Vízipipa

← ElőzőOldal 146 / 146

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
mi számít normálisnak?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
tipp: a fólia és a szén közé egy 2-3mm vastag gyûrût tegyél, és pl fóliából sodortam 😄 ez megakadályozza h a szén összeérjen a dohánnyal, és annak keserû íze legyen.

Gladiator
ravasz kérdés, hirtelen nem is tudok rá frappánsan válaszolni, szal térjünk vissza a témára.

nekünk van otthon jópár. a családban senki sem dohányzik, de minden egyes nyaraláskor, mikor olyan országba megyünk ahol ez favorit, mindig hozunk haza. de nem tudom minek.
mondjuk én haverokkal nagyon ritkán kipróbálom. a dohányt más kellemes kis zõdséggel megbolondítva nagyon jó. sokkal tovább tart😊

TrIp
törökországban 6e-ért vettem.... KETTÕT <#nyes>

10k alatt lehet kapni normális pipát?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

De kis túlzással minden elfér mindenova nem😊?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Vaxi
😄

Gladiator
van vizipipa készítés topik. kis túlzással oda is elfért volna...

Vaxi
énis megnéztem, de csak olyan van h hogy kell csinálni, nem a szokásról szól 😊

Az a készítésrõl szól😊 (de kössz)

passatgt
beszívsz és még be is baszol

Vaxi
hát szerinted?😄
Tejjel is fasza, akkor kellemesebb íze van. valahol úgy fogalmazták h joghurt szerû. almalével kell még megnézni 😄

Gladiator
asszem van már ilyen téma, de nem vagyok benne biztos, így nem küldelek el sehova sem.

Hallottam már olyat is ,hogy víz helyett alkoholt tesznek bele, attól miben más😊?

Vaxi
Én almás dohánnyal szoktam (kétalmás), a barackos az nemjöttbe.

Sziasztok, ide írhatjátok ki hogy szokta, mijen keverékkel, stb.

← ElőzőOldal 146 / 146