6126
-
#879 de lassan telik az idő péntekig -
#878 Venni hát, kell a sok jó munkásember zombikat ölni :) -
#877 Venni, vagy nem venni... :/ -
#876 De. Sajna igen. -
#875 nem lehet hogy lejárt a demo ideje? -
#874 üdv a demo van meg frissített és amikor indítom a lef4dead demo zárolt példánya telepítve van vegyem meg és kezdjem el a játékot. én csak a demoval akartam játszani idáig ment is erre mintha teljes játék lenne és zárolja .ilyenkor mi van? -
#873 van, botokkal. -
mike01010101 #872 Meg nem szedtem le a demot es egy dolog nem vilagos, ez csak multi vagy van benne single player resz is? -
#871 nah éjjel leszedtem, ma szanaszéthentelem a szervereket háháááááá :Ddddd -
#870 Előre zonbifiak! -
#869 Nah steamen már aktiválódik a teljes játék. -
#868 úgy tudom nem lehet -
#867 hamachin vajon majd játszani lehet vele? -
chooselee #866 Háttérben a sentry-s plakát!:P -
#865 1 a team megjelenés bolti 21 -
#864 eddig 13. volt kiírva, én nem bíznék benne :D -
sleepyhead #863 lehet hogy 576ban már holnap kapható lesz a játék? honlap szerint 18tól vehető.. -
#862 hogy néz a papi :D -
#861 -
lol... -
#859 Az a baj, hogy az évek folyamán külön-külön már mind megvettem...
Most már csesszék meg az ajánlatukat.
Amúgy nem rossz üzlet, persze. -
#858 Steam fórumon mintha reggel 6-ot néztem volna, szal lehet érdemes korábban kelni :D -
#857 Az holnap reggel nyolc? Szabadságot kéne kivennem... :P -
#856 ja most nézem hogy óra XD -
#855 lol nekem most a steam azt írja hogy 17.0 nap van hátra az "ajándékból" -
Dizson #854 Akkor valamit eléggé félrenéztem. -
#853 Ez már eddig is volt, csak most hozzátették a L4D -t. -
#852 Ja, az más. -
#851 Összesen csak 134 dodó? Hát csak a L4D 50... Jó, gondolom HL1-ért nem kérnek 5-10 dollárnál többet... -
#850 Nem annyi lenne összesen, hanem annyit spórolsz meg! Nem mind1 :) -
#849 Bizony, külön-külön 235 dodó lenne, szal fanoknak bőven megéri :) -
Dizson #848 Jaja. Ha külön megvennéd összeset akkor $134.82 lenne. Így spórolhatsz rajta 28.873 HUF-ot. -
#847 Ja, én is le voltam döbbenve, majdnem el is csábultam, aztán belegondoltam, hogy egy jó része amúgy is már megvan legálisan (7db), a többi meg nem is érdekel. (Sőt, nagyon az sem, ami megvan, EP1-et is valahol abbahagytam, és nincs kedvem folytatni...) -
#846 Valve - Kihagythatatlan ajánlat!!
"A Valve egy különleges indítványában arra hívja fel a figyelmet, hogy 99 dollárért az összes játéka megvásárolható. A "The Valve Complete Pack" nem csupán a klasszikus Half-Life (és küldetéslemezei) Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress 2, Half-Life 2 (epizódokkal együtt) Portal játékait kínálja, hanem a most megjelenő Left 4 Dead shootert is. "
Ez most komoly ?? Mert ha összeadom az összes összegét jóval 100dodo fölött vagyok!
-
#845 Ez egy igen okos kérdés volt, már ne is haragudj... :P
Azért nem, mert
1. még nem jelent meg. Nyilván maguknak peccselik. Biztos vagyok benne, hogy telepítés után első dolga lesz a fullnak updateelnie magát, mert mióta aranylemezre meg preloadra került, azóta peccselték.
2. a demót játsszák többszázezren, a fullt meg még senki, így rögtön látják, hogy jól sikerült-e, vagy elkúrták. -
Dizson #844 De akkor miért a demot patchelik? Miért nem a teljest? -
#843 köcc az infót -
#842 És a fullban gondolod nem lesz ez a bug? Szerintem ez a demo egy naaagy tömeges bétateszt, azért peccselik ész nélkül. Készülnek a fullra, hogy az már ne szarakodjon. -
#841 Mire úgy igazából elkezdünk harcolni, addigra elmúlik, szinte mindig. Csak ki kell jönni a saferoomból, meg elkezdeni irtani a dögöket kint és lent. Mire le merünk ugrani, addigra helyre rázódik. Csak addigelég idegesítő, hogy 3mp alatt fejbe kell lőni néhányat, amin nem látszik meg semmi, aztán 3mp lag(menü háttérrel), aztán 3mp amíg látok, de irányítani nem tudok, és megint kapok 3 mp irányítást. 10 ilyen ciklus, és megjavul. -
Dizson #840 Hát most már mindegy, kevesebb mint 1 nap van hátra a demoból.