7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
szurop #1149 Hát ez kurva jó. Szerintem csak egy egszerű cső. Mindjárt kipróbálom lehet -e egy egyszerű csővel fújni buborékot. -
#1148 az lenne a kérdésem h ezt mivel csinálják ??? mert naon nagyXD
http://www.youtube.com/watch?v=tJNn700F1O0&mode=related&search= -
#1147 ha úgy vesszük ezt a legkönnyebb készíteni, mert csak az "alap" cukros szirupot (melaszt) kell bekeverni a dohánnyal, nem kell gyümölcsaromákkal szórakozni :) -
yakamoz #1146 Köszi. -
#1145 Ettél már medvecukrot? Na pontosan ugyanolyan, jo tömény izzel. A dohány igen jora sikeredett, tényleg lehet érezni rajta nagyon jol. -
#1144 Vizipipából van más gyártmány is. A Blahán volt/van Líbiában készült pipa is. Majdnem vettem, de ahhoz nem nagyon láttam se tömítéseket, se dohánytartó cserepet, így maradtam a biztos egyiptominál. Dohány is létezik itthon több márka, írták már itt is korábban. -
yakamoz #1143 Gyerekek!Magyarorszagon csak a nakhla tipusu dohany fellelhetö vagy van mas is?A vizipipak is mind egyiptomiak? -
mygunit #1142 SZiasztok van egy feleslegessé vált vizipipám egyiptomi 37cm kék üveggel!1800Ft-ért némi dohánnyal 1 szénnel!
MSN:[email protected]
E-mail:[email protected]
Kép van! -
newman21 #1141 Sziasztok!
Kostolta valaki közűletek a 'medvecukros' dohányt ?
Mert azt szivessen kipróbálnám :)
De kiváncsi vok hogy mire számítsak... :)
Egyébként honlapomon néztétek az sms-es cuccot ??
Sikerült sms-t küldeni ????
-
#1140 Egyszer szívtam húgom rágós dohányából, kellemes talán gyümölcsös(vegyesgyümölcsös) rágó íze van. Elég gyenge, de sokáig megmarad az utóíze. Érdemes kipróbálni, nem erős, de azért jó. A cukros ízűt még nem sikerült kipróbálnom, de holnap lehet hogy felbontom, és megtudom milyen. (Szerintem hasonlíthat a rágósra) -
#1139 kóstolta már valaki a rágógumis vagy cukros ízű dohányokat?? -
#1138 thx -
#1137 nem. -
Külföldön nyaraltunk hawerokkal és hát levittük a közös pipánkat készült egy két kép ez lett szerintünk a legszebb... -
#1135 üdv! jövő héten remélhetőleg megyek pestre pipázni. de nem dohánnyal hanem zöld lesz benne. a víz nem szűri ki a THCt??
am csütörtökön nagyon jót pipáztam unokatesómnál :D -
Dokiiiiiiiiii #1134 császtok újra itthon a koliból rögtön be is gyújtottam egy mentásat hát nem éreztem rajta túl nagy mentolos ízt de ez ráfogható h kurvára megvok fázva nembaj majd ha jól leszek újra előveszem holnap meg jöhet egy 2-almás:) -
#1133 milyen likőrös dohány? úgy értem, milyen likőr? dió, narancs, menta, citrom, kávé? :)
ha liquorice (eddig még csak olyan dohányt láttam), az magyarul medvecukor. ha van likőrös is, akkor linkeljetek egy képet pls!
-
newman21 #1132 AZ OLDALON BELÜL PEDIG: MENÜ , SHISHA-NAKHLA TOBACCO(KÉPEK)
-
newman21 #1131 nekem van likőrös dohányom :)
nagyon finom ize van neki :P
nekem rohadtul bejön :)
a sultan centerbe láttam idáig csak. :)
a margarétás vagy mien dohánynak feltudnám rakni a képét csak szar a netem :)
ha valakit érdekel akkor itt nézze meg...
ITT! -
#1130 Szerintem az nem margaréta mint a virág, hanem marguerita mint a koktél. A kotél alapja tequila, sok citrommal. Na ezt lehet érezni a dohányon is, bár itt citromos íz dominál, azért nem teljesen olyan mint a citromos dohány. Nekem tetszik.
A likőrös engem is érdekelne! Aki ismeri leírhatná hogy milyen! Felénk csak 250esben van, és nem szeretnék annyi pénzt kidobni ha esetleg nem tetszene. -
#1129 Margarétás? Virágosrol már hallottam (izleltem :D), az elég jo, de igy naturba margarétás...sry. -
#1128 A sultan viszonylag jo hely, jo ideje ismerem öket, csak kicsit egyedien fogják fel az árakat :D
És igen, csövet akarok venni. -
#1127 Tegnap voltam a Blahán utánpótlásért. Eléggé le vanak fosztva. Vettem barackost, mandarinost, vaniliást és cappucinóst. Volt olyan, hogy margarétás. Na azt ismeri valaki? És olvastam itt olyanról, hogy likőrös. Milyen íze van? És hol kapható? -
newman21 #1126 de te most csövet akarsz venni igaz ??:D
mert összekutyulódtam egy picit :)
-
newman21 #1125 Hát én nemtok sok helyet ajánlani mindenkinek a sultan centert(tököly út 26.-ot ajánlom :)
Én mindent ott veszek :P
Itt nézd meg a honlapot vannak rajta dolgok.
Az árakat pedig a fórumukba tudod megkérdezni!
Sultan Center Tököly Út 26. -
#1124 na hát akkor most belekezdek 1 kis pipázásba:]
csak nem tudom mit próbáljak ki
-
#1123 Lenne egy komoly kérdésem az itteni forumozokhoz: Kerestem egy-két-három helyen, de sajnos nem találtam seholsem amit akartam, diszitett csöveket. Csak a szokásos volt mindenütt. Irtátok hogy itt-ott nyiltak uj boltok, és ha láttatok bárhol, szivesen venném ha megosztanátok velem. Elöre is thxvm. -
#1122 Sajnos ez nagyon igaz, én a kokuszért speciel ölni is tudnék, annyira szeretem, de mikor kostoltam a dohányt....hát volt mit szorni az alattunk lako erkélyére :C -
newman21 #1121 a kókuszos az egy rakás ***** :)
Nem jó :D
Szaga az kegyetlen erős de az ízeeee.. Pfujj :D
Én gyorsan eladtam annyiba amennyibe vettem. XD -
#1120 nekem sem* -
#1119 Hegyalján sátoroztam és az előtérbe volt letéve a kókuszos dohány és a csomagolásán keresztül terjengett az egész sátorban az az undorító szag... nekem nagyon nem jött be -
#1118 nekem ami rohadtul nem jött be, az a kókuszos - eszetlen tömény szaga (direkt nem illatot írtam) van, íze meg egyszerűen rossz. -
newman21 #1117 sztem a kappucsínossal semm gáz nincs :D
nekem bejön :D
ha regeltek a honlapomon akkor minden nap küldhettek 5 ingyen sms-t...
Akárhova a világon :D.
KLIKK IDE -
#1116 Húúú. Nekem a Kappucsínós az, ami KO. Annyira rossz, hogy még a szagától is rosszul leszek. Akinek megmutatom, úgy mutatom, hogy csak saját felellősségére szagolja meg...:( -
newman21 #1115 ma sajna nem pipázhattam mert mandula gyulladásom van :'( -
newman21 #1114 A fahéjastól nekem befájdul a búrám :S
A banánános jó :) van belőle 500 grammom :P
A Vaniliásnak se íze se szaga :)
legalább is nagyon minimális :)
A mentás meg átveszi az egész pipa ízét :S
A kétalmás,rózsás,kapucsínós, de a legjobb a jázminos meg a likőrös :P
wáááá :D -
#1113 Egy kedves barátomnak - kinek barátnője épp most vett vízipipát - épp most linkeltem be fórumunkat, hátha megtetszik nekik is:) -
#1112 én cseresznyésnek néztem :O -
#1111 fahéjas -
#1110 A jobb szélső az milyen?