7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • masoma
    rendelsz ólcsón innen jót
  • goos
    Hy all!Nem tud vki segíteni h Miskolcon hol tudok venni pipát,szenet,dohányt,stb...
  • Brolly28
    vettem most dohányt szaglik a szobám
    ennek a cappuccinonak veszett 1 illata van
  • Brolly28
    akkor nem is jött
    azért szedtem le:)
  • NonsenS
    LOL
    Amikor benne volt a szűrő, akkor mennyit tudtál beszívni a füstből? Mert elvileg akkor sem szabadna semmit sem.
  • Lacee
  • Brolly28
    húúú he tegnap volt lent rokon és mondom akkor pipázzunk
    és gázmaszkból szívtam a pipát
    leszedtem a szénszűrőt més úgy veszem a maszkot is füstöl a fejel mint a szemét
  • szurop
    Számomra olyan drága a pipadohány is, mert márkásat veszek, hogy bele nem raknám a vizipipába. Meg aztán nagyon nem arra való.
  • NonsenS
    Húú, mi meg mit csináltunk szombaton. El is felejtettem mondani. A nagybátyám szokott pipázni, ámbár én még nem sokszor láttam. Viszont volt egy kis pipadohányja (sherrys), s azt beletöltöttük a vízipipába. HÁát érdekes volt. Nehezen akart meggyulladni, aztán rátettük az előzőleg kimerült izzó kis szenecskémet, s úgy szívtuk. Dehát nehéz ám úgy szívni a vízipipát, hogy az ember nem tüdőzi le. Volt végülis füstje a dolognak, de nem volt túl megnyerő. Ráadásul az illatát sem éreztem....
  • NonsenS
    Kösz Apus! Egyre valószínűbb, hogy felmegyek:):):)
  • Brolly28
    na tegnap kínombe elkezdtem tömni a törött kerámiát végülis jól megcsináltam nem eresztett jó volt
  • Apus
    A Dohány és a Wesselényi utca között, egy Extreme Digital van mellette asszem. Tehát nem a Duna felöli oldalán a körútnak.
  • xxdani
    a blahán belül merre van ez a boltocska?
  • szurop
    Jaja az a nagyobbik. Na nonsens szerintem kell pár rúd, majd a suliban megmondom mennyi. Tök jó, hogy mikor kezdtem a vizipipázást, 1200-ért vettem a 10 darab szenet. Meg még utána is ezidáig, ha jól belegondolok. Ezeknek a blahásoknak megérné postán küldeni. Mennyi cuccot elküldenének postán.
  • Apus
    Beszélgettem az eladólánnyal multkor, azt mondta 9-ig vannak nyitva, bár akkor volt Ramadan, amiatt voltak sokáig. Asszem 7ig így is nyitvatartanak.
    szurop: a 40es szén a nagy? Blahán 450.- ha jól emlékszem.
  • szurop
    Lehet hogy most nem kell semmi. Nekem nincs lóvém, és tudod, anyám most adott pénzt új gépre :P. Nem akarok kunyerálni még vizipipára is. Meglehet hogy pár hónapig nem lessz vizipipa? Jujj te jó ég. Szerintem inkább nem kajálok a suliban:D. Bár ő is szokta szívni a vizipipát, lehet hogy ad. Meg jó volna, ha valaki leírná ide, mennyibe kerül a 40 milis szén, mert végülis dohányom az van, csak szén kellene.
  • NonsenS
    Valaki nem tudná megmondani, hogy a Blaha mellet lévő fűszeres meddig tart nyitva? Vagy valami telefonszámot tud valaki? Valószínűleg pénteken felmegyek és bevásárolok.
    Szurop: Addig írd össze a shopping listed!!
  • xxdani
    köszi szépen a segítséget
  • 5m0k3r
    Én eddig ezekről az oldalakról rendeltem, mindkét esetben 1380 HUF volt (asszem) a posta a kb 30x20x10cm-es csomagra. Ebbe 5-10 kis dohány, 3-4 rúd szén, és egéb apróságok(szipka, tömítés, kerámia...) fértek bele. :)
    Ha pipát rendelsz akkor mindkét helyen 1800 HUF körül van a posta.

vpwá
    vpeu
  • Brolly28
    1ik ismeréstől 1000FT
  • xxdani
    hát igen. ti honnan szoktátok rendelni akkor a dohány meg ilyenek? mert amit én láttam ott 2000ft a házhozszállítás
  • 5m0k3r
    Sajnos nem tudom hol lehet kapni Budapesten (szerintem minden vízipipás üzletben be lehet szerezni, esetleg rendelni), én Gyöngyösön vettem.
    Amúgy ha rendelni akarsz dohányt, szenet, akkor érdemes hozzárendelni ezt a kis "tölcsért", amúgy persze nem éri meg ha a postaköltség 4szerese a rendelt árú értékének. xD.
  • Brolly28
    veszek újjat nem fogom tesztelgetni
  • Lacee
    hát nem tudom, ehhez kéne tudni hogy azon a hőfokon ahol a dohány izzik, hogy viselkedik a ragasztó.. reméljük sehogy :)
  • Brolly28
    na rendeltem dohányt
    kávé,citrom,cappuccino,kókusz
    a kerámiával meg majd lesz vmi holnap megnézem a vénasszonyt a kislyukban hátha lesz nála
  • Brolly28
    a ragasztónak csak a szaga a mérgező szal nem történne semmi ha szívnád a már napok óta száraz ragasztót
  • Police88
    én is ezen a pillanat ragasztós megoldáson gondolkoztam amikor eltörött a kerámiám de belegondoltam h azért elég szépen melegszik az a dolog és jó e nekem azt szívni amiben pillanatragasztó van? :D am már vettem egy újat szóval mind1..
  • Brolly28
    a | #1319 kommentemben van kép is
  • s C a r
    milyen a kerámiád? gondolom nem az egyiptomi, amit úgy kell "rácsűsztatni" a tömitésre, hanem a szír, ami pont fordítva müxik, a tömítés megy a kerámia aljára (kivűlre) és úgy kell belenyomni abba a kis tölcsérbe. Remélem érted :D NEm tudom jobban elmagyarázni. :S NAh szóval nekem is ilyen kerámiám van, és igen, lehet venni hozzá. Hogy miskolcon lehet e azt nem tudom :S Nekem pestről hozzá egy csávó győrbe 500 Ft-ért :)
  • xxdani
    én is így gondolom de nem tudok ilyen pipás helyet:) :(.esetleg tudsz segíteni hogy Budapesten hol van ilyen kellékes üzlet? Mert amit találtam az csak netes és nem ér annyit
  • Brolly28
    áhh minden ellenem van
    fater leverte a múlrkot a pipám tetejét és széttört a kerámia az nem is lenne gond mert megragasztotta pillanat ragasztóval csak 1 nagyobb darab hiányzik belőle
    megtudnám csinálni mert csak beélelni kellene alufóliával de akkor sem maradhat így

a másik problem h a pipám törökből van és erdekes a kerámia alja
    és nem tudom h árúlnak e itt miskolcon ilyen aljú kerámiát
    vagy h egyáltalán lehet e külön venni meg h mennyibe kerűl

• 5m0k3r
    Hali.
    Ha jól látom ez az a cucc amit arra lehet használni hogy az egycsövesből a szelep helyére betekerve kétcsövest csinálj. Legalábbis én arra használom, nekem az eredeti "foglalat" az fix, de a szelep ilyen csavaros.
    A lényeg az hogy szerintem olyan sokat nem számít ott az a kis repedés, de ha pipás helyen jársz, kb. 300 HUF egy ilyen. Érdemes lecserélni, az a tuti. :D
  • xxdani
    itt egy kép beillesztem hogy értsétek. sárgával jelöltem hogy kb hol van eltörve:(
  • light00
    "beletesszük a cső végét"?
    Az a tartály nem?
    Azt bárhol vehetsz.
  • Apus
    mármint arra a fémtételre gondolsz ami belemegy a pipába? az repedt? uhh ember ha van mód rá, cseréltesd ki.
  • xxdani
    helló! végre megvna a pipám, egybe ki is basztak velem. az a rész ahova beletesszük a cső végét meg van repedve és ott levegőt szívok be (ami gondolom nem jó). Valhalol lehet ilyen alkatrészt beszerezni? Bpen tud valaki valami szaküzletet vagy hasonló? nagyon hálás lennék.
  • light00
    [#kézfeltevős szmájli]
  • Brolly28
    én mennék
  • Lacee
    szerintem közlekedés szempontjából Budapest lenne a legjobb, hiszen oda bárhonnan könnyű eljutni (sugaras úthálózat ugyebár :))
    kéne tudni, hány embert érdekel a dolog és annak függvényében lehet helyet kitalálni. szóval tegye fel a kezét aki jönne, ha lenne topictali! :D
  • Brolly28
    :D