45063
-
#2553 jahogyja! -
#2552 másol is van mobilinternet és pont erre az előfizetésre gondolt szerintem... -
#2551 ipod touchomat szeretném upgradelni 2.0-ra -
#2550 Szerinted ez ugy mukodik, hogy van egy "3g szolgaltatas" amit elo kell fizetni?:) A telefon teljesen automatikusan a leggyorsabb csatornat valasztja, ha van 3g akkor azt, ha nincs akkor nem azt. Mivel a koltseg forgalomdijas igy teljesen ugyanannyiba kerul a 3g mint az edge vagy akar a gprs ahol meg edge sincs. Egyedul a vodanal van korlatlan mobil internet, az 6 K egy honapra, es ott is teljesen mindegy hogy ahol vagy mi van, mindig a leggyorsabb megoldast hasznalod. -
#2549 őőő, de mi értelme vásárolni, hogy ha egyszer nincs min használni a programot? -
#2548 sikerült vkinek vásárolnia az appstorebol?
az en kartyamra azt mondja hogy nem jo...
nem mintha boldog lennek hogy fizetnem kell meg egy alapdologert is, de nem is mukodik... -
#2547 nem tudom... vagy már tudják, hogy lesz, és úgy csinálnak mintha, vagy még ami megmaradt, azzal akarnak szakítani :)
de egy hajszálra vagyok attól, hogy hagyjam a Pcsába az egész kérdést. -
#2546 "a magyar nyelvet és a telefonszámokat ingyen felrakjuk"
- őőő magyar nyelv felrakása installerrel kb. 20 másodperc, köszi
- telefonszámok? milyen telefonszámok? :) -
#2545 nextcommal én is beszéltem (101ért volt weblapjukon), mikor mondta az árat, kiröhögtem. -
#2544 az jó!! -
Ulkesh #2543 Ha minden igaz, akkor még a héten lesz rá megoldás. -
#2542 jó drága lett :) -
#2541 és 2.0 -át kb mikor lehet majd rakni a régi iphone -okra? gondolom ott nem gáz ha régi a bootloader -
Ulkesh #2540 Aki 3G vásárláson töri a fejét az legyen még türelemmel, mert egyelőre nincs törés és lehet, hogy hónapokig nem is lesz, ha lesz egyáltalán.
Új a bootloader és egyelőre nincs megoldás rá. A beharangozott unlock és jailbreak lehetőség még csak a régi készülékekkel fog működni.
Szóval nem érdemes egyelőre pénzt kiadni egy papírnehezékért. -
#2539 egyiket már próbáltam, másik helyen nincs. itt annyit mondtak, hogy mindenki fűt-fát igér, de fogalmuk sincs, mikor lesz új, régi meg már nem lesz. -
#2538 ez igaz.
bár ha belegondolunk, hogy ha az ember ki is szeretné használni azt a bizonyos 3g chipet, ahhoz kell valamilyen előfizetés, ami a legolcsóbb esetben is kb egy ötezres körül mozog havonta, plusz a telefonálás, akkor a 10e körüli témobájlos havidíj nem olyan mellbevágó.
Viszont ha ezt soknak találnám, és lehetne függetlenül is kapni, akkor.... hoppá, így sincs alternatíva, jelenleg 4e és 5e között fizetek a Pannonnál, ha erre rájönne a 3g szolgálatás, ugyanott lennék. Ha meg "jóárasítással" nem járna a függetlenség, akkor minek? Hogy elmondhassam, hogy megszabadultam a cúna-gonosz trémobiltól. :)
-
#2537 Csak keresni kell jol:) a keresés melelt ott van h advanved, utána mégegyszer advanced, és ott ites available to : és a listábol Hungary-t választasz
-
#2536 - HA lehet trükközni majd... :) -
#2535 miért is? :)
105 ezerért passzoltam el (16gb), ezt a nyarat még kibírom mire itthonra is behozzák az újat - nekem igazából mindegy hogy egy hónpot vagy 3at kell-e rá várni. Ha pedig annyira drága lesz, akkor marad a trükközős-hekkelgetős ügylet, amikor is ugyanott leszek, mint az első generációs phone-nal. -
#2534 vagy esetleg itt -
#2533 Itt nézted már? -
#2532 Latom nemvagy kepbe,NUKU VAM !!!!!!! -
#2531 igen és aki azért adta el mert 3g-re akar váltani, hát az.... szopika :) -
#2530 ne kínozzatok :D
ha 2-3 héttel előbb jut eszembe... már szegedi boltot is kérdeztem, sehol nincs -.- -
#2529 és aki megvette akkor (mint pl én! :)) az elég jól járt
gondoltam is magamban akkor, hogy na, itt a 3g pánikhangulat, meg lehet venni jóval olcsóbban a telefont, és igazam lett... érdekes, az utóbbi egy hét alatt vissza felmentek az árak :) -
#2528 ...azért aki eladta az iphone-ját magyarországon pár hete, az most eléggé ráb@szott :) -
szurop #2527 De nincs vám. Legalábbis jóval enyhébbek unijón belül. -
#2526 Attol hogy JÚNIÓ meg OJRÓ még ugyan úgy fizetni kell a benzint, a kötelezőt, a karbantartást a szállítóknak. Tehát biztosan felszámolnak rá bizonyos összeget. Ezért értetlenkedtem (és teheted jelen időbe is). -
#2525 UNIO! :) -
#2524 Mert ott nincs postaköltség? Vagy csak olyan alacsonyak az árak hogy még jobban megéri akkor is? -
Nagy01 #2523 Az eladó dönti el hogy kinek és hova postázza a csomagot.Csak előtte meg kell beszélni vele, és a többség általában bele is szokott menni.Csak hát postaköltség, vám stb.Ezért inkább ebay.de-ről érdemes rendelni cuccokat. -
#2522 nézegettem persze, de próbálnék inkább "újat" venni, nem tulajtól, de ezt a hírdetést is néztem pl. meglátom ráfanyalodok-e :D -
#2521 Itt szétnéztél már?
pl:
Eladó 16 GB-os iPhone
2008. július 07. @ 23:16
Eladó egy iPhone
16 GB, tökéletes még fóliás állapotban, 2 hónapos, bőrtokkal, adatkábellel, töltővel, legújabb 1.1.4 szoftverrel, magyar nyelvvel, extra programokkal.
feladó: zacpam (2)
irányár: 90 000 Ft
e-mail: [email protected]
meg van még pár... teljesen újak is szoktak lenni -
#2520 e-bay-en valóban 200 dodo, mert ott ennyibe kerül most, viszont nem szállítanak sehova az államokon kívül. -
#2519 sansztalan, régi sehol nincs normális helyen. 2 helyen is azt az információt kaptam, hogy 2 hét kb, mire lesz új. nem tudom, hogy hasukra ütöttek, és pont mindkét helyen 2 hetet mondtak teljesen véletlenül, vagy valóban várható lesz. épp telefont cserélnék, és nem erős oldalam a türelem. :)
ha valaki tud olyan helyet ahol még kapható régi (lehetőleg biztosra, mert több hely is reklámozza a weblapján, közben meg már nincs), nem használt, az jelezze legyenszíves. persze sikátorban platóról áruló baltás gyilkosok nem érdekelnek :p -
#2518 az hogy melyiket érdemes venni...jelenleg nincs választásod mert csak a 1st gen -t tudod
nemtom mennyi lesz az itthoni ára így hülyeség lenne ezen agyalni
az meg hogy ebayen 100-200 $ (15.000-30.000 !!! Ft) az nagyon gyanús
én azt mondom hogy mobilarena.hu vagy beszeljukmac.com apró része, vagy szokott lenni egy-két mobilkereskedőnél is, asszem xxlgsm -nél is láttam... na itt kell megvenni... én azt mondom hogy egy 8gigásért a 60-70ezres ár a reális (használtan ofkorsz, de nem lelakottan :)) -
#2517 Jó, akkor kérdeznék még egy okosat:
Ti, mint iphone tulajok, mit mondtok:érdemees megvenni az új iphonet, a gps/3g/gyorsabb böngészés miatt, vagy akinek még nincs iphone-ja az vegyen "sima" iphone-t? ebay-n elég olcsón van, 100-200$, és ugye ezeket lehet függetleníteni.
Ha a válasz az, hogy az amerikai esetleg nm műxik magyar hálózaton, akkoer leírnátok, hogy miért nem?
Köszi
-
#2516 A hétvége eredménye: 1 millió eladott iphone 3G, és 10 millió programletöltés az AppStoreból.
Így asszem vígan és kacarászva meglesz az év végére kitűzött 10 milla. -
Nagy01 #2515 általában -
Nagy01 #2514 Túl okosat kérdezel átalában:D.