45063
-
#2633 ízlés dolga, én nagyon élvezem hogy ég és föld a "sima" earbud és az in-ear füles közötti különbség hangminőségben, és persze nem kell vele a fülemet sem annyira terhelni: csendesebb szobában bőven jó a 10-20% körüli hangerő, és metrón vagy buszon sem megy fel a skála feléig (ue super.fi 5). Kisebb hangerő, tovább tartó fülek+fülesek :)
nade topic ON,
valaki elmagyarázná hogy mit jelent ez a dev-teames dolog? nem kívülről hekkelik a telefont, hanem egy eleve módosított szoftver kerül fel rá? -
#2632 voltak SE walkman mobiljaim...azoknak se szerettem az agybadugós füleseit... jobban bejött a k750i 'hagyományos' fülhallgatója
ha meg nem akarok külső zajt, akkor fejhallgatót használok (használnék)
utcán amúgysem szeretek zenét hallgatni, nem hallom a város zaját...megyek át pl a zebrán, és ha olyan fülesem van ami teljesen kizárja a külső hangokat akkor pl nem hallom hogy jön egy menőautó szirénázva és nem igazán kéne elémásznom...meg ilyenek
no, off vége :)
waitin for 2.0 pwnage :) -
Nagy01 #2631 Van,de még nem adták ki hivatalosan tudtommal. -
#2630 jah, ugy is mondhatjuk. Lehet hogy csak az volt kenyelmetlen. Nekem semmi bajom nincs vele, viszont a zenet hallgatom a busz hangja helyett:) kellemesebb -
#2629 jaa és a 2.0ás soft al most mi a helyzet?
ha egyáltatlán van már törés, honnan hogyan lehet? -
#2628 ha fülbedugóson az "agybadugóst" érted akkor az valami hihetetlen kényelmetlen, szerintem... mindig is jobban szerettem a hagyományos füleseket
én két fülest kaptam az iphone -hoz (mindkettő gyári tartozék? a mai napig nem tudom :)) egy normált ( link ) meg egy gumis agybadugósat... és hát az előbbit használom, sokkal kényelmesebb...szerintem. -
#2627 Kicsit off de ha mar szobakerult: addig hasznal az ember nem-fulbedugos fulest amig eloszor ki nem probal egy fulbedugosat. CX 300, Vibe, Ultimate Ears, ezek mind egy nagysagrendbeli ugras a tobbihez kepest -
#2626 megy már az applestore, letöltöttem 3 progit, hogy tudom őket feltenni a telóra?
köszi -
Ulkesh #2625 Nekem e61i-vel egy sima IMAP-os Google Mailes accountot sem sikerült összehoznom, mert állandóan belefagyott, muszáj volt POP3-al használnom. Szóval ez nem referencia :) -
#2624 dettó, de a fülesem kezd szétmenni :( -
efem #2623 (a kamerát látom milyen sokan használnák :P)
elgondolkodtató, létjogosult-e, vagy csak "divat" lesz ebből a 3G mizériából(egyre jobban hajlok az első generációsra)... nekem symbian-al(nokia e61) nem sikerult sajnos osszehozni cisco vpn-t, se certificate -t, kipublikalni meg a tuzfalon szerintem senki sem akar mindent.
hasonlokkal esetleg kuzdott valaki mar iPhone juzer? -
Ulkesh #2622 Igen, a videón az 1.1.4 van, de ugyanez lesz a 2.0-val is a dolgok menete, csak az ipsw file lesz más :) -
Ulkesh #2621 Én az akksival és hangminőséggel eddig is elégedett voltam, fülesnek meg a gyárit használom. -
#2620 thx, de ha jól látom itt az 1.1.4 -et mutatják :) -
#2619 + hangminőség + akksi + jobb jack csatlakozó, de mondjuk ezek nem olyan fontos dolgok. -
Ulkesh #2618 A két készülék között csak a 3G és a GPS a különbség, minden másban megegyeznek, ha a 2.0-s rendszer van rajtuk. -
Ulkesh #2617 Ejnye no, mindent nekem kell megkeresni? :)
http://www.spaziocellulare.com/ispazio/2008/07/11/pwnage-tool-20-ecco-cosa-dovrete-usare-per-sbloccare-il-vostro-iphone-20/ -
#2616 hát az installert jól megcsinálták :)) -
efem #2615 hm.. cisco vpn is?:) igazsag szerint ezert vennem csak meg majd 1x a 3g-t, cisco vpn + rsa token -> exchange szinkronizacio -> eventlog to mail, > rdp kliens...
ha ez mind mukodik, azthiszem nincs is szuksegem 3g-re -
Ulkesh #2614 Az Apple belekalkulálja az eladásokba a "törött" készülékeket is. Ha akarna tudna tenni ellene, de nem lép semmit, mert ez neki is jó.
Elég csak megnézned az App Store-t, vajon miért is hasonlít az egész annyira az Installerre? :) -
#2613 zibri egy interjúját néztem a neten, hát nekem nem volt szimpi a srác, bár a ziphone ettől függetlenül tényleg durva... -
#2612 link van esetleg ehhez a videohoz? -
Ulkesh #2611 A vicc az, hogy mire lesz cucc a 2.0-hoz, kijön a 2.0.1 :)
http://www.boygeniusreport.com/2008/07/15/iphone-device-software-201-on-the-way/#more-4253 -
#2610 azért ez vicces, hogy a 3g-t ennyire gyorsan megtörték, szinte hihetetlen :) Apple szerintem most rohadt morci - de meg is érdemlik. -
Ulkesh #2609 Zibrire nem számítanék, ha igazak a pletykák, akkor az eddigi munkássága sem saját kútfőből származott.
(a madarak azt csiripelik, hogy a Dev Team-el dolgozott és amikor kilépett vitt minden kódot a szerverről, most meg már persze nincs hozzáférése az újdonságokhoz, vissza is pattant a 2.0-ról)
Persze ezt csak olvastam, a valóságtartalmát nem tudhatom. -
#2608 Pc World akksi-teszt:
-
#2607 kíváncsi leszek az elkövetkezendő pár napra, hogy zibri mit reagál az egészre :) -
Ulkesh #2606 Nem a pwnage tool-al kell majd az új rendszert felcuccolni a masinára, valahol van erről is videó. -
#2605 pontosan, egyelőre én sem, de ha jó áron lesz, akkor beszerzek egy másodikat a 1st gen mellé :) -
#2604 pontosan. de lehet addigra zibri is megcsinálja... ^^ :) -
Ulkesh #2603 Ez még nyitott kérdés.
Én nem fogok venni, mert egyelőre nekem nem éri meg, hogy váltsak a régiről (3G-re, GPS-re nincs szükségem).
Akinek kell, az a svájci vonalat bolygassa, mert az elvileg működhet. -
#2602 akkor egy ziphone -al cuccolt 1.1.4 -en csinálok majd egy restore -t itunes -al, majd pwnage tool és ennyi? :) -
#2601 igen, a 2.0-ás szoftverrel. -
Ulkesh #2600 Azt, hogy mit tud, még nem tudom, de azt igen, hogy a régebbi iPhone-al is működik. -
#2599 lol, amúgy sejtettem valahol, hogy ez lesz. de még mindig ott a bibi, hogy amíg nem lehet előfizu nélkül megvenni, addig hol kapsz majd 3g-t a neten (reális áron)?? -
Ulkesh #2598 http://translate.google.com/translate?u=http://www.spaziocellulare.com/ispazio/2008/07/15/countdown-terminato-notizie-dal-devteam-ed-iphone-3g-aggiunto-a-pwnage-tool/ -
efem #2597 igazabol en ezekre az uj fiiicsorokre lennek kivancsi... exchange szinkronizacio (valos-e, vagy csak imap), es cisco vpn... V1-es iPhone-al is van lehetoseg ilyesmire? -
Ulkesh #2596 "bővebb infó, link vagy valami? Ilyen gyorsan feltörték azt a firmware-t amiről azt írták, hogy gyakorlatilag feltörhetetlen, mert ahogy hozzáférsz a filerendszerhez, letilt a telcsi és 256 bites kódolást használ?? Mondjuk ez enyhén meglepne..."
Ez a vicces, hogy nem törték meg, mert a készüléken futó OS már hozzáférhetetlen lenne.
"Egyszerűen" a letöltött rendszercsomagot bontották meg és módosították. Ez a módosított és "méregfogaitól" megszabadított rendszer kerül fel a készülékre.
A hab a tortán a jailbreak, magyarul mégiscsak lesz SSH és Installer is.
Mondjuk apró bibi, hogy az eddigi alkalmazások nem kompatibilisek sem a 2.0-val, sem az Installer 4.0-val, így a fejlesztőknek el kell még készíteniük az új kompatibilis verziókat is, de ez már csak részletkérdés. -
#2595 np, majd belejössz :) -
#2594 Jó, bocsi elnéztem, nagy igyekezetemben, most megint hülyének néztek, ez van:D Ebben a topicban igazábol egy értelmes hszem még nemnagyon volt..Bocsi.