45063
-
#2313 Most már komolyan fel fogom hívni a T-Lapót hogy terveznek e Magyarországra appstore-t. Sőt bemegyek személyesen úgy mégis csak morcosabban tudok nézni ha nem lesz. -
#2312 Ha nagyon akarom meg tudom oldani, mert él kint rokom írországban akinek van bankkártyája, szal vészhelyzetben majd használnom az ír AppStoret, de persze sokkal jobb lenne ha itthon is lenne. -
#2311 regi jobban bejon oszinten -
#2310 Szerintem lesz itthon appstore, mert ha nem akkor senki sem fog venni, csak az Alma-fan-boyok, meg az aki gizdulni akar hogy neki ilyenje van.
Érdekesség:
Anyám ma elment megjavíttatni a telefonját, és mivel beszéltem neki erről az iPhone-ról ezért rákérdezett az eladónál. A fazon azt mondta neki hogy majd szlovákiából érdemes szerezni, mert ott boltban fogják adni kb 30-40 ezer forint köri áron kártyafüggetlenül, viszont csak szlovákiában érvénes garanciával. Meg hogy magyarországon nincs iPhone szervíz úgyhogy ha bekrepál akkor kész vége. Hát vagy a csávó tud valamit, vagy nagyon félre volt informálva. Szerintetek? -
Ulkesh #2309 "Pff, na (részben) ezért is akarok én eredetit.. akar a halál vacakolni az installerrel, meg partíciókkal."
Nah, annál nem kell vacakolnod, mert nem megy rá az installer.
Igaz, így programjaid sem lesznek, főleg, ha nem lesz itthon App Store. -
Ulkesh #2308 http://iphone3g.swisscom.ch/?page=5&lang=en -
#2307 Pff, na (részben) ezért is akarok én eredetit.. akar a halál vacakolni az installerrel, meg partíciókkal. -
#2306 Szerintem berakta az installálási sorba az alkalmazást amit nem sikerült leszedned.
Töröld az installálási sort. Amikor installálni akarsz vmit akkor asszem felajánlja, hogy erase installation queue. -
Verseghy #2305 Uninstalálni se tudok, mert azt írja: Package download failed.:oo -
Ronny #2304 "$199 / $299 for the iPhone 3G + $36 Activation Fee + $175 Early Termination Fee + $70 One Month AT&T Service = $480 / $580 respectively."
Nekem ez jobb megoldasnak tunik! Szerintetek ezutan kartyafuggetlen lesz a telefon es nem kell jailbrakelni? -
Ronny #2303 "Egyelőre a legolcsóbb beszerzési lehetőség Svájc, ahol a prepaid 8 GB-os verzió kerül 85-90 eFt-ba"
link? -
#2302 ez azért van mert az iphone -on két partíció van, egy a programok meg minden egyéb dolognak (meg magának az osxnek) és egy az ipodnak (zene, video)
és mikor megtelik a 'program' partíció akkor az installer azt mondja hogy package download failed, mert nincs hely ahova letöltse a cuccot
erre való a boss tools, ami a program partícióról a betütípusokat meg programokat szépen átpakolja az ipod partícióra, így marad hely a többi custom proginak és az installer is fog menni szépen
leírás hozzá: LiNK
u.i.: nyugodtan megcsinálhatod, nem lesz tőle semmi gond, én is megcsináltam már -
#2301 Eh. Úgy látom azért vannak problémák az installer körül. -
Verseghy #2300 Nem ajánlott fel installer frissítést. Lehet, hogy az a baj. Köszi!:) -
szurop #2299 Nekem mindig elvesztette a hálózatot tőle a telefon, és újra kellett indítani. -
szurop #2298 Az installert akkor nem frissítetted? Nem a legfrissebb, hanem az előző installer ugyanilyet csinál, csak egy pár óra múlva maga a progi sem indul el. Vagy windowson keresztül buherálod, vagy újrarakod a szoftvert. De várj vele hátha megjavul. -
Verseghy #2297 Egyik napról a másikra nem tudok tölteni az installerből. Mindenre azt íjra, hogy Package download failed. Miért lehet ez? Egész ott kezdődött, hogy a THT Poker és a Sketches updateje megjelent. a Sketches-t updateelte, mire a THT Pokerre már ezt írta ki és azóta semmit nemtudok letölteni. -
#2296 milyen probléma? én nem sokról tudok. -
#2295 most adtam oda havernak ezt a tokot, nagyon nem szép...legalábbis szerintem :( -
krisz073 #2294 Sziasztok.
Egy kis help kéne valami iPhone gurutól.
Sikerült installerrel hazavágni a telefont :(
2 alkalmazást telepítettem egymás után és csak a végén léptem ki az installer-ből. Elkezdte villogtatni a képet, kb. 30 percig utána resettel tudtam csak kikapcsolni, újraindulás után már csak egy alma logót kapok, és onnan nem megy tovább a dolog.
Valaki tudna segíteni privibe, hogy milyen progikkal és miképpen tudom visszahozni az iPhonomat az élők sorába?
Előre is THX.
-
#2293 Amigo ezek nem jatekdemok,amik 1gb-ot foglalnak! Szal sec-pec alatt lejonnek es nemfogod agyonterhelni a halozatot! :) -
#2292 Hmm, mi lehet ennek a toknak a neve?
Tetszik :) -
#2291 Régi és új Side by side:
+ 3G unboxing -
#2290 persze hogy nem, csak a lefedettséget jelzi -
Rasti #2289 Ok köszi értem.Gondolom attól,hogy ott az E betű nem fog nekem folyamatosan a neten logni. -
#2288 Edge hálózat szerintem -
Nagy01 #2287 Egy E betűt?:DD
(sry) -
Rasti #2286 Sziasztok.
Egy nagyon kezdő kérdés.
A szolgáltató neve mellett folyamatosan egy E betű található, ez egészen pontosan mit takar ? -
#2285 jaja, wifi, egy-két jó kis sourcekód (programlelőhely url) az installerbe és mehetnek is fel a hasznos és hasztalan programok :D
source kódokat pl ifhone.hu -n találsz, de alapból lesz benne jópár -
Nagy01 #2284 Egyébként övé ez a cucc:
http://www.appleproducts.eoldal.hu/oldal/bemutatkozas
Szal lehet hogy télleg tud olcsón szerezni, majd kiderül pénteken. -
#2283 Az csúcsszuper Aztán csak wi-fi közelébe kell menni és ömlenek is le a programok a ketyerédre? Az jó! Kicsit se fognak furcsán nézni melóhelyen hogy egy nagy lapos fekete hülyeséget taperolok, miközben lefoglalom a fél wi-fi hálózatot és senki se tud dolgozni -
Nagy01 #2282 Hát nemtom,de azért reménykedem, egy másik díííler azt mondta nekem tegnap vagy tegnapelőtt hogy 120k lesz nálla a 8gb-os.Majd kiderül. -
#2281 hát úgy "gyárilag" hogy amit feltörtek azon van
és ugye 1st gen iphone -t máshogy nem lehet itthon kapni, csak ami függetlenített...és azokon mindegyik van installer -
#2280 Gyárilag van rajta installer? -
#2279 az enyémen is van magyar (kb fél perc a rajta lévő installerből felrakni a magyarítást) :) -
#2278 Köszönöm a segítséget. Ha ennyiért hozzájutok egy használthoz (nem egy agyon használthoz) akkor örülni fogok. Bár a magyar nyelv kellene, és a magyar szótár is amíg meg nem tanulok normálisan írni vele. De gondolom ez még ha angolt veszek is megoldható mobil-informatikai diploma nélkül. -
#2277 használtan egész biztos hogy tudsz venni annyiért
én nemrég vettem egy 8gigásat 65ért, de pl ha felmész mobilarena.hu -ra az apróhirdetésékhez és a keresőbe beírod, hogy iphone akkor láthatod hogy mennyi az ára... felfelé nem igazán fog már menni :) -
Ulkesh #2276 " A telóm kikapcsolt a zsebemben és amikor bekapcsolom, folyamatosan a kábeles cucc jön be, nem a springboard."
Resetelni próbáltad? Home+Power 5 másodpercig együtt benyomva. -
Ulkesh #2275 "Én már előrendeltem egy prohardveres csávótól , a 8gb-os 100k alatt lesz tuti, nekem ezt mondta "
Akkor nagyon jó cimborád lehet.
Egyelőre a legolcsóbb beszerzési lehetőség Svájc, ahol a prepaid 8 GB-os verzió kerül 85-90 eFt-ba, ha megelégszik 10 rugóval mint nyereség, akkor még igaz is lehet, de ezt enyhén kétlem.
A másik gond az, hogy a legtöbb szolgáltatónál így a Swiscommnál is már most elfogyott előrendelésben szinte az összes készülék. -
Ulkesh #2274 A TurboSIM-et használták függetlenítésre az első iPhone-nál is, de rengeteg probléma volt vele.