45063
10255461851509447102.jpg
  • precision
    3G smoke! Don't breathe this!

• G_ArchAngel #2432
    mondjuk vannak meg olyan aprosagok, mint a klasszisokkal jobb hangminoseg:-)

az amugyis sz*r 2mpixeles kamerajukat bennehegyni pedig a legnagyobb luzerseg volt...
  • PyRex
    1st gen iphone a 2.0-ás szoftverrel és az appstore-ral (no meg az installerrel) szerintem mindent visz :) gps + 3g miatt ekkora hűhót csinálni meg... kenje a hajára az apple, ha ilyen mocsok dologra képes miatta.
  • grizzly21
    En orange kartyat vettem kinn elozo nyaron, de ott tenyleg nincs kulonbseg..azert azt vettem mert azt lattam meg eloszor az Oxford streeten. 5 font volt a kartya, es abbol 5ot lebeszelhetsz? Eleg jo..raadasul a percdij sem brutal, kb mint itthon a t-com elofizus arak..elofizetessel meg gondolom meg sokkal olcsobb.

Ahogy latom, vagy veszeg egy 1stgen iphone-t, vagy egyszeruen blackberry-t (nem olyan stilusos, nincs multitouch, de mindent tud ami elkepzelheto)..
  • G_ArchAngel #2429
    igazad van, sry
  • GregSB
    "Free"

Mármint Three ugye? :D

[kötekedő keci]
  • PyRex
    igen, én is hallottam! örülnék neki... :)
  • G_ArchAngel #2426
    nem tudom, de hallottam pletykakat, hogy Mo.-on is lesz...

legalabbis volt szo egy 4. szolgaltatorol...
  • PyRex
    az orange milyen? imádom a logóját :)
  • G_ArchAngel #2424
    Vodafone, O2, T-Mobile, Virgin, Orange, Free... (talan ennyi)
  • PyRex
    én pannonnal kezdtem pár éveig, majd pár én westel (t), majd voda. nekem semmilyen gondom nincs a vodával.
  • G_ArchAngel #2422
    Magyarorszagon voltam Westeles (feltegla Nokia 2110-zel kezdetem), majd Vodas, aztan mikor a cegnel nem mukodott a Voda, kaptam melle T-mobile-t, aztan maradt az, mert soha semmi bajom nem volt vele...

Itt Virgin-nel kezdtem, most T-Mobile, de asszonynak mar O2-ja van, nekem meg majd iPhone-nal lesz az...
  • PyRex
    Felejtsük már el ezt a butaságot!
    Nem tudom mióta élsz Angliában, meg ott milyen a Vodkafon (van?), de itthon a Vodával már elég régóta semmi gond nincs, sőt tovább megyek, a 3 szolgáltató kösül a HSDPA szolgáltatása szvsz magasan kiemelkedő. Persze a tréfos mást állít, de a tapasztalatok szerint ebben is a Voda van az élen...
  • G_ArchAngel #2420
    felreolvastam a kommented, sry, a 4 perc letelt es nem tudtam korrigalni...
  • PyRex
    "Pyrex, a lefedettsegnek szerintem semmi koze ahhoz, hogy milyen telefonban hasznalod, de lehet megint en vagyok a buta...?"

és ezt most miért nekem írod??
  • Nagy01
    Elég lesz már a vodkás meg trés meg nemtom miből-.-
  • G_ArchAngel #2417
    Tapolcai vagyok, sokaig jartam melo miatt Veszprem-Tapolca vonalon, a Muveszetek Volgyeben csoveztem eddig minden evben, na ott mindene volt az Ovodafonnak, csak terereje nem.
  • GregSB
    Hmm, szóval azt mondod hogy hiába vagyok 1000 éve vodkás, és vannak alacsony percdíjaim, még ha lehet is majd kapni náluk az iPhonet nem tudom ezt megtartartani hanem kötelezően kell majd választanom a kb 3-4 lehetőség közül? :S
  • G_ArchAngel #2415
    ez egy jo kerdes, ezt szeretnem megtudni en is...

elvileg a Sky 16-os net 10GBP havonta, ay O2 oldalan 1GBP naponta a mobilnet, azaz havi 30 GBP, ha minden nap hasznalom, tehat barmi elkepzelheto...
  • Ulkesh
    "Bakonyban, Balatonfelvideki Nemzeti Park teruleten rengeteg helyen maradtam szarban a Vodkafon miatt"

:)
    Ez vicces, mivel erre lakom és már lassan 6 éve Vodát használok minden probléma nélkül.
    Mint írtam éppen a T-Mobil hálózata az ami erre néha likas, ahol nekem még 2 vonalkám van és tisztán, érthetően tudok beszélni, ott a magentások már a no signal üzenettel szemezgetnek :)
  • 5c0rp330n
    csak egy példa a trésítésre az előző telefonomon változatain keresztül:
    ilyen volt:

egészen korrekt kis dizájn, az én modellem is természetesen így nézett ki.
    de a trének ez túl szép volt, ezért ilyen lett:

hát.. ömm.. igen, erre szokás talán azt mondani, hogy köszönjük emese :)
  • Ulkesh
    dobaky:

Ne örülj túl korán, mert ezt nem tehetik meg (hacsak nem túl olcsó valakinek ott az állása).

- Pontos árakat még senki nem tud, mert nem itthon döntik el
    - Arany és egyéb kártyák nem játszanak, a készülék ára a választott csomagtól függ
    - Kizárólag a kijelölt 4 csomag közül választhatsz

Ez nem találgatás már, mivel a készülék forgalmazása külföldön (köztük a T-Mobile anyacégénél is) megkezdődött és a hozzá kapcsolódó protokollok ismertek.

Ez egyébként azért van így, mert a szolgáltató nem azon az áron veszi a készüléket amin adja, hanem egy jóval magasabb összegért, a különbözetet az előfizetésből térítteti vissza. A nem prepaid csomagok forgalma után minden szolgáltató adott százalékban fizet az Applenek részesedést. Ezért nem engedélyezett még a dolgozóknak sem, hogy eltérő konstrukcióban vásároljanak készüléket saját használatra, mert ezzel a céget károsítanák meg. (Az AT&T-nél volt ilyen belső emberke, aki ebből próbált meggazdagodni, azóta kicsit hűvösebb a környezete)
  • 5c0rp330n
    azokhoz mondjuk bűn lenne hozzányúlni :)
    de ugyanezt el lehet mondani az előbb említett HTC Touc Diamond-ra is, ennek ellenére meg lehet nézni az eredményt, nem bírták ki, hogy ne nyúljanak hozzá. törném le a kezét annak, aki így elrondít egy ilyen gyöngyszemet.
  • GregSB
    Szerintem egyébként hagyjuk abba a Pannon vs Voda Vs T flémet, és továbbra is imádkozzunk, hogy mindhárom szolgáltatónál kaphatni lehessen. (A T-sek már csak szolidaritásból is :D)
  • 5c0rp330n
    figy, arra még azt mondom, hogy korrekt, HA kihasználod azt a csomagot. korlátlan adatforgalom az pontosan mit jelent? teljesen korlátlan, tehát gyakorlatilag 3,5G hálózaton bármikor bármennyit tölthetsz, és nem korlátoznak le olyan dolgokat, mint filecserélés? ha ez így van, azzal gyakorlatilag helyettesítheti az otthoni netet és már megéri az egész dolog.
  • GregSB
    A képernyő alatti Témobil szöveget meg ragasszam le fekete szigszalaggal, ugye? :D
  • G_ArchAngel #2407
    nagy kaland a theme atkapcsolasa?:-)
  • G_ArchAngel #2406
    N-Series Nokiakhoz sem nyulnak es LG Viewty-hoz sem...
  • 5c0rp330n
    arról is ugyanezt leírhatnám, attól is a falra tudnék mászni természetesen. szóval az is kb ugyanaz a kategória. ilyen az a teló, amit az életbe nem tudnának rámsózni. ez is az egyik ok, amiért a Pannont tartom a legkorrektebbnek: ugyanúgy adják, mint a függetlent: semmi menü vagy böngésző vagy kinézet elcseszés vagy korlátozás. mindössze annyi a különbség, hogy Pannon-függő. bár inkább preferálom a független telefonokat, de ha már szolgáltatós, szóba se jön, hogy ilyen elcseszett voda/tré edísönt vegyek.
  • GregSB
    Jah, szégyen amit művelteka HTC Touc Diamondal is pl.

iPhone-t tuti nem tudják befesteni, az előző kapható volt már német T-nél és nem változtattak rajta semmit hála az égnek.
  • G_ArchAngel #2403
    O2:

8 GB-os modell 99 GBP (kb 30e)
    16 GB-os modell 159 GBP (kb. 48e)

en a 35 GBP pcm elofizetest valasztottam, ami 10e HUF havonta, ebben benne van 600 perc beszelgetes, 700 sms, korlatlan adatforgalom...

ez jo vagy sem - kit erdekel?
    O2-nal kapom meg es kesz, nem fogok sirni, hogy szemet Kekek, nekem a Narancssarga kell...
    (Itt amugy sincs a szolgaltatok kozott eszlelheto arkulonbseg)
  • Zomil
    hm, pl. samsungokat sosem basztatják t-mobile-nál, nem variálnak a szinekkel stb. :)
  • G_ArchAngel #2401
    lehet, hogy a Vodkafon korrekt, de ha nem lehet hasznalni, akkor olyan, mintha nem is lenne...

inkabb fizetek, de akkor az erdoben is mukodjon a telefonom...
  • G_ArchAngel #2400
    az Ovodafone Live designt nem akarod kivesezni?

csakhogy korrektek legyunk...
  • 5c0rp330n
    ez viszont szép, úgy tűnik, hogy szopás nélkül nem lesz itt iPhone 2 senkinek. 2 választás van:
    -trémobájl.. erre hadd ne mondjak semmit, előzőleg már kifejtettem róluk a véleményemet. (nem festik esetleg az almát rózsaszínre a telón? megnyerő lenne. meg lecserélhetnék a böngészőt is valami fos web'n'walk-ra, kicserélhetnék az ikonok szép rózsaszínre, ahogy szokták, eredetileg túl szép úgyis) és ez még hagyján. ezzel a hűségnyilatkozattal úgy tűnik, hogy külföldön se szórakoznak és nagyon komolyan veszik, anélkül az ára pedig horribilis a cuccnak, ráadásul nem is függetlenül. itthon pedig a hűségnyilatkozat dolgot még "korrektebbül" szokták kihasználni az ember pénztárcájának leamortizálására, szóval már most látom, hogy milyen szép kis szerződéssel fogják "szórni" itthon az új iPhone-t. elképzelem már most:
    30000FT (mellette 6 csillag, ami után leírják, hogy ez valójában csak a kezdőrészlet, ami után 12*5000 forint következik illetve 2 évig egy olyan tarifához vagy kötve, aminek a havidíja 10k huf, meg hasonló finomságok)
    másik megoldás: külföldről beszerzés kifüggetlenítve. számolhatunk a szolgáltatómentes árakkal (120-140k) plusz a bolt hasznával plusz a függetlenítés díjával és 150k felett járunk. remek.
    lehet választani, kinek melyik a szimpatikusabb. az én választásomat le se írom, ki lehet találni.
  • 5c0rp330n
    a Pannon szvsz a legkorrektebb, a Voda pedig egyre korrektebb és ezek mellé néhány szolgáltatása olyan áron van, ami jóval kedvezőbb, mint máshol. viszont a 3 szolgáltatóból a legnagyobb trágya egyértelműen a trémobájl. toronymagasan a legdrágább és legszarabb együtt. mocsok szemét egy banda, ha ők fizetnének, akkor sem mennék a rózsaszín szerződésükbe. ugyanolyan gány geci, mint a trékom, tréonlájn barátai: tisztán a hülyítésre épít és hogy minnél jobban minnél több helyen lehúzzon.
  • dobaky
    Délelőtt voltam a T-mobilenál és azt mondnták mivel céges telefonom van (Faterom miatt) meg kapom az Iphone 3g 35000 ft olcsóbban mint a többi telefonomat és a kártyát nem cserélik vagyis nem lesz változás a díjcsomagomba
  • GregSB
    Képek fehér áfónró'.
  • G_ArchAngel #2395
    Bakonyban, Balatonfelvideki Nemzeti Park teruleten rengeteg helyen maradtam szarban a Vodkafon miatt, szintugy Pest megye keleti reszen (Maglod-Gyomro-Monor)...
    Vicces volt, hogy akkoriban elvakult Vodkafonoskent kenytelen voltam Westel kartyat is hasznalni, hogy elerheto legyek...

Az orszag nem csak a Fofalubol all - akkor ennyit az Ovodafonrol...

(Pyrex, a lefedettsegnek szerintem semmi koze ahhoz, hogy milyen telefonban hasznalod, de lehet megint en vagyok a buta...?)
  • PyRex
    ez pontosan így van.