45063
10255461851509447102.jpg
  • Magiszter
    Kérdésem volna (tudom hogy már a pokolba kivántok ):
    Augusztus-szeptember környékén szerintetek tudok venni első generációs iPhone-t 70 ezer környékén? Max annyit tudok részánni, és várni már nem nagyon tudok mert a mostani telóm kezd darabokra hullani és ha már újat veszek az legyen egy ilyen ketyere.
  • Snailline
    Üdv. Egy kis segítségre szorulok asszem. :) A telóm kikapcsolt a zsebemben és amikor bekapcsolom, folyamatosan a kábeles cucc jön be, nem a springboard. Már mindenhogy próbáltam bekapcsolni, de semmi. iBrickr szerint a rendszer oké, és nem is örülnék, ha máshogy lenne, mert a számaimat sajna még nem mentettem le, szóval egy restore nem esne jól. Ha bárki tud valami okosságot, plíííz segítsen, mert nekem már nincs ötletem rá. Előre is köszönöm!
  • Ombika
    Tudta 1.1.4 is mar!!
  • Magiszter
    A minap figyeltem fel egy érdekes dologra a 3G-s reklámban (valami 300 megás bemutató). Ott mikor a fazon lenyomva tartotta a fűmenüben az úját akkor elkezdtek fickándozni az ikonok és akkor tudta őket áthúzni máshova, illetve törölni egyeseket. Kérdésem az hogy ez a dolog a 2.0-ás szoftver érdeme, vagy már tudja a legutóbbi is (1.1.4?) ugyanezt?
  • Nagy01
    Miben különbözik az "igazitól"?:D
    Valszeg akkor nekem is így lesz megoldva . Én már előrendeltem egy prohardveres csávótól , a 8gb-os 100k alatt lesz tuti, nekem ezt mondta legalábbis..majd meglátjuk:D.
  • krisz073
    Sziasztok.

Nem lehet valahol pontos árakat találni az iPhone 3G-hez?
    Pénteken utazok Olaszországba 1 hétre nyaralni és gondolkodom 1-en.
    Csak hát nem egészen mindegy, hogy 500 USD vagy 500 EURO.
  • PyRex
    nemtom, szerintem meg simán jó ezis :)
  • precision
    ez a turbosim -es okosság... hát nem az igazi :)
  • efem
    iPhone 3g fuggetlenites :)
  • precision
    van
  • Magiszter
    Ez jó kérdés. Tényleg a régi iPhone-on is van Gógli Maps?
  • oneal1
    egy kérdés, ha lesz aplle store itt nálunk is, akkor a régi iphoneal tudom használni az itunes-t a telóról?
  • GregSB
    Jah, olvasni olyan véleményeket is hogy Angliában volt arányaiban a legtöb feltört első generációs iphone a világon, ezért most így bosszul az Apple...
  • GregSB
    Új banner? :D
  • G_ArchAngel #2259
  • Verseghy
    T-Mobile-ban azt mondták, hogy szeptemberre igérték Mo-ra.
  • grizzly21
    az biztos hogy julius 11 elott senki sem fog semmi okosat mondani, csak talalgatni. addig mostmar csak tudtok varni
  • Nagy01
    Jah és ebay.de-n kb 50db 3G-s független 16gb-os iphone van 600-700euroért a 8gb-os is olyan 500-600körül van.Szóval nem igazán értem.
  • Nagy01
    Én most rendeltem elő egy 8gb-os iphonet prohardveren.3G-s és független az nem létezik?:D Azt mondta a srác hogy 100k alatt lesz tuti, de csak 11. környékén tud pontosat mondani.:S
  • precision
    :D:D:D
  • G_ArchAngel #2253
    nem hiszem el, vegre elhatarozom, hogy ajfon, elkezdem vagni a centit, erre nem vehetek 11-en 16 GByte-os modelt???

nem biztos, hogy O2 hiba, szerintem egyszeruen az amerikai piacot akarjak elsodlegesen kiszolgalni, mi meg majd megkapjuk a maradekot...
  • GregSB
    Kiváncsi vagyok hogy 2.0-át fel tudják e majd törni. Ugye nem rég linkelték, hogy ha "illetéktelen behatolást" észlel majd a telefon, akkor egyből letilt. JailBreak meg gondolom elég erősen hozzányúl a telefon filerendszeréhez...
  • magus
    átkonvertálod az avi-dat mp4-é. Ha nem kell felirat ajánlom a Xilisoftot, ha kell akkor Cucusoft+vobsub kombót.
  • PyRex
    az 1.1.4 sokkal stabilabb mint az 1.1.2, bár van 1-2 program, ami néha fagyogat, pl. VNSea...

én csomószor leejtettem - semi baja. Az enyém már elég régi (2007 októberi) - a hátulján sok apró kopás van, a kijelző napfényben 1-2 helyen mikrokarcos, de egyébként nem látni, tényleg csak ha napfényben direkt keresi az ember...

a feltörést vissza lehet állítani eredeti állapotába, szóval nem jár garanciavesztéssel.
  • precision
    strapabíró, egyszer leejtettem véletlenül, és semmi baja
    a kijelzőjét töröltem már meg ingujjal, pamut pólóval, a hozzáadott törlőkendővel, szalvétával, törölközővel...stb. :D egyik sem karocta még meg
    a középső ezüstös rész meg a hátlap az viszont tud karcolódni ha nem vigyáz rá az ember
    szoftveresen teljesen jó, 1 hetes uptime -ja van most a telefonomnak, tehát 1 hete folyamatosan megy, nem kapcsolt ki, nem indult újra...stb.
  • Magiszter
    Ez a feltőrt dolog gondolom egyenlő a 0 garanciával. Mennyire strapabíró a készülék? Mind hardware, mint software telén. Valamint mennyire okozhatnak hibát ezek a programok?
  • precision
    a mostani feltört iphone -ról tudok nyilatkozni
    mov -ot nem próbáltam még, de mp4 -et lejátszik a telefon
    feltört iphone-okon van egy olyan okosság hogy installer, amivel 3rd party programokat lehet felrakni... no ezek között van olyan amivel böngészheted a telefonod fájlrendszerét, amivel lejátszhatsz avi filet, amivel rögzíthetsz mozgóképet

nézegess szét ifhone.hu -n vagy 1phone.hu -n, van sok sok leírás a különféle programokról
  • Magiszter
    Ezt jó hallani. És mi a helyzet a filmekkel? AVI-t ugyebár el lehet felejteni, de pl a mov (mint Apple cég agyszülemény)kiterjesztéssel jóban van?
    Illetve úgy hallottam hogy a mozgóképet mint olyat nem tud rögzíteni. Nincs valami külső program ami ezt megoldja?
    Milyen a telefon szoftveres belső szerkezete? Van benne valami fájlkezelő hogy azért tudjam milyen mappák és hol találhatóak? Mennyire lehet megosztani a fájlokat Wi-Fi vagy bútút segítségével? A magyar Alma telefon-ban lesz magyar szótár? Tehát mikor pötyögök és javítja akkor magyarra vagy angolra fogja tenni? (Ha nem lesz benne magyar akkó' T-jék menjenek a -hosszú sípszó- ba.)
    Lehet kicsit sok kérdésem van, de ha egyszer veszek akkor szeretném tudni hogy mit veszek.
  • Bercy #2245
    Fel tudod tölteni a saját zenéidet a telefonra.
  • Magiszter
    Tényleg. Az Alma Zene Üzlet nélkűl is lehet zenéket rakni az iTelefonra igaz? Tehát az iDallamok programmal is lehet majd rászinkronizálni a telefonra zenéket, ugye? Mert ha ez a hülye ITMS nyavaja nem jön MO-ra az a legkevésbé sem fog izgatni. De ha az Alk Üzlet nem jön akkor már morcos leszek. Nem kell iTelefon letölthető programok nélkül!
  • GregSB
    Angliában megy a töketlenkedés az O2-nél.

Úgy néz ki csak 8GB-os modell lesz kapható 11.-én ,a 16-osra és a fehérre még várni kell. Pay&Go csak karácsony környékére várható.
  • PyRex
    éljenek a szaros jogvédők -.-
  • GregSB
    "Szerintem ez valami jogi dolog lehet, főleg, hogy filmek zenék vásárlásáról van szó az ITMS-en."

Ja valszeg erről van szó, mert ha megnézitek minden ország ITS-ében más tartalmak kaphatók, nem egységes a felhozatal...
  • Bercy #2240
    Szerintem ez valami jogi dolog lehet, főleg, hogy filmek zenék vásárlásáról van szó az ITMS-en.
    Nálunk pl minden adathordozóra rányomnak egy jó kis adót Artis Jus címszóval (mert azt feltételezik rólad, hogy egy SD kártyán is zenéket fogsz tárolni). Undorító...
  • efem
    lehet csokkent ertelmisegu vagyok, de nem egeszen ertem ezt az uzletpolitikat.
    Mi koze van a lakcimemnek, az orszagomnak egy dombornyomott visa kartyahoz? fizettem mar vele szomaliatol irorszagig, usan at gyakorlatilag mindenhol. Nem ertem ezt a szuklatokoruseget, es feldolgozni sem tudom, foleg a nagy szabad Apple birodalomtol :)
  • Magiszter
    "már volt is pletyka erről a neten (ismerős ismerősének az ismerőse mondta), hogy az AppStore-t külön fogják kezelni az ITS-től, és akkor nem kell azt ennyi országba kiterjeszteni."

Az ilyen: Láttam már olyan embert aki hallotta hogy a szomszédja ismerősének a sógora olvasott róla... kezdetű dolgokat nem kell készpénznek venni. Majd ha már nálunk is lesz kapható megnézem hogy kis hazánkból lehet e AppStor-ról tölteni/telepíteni dolgokat. Ha nem akkor ennyit az Ájfón SzríDzsí-ől. Gyűjtök pénz és veszek egy szimpla iPhone-t 2.0-ás szoftverrel kártya független. Lehet arra sem lehet majd telepíteni, de legalább nem kell 2 évig tömnöm Mr. T. zsebeit egy félig használható telefonért. Vagy veszek egy "tr"iPod tuch-t és megtartom a mostani telómat, bőven jó a 3310-es nokia
  • GregSB
    Eddig volt ugye az Applenek az iTunes Store (itt tudsz zenéket, filmeket venni, kölcsönözni). Jelen van X országban, itthon sajna nincs és nem is tudsz más országban lévő ITS-be regisztrálni, mert kritérium hogy legyen adott országbeli dombornyomott bankkártyád és állandó lakcímed.

Az AppStore 2 helyről lesz elérhető: egyrészt a számítógépen az iTunes nevű programból, illetve a telefonról 3G-n és WiFi-n kresztül, de mindkét esetben szükség lesz egy loginra.

Most az a kérdés, hogy ez a login meg fog e egyezni az ITS loginnal, vagy teljesen külön fogja e kezelni az Apple. Ha az első akkor ki kéne terjeszteiük az ITS-rendszerüket. Az országok 2/3-ában ahol bejelentették az iPhone forgalmzását nincs ITS.

A második verzió esélyesebb szerintem, már volt is pletyka erről a neten (ismerős ismerősének az ismerőse mondta), hogy az AppStore-t külön fogják kezelni az ITS-től, és akkor nem kell azt ennyi országba kiterjeszteni.
  • grizzly21
    nem technikai okai vannak
  • efem
    amugy ezen barmeddig is agyaltam, nem egeszen ertettem hogy AppStore mitol orszagfuggo? nincs egy rohadt proxy? valaki homályositson már fel ...
  • Magiszter
    Lehet oltári nagy marhaságot beszélek, de a fazon a bemutató videóban azt mondta hogy az App Store-t el lehet érni 3g-n és wi-fi-n is. Tehát az egy netes hely lesz. A netet meg el lehet érni a világon bárhonnan. Tehát kishazánkból is lehet majd AppStore-t böngészni. Ha nem akkor Mr. T. megoldja hogy lehessen mert e nélkül még kevesebben vennék a magenta színű iPhone-t.