45063
-
Ulkesh #2193 Ezek egy hónapos hirdetések, a 3G-s bejelentés utáni pánikhangulatból.
Most már nincsenek ilyen olcsón eladó darabok, használt 8 GB-os 70-75, új 8 GB 85-90 körül van mindenhol. Ennél olcsóbban csak 4 GB-os, vagy nagyon leharcolt cucc van csak. -
#2192 majd meglátjuk :) -
#2191 1 hónapos 70k
picit használt 60k
stb.stb.stb... csak szét kell nézni mobilarena -n vagy beszeljukmac.com -on -
szurop #2190 Lesz az 1,5-2-szerese is nem? -
#2189 50-60 ért? töröttet?:D -
#2188 80-ra??? lol, hát szerintem eléggé alulkalibráltad :) -
#2187 akkor vmi szart amihez vmi nagy divatcég adja a nevét, és ettől 3x annyiba kerül mint amúgy :) pl armani, prada v. gucci, esetleg porsche mobil :D
hajrá sznobizmus :P :D -
G_ArchAngel #2186 basszus, nekem nem volt meg ilyen olcso telefonom, ez igy ratyi, mar nem is kell...
milyen telefont ajanlatok 120e felett?
-
#2185 volt itt korábban egy ebay link hogy tört iphone 3g -t lehet már venni, vagyis előrendelni
mobilarena aprón is van egy arc aki már vesz fel előrendeléseket tört iphone 3g -re
az hogy mennyi lesz? hát nemtom, én egy olyan 80ra saccolok egy jailbrakelt új iphone 3g -t, ami sztem nem sok... ezzel együtt le fog menni a 1st gen iphoneok ára is (a törteké persze), már most lehet venni 50-60ért ami már tényleg nem sok -
#2184 de még mindig sokkal olcsóbbb lesz, mint a t mobilnak 2 évig fizetni a szar havidíját a semmiért... :( -
G_ArchAngel #2183 sorry, nem ertek hozza, de ugy olvastam, hogy vasarlaskor azonnal aktivaljak, igy elofizetes mindenkepp jar a telefon melle, tehat ertemetlen fuggetleniteni, mert fizetni kell a havidijat...
a pay-as-you-go telefonok is szolgaltatofuggoek, amelyek szinten regisztralva vannak, tehat, ha nem a telefonnal vasarolt kartya lesz benne, akkor az O2 letudja tiltani az AppStore-on keresztul a keszuleket...
egyeduli megoldas a fuggetlen keszulek, de az mire magyar garazs-dealerekhez kerul mar nem lesz olcso...
(meg 8 nap es mehetek O2-hoz) -
#2182 szerintem nem lesz előrelépés, vagy legalábbis nem túl nagy. gps + 3g, de akinek ezek nem létfontosságúak, az a 2.0-ás sw-t ugyanúgy felrakja a 1st gen. iphone-ra. az meg, hogy nem lehet autós navra használni, baromság... :) pláne, hogy a nav n go is fejleszt rá... -
Grusi #2181 En tényleg nem értem, hogy egyesek miért mondják, hogy az iphone 2 előrelépés lesz az elsőhöz képest. 3G még oké, hogy nem izgat embereket, nade a GPS sem? Bár vannak olyan hírek, hogy nem lehet majd autós navigációra használni, én ezeknek a hangoknak abszolút nem hiszek - nagyon sok okos ember bizonygatta a bejelentés előtt, hogy ugyammá, gps úgyselesz, hagyjámá - pletykákra és félinfókra tehát nem adok.
Mondjuk persze, aki sosem autózik ismeretlen helyre, és nem mobilinternetezik, annak végülis tökmindegy, de szerintem a legtöbb ilyen arc egyszerűen csalódott, mert neki még a "régi" ájfón van. -
#2180 ha lesz jo tores akkor nincs nagy gond, de hogy nincs copy paste ezen kicsit kiakadtam..es van meg nehany hasonlo hianyossag gondolom -
#2179 a többi cég a kinézetét le tudja másolni de az osx -et nem
hasonló lesz, de ilyen v. 'neadjisten' jobb semmi esetre sem
aztán ott van a multitouch is, amit még nem másoltak le, de persze azt "bármikor" le lehet
az iphone 3g -t (vagyis inkább a 2.0 -ás fw -t) is lehet majd simán törni, ha nem ugyanugy mint a 1st gen -t akkor máshogy... ember alkotta cuccokat egy másik ember úgyis meg tud buherálni, szóval nem kell félni -
#2178 nem gagyi masolatra gondoltam, hanem egy nagy ceg hasonlo telefonjara. ennyi penzbol siman -
efem #2177 http://www.iphonegold.org/iphone-timeline.html -
#2176 ezt mond hogy nem gondoltad komolyan:D -
#2175 ez még viccnek is elég gyenge volt -
#2174 "veszek valami klont ami szoftveresen odabassza"
ahapersze -
#2173 En mondtam 1 szoval is azt,h lesz abba?! -
#2172 ilyen nincs benne? gaz. ha nagyon szivoznak ezzel a fuggetlenitessel majd veszek valami klont ami szoftveresen odabassza es meg olcsobb is -
#2171 a 3g-ben sem :) -
#2170 copy+paste pl nem! :) -
#2169 jó lesz ez a 2.0... egyelőre a 3g nekem tök felesleges, már az új szoftverrel is annyival jobb lesz végre a telefon, hogy hihetetlen (mondjuk elég alap dolgokat raknak bele, de pont ezek hiányoztak...) -
#2168 Új videók az apple.com-on:
iPhone 3g - What's New
Guided Tour -
#2167 na kikapcsoltam, megnézem... -
#2166 "The problem is, SSH requires that a listener called SSHD constantly runs, waiting for a remote login attempt. This in turn drains your battery." -
#2165 "Once SSH is turned off using the above instructions you should no longer observe the reduced battery life."
forrás
Ők is ezt mondják, valahol ifhone.hu -n is ezt olvastam, ja és a legfontosabb, én is ezt tapasztaltam a saját telefonommal. Kipróbáltam, és bevált. -
#2164 ez nem igaz, mert pl. ha a le van zárva a telcsi, akkor nem tudsz csatlakozni rá ssh-val... (ilyenkor a wifi jelet is dobja), ráadásul meg lehet nézni akár egy top-ot elindítva a telefonon, hogy mennyire semmit nem zabálnak az egyes processek. nekem ssh-val és nélküle is ugyanannyit bírja, inkább a beszélgetéstől meg a wifin internetezéstől merül. -
#2163 Google Mapst. -
#2162 ez nem igaz, mert én kikapcsoltam az ssh -t és drasztikusan csökkent a fogyasztás... bekapcsolt ssh -val 1 napig bírta, míg ugyanolyan használattal 2 napig is elvolt
amúgy ssh az mindig nézi a listen porton hogy van e csatlakozni akaró kliens, szal zabálja az az akksit emberesen
services nevü application -el könnyen ki/be lehet kapcsolgatni, ajánlom mindenkinek a felrakását... -
Süti86 #2161 AZ Iphone-ban mit takar a Maps nevű ikon a menüben,Gps vagy mi???? -
#2160 nem tudjatok hogy osx-en (de nem iphone-on) ezt az ssh-t hogy lehet bekapcsolni? system pref? -
#2159 na azért az ssh az kb. 0,000001%-kal növeli a fogyasztást :)
-
Ulkesh #2158 "mert bármilyen wifi hálón szarrá törik a telcsit, azért :D"
Használaton kívül kapcsold ki az SSH-t, akkor nem kell szarakodni a password-del.
Már csak az akksi fogyasztás miatt is érdemes.
Boss Prefs az ajánlott megoldás :) -
#2157 na mivanmá menjünk má, mikor jön az Appstore? -
#2156 Miért ne használhatnád külföldön roamingal?
Meg nem értem miről beszélsz, bármilyen készüléket veszel O2-nál Pay&Go-val (Nokia, SE, HTC stb) az alapból kártyafüggő, és csak 1 év után függetlenítik ha kéred. -
#2155 jahogyja... crypt.. -
Verseghy #2154 Ehhez adnak simítót. Csak nehéz azt olyan pontosan felrakni, fél mm-es csúszás is meglátszik nagyon..