45063
10255461851509447102.jpg
  • AleXXXXX
    Most már megint mi a bajotok?
  • Nagy01
    Istenem
  • Ronny
  • AleXXXXX
    Hmm van egy érdekes videó youtube-on arrol, hogy hol lesz elérhető az iphone 3g. Magyarország a 42. ország a listában. Szerintetek az itteni sorrend az egyben időrendi sorrend is lenne?
  • Ronny
    nos, ugy latom a skandinavok nagyjabol leszarjak az uj Iphone-t:) Voltam bent a varos szeli Sonofonban es a szokasos pangas fogadott...
  • Magiszter
    Nem "csak" 10 dodó a 2.0-ás sw?
  • magus
    gondolom nem lehet kikerülni valahogy kifizessem a 20 dollart a sw upgradert az ipod touchoz.

applenál nagyobb tolvaj banda kevés van amúgy...
  • AleXXXXX
    Az lehet... de miért is volt az úgy, hogy a külföldi gépek nem mentek mo-on?:O:O
  • grizzly21
    naja, ennyibol offtopik amit irtam, mert nekem laptopra kellett net, mindegy hogy mivel kuldom at neki. (iphone-al gondolom nem is lehetne, leven hogy custrom progik alig futnak rajta)
  • PyRex
    nem, a 2g a gprs, edge hálózatot nem épített ki kereskedelmi használatra a vodefone magyarországon. 3g / hsdpa persze van, de ahhoz tényleg az új iphone kell. a régin marad a keserű gprs (vodával).
  • grizzly21
    az edge a 2g nem? pontosabban 2.75. de 3g is van ott ahol en megfordulhatok. nyilvan nem bivalybasznadrol beszelek
  • PyRex
    Ahapersze, de ez Magyarországon soha nem fog neked működni, csak az USA-ban. Mint ahogy a sima iphone-nál is ugyanígy volt...
    A másik meg: az, hogy az ebay-re felrakják, még nem bizonyítja, hogy van legálisan unlockolt...
  • AleXXXXX
    dede, van:)
  • PyRex
    Már ne haragudj, de hol látsz Te itt EDGE-et??
  • grizzly21
    hat ez nem igaz.
    itt a terkep

Persze eloszor eloben kell letesztelni, de ha jo akkor elo is fizetek, havi 6K-ert korlatlanra, ami az __egyetlen__ korlatlan mobil internet szolgaltatas itthon.
  • PyRex
    "a függetlenített meg az ezer!!$-t karcolja.."

ami pláne furcsa, mert olyan még nincs :)
  • PyRex
    "Valamint azt olvastam, hogy gsm hálózaton is megy(?)"

ezt most részleteznéd? :)))
  • Ulkesh
    Unlock és Jailbreak a 2.0-hoz a Dev Team-től várható.
    Zibrinek ez már nagy falat, ahogy írja ez már nem csak hackelés.
    Itt már nagyon komolyan vissza kell fejteni és átírni a rendszert és a már módosított csomagot írni közvetlenül a készülékbe.

• precision
    Itt van egy korábbi riport vele, angol felirattal:
  • precision
    Olasz származású Zibri, a blogját meg fordítják szorgosan több nyelvre :)
  • AleXXXXX
    mégb jó, hogy 120ért nem kéne..
    #2492 aha, sejtettem, csak gondolom, megkérdezem:D
  • Lacee
    nlzd meg az url elejét, meg az oldal tetején levő zászlókat, és következtess
  • Magiszter
    Ez jól néz ki

Meg ez is

Úgy néz ki hogy csak fordítják a blogját, mert ha fent megnézet 3 tucat nyelven elérhető.
  • AleXXXXX
    Hogyhogy magyar nyelvű?:O:O magyar a srácc, vagy csak lefordítatta valakivel?
  • Nagy01
    Erre inkább nem mondanék semmit..."láttam hogy 30.000Ft , akkor kéne, de 120-ért már nem az túl sok " ...
  • Magiszter
    Végülis igaza van. Tesz valamit a közjóért szivességből, aztán már elvárják tőle hogy tegye meg újra, újra, újra. Van is az a mondás, a karral meg a kisujjal...
  • precision
    Zibri picit bepöccent? :)
    LiNK
    én megértem...mindig cseszegetik hogy mikor jön már a 2.0 hack... békén kéne hagyni, aztán majd ha kész, akkor úgyis elérhetővé teszi majd ingyen
  • Magiszter
    Nem csak gyanus
    Bar ugye az apple azt mondta hogy nem fogjak hagyni hogy 199 dodonal feljebb menjen az ara sehol se az elofizetesesnek. Kivancsi lennek ra hogy a T-Mobajl milyen szerzodest kotott. Szabad arszabasut vagy kotottet? Remelem kotott es 30 ropi + havi 20k elofizetes. Bar elgtobb magyarnak a havi -20k azert kicsit huzos. Nekem pl masfel heti fizetes.

ui.:(Bocsi az ekezetek miatt(marmint a hianyuk miatt), most angol linux alol irok.)
  • precision
    majd ha Zibri kiadja az új ziphone -t, amit előtte minimum 100 készüléken letesztelt akkor majd mondhatjuk hogy megvan a hack
    én ilyen fizetős szart amúgyse használnék...eléggé lehúzásgyanús a dolog
  • precision
    "...de ha itthon 199$(~30.000ft) felé megy az ára..."

én azt a "ha" -t kivenném onnan... külföldön se ennyi az ára, hanem van még előfizetési díj, aktiválási díj, havi törlesztőrészletek...miegymás
    szóval nem kell elhinni mindent ami a plakátokon van... és itthon is jóval drágább lesz mint 199 dollár
  • AleXXXXX
    Hoppá! mittaláltam!
    iPhone Unlocker - az új iphone-t is függetleníti!!
  • Ombika
    Varjal meg ember,most jott ki 2 napja!!! turelem!
  • AleXXXXX
    értem. Akkor úgy néz ki várok amíg megjelenik mo-on, de ha itthon 199$(~30.000ft) felé megy az ára sokkal+5000ft, akkor veszek ebayröl feltörtet)Vagy esetleg tudtok iphone unlocker ami megy az új 3g-el?
    Bár lehet most hülyeséget beszéltem, majd meglátjuk, hogyan csitulnak az árak, és hol lehet majd venni.. egyelőre ebay-n van csak, de ott meg nagyon drága, a függetlenített meg az ezer!!$-t karcolja..
  • Ombika
    Nemfog mukodni amig nemlesz fuggetlenitve!!
  • AleXXXXX
    Sziasztok!
    Igazábol ezelőtt is érdeklődtem iphone iránt, tegnap láttam a hírekben, hogy megjelent az új 3g, és csak 199$:)
    Engem az érdekelne, hogyha veszek ebay-röl, aktiváltat, akkor az működni fog magyar simmel?
    Valamint azt olvastam, hogy gsm hálózaton is megy(?)
    Köszi a választ előre is!
    Alex
  • Ombika
  • PyRex
    "EDGE mindenhol van" - kivéve a Vodánál :)))
  • grizzly21
    az MMS tenyleg hulyeseg, mar reg megbukott.
    kamera szerintem sem kell bele 2mpx-nel tobb.

A 3G egyebkent szamit nagyon is. Megneztem a voda es a pannon lefedettseget, Budapesten tokeletes, de meg Balatonon is eleg fasza, EDGE mindenhol van, de 3g is akad a nagyobb varosokban es a sebessege eleg meggyozo
  • lololol
    Apple Forgot To Revolutionize Social Interaction
  • nihillus
    Valaki nem tudna nekem segíteni abban hogy külföldről honnan tudnék rendelni egy Iphone 3g-t. A régi verziót meg tudnám venni itthon is viszonylag kedvező áron, de az újat még nem. Sürgős lenne.
    Előre is köszi!