7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
s C a r #1269 már itthon is vagy ? -
newman21 #1268 Adok amúgy hozzá!!!!
Shisha Nikotin Szűrőt!
Ami alap 1000 ft.. :)
Van még benne egy pár filter :)
4 db..
Majd mutatok képeket egy igazi TUNISIAI "MOUR KÁVÉZÓRÓL"
-
newman21 #1267 Nahhh :)))
Itt az msn-em :
[email protected]
Itt lehet eggyeszkedni!!!!
:)
-
#1266 -
szurop #1265 4000-ért szívhatom a kobrádat? -
newman21 #1264 Sziasztok!!!!!
Már régebben mutattam nektek a képet a csövemről...(a kobrásról)
Ha kell valakinek akkor ELADÓ!!!!!
4000ft. + postai költség!!!!!!
-
#1263 akitől én szoktam rendelni meg nem tudom hol van ő 1kért adja az aluljáróban 1.4k
nem ír vissza nem hív kicsit idegesít
-
s C a r #1262 * tudom h mindent lehet keverni de azért mégse szart kéne :D -
s C a r #1261 nekem 950ért szinte házhoz hozzák :) szóval rendelek is pár dobozt :) ötletek h milyeneket? (az lenne a legjobb ha olyanokat vennék amit keverni is tudok :)) -
#1260 egy-két évig simán, rá van írva a dobozára hogy meddig jó.
szóval decemberben mindenki megrohanja a boltokat? topictalálkozó :) -
#1259 erre reagálva... meddig áll el a dohány bontatlanul? :D -
#1258 nempara. januárig felvásároljuk az egész készletet, aztán párévig van mit füstölni. meg ahogy a ciginek, szesznek stb, ennek is meglesznek a megfelelő adómentes forrásai ;) -
#1257 ez már hihetelen már nem tudnak mire kivetni adót és most elkezdik a kissebb dolgok adóztatását lassan már 1 csomag rágóra is adót vetnek ki! -
#1256 ez van... -
#1255 apjuk faszát!!!!!!4 -
#1254 Bye vizipipa. :( -
#1253 tud vki vmit az al-waha five stars nevű dohányról?? mivan benne pontosan? -
#1252 :) mostanában is szoktad látni???ha igen akkor milyen márka vagy hogy néz ki? -
#1251 Hat spec itt bekason lattam a piacon asszem :DD -
#1250 hát jó lenne ha megmondanád hogy hol mert eddig sehol sem találtam. -
#1249 Olyat itthon is kapni ugy tudom -
#1248 hát nincs benne dohány gondolom csak az a melasz az a gyümölcsöst teszik bele és nincs se nikotin se semmi káros anyag. -
#1247 nikotinmentes, gondolom valami gyógyfű van benne. -
#1246 milyen ez a natural molasses?? nem naon hallottam róla. -
#1245 sziasztok.nemtom hogy itt valaki szokott e vásárolni ebayen de ha igen és szeretné kipróbálni ezeket a natural molasseseket vagyis a dohány nélküli töltelékeket és benne lenne e egy közös vásárlásba az ebay-en az légyszi írjon nekem egy privit és megbeszéljük.köszi -
Ronny #1244 kösz, ez talán bevállalható az olcsóságért:) -
#1243 Megoldódott a vizipipa problémám! Mégpedig az hogy koliból haza kéne hozni a pipát csak itthon meg elöbb el kéne magyarázni hogy az nem is olyan "káros". Köv. képpen zajlott: megemlítettem anyumnak hogy haverokkal szoktunk pipázni, meg hogy menő a koliba stb. Erre a reakció, hogy akkor lehet róla szó hogy kapok egyet karácsonyra . És itt jön is a probléma, van egy eladó pipám, 2 tulajtól, sokat használt, egyiptomi 45 cm-s, akit esetleg érdekel szóljon! -
#1242 nálam nagyon is nagyon finom 1üt de külön is -
#1241 Na pont ez a két dohány (+barack) ami nálam semmiféle ízt nem produkált szinte :) -
#1240 most próbáltam ki a vanília+banán dohány keveréket nagyok állat
finom éde ajánlom -
newman21 #1239 elolvasom majd de most nem hozza ba a netem :'( -
newman21 #1238 IGAZAD VAN :)))
A SZÁMOLÁS SOHA NEM VOLT AZ ERÖSSÉGEM :))))
ÉN ELBÚCSÚZOK MOST TŐLETEK MAJD JÖVŐHÉT SZERDÁN JÖVÖK HAZA :)
MEGYEK HOLNAP REGGEL TUNÉZIÁBA :))))) :P :P :P
ADDIGIS KELLEMES FÜSTÖLÉST NEKTEK :)))) -
iptv #1237 Szia newman21,
kuldtem neked uzenetet.
Ja, a 20 EUR meg sajnos inkabb 5 rongy. :-)
Gabor. -
#1236 Ha pesti vagy, érdemes a blahán is megnézni. Én asszem 6500-ért vettem a kétcsövűt, köbö 70 centis lehet, bár nem mértem még le.
Ronny: a kicsiknek mindössze annyi a hátrányuk, hogy sűrűbben kell pucolni, legalábbis nálam 3 töltés után már baromira kaparta a torkom a füst, sok volt a kula benne, meg a vízmennyiség is kisebb, azt is gyakran kell cserélni. -
Ronny #1235 A legolcsobb, 5k körüli pippancsoknak van valami hátránya azon kívűl, hogy kicsik? -
#1234 Koszonet kepp meghivlak egy eszetlen szivasra :)) -
#1233 vizipipashop.cjb.hu -
#1232 Hello, hol tudnek venni egesz jo arban (10K alatt) 2 csovut? Lehet 1 is de 2esnek jobban orulnek :) -
newman21 #1231 Király akkor veszek :D -
#1230 Kipróbáltam az ezüstalmás dohányt. Nekem nagyon ízlik, az a számomra érezhető ánizsos íz ami a kétalmásnál van, itt nem érezhető. Finom, könnyű füstje van, nagyon intenzív ízzel. Próbáljátok ki.