7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • light00
    Nem írtam direkt helyet, mert ha úgy találja a tím, hogy legyen Szegeden, üsse kavics, lemegyek, ha Szombathely, szintúgy, ha Piripócsújfalu, akkor valaki linkeljen térképet
  • Brolly28
    én jó ötletnek tartom ezt a topik pipázást
    de hát igen én sem pest környékén lakok szal kicsit necces
    de szentem megoldható
  • light00
    Hát egy, vannak különböző klubok, amiket direkt erre találtak ki, másrészt szerintem vagyunk páran fórumozók, valakinek biztos van ilyen-olyan ismertsége aki rendelkezik ilyen hellyel, nyaralóval, vagy akár ő maga. Nemtudom :S
  • szurop
    Szabadban már nem igazán lehet, max délkörül, bent meg nem jó sok vizipipa szerintem, meg egyáltalán hol?
  • NonsenS
    Én benne lennék. Csak meg kell előre beszélni a helyet és az időt.
  • light00
    Megyek is polcot söpörni :D
    És uraim, nem lenne jó lassan egy kis közös pipázgatás, úgyis mennek itt körbe a különböző kérdések-válaszok, hm?
  • NonsenS
    Háháá. Ez jó. Lehet, hogy mégiscsak felmegyünk. Nekünk van egy nyaralónk (vagy inkább már lakhely) Pest alatt 30 km-re, Délegyházán. Nekem onnan nem lenne olyan nagy összeg átugrani. Nade Kiskunhalasról....
  • Enosh Chan
    Hat ez a baj, hogy csak abbol csinalom :) csak ha akarom nem tudom hogy csinaljam :)
  • Brolly28
    úgy szoktam fújom ki lassan a füstöt
    de csak 1 keveset h jöjjön fel a tüdőmből
    és kicsit próbálok fújni, majd óvatosan vissza
    ááá gecc ezt így nem lehet leírni
  • Brolly28
    ezt érezni kell:)
  • Enosh Chan
    Valaki elmondana a karikafujas titkat? :D
  • Apus
    Uraim a kedvenc blahás boltunk feltöltötte készleteit, rengeteg dohány volt ma náluk, kicsi és nagy is. Az árak továbbra is 198/50g; 889/250g. Szereztek sokféle ízt, volt kólás is.
  • szurop
    Örülj neki. Nálunk nem is árulnak, ugye NoN-SenS?. Most gondolkozunk, hogy fel kéne menni pestre, de amennyivel olcsóbbak ott a cuccok, annyival lehet hogy drágább a vonat mint a postakölcség.
  • Brolly28
    jaja így vagyok vele én is de még az a 2 és fél hónap még mesze van
    apropó miskolcon 1400 a 250G-os :\
  • s C a r
    + ezernemtom hányszázért a postaköltség
  • NonsenS
    Szerintem drága. 1300 Ft egy 250 grammosért. Bár mondjuk pár hónap múlva már örülnék neki.
  • xxdani
    mit gondoltok árilag elfogadható ez a webshop?
  • Brolly28
    pfff
    hát akkor rendelj
  • s C a r
    pesten? mert itt győrbe a Piktorba tavaly volt 1800 :S
  • Brolly28
    :O
    amikor utoljára kérdeztem mennyibe kerűl akkor volt 1200 :\
  • s C a r
    fújam le? nem rossz.. erre még nem is gondoltam :) csak... nem tom msot mennyi egy montana de én aszem 1800ért vettem utoljára :S szóval lehet olcsóbban kijövök vmi "hobbibuziboltos" festékkel :D
  • Brolly28
    montana black^^
  • s C a r
    Hello emberek. Az lenne a problémám, vagy kérdésem, hogy szerintetek a hamutálcát mivel tudom lefesteni? Olyan borzasztó csúnya műr az enyém ,h alig merek ránézni :P Pedig mindig elmostam, eltörölgettem, de tiszta rozsda az egész. Úgyhogy úgy döntöttem úgyis átfestem a pipát, úgyhogy ezt is lefestem. De nem vmi gagyi temperára gondoltam :P Szóval ha vki csinált már ilyet megoszthatná velem a tapasztalatait =) köszöntem
  • Apus
    Üdv Pipások
    Voltam a Sultanba, gondoltam kipróbálom ezt az Al Waha márkát. Vettem: medvecukrost, kólást, guavást, kétszőlőst, szedrest, mézest. Nagyon jó minőség, rohadtul nedves molasses, az íz végig érezhető. A kis doboz 300, a nagy 1000. Volt valami Al Fakher márka, gondolom az valami mégjobb, ugyanis a kicsi 750 volt. Sztem próbáljátok ki ezt az Al Waha márkát, nekem nagyon bejött. Ja és nagyon nagy a választék.
  • HiPPoNaX
    Ha csak szen/dohany kell, akkor a Karinthy Frigyes uton a Budafoki uti keresztezodesnel van egy szir elelmiszerbol, ott is kapsz ilyeneket. Pipajuk is van tudtommal, de nem az olcso kategoria.
  • Lacee
    szállj fel a 11.kerületben a 7es buszra, és menj el a Blaháig vagy a Keletiig! ott találod a két legjobb boltot: egy keleti fűszeres a blahától a körúton a wesselényi utca sarkán, ahol kb féláron lehet pipákat venni, illetve a Sultan Center a Thököly és a Murányi utca sarkán, ahol pedig minden van, igaz némileg drágábban.
  • geri777
    Sziasztok Vizipipát szeretnék venni vakit udd egy olcso boltot a Xi kerület környékén??? elöre köszönöm bolt weboldalát is irjátok le létszives
  • Brolly28
    az bizony:]
  • R4VII
    Brollykám tegnap az a kévés tabacco igen jó volt!! :D
  • Brolly28
    igaz:]
  • light00
    Képzeld el, hogy egy embermagasságú réz pipával kiállitasz a Margitszigetre, ahol mindenki a csodájára jár és dagad a melled. Jobb, mint egy akkorával, ami épphogy kilátszik a füböl :D
  • Lacee
    hosszabb csőben több káros anyag rakódik le (plusz jobban lehűl a füst), a nagyobb tartállyal ugyanez a helyzet. egyébként meg látványosabb :)
  • xxdani
    oksi köszi.
  • Brolly28
    nem tudom mi lehet a lényege
    nekem elég nagy van havernak kicsi max annyi h kicsivel nehezebb szívni
  • xxdani
    hehh:D . tehát akkor semmi lényeges ami megérne +3000-et
  • Brolly28
    a nagysága?
  • xxdani
    hát basszus kulcs nem tudok dönteni...45 vagy 55 cm-eres a jobb? mi változik a magassággal? azon kívül hogy nehezebb lesz :)
  • xxdani
    köszi
  • Brolly28
    számomra mind1 a pipa nagysága szentem a lényeg h nagy és nehéz legyen az üveg mert akkor nehezebb lerántani és nem fog kiégni a szönyeg
    dohány: nos nekem a legjobban a nakhla jön be ajánlom!
  • xxdani
    Sziaszotk. Mostanában készülök pipát venni és lenne egy két kérdésem. Hány cm-erest ajánlott venni? Melyik a legfinomabb dohánn, valamint hol lehet a legjobb feltételekekel megkapni? jah és az egyiptomi vagy az indiai a jobb?