45063
10255461851509447102.jpg
  • PyRex
    jahogyja!
  • PyRex
    másol is van mobilinternet és pont erre az előfizetésre gondolt szerintem...
  • magus
    ipod touchomat szeretném upgradelni 2.0-ra
  • grizzly21
    Szerinted ez ugy mukodik, hogy van egy "3g szolgaltatas" amit elo kell fizetni?:) A telefon teljesen automatikusan a leggyorsabb csatornat valasztja, ha van 3g akkor azt, ha nincs akkor nem azt. Mivel a koltseg forgalomdijas igy teljesen ugyanannyiba kerul a 3g mint az edge vagy akar a gprs ahol meg edge sincs. Egyedul a vodanal van korlatlan mobil internet, az 6 K egy honapra, es ott is teljesen mindegy hogy ahol vagy mi van, mindig a leggyorsabb megoldast hasznalod.
  • PyRex
    őőő, de mi értelme vásárolni, hogy ha egyszer nincs min használni a programot?
  • magus
    sikerült vkinek vásárolnia az appstorebol?
    az en kartyamra azt mondja hogy nem jo...
    nem mintha boldog lennek hogy fizetnem kell meg egy alapdologert is, de nem is mukodik...
  • robotnyk
    nem tudom... vagy már tudják, hogy lesz, és úgy csinálnak mintha, vagy még ami megmaradt, azzal akarnak szakítani :)
    de egy hajszálra vagyok attól, hogy hagyjam a Pcsába az egész kérdést.
  • PyRex
    "a magyar nyelvet és a telefonszámokat ingyen felrakjuk"

- őőő magyar nyelv felrakása installerrel kb. 20 másodperc, köszi
    - telefonszámok? milyen telefonszámok? :)
  • robotnyk
    nextcommal én is beszéltem (101ért volt weblapjukon), mikor mondta az árat, kiröhögtem.
  • PyRex
    az jó!!
  • Ulkesh
    Ha minden igaz, akkor még a héten lesz rá megoldás.
  • PyRex
    jó drága lett :)
  • precision
    és 2.0 -át kb mikor lehet majd rakni a régi iphone -okra? gondolom ott nem gáz ha régi a bootloader
  • Ulkesh
    Aki 3G vásárláson töri a fejét az legyen még türelemmel, mert egyelőre nincs törés és lehet, hogy hónapokig nem is lesz, ha lesz egyáltalán.

Új a bootloader és egyelőre nincs megoldás rá. A beharangozott unlock és jailbreak lehetőség még csak a régi készülékekkel fog működni.

Szóval nem érdemes egyelőre pénzt kiadni egy papírnehezékért.
  • robotnyk
    egyiket már próbáltam, másik helyen nincs. itt annyit mondtak, hogy mindenki fűt-fát igér, de fogalmuk sincs, mikor lesz új, régi meg már nem lesz.
  • Lacee
    ez igaz.

bár ha belegondolunk, hogy ha az ember ki is szeretné használni azt a bizonyos 3g chipet, ahhoz kell valamilyen előfizetés, ami a legolcsóbb esetben is kb egy ötezres körül mozog havonta, plusz a telefonálás, akkor a 10e körüli témobájlos havidíj nem olyan mellbevágó.
    Viszont ha ezt soknak találnám, és lehetne függetlenül is kapni, akkor.... hoppá, így sincs alternatíva, jelenleg 4e és 5e között fizetek a Pannonnál, ha erre rájönne a 3g szolgálatás, ugyanott lennék. Ha meg "jóárasítással" nem járna a függetlenség, akkor minek? Hogy elmondhassam, hogy megszabadultam a cúna-gonosz trémobiltól. :)
  • AleXXXXX
    Csak keresni kell jol:) a keresés melelt ott van h advanved, utána mégegyszer advanced, és ott ites available to : és a listábol Hungary-t választasz
  • PyRex
    - HA lehet trükközni majd... :)
  • Lacee
    miért is? :)

105 ezerért passzoltam el (16gb), ezt a nyarat még kibírom mire itthonra is behozzák az újat - nekem igazából mindegy hogy egy hónpot vagy 3at kell-e rá várni. Ha pedig annyira drága lesz, akkor marad a trükközős-hekkelgetős ügylet, amikor is ugyanott leszek, mint az első generációs phone-nal.
  • precision
    vagy esetleg itt
  • precision
    Itt nézted már?
  • Ombika
    Latom nemvagy kepbe,NUKU VAM !!!!!!!
  • PyRex
    igen és aki azért adta el mert 3g-re akar váltani, hát az.... szopika :)
  • robotnyk
    ne kínozzatok :D
    ha 2-3 héttel előbb jut eszembe... már szegedi boltot is kérdeztem, sehol nincs -.-
  • precision
    és aki megvette akkor (mint pl én! :)) az elég jól járt
    gondoltam is magamban akkor, hogy na, itt a 3g pánikhangulat, meg lehet venni jóval olcsóbban a telefont, és igazam lett... érdekes, az utóbbi egy hét alatt vissza felmentek az árak :)
  • PyRex
    ...azért aki eladta az iphone-ját magyarországon pár hete, az most eléggé ráb@szott :)
  • szurop
    De nincs vám. Legalábbis jóval enyhébbek unijón belül.
  • Magiszter
    Attol hogy JÚNIÓ meg OJRÓ még ugyan úgy fizetni kell a benzint, a kötelezőt, a karbantartást a szállítóknak. Tehát biztosan felszámolnak rá bizonyos összeget. Ezért értetlenkedtem (és teheted jelen időbe is).
  • Ombika
    UNIO! :)
  • Magiszter
    Mert ott nincs postaköltség? Vagy csak olyan alacsonyak az árak hogy még jobban megéri akkor is?
  • Nagy01
    Az eladó dönti el hogy kinek és hova postázza a csomagot.Csak előtte meg kell beszélni vele, és a többség általában bele is szokott menni.Csak hát postaköltség, vám stb.Ezért inkább ebay.de-ről érdemes rendelni cuccokat.
  • robotnyk
    nézegettem persze, de próbálnék inkább "újat" venni, nem tulajtól, de ezt a hírdetést is néztem pl. meglátom ráfanyalodok-e :D
  • precision
    Itt szétnéztél már?

pl:

Eladó 16 GB-os iPhone
    2008. július 07. @ 23:16
    Eladó egy iPhone

16 GB, tökéletes még fóliás állapotban, 2 hónapos, bőrtokkal, adatkábellel, töltővel, legújabb 1.1.4 szoftverrel, magyar nyelvvel, extra programokkal.
    feladó: zacpam (2)
    irányár: 90 000 Ft
    e-mail: [email protected]

meg van még pár... teljesen újak is szoktak lenni
  • MerlinW
    e-bay-en valóban 200 dodo, mert ott ennyibe kerül most, viszont nem szállítanak sehova az államokon kívül.
  • robotnyk
    sansztalan, régi sehol nincs normális helyen. 2 helyen is azt az információt kaptam, hogy 2 hét kb, mire lesz új. nem tudom, hogy hasukra ütöttek, és pont mindkét helyen 2 hetet mondtak teljesen véletlenül, vagy valóban várható lesz. épp telefont cserélnék, és nem erős oldalam a türelem. :)

ha valaki tud olyan helyet ahol még kapható régi (lehetőleg biztosra, mert több hely is reklámozza a weblapján, közben meg már nincs), nem használt, az jelezze legyenszíves. persze sikátorban platóról áruló baltás gyilkosok nem érdekelnek :p
  • precision
    az hogy melyiket érdemes venni...jelenleg nincs választásod mert csak a 1st gen -t tudod
    nemtom mennyi lesz az itthoni ára így hülyeség lenne ezen agyalni

az meg hogy ebayen 100-200 $ (15.000-30.000 !!! Ft) az nagyon gyanús
    én azt mondom hogy mobilarena.hu vagy beszeljukmac.com apró része, vagy szokott lenni egy-két mobilkereskedőnél is, asszem xxlgsm -nél is láttam... na itt kell megvenni... én azt mondom hogy egy 8gigásért a 60-70ezres ár a reális (használtan ofkorsz, de nem lelakottan :))
  • AleXXXXX
    Jó, akkor kérdeznék még egy okosat:
    Ti, mint iphone tulajok, mit mondtok:érdemees megvenni az új iphonet, a gps/3g/gyorsabb böngészés miatt, vagy akinek még nincs iphone-ja az vegyen "sima" iphone-t? ebay-n elég olcsón van, 100-200$, és ugye ezeket lehet függetleníteni.
    Ha a válasz az, hogy az amerikai esetleg nm műxik magyar hálózaton, akkoer leírnátok, hogy miért nem?
    Köszi
  • GregSB
    A hétvége eredménye: 1 millió eladott iphone 3G, és 10 millió programletöltés az AppStoreból.

Így asszem vígan és kacarászva meglesz az év végére kitűzött 10 milla.
  • Nagy01
    általában
  • Nagy01
    Túl okosat kérdezel átalában:D.