45063
10255461851509447102.jpg
  • Ulkesh
    Ezek egy hónapos hirdetések, a 3G-s bejelentés utáni pánikhangulatból.
    Most már nincsenek ilyen olcsón eladó darabok, használt 8 GB-os 70-75, új 8 GB 85-90 körül van mindenhol. Ennél olcsóbban csak 4 GB-os, vagy nagyon leharcolt cucc van csak.
  • precision
    majd meglátjuk :)
  • precision
    1 hónapos 70k
    picit használt 60k

stb.stb.stb... csak szét kell nézni mobilarena -n vagy beszeljukmac.com -on
  • szurop
    Lesz az 1,5-2-szerese is nem?
  • oneal1
    50-60 ért? töröttet?:D
  • PyRex
    80-ra??? lol, hát szerintem eléggé alulkalibráltad :)
  • precision
    akkor vmi szart amihez vmi nagy divatcég adja a nevét, és ettől 3x annyiba kerül mint amúgy :) pl armani, prada v. gucci, esetleg porsche mobil :D

hajrá sznobizmus :P :D
  • G_ArchAngel #2186
    basszus, nekem nem volt meg ilyen olcso telefonom, ez igy ratyi, mar nem is kell...

milyen telefont ajanlatok 120e felett?

• precision
    volt itt korábban egy ebay link hogy tört iphone 3g -t lehet már venni, vagyis előrendelni
    mobilarena aprón is van egy arc aki már vesz fel előrendeléseket tört iphone 3g -re
    az hogy mennyi lesz? hát nemtom, én egy olyan 80ra saccolok egy jailbrakelt új iphone 3g -t, ami sztem nem sok... ezzel együtt le fog menni a 1st gen iphoneok ára is (a törteké persze), már most lehet venni 50-60ért ami már tényleg nem sok
  • PyRex
    de még mindig sokkal olcsóbbb lesz, mint a t mobilnak 2 évig fizetni a szar havidíját a semmiért... :(
  • G_ArchAngel #2183
    sorry, nem ertek hozza, de ugy olvastam, hogy vasarlaskor azonnal aktivaljak, igy elofizetes mindenkepp jar a telefon melle, tehat ertemetlen fuggetleniteni, mert fizetni kell a havidijat...

a pay-as-you-go telefonok is szolgaltatofuggoek, amelyek szinten regisztralva vannak, tehat, ha nem a telefonnal vasarolt kartya lesz benne, akkor az O2 letudja tiltani az AppStore-on keresztul a keszuleket...

egyeduli megoldas a fuggetlen keszulek, de az mire magyar garazs-dealerekhez kerul mar nem lesz olcso...

(meg 8 nap es mehetek O2-hoz)
  • PyRex
    szerintem nem lesz előrelépés, vagy legalábbis nem túl nagy. gps + 3g, de akinek ezek nem létfontosságúak, az a 2.0-ás sw-t ugyanúgy felrakja a 1st gen. iphone-ra. az meg, hogy nem lehet autós navra használni, baromság... :) pláne, hogy a nav n go is fejleszt rá...
  • Grusi
    En tényleg nem értem, hogy egyesek miért mondják, hogy az iphone 2 előrelépés lesz az elsőhöz képest. 3G még oké, hogy nem izgat embereket, nade a GPS sem? Bár vannak olyan hírek, hogy nem lehet majd autós navigációra használni, én ezeknek a hangoknak abszolút nem hiszek - nagyon sok okos ember bizonygatta a bejelentés előtt, hogy ugyammá, gps úgyselesz, hagyjámá - pletykákra és félinfókra tehát nem adok.
    Mondjuk persze, aki sosem autózik ismeretlen helyre, és nem mobilinternetezik, annak végülis tökmindegy, de szerintem a legtöbb ilyen arc egyszerűen csalódott, mert neki még a "régi" ájfón van.
  • grizzly21
    ha lesz jo tores akkor nincs nagy gond, de hogy nincs copy paste ezen kicsit kiakadtam..es van meg nehany hasonlo hianyossag gondolom
  • precision
    a többi cég a kinézetét le tudja másolni de az osx -et nem
    hasonló lesz, de ilyen v. 'neadjisten' jobb semmi esetre sem
    aztán ott van a multitouch is, amit még nem másoltak le, de persze azt "bármikor" le lehet

az iphone 3g -t (vagyis inkább a 2.0 -ás fw -t) is lehet majd simán törni, ha nem ugyanugy mint a 1st gen -t akkor máshogy... ember alkotta cuccokat egy másik ember úgyis meg tud buherálni, szóval nem kell félni
  • grizzly21
    nem gagyi masolatra gondoltam, hanem egy nagy ceg hasonlo telefonjara. ennyi penzbol siman
  • efem
    http://www.iphonegold.org/iphone-timeline.html
  • oneal1
    ezt mond hogy nem gondoltad komolyan:D
  • precision
    ez még viccnek is elég gyenge volt
  • PyRex
    "veszek valami klont ami szoftveresen odabassza"

ahapersze
  • Ombika
    En mondtam 1 szoval is azt,h lesz abba?!
  • grizzly21
    ilyen nincs benne? gaz. ha nagyon szivoznak ezzel a fuggetlenitessel majd veszek valami klont ami szoftveresen odabassza es meg olcsobb is
  • PyRex
    a 3g-ben sem :)
  • Ombika
    copy+paste pl nem! :)
  • PyRex
    jó lesz ez a 2.0... egyelőre a 3g nekem tök felesleges, már az új szoftverrel is annyival jobb lesz végre a telefon, hogy hihetetlen (mondjuk elég alap dolgokat raknak bele, de pont ezek hiányoztak...)
  • GregSB
    Új videók az apple.com-on:

iPhone 3g - What's New

Guided Tour
  • PyRex
    na kikapcsoltam, megnézem...
  • precision
    "The problem is, SSH requires that a listener called SSHD constantly runs, waiting for a remote login attempt. This in turn drains your battery."
  • precision
    "Once SSH is turned off using the above instructions you should no longer observe the reduced battery life."

forrás

Ők is ezt mondják, valahol ifhone.hu -n is ezt olvastam, ja és a legfontosabb, én is ezt tapasztaltam a saját telefonommal. Kipróbáltam, és bevált.
  • PyRex
    ez nem igaz, mert pl. ha a le van zárva a telcsi, akkor nem tudsz csatlakozni rá ssh-val... (ilyenkor a wifi jelet is dobja), ráadásul meg lehet nézni akár egy top-ot elindítva a telefonon, hogy mennyire semmit nem zabálnak az egyes processek. nekem ssh-val és nélküle is ugyanannyit bírja, inkább a beszélgetéstől meg a wifin internetezéstől merül.
  • GregSB
    Google Mapst.
  • precision
    ez nem igaz, mert én kikapcsoltam az ssh -t és drasztikusan csökkent a fogyasztás... bekapcsolt ssh -val 1 napig bírta, míg ugyanolyan használattal 2 napig is elvolt

amúgy ssh az mindig nézi a listen porton hogy van e csatlakozni akaró kliens, szal zabálja az az akksit emberesen

services nevü application -el könnyen ki/be lehet kapcsolgatni, ajánlom mindenkinek a felrakását...
  • Süti86
    AZ Iphone-ban mit takar a Maps nevű ikon a menüben,Gps vagy mi????
  • grizzly21
    nem tudjatok hogy osx-en (de nem iphone-on) ezt az ssh-t hogy lehet bekapcsolni? system pref?
  • PyRex
    na azért az ssh az kb. 0,000001%-kal növeli a fogyasztást :)
  • Ulkesh
    "mert bármilyen wifi hálón szarrá törik a telcsit, azért :D"

Használaton kívül kapcsold ki az SSH-t, akkor nem kell szarakodni a password-del.
    Már csak az akksi fogyasztás miatt is érdemes.

Boss Prefs az ajánlott megoldás :)
  • magus
    na mivanmá menjünk má, mikor jön az Appstore?
  • GregSB
    Miért ne használhatnád külföldön roamingal?

Meg nem értem miről beszélsz, bármilyen készüléket veszel O2-nál Pay&Go-val (Nokia, SE, HTC stb) az alapból kártyafüggő, és csak 1 év után függetlenítik ha kéred.
  • PyRex
    jahogyja... crypt..
  • Verseghy
    Ehhez adnak simítót. Csak nehéz azt olyan pontosan felrakni, fél mm-es csúszás is meglátszik nagyon..