45063
-
Ulkesh #2353 "Egyébként most bukott meg az összes olyan feltételezés, hogy csak akkor lesz itthon ITS hogyha lesz euro."
Ez nem feltételezés, hanem az Apple magyar képviselet ezt kommunikálta eddig. -
Ulkesh #2352 "de gondolom hogy ha a belgaknak veszed a hivatalosan fuggetlent az nem irhat ki ilyet."
Sehol nem árulnak független készüléket!
A belga forgalmazásba kerülő iPhone mindegyik belga szolgáltatóval működik és ennyiben ki is merül a függetlensége. A magyar Pannon hálóján ugyanúgy nem fog működni, mint akármelyik máshol vásárolt lockolt készülék. -
#2351 Már tölthető a 2.0-s FW az iTunesról... természetesen csak azoknak akinek nincs törve a telefonjuk. Itthon gondolom nem sok ilyen van :D
Egyébként most bukott meg az összes olyan feltételezés, hogy csak akkor lesz itthon ITS hogyha lesz euro. Az AppStore pöcre beindult menetrendszerűen. Ez is azt mutatja, hogy a Music Store bevezetésének itthon nem technikai korlátai vannak, hanem valszeg a hülye Artisjus & Co-val nem jutott még mindig dűlőre az Apple... -
Nagy01 #2350 Már csak 5óra és lesz 3G-s iphone:). -
#2349 Jah :D
Most számoltam össze és az 506-ból 110 ingyenes.
De a fizetősök között nagy a variancia. A nagy része €2,3 - €5 euró között mozog és csak pár nagyobb cím (pl Super Monkey Ball) kerül €8-ba. -
#2348 de gondolom hogy ha a belgaknak veszed a hivatalosan fuggetlent az nem irhat ki ilyet. -
#2347 Lol :D
-
#2346 ez elég durva :D -
#2345 Ha kilistázom az összes iPhone programot akkor 25 oldalnyi jön fel, és egy oldalon 21 db van. Egyedül az utolsó oldalon van 2db, szóval összesen 24x21 + 2 = 506 db program van jelenleg iPhonera a magyar AppStoreban.
Asszem erre nem lehet mondani hogy csont üres :D
-
#2344 ezmi? mármint azt látom hogy mi de mikor történik? :) -
#2343 Most tettem fel 7.7-et, és ár nagyon sok program van rajta...
Euroval tudunk majd fizetniegyébként ami nem baj mert most egész erős a forint :) -
Ulkesh #2342 Ez nem annyira jó hír:
-
#2341 "my store: Hungary"
Csak nehogy aztán csont üres legyen -
#2340 "App Store HUN guide :)
- 7.7 felrak
- iTunes Store-ra klikkol
- legorget alulra
- my store : Hungary
- yay!"
:D
-
#2339 Lesz magyar AppStrore!!!!!
Szedjétek le a 7.7-es iTunes, már meg is lehet nyitni elvileg. -
#2338 Úgy tudom hogy nem fogod tudni használni. Eleve egy bizonyos szolgáltatónél lesz és előfizetéssel. Persze ha te a független veszed akkor az itthon is jó elméletileg. -
#2337 Hali itt Amerikába holnap jelenik meg a 3G! És nemtudom hogy vegyek-e egyet az ára elég jó! Csak kérdés Mo.-n ha visszamegyek hogy tudom majd használni! Ha tudtok adjatok ötleteket érdekel a véleményetek! -
#2336 2.0-ás szoftver a régire? Hmmm de jól hangzik. Mert a régit még meg lehet venni 60-70-ért, és én csak max 70-et tudok majd rá költeni. De ha után 2.0 installer meg miegymás... remélem mire lesz annyi pénzem már stabil, tesztelt, és egyszerű telepítésű lesz ez a dolog.
Apropó: A G.Maps programnak van valamilyen "offline" változata? Olyan ami nem igényel non-stop kapcsolatot, csak mondjuk egy Magyarország térkép, városokkal, utcákkal. Tehát ha én Balatonalmádiból a Kossuth utcából akarok eljutni, Budapestre a VII ker, Dob utcába akkor meg tudjam nézni hogy egyáltaláb hol van az a dob utca, és hogy milyen tömegközlekedés jár arra fele. -
Ulkesh #2335 "bármikor csinálok neked ilyen képet :)"
Nem hinném, hogy rászorulnának ilyesmire :)
http://blog.iphone-dev.org/post/41730121/living-in-sweet-harmony -
Ulkesh #2334 "Hmmm. Tehát App Store + Installer???"
Igen.
Dev Team-es fiúk nem csücsülnek a babérjaikon.
"Ezek szerint akkor az iPhone 3G is már független és "törött?""
Ez még nem 3G iPhone, hanem "csak" 2.0-s firmware "régi" iPhone-al.
"Ha erre még rájönne hogy csak 40-50 ezerbe kerül... álom álom édes álom "
Új Zélandon már holnap van és ott már lassan el is fogy az első szállítmány :)
900 NZD a 8 gigás és 1129 NZD a 16 GB-os prepaid csomagban. (1 NZD=110 HUF)
-
#2333 bármikor csinálok neked ilyen képet :) -
#2332 Hmmm. Tehát App Store + Installer??? Ezek szerint akkor az iPhone 3G is már független és "törött?" Vagy csak valaki jól bánik az MSPaint-el Ha erre még rájönne hogy csak 40-50 ezerbe kerül... álom álom édes álom -
Mityu91 #2331 Ennyi -
Ulkesh #2330 Még jobb hír:
-
Ulkesh #2329 Jó hír:
-
#2328 Ingyen van az e-mail. Majd jövő hét pénteken megint írok nekik, hagy örüljenek. -
Mityu91 #2327 Elég korrektnek tűnik, de én még vártam volna a kérdésekkel minimum egy hetet hogy legalább elkezdjék a többi országban a forgalmazást. -
#2326 Megjött a válasz:
"Tisztelt (*Itt az én nevem állt), kedves Ügyfelünk!
Az ügyfélszolgálatunkra érkezett levelére az alábbiakban válaszolunk.
A T-Mobile International és az Apple bejelentése alapján Apple iPhone típusú készüléket várhatóan még az idén értékesíti vállaltunk. A forgalmazást követően tudunk biztos információt adni arról, hogy milyen szolgáltatások lesznek elérhetőek a mobiltelefonon keresztül. Ezzel kapcsolatban bővebb információt sajnos nem tudunk nyújtani.
Javasoljuk, hogy kövesse nyomon sajtóközleményünket a http://t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/index_200806.shtml weboldalon.
Kérdése, kérése estén a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére,
üdvözlettel:
Páska Zoltán
levelezési képviselő
T-Mobile
Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt"
Szóval még ők se tudnak semit, vagy nagyon titkolóznak. Viszont legalább gyorsan válaszoltak, és kaptam egy korrekt (bár információszegény) levelet. -
Verseghy #2325 Ez volt a megoldás:) Köszi:) -
#2324 No pontosan 1 perce küldtem levelt a T-Mobilhoz amiben az App Store elérhetőségéről érdeklődöm. Kiváncsi vagyok hogy mikor és milyen kitérő választ kapok. Ha megjött a levél bekopizom ide is. -
Nagy01 #2323 Hát figy, új darab, hypeolt , 1hónap múlva alapból -40-50euro , plusz aki megvette most az egyértelműen olcsóbban fogja adni mint a szolgáltató,szóval 100k alatt lesz szerintem augusztusban "használtan" 1 hónaposan. -
#2322 "Az Apple új mobiljára vágyóknak nem feltétlenül kell többéves hűségnyilatkozatot aláírniuk.
A második legnagyobb belga mobil szolgáltató, a Mobistar hivatalosan bejelentette, hogy e hét péntektől kezdve kártyafüggetlen és hűségnyilatkozat mentes formában is árusítani fogja az Apple iPhone 3G-t. A Mobistar-nál 525 euróba (120 ezer forint) fog kerülni a telefon 8 GB-os változata, a 16 GB-os csúcsmodell pedig 615 eurós (140 ezer forint) áron debütál majd. A France Telecom többségi tulajdonú és Belgiumban exkluzív iPhone jogokat birtokló Mobistar első körben kétszázötven darab, az azt követő napokban pedig további néhány ezer iPhone 3G-t dob piacra. A cégnél természetesen új előfizetéssel is kapható lesz a készülék, az új iPhone tarifák havidíja pedig 30-60 euró (7-14 ezer forint) körül fog alakulni."
link -
#2321 500€ = 115,474 HUF
600$ = 88,038 HUF
Ha ezekre rámennek a szokásos árak akkor szerintem tényleg lehet 150 ezer forint is. :-D -
Nagy01 #2320 De azért 150k sem lesz, olaszban 500euro most, mármint annyiért "hírdették",svájc 85-90k , usa 600$. -
Nagy01 #2319 Ne nekem válaszolj, én is tudom, ezért is írtam le:D. -
#2318 Hát igen. Az előfizetéssel lesz a telefeon vagy 350 ezerbe 2 év múlva. De legalább ha meggajdul akkor elviszed és vagy cserélik, vagy 3 hónap mire megjavítják és közben is fizetheted a havidíjat. :-D -
szurop #2317 Ennyi naív embert. Mivan ha én azt mondom, fullextrás H3-as Hummer lesz 2 milláért. Sosem lesz ilyen olcsó. A 3G iphone legalább 150k lesz függetlenül. Nemtom mit beszél ez félre, hogy 30-40k vagy mennyi a független. -
Nagy01 #2316 Annyiért biztos lesz, csak éppen nem függetlenül.Hanem havi 15k-ért . -
#2315 Fura de én is inkább régit vennék. Valahogy több lehetőséget látok benne mint az újban. Kezdve az Installer-el... amivel egy rakás jó programot lehet elepíteni, a fém hátlapn át, a kártyafüggetlenítési lehetőségig. A 3g meg drága lesz, Magenta színü, és nem bitos hogy tudsz hozzá programokat letölteni, ha nem lesz nálunk mégse App Store. Szóval a régi mellett több érv szól. -
#2314 Akkor vegyél régit :D
Azt már most is tudsz.