45063
10255461851509447102.jpg
  • precision
    hát kinek válaszoltam?
  • Nagy01
    Na!
    Mostmár sikerül.
  • efem
    na a cimzest azt valoban nem neked szantam, sry
  • PyRex
    béka
  • Nagy01
    nem tessék. :DD
  • Nagy01
    Tessék:
  • PyRex
    mondjuk meg is lepne, hogyha 2008 áprilisában kihoztak volna egy iphone 3g-t feltörő szoftvert....
  • PyRex
    SEHOL, éppen ezaz!
    És miért nekem címezted a hozzászólást, azt meg pláne nem vágom... -.-
  • efem
    lehet en vagyok dilettans, de itt hol van szo az iPhone 3G-rol?
  • PyRex
    Gratulálok neked. A cikk dátuma: 2008.04.03.

Leülhetsz...
  • PyRex
    fasságot írtam, nem 256, hanem 2048 asszem. És az intel is valami chipben ezt használja(ta), amit szintén nem törtek meg...
  • AleXXXXX
    Én kb 2 perc góglizás utánz ezt talátalm:link
  • efem
    256bit az nem vészes... egy rsa kulcsot 2048-16536bites titkositast ugrokoddal, na az vészes megtörni (nem is törték még meg)
  • Nagy01
    Én nemtom. NEkem ulkesh mondta
    Egyébként meg az első iphone is az volt azaz feltörhetetlen aztán egy 14éves gyerek törte fel pár nap alatt :D.
  • PyRex
    bővebb infó, link vagy valami? Ilyen gyorsan feltörték azt a firmware-t amiről azt írták, hogy gyakorlatilag feltörhetetlen, mert ahogy hozzáférsz a filerendszerhez, letilt a telcsi és 256 bites kódolást használ?? Mondjuk ez enyhén meglepne...
  • Nagy01
    Igen.Megvan, független.
  • Zomil
    " és nem nagyon érdekel hogy mennyi lesz az előfizetés havonta."

persze, h nem érdekel mert ugyis kisirod anyuciéktol h megvegyék
    16,5 éves vagy értem, ha már elég felnött vagy jogsira, akkor dolgozni is elmehetsz, h ne anyuciék vegyék meg neked a telefont és fizessék a havi dijat...
  • PyRex
    bővebben? enyi volt? meg van törve?
  • Ulkesh
    Megtört a "jég" :)

• grizzly21
    maximum anyuci fizeti a penzt, nem o. ez pedig nem sznobsag, mar csak azert sem mert valoszinu nem lesz soha iphone-om, egyszeruen zavar ez a hozzaallas.
  • efem
    Egyre tobb iTunes kompatibilis NAS eszkozt latok(pont a minap esett be egy dlink az asztalomra 2db 500as diszkel), hasznal esetleg ilyet valaki otthon?( iPhone szinkronizalasra? ) nemegeszen ertem elsore hogy mi is a funkcioja ...
  • efem
    láss, ne csak nézz.
  • Nagy01
    Plusz, nem is ő fizeti.
  • PyRex
    az nem sznobság, csupán emberi butaság, már megbocsáss.
  • PyRex
    "Nincs értelem vagyánykodni mert az osztályba alpaból nekem volt a legjobb telefonom Samsung g800 XD"

omg...
  • dobaky
    na mind1 sztem mindenki azt hiszi bocs a kivételtől hogy az iphone csak az használhatja aki elmúlt 20. pedig ez nem így van.Csak mer inkább én megveszem kb 60ezer ért a t-mobile-tól és fizettek utána 10ezer ft havonta ezért vagyok sznob
  • Nagy01
    Nem mondta itt senki hogy nem tudod használni, csak arról van szó hogy .. tudod.. én nem írom le majd rájössz:D
  • efem
    na ezért(is) kellene azt a jogositvanyt 21eves kortol adni...
    iPhone-t vehetsz penzert, stilust nem.
  • G_ArchAngel #2565
    lehetek a baratod?
  • dobaky
    ezt kire érted
  • dobaky
    Amugy meg az Iphone-t általában minden hol úgyhívják hogy "divat telefon" érthető ha már 1 hétvégén több millióan megveszik. Amugy a vásárlók többsége 24 év alatt van xD
  • dobaky
    ja nagyon vicces 16,5 éves kortól lehet jogosítványt szerezni autóra =gps
    Ez a baj az emberekbe mert azt hiszik hogy más ember aki fiatalabb náluk nem tudnak dolgokat használni: Iphone.
    Ennyit erről.
    Nincs értelem vagyánykodni mert az osztályba alpaból nekem volt a legjobb telefonom Samsung g800 XD
  • precision
    Mit érdekel az téged hogy más mire használja a telefonját amiért ő pénzt fizetett ugyanúgy mint mondjuk te? Vagy hogy más miért vett olyat mint a tiéd? Vagy hogy kinek van még olyanja mint a tiéd?

A sznobság az egy olyan emberi tulajdonság amit soha nem fogok tudni megérteni és elfogadni.
  • Nagy01
    Vágánykodik xD
  • grizzly21
    ocsem...pontosan ez a baj, az iphone tulajok 90%-a ilyen mint te. Es megis mire fogod hasznalni, mutogatod a 14 eves haverjaidnak ?
  • grizzly21
    jah, en meg arra irtam hogy irrelevans a 3g-tol de mindegy..
  • dobaky
    mi a t-monile email címe hogy tudjam mikor fog kijönni pontosan az Iphone 3g a T-mobiletől
  • dobaky
    A T-mobile-tól(szüleimtő) szeptemberbe (asszem akkor jelenik meg) megkapom névnapra ajándékba és nem nagyon érdekel hogy mennyi lesz az előfizetés havonta. Szüleim úgy se menének bele egy ki tudja hogyan kikódolt vagy feltört Iphone 3g vásárlásába ami még illegáslis is.
  • Lacee
    természetesen a mobilinternet adatcsomagokra gondoltam, vodánál "korlátlan" (fogjuk rá), többinél 5 giga a 6 ezerbe kerülő csomag.
  • grizzly21
    az mindegy, a lenyeg az hogy az ar 3g-tol fuggetlen