) -
#1995 Igen lett volna 1 odam amit leirtam volna,h T a draga ,de ez nem igy van! DE kar vitatkozni veluk!!! :) -
dobaky #1994 de visszont a gps-el se volt igazad :) -
dobaky #1993 jó lehet igazad van a Iphone-nal kapcsolatba de abba nem hogy a T-mobile a legdrágább:nekem pl ingyenesek a szüleim és a testvérem közötti beszélgetéseim, és az egyébb hívásdíjak is 15-30 ft között mozognak -
Ulkesh #1992 Egységárak vannak.
A világon az összes szolgáltatónál, ahol megjelenik ezekhez hasonló árak vannak meghatározva.
Minden bizonnyal igazad lesz és a 70 országból nálunk egyedül ennél olcsóbb lesz, hisz mint tudjuk a magyar T-Mobile valójában a Máltai Szeretetszolgálat fedőcége.
"(a T-mobile nem lesz hülye hogy Németországi árakat tegyék be magyarországra hiszen nagyon lecsökentené a keresetett"
- Prémium termékről van szó
- Akkora a kereslet már most is rá, hogy ennél többért is le fogják üríteni a raktárakat megjelenéskor
- A T-Mobil nem ellensége önmagának, nem fog veszteségesen adni egy terméket
"Nem hiszem hogy volt e neked valaha T-mobile előfizetésed mert akor tudnád."
6 évig voltam náluk mielőtt váltottam, mert a T-Mobile kis hazánk legdrágább szolgáltatója. -
dobaky #1991 Csak van egy kis gond:
Németországba kb 2szer, 3szor akorák a fizetések mint Magyarországon.
Magyarul a T-mobile az emberek fizetéséhez igazítja az árakat mint más cégek ha ezt az Apple nem vette volna tudomásul akor nehezen jönne majd be Magyarországra az Iphone. (a T-mobile nem lesz hülye hogy Németországi árakat tegyék be magyarországra hiszen nagyon lecsökentené a keresetett
Nem hiszem hogy volt e neked valaha T-mobile előfizetésed mert akor tudnád. -
Ulkesh #1990 "Ja és ne okoskodj inkább olvas.
UI: Ulkeshnek"
Ezt nem árt ha meg is fogadod, akkor nem írnál butaságokat..
"Ezt te honnad veszed vagy miyen ország Anglia csak szólok , nekem t-mobilos elfízetésem van 2 éves és általában havonta 3-4ezer forintott fizetek és nem 9 ezer forintot. "
Már elnézést, de kit érdekel, hogy te mennyit fizetsz?
Az iPhone kötött konstrukcióban vásárolható meg mindenhol, van 4 választható csomag és kész, lehetsz te 20 éve a T-Mobilnál, akkor is csak a felajánlott csomagok közül választhatsz.
Előfordulhat, hogy itthon olcsóbb lesz, de a német T-nél a legkisebb választható előfizetés 29 euro, számolj utána:
-
#1989 én azért reménykedek benne, h a nem csak 1 fajta elöfizetéssel lehet megvenni :S -
#1988 a szifon szempontjából pont érdektelen, hogy eddig mennyit fizettél a témobilnak, annyi lesz a díj amennyit ők megszabnak.
gondoljunk bele: 3g előfizu kb 4-5000 forint, rá percdíjak kb 3-4000, és még nem beszéltünk az esetleges apple-nek csordogáló extra összegről.
nem véletlen, hogy nemcsak Angliában, hanem pl Ausztriában is 40-50 euró a havidíj. reméljük nem lesz igazam... -
dobaky #1987 Ja és ne okoskodj inkább olvas.
UI: Ulkeshnek -
dobaky #1986 4szerannyiert ? Siman, ha az alaparat -200 dolcsi, 30 K- vesszuk alapul, akkor annak negyszerese meg mindig csak 120K."
32000 Ft a készülék, havi díj 9.000 Ft (ezt szorozd 24-el)
Összesen 248.000 Ft-ban van, és ez a legkisebb tarifacsomag, ahol csak 500 MB adatforgalom ingyenes és 50 Ft a percdíj.
Tényleg, a hűlyének is megéri. Főleg annak....
Ezt te honnad veszed vagy miyen ország Anglia csak szólok , nekem t-mobilos elfízetésem van 2 éves és általában havonta 3-4ezer forintott fizetek és nem 9 ezer forintot.
(a GPS érdektelen, főleg, hogy a jelenlegi állás szerint nem lehet rá fejleszteni)
Olvasd el a linket amit linkeltem. -
#1985 arra használom amire tervezték. a zsebemben van.
egyszerűen szar a hátlapja -
#1984 hát akkor aztán vigyázhatsz rá
nekem majdnem fél évig volt touch-om, hátulján 2 kisebb karc volt -
Verseghy #1983 Enyim egy hónapos és van rajta 1-2 karc pedig vigyázok rá -.-