45063
-
#2393 Vodafone-nal semmi probléma nincs, ráadásul ha itt van olyan előfizum, amivel annyiért beszélek, mint a politikus "díszfaszok" (sry), akkor nem fogok váltani. Iphone 3g miatt sem. -
Nagy01 #2392 Veszel ebay-en és kész:p.D: -
Ulkesh #2391 "vagy a "pont az a terulet tartozik a 3% lefedetlensegbe, ahol allsz" Ovodafon..."
Vodával használom az iPhone-om és gond nélkül.
A lefedettség probléma enyhén vicces, mert itt a Dunántúlon inkább a T-Mobile lefedettséggel van pár helyen gond. -
#2390 Csak a szolidaritás miatt írtam mind3-at :D
Pannonos én se lennék.
"pont az a terulet tartozik a 3% lefedetlensegbe, ahol allsz" Ovodafon..."
Budapesten ez a probléma nem fenyeget :)
Egyébként már írtam hogy sok-sok éve vagyok Vodás, ezért eléggé kedvezőek már a percdíjaim, nagyon nem érné meg átváltani Magentára nekem... -
G_ArchAngel #2389 a trekom meg messze (galaxisokkal) jobb szolgaltato, mint a haldoklo Pannonia, vagy a "pont az a terulet tartozik a 3% lefedetlensegbe, ahol allsz" Ovodafon...
Amugy meg ott a csodalatos Sagem a Vodkafonnal, azt kell venni a pirosaknak:-)
persze, aki szereti szopatni magat, hasznaljon mast:-)
(nekem 436 telefonszambol egy Pannonias nincs, egyaltalan letezik meg az a ceg?) -
#2388 Remélem nem tart sokáig a Trékom exkluzívitása itthon, és mindhárom szolgáltatónál kapható lesz... -
#2387 kezdi elásni magát az apple (is) előttem, persze tudom, hogy szarik Steve Jobs az én és a hozzám hasonlók véleményére, de ha ezt tovább csinálják, még akár rá is cseszhetnek hosszútávon. -
#2386 ó hogy a jó q.... -
#2385 Hát ez nem tartott sokáig :D
Feltörték a 2.0-s SW-t.
Unlock és Jailbreak. -
Ulkesh #2384 Részletes bemutatás:
http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/35/1.009 -
G_ArchAngel #2383 itt is kell lakcimigazolas, csak ugy hozhatod el az O2-tol es szemelyenkent csak egyet (korabban 2-t lehetett) -
Ulkesh #2382 http://miamiblog.blog.hu/2008/07/11/amp_apple -
Ulkesh #2381 No, akkor mindenki szépen higgadjon le, és várjuk együtt, hogy mikor lesz itthon 3G-s iPhone, mert máshonnan nehezen lesz.
.][URL=http://miamiblog.blog.hu/2008/07/11/amp_apple
]http://miamiblog.blog.hu/2008/07/11/amp_apple
[/URL]
Ha mindenhol bevezették, hogy csak helyi lakos (állampolgár) vásárolhatja meg a készüléket, akkor egy darabig várhatunk még
-
#2380 Én igazából arra vagyok kiváncsi hogy:
- GPS mennyire használható/pontos
- 3G mennyire zabálja az aksit.
- Az müanyag hátsó rész mennyire karcolódok/karcolható
- Aku fesz mennyi ideig bírja (uyge aszonták erősebb aksit kapott)
- 2.0 szoftver különbségei az 1.14-hez képest
Legalább is hírtelen ennyi jutott eszembe. A magenta színű iPhonról is lennéne kérdéseim de ugye arra választ még maga Furi Geller sem tudna mondani. -
#2379 hát nagy része kopipészt lesz a 1st genből, inkább a különbségekre lesz kihegyezve a dolog
1-2 nap és lesz rivjú -
#2378 Már egy ideje kint van az új ketyere de még senki nem írt rivjút. Most vagy annyira jó hogy le se tudják tenni, vagy annyira rossz hogy kisregényt írnak róla -
Ulkesh #2377 "1.1.4-en nem fut az apple store nem? mármint 2.0 kell az alkalmazásokhoz, vagy rosszul tudom?"
1.14-es készülék nem látja az App Storet, így az alkalmazás nem tölthető át rá.
(Kézzel reménytelen, mert a letöltött programok speciális állományok amiket az iTunes tud csak kibontani és a helyére pakolni)
Egyébként meg ezek mind SDK-val készült cuccok, amik kizárólag 2.0-n és a későbbi rendszereken futnak. -
#2376 nem hiszem -
#2375 Legalább is azt írják mindhez hogy 2.0-kell. De lehet csak reklám fogás. -
#2374 1.1.4-en nem fut az apple store nem? mármint 2.0 kell az alkalmazásokhoz, vagy rosszul tudom? -
#2373 "Regisztrálva lehet csak tölteni onnan, és nem akarom megadni a bankkártyaszámom, mit lehet csinálni, mert nem enged tovább azon az oldalon?"
Én tegnap próbáltam, mondom hátha elfogadja az electronom számát, max csak vásárlásnál nyammog, de nem ment. Valami olyat írt ki hogy az iTunes rendszere nem tudja feldolgozni a kérést, próbáljam meg később. De az a bankkártyás dolog engem is kikészített. Ha ingyen akarok letölteni akkor minek? Vagy ha már csináltak akkor miért nem olyat hogy a telefon kártyáról húzza a pénzt? Vagy esetleg az előfizetéshez teszi. Ha ilyen lenne azt mondanám egye fene, fizetek egy 5 eurós paszianszért. De most azért elmenni az OTP-be és elintézni a dombor nyomott kártyát, vagy egy olyan számlát amin csak interneten lehet fizetni (van valami ilyesmi)... Ráadásul ezt mind vidéken...
De a régi készülék 2.0-val még mindig jobb üzleti befektetésnek látszik. -
Verseghy #2372 Magyar AppleStoreról szedet alkalmazások futnak az 1.1.4-es 1st gen iPhone-okon is?
Nem baj, hogy feltört telefon?
Regisztrálva lehet csak tölteni onnan, és nem akarom megadni a bankkártyaszámom, mit lehet csinálni, mert nem enged tovább azon az oldalon? -
Nagy01 #2371 Majd valami frissítés megoldja szerintem , ha most télleg olyan "szar". -
#2370 szerinte amit a 3g-ről írtak az kamu... a gps-ről sem hiszem, hogy ennyire trágya lenne a vevő benne... -
Verseghy #2369 Az új iPhone nem hibátlan, de mindenkinek tetszik -
Ronny #2368 Mindjart megyek az itteni Teliaba es meglatjuk milyen forgalom van:) -
Szami #2367 Köszi a gyors reakciót! Lassan beruházok egy régire-re :) -
Ulkesh #2366 "A gyorsulásérzékelője nem változik? Vagy valami újabb grafikus egység?"
Nem, ugyanaz.
"(mert akkor miért reklámozzák annyit az új játékokat? A régin ez nem fog ugyanúgy menni mint a 3G-sen? Vagy csak az SDK-t reklámozzák vele?)"
Az SDK-t reklámozzák, ezek a játékok, alkalmazások a régebbi készüléken is ugyanúgy futnak.
"A 2.0-s szoftvert fel lehet rakni majd a régire is?"
Ha nem szükséges a függetlenítés (mert olyan országban laksz), akkor már most felrakhatod.
"De megoldható lenne az Exchange vagy az Office fileok támogatása egyéb program nélkül?)"
Ha felrakod az új rendszert akkor igen. (Office fájlok olvasása eddig is működött)
"Elképzelhető, hogy megjelennek régi iPhone-ok függetlenül 2.0-san?"
Újonnan biztos nem, használtan szerintem 1 héten belül megjelennek a 2.0-ra frissített változatok.
"Párszor olvastam, hogy valakinek bekapcsolás után nem jut tovább az alma logón. Gondolom több oka is lehet. iPhone-nál létezik valami módja a teljes szoftveres visszaállításnak?"
Igen.
"Olyasmire gondolok mint PDA-knál a „hard reset”."
iTunes-ból kérsz egy Restore-t, ez visszaállítja a gyári állapotot.
"Ill. házilag frissíthető a szoftvere?"
Csak házilag frissíthető a szoftvere.
"Függetlenítés mit befolyásol ezen?"
Semmit, illetve a Jailbreak plusz funkciókkal látja el (SSH, Installer) -
Szami #2365 Sziasztok!
Sokat olvastam már az új iPhone-ról, de azért van néhány dolog, ami még nem tisztázott előttem. Ha jól tudom, nagyjából(!) csak a 2.0-s firmware, a 3G és a GPS lesz az újdonság.
Kérdés:
1.
A gyorsulásérzékelője nem változik? Vagy valami újabb grafikus egység?
(mert akkor miért reklámozzák annyit az új játékokat? A régin ez nem fog ugyanúgy menni mint a 3G-sen? Vagy csak az SDK-t reklámozzák vele?)
2.
A 2.0-s szoftvert fel lehet rakni majd a régire is? (hiszen nem sokban változott az új, max a 3G és GPS lemaradnak. De megoldható lenne az Exchange vagy az Office fileok támogatása egyéb program nélkül?) Elképzelhető, hogy megjelennek régi iPhone-ok függetlenül 2.0-san?
3.
Párszor olvastam, hogy valakinek bekapcsolás után nem jut tovább az alma logón. Gondolom több oka is lehet. iPhone-nál létezik valami módja a teljes szoftveres visszaállításnak? Olyasmire gondolok mint PDA-knál a „hard reset”. Ill. házilag frissíthető a szoftvere? Függetlenítés mit befolyásol ezen?
Köszönöm a válaszokat.
-
G_ArchAngel #2364 Most jottem O2-bol, 2 oras sorbanallas utan elfogyott a 16GByte-os keszlet, 8-ast meg vegyenek a bolondok...
Amikor ezt az O2 hostessek tudattak a varakozokkal, majdnem mindenki hazament - nem tudom, mit gondoltak, ki a fene vesz alig olcsobban 8 GByte-os modellt?
Mindegy, rendesek voltak, kaptunk kavet, muffint es asvanyvizet..., a reggeli ingyen volt:-) -
#2363 Mond meg melyik típus tud nagy képernyőn videót lejátszani, zenéket, van 2 megapixeles kamerája, érintő képernyős, tud wi-fi-n csatlakozni, van benne böngésző, elérhető benne térkép és lehet rá letölteni egy rahedli programot. Nos melyik low end alcatel tud ilyeneket?
Be lehet fejezni a kötekedést amúgy. Én legalább is levegőnek fogom nézni az ilyen írásaidat mostantól.
-
#2362 Távirányító iPhoneból :) -
G_ArchAngel #2361 akkor neked vmi jo kis low end Alcatel-t ajanlanek... -
#2360 akkor ez sem jo? -
#2359 Imádom az ilyen felfogást:
"Ha elhasználtam a fogpiskálót kettétöröm és eldobom"
reakció erre:
"az az, ha nem jó a gyerek akkor lekéselem és elásom!"
Nevetségesek ezek az aszociációk.
Én csak azt próbáltam kifejezni, hogy minek vegyek egy új drága vackot, ha helyette velehetk régi olcsó jót. Vagy legalább is jobbat mint az új ami tényleg csak a burzsuák játékszere.
Autós példára meg ezt válaszolnám:
Minek vegyek klímás, pohártartós mercédeszt a márkakereskedőnél, ha tudok egy fullextrás, minden-benne-van zsigulit a használt autóstól? -
#2358 Most szólok előre hogy warez nem nagyon lesz ebben a topicban!
A telefon feltöréséről és ingyenes programokról nyugodtan lehet majd beszélgetni.
Viszont ha valaki olyan program után fog koslatni, amit meg lehet venni az AppStoreból azt automatice törölni fogom. Szal az ilyen "nem tudjátok honnan tölthetném le a Super Monkey Ball" szerű hsz-ekkel kíméljetek. -
G_ArchAngel #2357 ez az, ha nincs uj Lexus a kereskedonel, akkor lopatok regebbit! -
#2356 Ez az appstore aranyos dolog. Most hogy véginéztem milyen "vackok" vannak az ingyenesek között, már nem is érdekel. Csupa marhaság! Ráadásúl a bejelentkezéshez bankkártya számot kell megadni, és ilyenkor megint le vannak lőve azok akinek nincs, vagy electron a kártyájuk. Ennyit arról hogy olyan SzríDzsí-t vegyek ami eredeti. Csak törtet, installer-el... Ez van. A legális vásárlóknak nem kedveznek, akkor magukra vessenek! -
Ulkesh #2355 Persze, hogy lehet, csak zavaró ez az új "téglásító" feature.. -
Nagy01 #2354 De függetleníteni ettől függetlenül lehet.:D Wow de szellemes voltam xD.