7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
s C a r #1229 ok, látom te tájékozotabb vagy a témába mint én :) -
newman21 #1228 Kb ilyen a feltüntetés a dobozon!
-
newman21 #1227 Én eredetileg Osztrák vagyok :)
Az ottaniaknak semmi az a 20Euro =(4000ft) :)))
De nem 300rugo azért ott sem a kereset :)
Monjuk úgy hogy van pénzük :)))
Na mien az Ezüstalmás dohány ??
Én most megyek pipázni :)
Igen am itt is rajta van ez:
" Smoking is a main cause of lung cancer, lung diseases and of heart and arteries diseases"
De osztrákban úgy van feltüntetve rajta mint a cigisdobozokon!
Feketek keretben nagy fekete betükkel :) -
s C a r #1226 #1220: Sztem az összes dohányon rajt van efféle utalás :P " Smoking is a main cause of lung cancer, lung diseases and of heart and arteries diseases" Ez rajta van az itt kapható dobozokon is. :)
nah igen osztrákoknak meg miaz a 4000 Ft a 300rugós fizetésük mellett? (ez úgy tudom az átlag ott, ami nálunk jó ha 90:P) -
#1225 jó de nézd hogy ott mennyi az átlagkereset... -
#1224 ööö nemigazán ugy gondoltam, hanem hogy külhonból hozatod be, olcsóbb helyröl, ahonnan vámmal együtt olcsobban jössz ki, mintha itthon vennéd meg. -
LoVePrOgReSSiVe #1223 Ha netről rendelnénk azt tényleg nem adózzák meg?mert akkor nincs annyira nagy gáz.(bár sztem ez hülyeség..mindent megadóznak.:S) -
#1222 keress rá: herbal molasses vagy tobacco free molasses...
hát ha tényleg drágul a cucc, lehet hogy innen páran beneveznénk a "csempészcuccra" :) -
s C a r #1221 tobbacco free verzió? :P kifejtenéd bővebben? :P én aszem ismerek egy csávót aki a kis és nagykert megkerülve egyiptomból hozza :) azt csak nem tudják adóztatni :P -
newman21 #1220 Sziasztok!
Ez téleg tök gáz
Ausztriában már adoztatják
Ott 4000ft-ra jön ki a 250grammos
EZT NEKIK!!!!! :)))
"ÉS ITT IS RAJTA LESSZ HOGY A DOHÁNYZÁS HALÁLT OKOZ"????
MERT OTT RAJTA VAN VMI HASONLÓ :@
NA MIEN AZ EZÜST ALMÁS DOHÁNY ?
MERT LEHET VESZEK MAJD JÖVŐHÉT KEDDEN...
MEK EL 1 7-RE TUNÉZIÁBA HOZOK EGY 120CM-S PIPÁT :P
-
#1219 jó lenne.nekem lehet hogy most hoznak ilyesféle töltelékeket. -
#1218 Nem-nem, addigra nem hagyok neked
Akkor mondjuk már tuti megéri netröl rendelni, az biztos. -
#1217 Osztom az ötletet, jővőhéten felhalmozok egy nagyobb készletet :) -
#1216 :\
Itt az ideje egy alapos nagybevásárlásnak :) -
#1215 hát ez biz nem jó hír, bár várható volt sajnos. itt az ideje hogy elterjedjen a tobacco-free verzió, arra nem rakhatnak :) -
s C a r #1214 sry 2008 januárja -
s C a r #1213 Nem tudom szoktátok el olvasni a vizipipa.eu blogját (sry a reklámért), ott van hirekben, h állitólag megadóztatják már a vizipipa dohányt is :S vagyis 2006. januárjától 2x, sőt 3x annyiba fog kerülni mint most :S pl a 250 grammos 1000 Ft helyett lesz majdnem 3000 :S nah ezen kicsit kiakadtam :S -
#1212 Blahán. 1200 volt, a többi nagy továbbra is 889. -
#1211 hm az engem is érdekelne, majd írd meg milyen volt. hol vetted? -
#1210 Na leltároztam ma, bameg 21 féle dohányom van. Asszem le kellene állni a vásárlással, ez is eltar jó ideig. Vettem ma ezüstalmást, kiváncsi leszek. Illatra kétalma csak erőteljesebb és ami más benne, hogy műanyag tégelyben van. -
#1209 Szaloncukros aromát tudom ajánlani... Nekem bejött... -
newman21 #1208 okés...
értettem :))))
nem fordul elő többet :) -
#1207 Engem nem zavart, csak úgy tudom, hogy az oldalon tilos a reklámozás, és ezért figyelmeztettelek. Mert linkelni lehet ugyan oldalakat, de te már nem először linkelted be az oldalad nagy figyelemkeltések közepette. -
newman21 #1206 Bocsánat :)
Csak segíteni szerettem volna , mert valaki írt hogy neki kellenének arab zenéh ha jól emlékszem!
azért irtam le hogy ott van...
De ha nemszabad akkor nemszabad...
"csak szerettem volna segíteni"
Többet nem fordul elő!
Mármint hogy beírom az oldal linket :)))
Most jöttem be ku*** jó az almás fahéjjak kutyulmány :)
Legalábbis nekem bejön! :P
Nemsokár felrakom a fórumra a likőrös dohány képét. :) -
#1205 most próbáltam ki a banán+vanília+kakaópor keveréket
nekem ízlett
próbáljátok ki
a múltkor pedig vanília és 1 karika banánt vágtam bele az is nagyon jó volt -
#1204 lehet olyannak is menni akinek van pipája de nincs szene??? -
s C a r #1203 3 után aszem :) de azt még nem tom hányan leszünk :P:D -
#1202 hány órakor mentek ki??? -
s C a r #1201 #1200: van benne vmi amit mondasz. :)
#1199: én nagy szenet használok, úgy h a domború fele van felül. Néha tényleg kapar, pedig most akkora tölcsérem van h a dohány és a szén közti táv majdnem 1 centi. Sokszor gyűrűt is használok... de lehet most áttérek én is a félbetört szén módszerre, csak akkor kisebb dohánytartót használok. Amikor legutoljára 33mm-es szenet használtam az nagyon gyenge volt :S ezért nem is vettem többet.
amúgy győrbe szombaton összejövünk páran pipázni radó szigetre/elvileg/ akit érdekel és győri nézzen ki ha van kedve :) -
#1200 Te Újember21! Nem azért mondom, de ez már lassacskán reklámnak minősül ám! Jó oldal meg minden, de reklámozni nem igen illik itt asszem. -
newman21 #1199 Szisztok!
Na én most jöttem be a lakásba :)
Kint toltam az udvaron mint mindig...
Marha jól esett :P
A nagy szén nekem is kaparta a torkom de azóta csak a kissebik szenet használom. :)
Ti hogy rakjátok rá a szenet a fóliára ??
Az az oldala van felül amelyik dobrorodik kifele vagy amelyik befele ?
Mert az sem mindeggy :)
Sikerült az arab zenéket megkeresni ??
több száz van az oldalon :O
A lap alján!!!!!
ITT!!!!! DE REG KELL!!! -
#1198 Valószínűleg azért, mert túlságosan megég a dohány. Ha túl sok füstöt szívsz ki rövid idő alatt, akkor a dohány annyira felforrósodik, hogy elkezd kaparni.
Szerintetek nem kéne az idelátogató laikusoknak elhelyezni egy linket a bannerba, ahol le van írva minden általános tudnivaló? (mennyire káros, hol lehet venni, mennyibe kerül, stb. stb. stb.) -
#1197 én tördelem egész szénnel szétkaparja a torkomat és odaég bár szén átmérőjétől függ... -
s C a r #1196 itt mindenki egész szenet használ egy töméshez? mármint h nem felezi el? (én se szoktam :P) csak mert ismerősöm úgy tolja, h sok dohányt rak a kerámiába, púposra, rá az alufólia, és félbe töri a nagy szenet. És nem égeti igy meg a dohányt, talán mert kisebb hőt ad.. viszont a füsttel igy is megvoltam elégedve :) ő is elsziv 1 szenet töméshez, csak félbetöri :) -
#1195 És mégegy, foliázáshoz:
ha ugy csinálod, ahogy a képen van (a lyukakat) akkor erös füstje lesz, gyenge ize.
ha szélére nagyobb lyukak, közepére picik, akkor jo ize lesz, és füstje is.
Meg melegebben tartja a dohányt, kevésbé ég össze, jobb izt ad, mint a konzol.
Egyébként a pestiekhez van egy jo illetve egy rossz hirem: a jo hir, hogy a Blahán 198(!) Ft minden 50g-os dohány. A rossz, hogy egy darab 50g-os dohány sincs!!!4 :DD
Najo, egy pár van, de a jobbak abszolut nincsenek. És fahéjas nics az egész városban!!!!!! ARRRRRGGHH!!! NINCS!!! :CC -
#1194 oké kössz:D -
#1193 - egyszerűbb, mivel nem kell mosni
- kevesebb "fölösleges" levegő jut be a dohányhoz, így kicsivel koncentráltabb a füst (persze ez nagyban függ attól is, hogy mennyire és hogyan van kilyugatva a fólia, no meg a szén méretétől)
- mer'csak :) -
#1192 azt tudtam h h kell rárakni csak azt nemértettem h ez így miért jobb mintha csak a széntartót rakom rá ammúgy kösssz !!! -
newman21 #1191 LAP ALJA :) -
newman21 #1190 SZIA!
INNEN DE REGELNED KELL !!!!!!! (INGYENES :) )
ÜDV.. ZOLÉÉÉ