6126
  • z99999
    nekem nem megy steamen, azt irja h this game is currently unavailable plz try again another time :(
    micsinájjak?
  • armageddon666
    az a x,x Days left, az nem azt mutatja hogy mennyi idő van a megjelenésig? :D csak nem ilyen időhöz kötött demo van :S az nagyon gáz lenne :S

Más: Ma elkezdett meghülyülni a játék... egyszerűen be-befagy... nem ilyen véglegesen csak ilyen pillanatokig... szal mondjuk felkapcsolom lámpát és akkor megáll egy 4 másodpercre... vagy befordulok a sarkon akkor meg 6ra... vagy éppen lövök egyet és akkor fél percig megáll :\ esetleg csak egy társam kezd el mondani valamit és megáll... utána megy tovább... míg megáll az éppen játszott hang beakad és loopolódik... mint mikor kifagy a program, csak itt nem fagy ki...

tegnap óta semmit nem változtattam a gépen, más normálisan működik (legalábbis nem vettem észre gondot), csak ez kezdett el baszakodni :S
  • Rip
    A teljes megjelenéséig van 3 nap.
  • Bucsek
    ehh. én azt hitem a megjelenési dátum miatt számol vissza. havernak ezért nemmegy a demo. szerintem azért számol vissza h kiprobálhassuk XD
  • dronkZero
    A haverodnál más a gáz hogy nem indul, neked meg nem a demóIG van 3 napod, hanem a demóBÓL. Aztán lejár, szevasz. (Asszem)
  • dronkZero
    Ez csak most így megjelenés előtt van csak? Az nem lehet, hogy olyan mint az MMO-knál, hogy letöltéstől számított 1 hétig működik?
  • Bucsek
    azt mondjátok már meg pls h van nekem még 2.7 napom hátra a demoig :D viszont már most tudok vele játszani, de a haverom meg nem... na most akkor ez hogy is van?
  • Gando
    azért eléggé kár hogy nem adnak ki végleges demót
  • jocco
    Azért király, hogy már a demot is patch-elik :), de azért szépt tölük, hogy egy még 2 napot müködö demoval is igy foglakoznak. Más cégek még a ledurvább hivákat is csak nagy nehezen javitják a jó drágán vett teljes játékban ök meg még a demot is foldozgatják :)
  • Kori
  • chooselee
    Pár perc gameplay a 2. mission-ről.
    Mission 2
  • Rip
    Azért a "simán" az túlzás szerintem, mentem értelmes csapattal, meg megizzadtunk.
  • mambohej
    hungariam faq lesz?
  • dronkZero
    Már nem kell, sikerült! :)
  • Endiman
    nem, van steam account-om.
  • kifli
    ehh én most vettem észre hogy orosz a hang a játékban mert bemásoltam a warz vert hogy gyorsabban jöjjön :P
  • dronkZero
    Valaki, akár privátban, kiokosítana engem arról, hogy hogyan kell Steam-en vásárolni?
  • Zsoltika 007
    Torrentről szedted a demót?
  • Endiman
    sziasztok!

nekem a menüben kifagy a game

P4 3ghz
    2,5giga ram
    sapphire radeon hd 3650
    directx 9c

mi lehet a baj?
  • Zsoltika 007
    Experten értelmes társasággal simán kitolható.
  • Nohab
    A tank experten egyszer "földobott" egy csőre, ami 5 méterrel volt a földtől. Engem akart kinyírni, csak nem ért el, és így egy helyben állt. :D
  • kifli
    nem osonás azért a zombikat le kell abálni csak pl az autó riasztóját nem muszáj bekapcsolni meg ilyenek ahol nem muszáj ott nem kell baszakodni hanem haladni ennyi metróban problémás mert nem lehet sok felé menni
  • dronkZero
    Valószínűleg ha kevesebb a pléjer, akkor könnyebb. Matróban a mozgólépcső aljáig átlag két boss jött, míg ketten voltunk, amikor négyen, akkor négy. Gyanús, hogy pont annyi, ahány pléjer.
  • JethroHUN
    Persze lámpa mag lövés nélkül, szimpla osonás nagyon izgalmas x)
    Az advencedszin is nagyon gyenge :/ az expertben meg lehetetlen harcolni :/
  • kifli
    metróig eljutni egyszerű experten csak jól kell csinálni lámpa nélkül meg nem szabad nagy zajt csinálni :)
  • Rage47
    (9k a game.co.uk-n szállítással)
  • jocco
    Huu nagyon király ez game, normalon meg advance-en már jó párszor végigmentem, de az expert még sajna nem jött össze a mertós rész kifogott rajtunk mindig, :(...ha tankon át is vergödjük magunkat a megmaradt hp-nkat hordák simán legyalulják... a multkor is már alig pár hp rontottak ránk persze pár ütésután földre kerültem s kétségbe esve próbáltam likvidálni a kis pisztolyammal a körülöttem lévö vagy 20 zombit...elég szürrelálislátávány volt :)

Tényleg nagyon állat,hogy nincs 2 egyforma játék, a boss-ok is elég változatos helyeken tünnek fel, mondjuk tényleg a tank a legdurvább, bár volt mikor egész "hamar" kivégztük, de volt hogy bele engedtem vagy 5 tárart s meg se kottyant neki. A witch is nagyon para tud lenni azzal a sirásával, ha már meghallja az ember rettegve keresi,hogy lehet :)

Amugy azt nem tudjátok valami még fog járni még a game mellé mert akár milyen jó is azért megába nem bizos hogy megér 10e ft-ot, márha csak az orange box felhozatával vetjük össze.
  • PunkZoli
    én is csak géppel tudtam eddig :) de géppel mindig megy
  • Neoncsoves
    mi haverokkal megcsináltuk nagynehezen
  • Yaken666
    Jó kis játék a demo alapján csak kicsit sok 12000ft-ért. Valve ennyiért 3at csomagol egybe..8-9e ideálisabb lenne szerintem...
  • JethroHUN
    Experten persze...persze... Lehetetlen, mi 4en voltunk haverok és még a metróig sem jutottunk el. Nagyon sok zombivan és foylamatosan jönnek midnen felől :S kizrárt dolog.
  • PunkZoli
    autoshotty mindent visz
  • XeeN
    A Witch ellen a legjobb megoldás a molotov. Ha azt használod (megdobod vele) egyedül is simán megölöd. Természetesen expertről van szó. (Ilyenkor ugyanis nem tud futni.) Tankot a metrókocsikból kell ölni. Egyik oldalon ki, majd a másikon be.
  • dronkZero
    Na, végül csak sikerült experten is, kétszer is. Ketten egy ismeretlen arccal, két bottal. Kemény volt még így is. Öltünk tankot is! :) Botok jól lefoglalják.
    Végére senkinek nem maradt HPja, ez a teljesítmény 5 pályához kevés, és még így is vért vizelős volt.
    Azért meg lehet szokni talán ezt is.
  • BEAST #725
  • kifli
    ja és experten játszottunk uh tudtam ha nekemjön halott vagyok :)
  • kifli
    nekem amikor felmegyünk a metrókhoz multkor ott találkoztam vele ült a korláton meglátom rávilágítok idenéz gyorskikapcs lámpa néz rám a világító szemeivel elkezdtem hátrálni aztán békénhagyot :D
  • Bence94
    de a left 4 deadben előbb volt az ls.sokkal korábban is volt video rola.
  • Hellsing47
    már a modern warfare-ben is benne volt ez a lehetőség (last stand)
  • Rip
    Nah, le is csordogált. Pont egy DVD-nyi adat :) (4,7giga)