45063
-
#2102 gecire nem, és biztos vagyok benne, hogy így van, az h te tájékozatlan vagy, maradjon a te problémád. -
#2101 itunes-on belül az iphone-nál a music fülnél ki kell választani a szinkronizálandó playlistet... -
#2100 nincs valami leírás totál kezdőknek hogy mit hogyan kell művelni az iphone -on?
vagy lehet én vagyok helikopter... zenéket akarok felrakni, itunes -al megcsinálom az új playlist -et, berakom a zenéket, sync, iphone -on kb 3 másodpercre felvillan a szinkronizálás és ennyi... és a zenék nem kerülnek fel, nem történik semmi
másik módszert is próbáltam, hogy ssh -n keresztül winscp -vel felmásoltam az itunes_music mappába az zenéket, de úgy sem látja őket
please help! nincs más módszer hogy csak ugy 'totalcommanderesen' felmásolom rá a zenéket és iPod -ban meg látszódnak és lejátsza őket? vagy mit csinálok rosszul? -
#2099 thx
csak ez a megoldás létezik? ez a http serveres safaris móka? -
#2098 jó hogy ilyen biztosak vagyunk magunkban...
sony korábbi eladási politikája, az Apple is hasonlót használt az iPhone-nal. (lustáknak magyarul: 800 dolcsi körüli költséggel dolgoztak, és 500-ért árulták a gépet, mivel a játékokon jött be a haszon, esetünkben pedig a szolgáltatónak fizetett fejpénzből) -
dobaky #2097 ha 300$ buktak rég lehuzhatta volna rolót a sony pl 100 eladnak és máris 100*300$=30000$ veszteség ( a Sony nagy cég de nem fog ekkora veszteséget okozni magának)
Az anyag kölcség pedig ipari áron jóval olcsóbb.
Pl: egy 8000ft parfümöt összeállítanak kb 1200 ft-ból -
efem #2096 ezt remélem viccből írtad.. -
Ulkesh #2095 http://beszeljukmac.com/index.php?URL=http%3A%2F%2Fwww.modmyifone.com%2Fforums%2Fnative-iphone-ipod-touch-app-launches%2F52021-pdf-chm-doc-xls-photo-viewer-all-one-safari-lighttpd-based-complete-instruct.html -
#2094 nem éri meg nekik gyártani, ilyen egyszerű. a játékokból kapott részesedés miatt jönnek ki pozitívan. most már lehet h közel van az eladási ár az előállítási költségekhez, de eleinte minden egyes eladott darabon legalább 300 dollárt buktak. -
Verseghy #2093 divattelefon..:):)
grizzly: hogy érné meg gyártani, ha kevesebbért adja?:) -
efem #2092 e90 = business telefon
iPhone = divat telefon
apple ha kicsit elgondolkodik, sztem év vége fele fuggetlenul is fogjak arulni a 16gigast ~500-600$ alatt. (csak hogy fogyjon!) -
#2091 felraktam ezt a winscp -t, müködik is faszán
csak azt nem tudom melyik könyvtárba kell másolnom ha fel akarok rá rakni pl képeket vagy zenéket
help pls. :) kezdő vagyok még :D -
#2090 szerintem nem fedezi az apple-nek. nyilvan az anyagkoltseg nincs ennyi.
PS3 is tobbe kerul a sony-nak mint amennyiert adjak -
Verseghy #2089 De a T-Mobile teljes áron veszi az Apple-től, ő a havi alapdíjból szedi vissza a beszerzési ár többszörösét. Ezért kell ráfizetni, ha felbontod a szerződést. -
Ulkesh #2088 Miért mit gondoltál?
Ha sokallod akkor nézd meg akár a magyar T-Mobile árait.
A sima talpas N95-öt megkapod tőlük listaáron 122.220 Ft, persze nem kell hűségszerződést kötnöd, de a készülék függő lesz.. :)
De az E90 192.150 Ft-os ára is tanulságos..
-
#2087 hát így két napnyi Iphoneozás után azt kell hogy mondjam hogy megérdemli a hypot! Ezt az üzenetet is épp az iphoneon íron -
#2086 "200 dollar nem fedezi az eloallitasi koltseget sem"
hogyne fedezné. -
#2085 de mit vartal?:) 200 dollar nem fedezi az eloallitasi koltseget sem, nyilvan sokkal tobb annal ha nincs elofizetesbol jovo haszon -
#2084 hátszázötveeeeen? aztamocsok.... -
Ulkesh #2083 "en siman kiadnek egy 16gigasert 80e-t ha tudom h uj, garis, problemamentes"
Prepaid csomagban 650 euró lesz a 16 gigás és azt is vidáman megadják érte :)
-
#2082 hát az a bizisz, hogy utána még 2 évig termeled nekik a bevételt, nem csak egy alkalommal, a vásárláskor. -
efem #2081 nemtudom mi a biznisz nekik ebben, hogy nem fuggetlenul adjak ... en siman kiadnek egy 16gigasert 80e-t ha tudom h uj, garis, problemamentes, EEES fuggetlen ... amit berhelni kell ,azt azert mindig ketkedve veszi az ember, kisebb ra a kereslet is. -
Ulkesh #2080 Az Apple sara csak annyi, hogy saját forgalmazásban nem adja függetlenül.
Az,hogy szerződésbontáskor nem függetlenítik az a szolgáltató szivatása. -
#2079 mert megteheti? :) -
Verseghy #2078 Miért ilyen geci az Apple? -
#2077 így van. Vagy amit a német T-fosnál vett valaki, az sem működött Magyarországon... Csak német szolgáltatókkal... -
#2076 hat, akkor lehet h megint csak a hack lesz a megoldas -
Ulkesh #2075 Akkor lesz egy függő, de hűségszerződés nélküli mobilod.
Ugyanaz, mintha az angol O2-nél, vagy az olasz Vodánál vetted volna prepaid csomagban. -
#2074 ezt hogy erted? Mi van pl akkor ha veszel att nel, majd megbontod a szerzoddest kb 200 dollarert? -
Verseghy #2073 -
#2072 Erről van szó. Ami független, az is csak az adott országban független... Na ezért szemétség :) -
Ulkesh #2071 Sajna a világon sehol nem lehet legálisan független iPhone-t venni. -
#2070 Turbosim. Ez sem legális, viszont működik.
Ugye az lesz a kellemetlen majd a 3G-s iphone-nal, hogy nem lehet tudni, mikor törik föl. Hiába lehet majd X összegért hozzájutni esetleg mégis a telcsihez, hogyha nem tudod használni... Turbosim elvben működik abban is, legalábbis kell neki. -
Verseghy #2069 Szerintetek Apple boltba (WestEnd vagy Arénába) nem lehet venni majd független iPhone-t? -
Verseghy #2068 Nemtom mi a neve, csak annyit mondott, hogy chip:)
Dehát akkor nincs különbség a kettő között, csak drágább. Hát akkor nem éri meg:) -
Ulkesh #2067 "egy hackelt cuccot nem ituneson frissít az ember hanem házilag :)"
A hackelt cuccot is iTunes-on keresztül frissítesz, csak míg egy legál masina esetén ezzel kész is vagy, hacknél még kell egy unlock és egy jailbreak is rá.
-
#2066 turbosim -re gondolsz v. milyen chipre? :)
mondjuk lényegtelen mert egyik sem legális és mégcsak nem is apple cucc :)
azt hogy itunes frissítésre mit reagálna a dolog azt nem tudom, de egy hackelt cuccot nem ituneson frissít az ember hanem házilag :) -
Verseghy #2065 Egyik haverom faterja iPhoneokkal is foglalkozik. Hozza be külföldről. Úgy adja el a telefonokat, hogy egy chipet rakat bele, ami 20 rugó.(tehát így egy 1st gen iPhone 8GB-s 120eHUF) Azon gondolkodtam, hogy ez tán legális dolog és lehet frissíteni a szoftvert iTunes-al anélkül, hogy tönkrebaszná és úgy használnám akárcsak angliában? Vagy ez is egy illegális dolog és egy iTunes frissítés tönkrevágná ugyanúgy, mintha szoftveresen heckelték volna. Mondjuk nemtudom, ez a chip egyaltalán hacknek számít, lehet hogy valami Apple cucc:) -
#2064 MEGALOL!!! -
dobaky #2063 jó igazad van de akkor lehet hogy megjelenik júl 11.én nem? mivan ha júl 20-ra feltörik. Olvastam egy könyvbe hogy egy hackker 2 nap allat feltörte az amerikai bank hálózatát aztán a bank felvette mivel ő tudta hol vannak a bank gyengéi. Ha az 2 nap allat ment akkor másnak is csak megy 10-20 nap allatt feltörni az Iphonét nem?