6126
  • LasCar16
    de lassan telik az idő péntekig
  • Fenrir
    Venni hát, kell a sok jó munkásember zombikat ölni :)
  • BEAST #877
    Venni, vagy nem venni... :/
  • Zsoltika 007
    De. Sajna igen.
  • Rage47
    nem lehet hogy lejárt a demo ideje?
  • Bence94
    üdv a demo van meg frissített és amikor indítom a lef4dead demo zárolt példánya telepítve van vegyem meg és kezdjem el a játékot. én csak a demoval akartam játszani idáig ment is erre mintha teljes játék lenne és zárolja .ilyenkor mi van?
  • bertino
    van, botokkal.
  • mike01010101
    Meg nem szedtem le a demot es egy dolog nem vilagos, ez csak multi vagy van benne single player resz is?
  • bertino
    nah éjjel leszedtem, ma szanaszéthentelem a szervereket háháááááá :Ddddd
  • Rip
    Előre zonbifiak!
  • Fenrir
    Nah steamen már aktiválódik a teljes játék.
  • Rage47
    úgy tudom nem lehet
  • JaSoN HuNTeR #867
    hamachin vajon majd játszani lehet vele?
  • chooselee
    Háttérben a sentry-s plakát!:P
  • kifli
    1 a team megjelenés bolti 21
  • Rage47
    eddig 13. volt kiírva, én nem bíznék benne :D
  • sleepyhead
    lehet hogy 576ban már holnap kapható lesz a játék? honlap szerint 18tól vehető..
  • Rage47
    hogy néz a papi :D
  • BEAST #861
  • Rage47

lol...
  • Mr Bishop
    Az a baj, hogy az évek folyamán külön-külön már mind megvettem...
    Most már csesszék meg az ajánlatukat.
    Amúgy nem rossz üzlet, persze.
  • Myrddraal
    Steam fórumon mintha reggel 6-ot néztem volna, szal lehet érdemes korábban kelni :D
  • dronkZero
    Az holnap reggel nyolc? Szabadságot kéne kivennem... :P
  • Gando
    ja most nézem hogy óra XD
  • Gando
    lol nekem most a steam azt írja hogy 17.0 nap van hátra az "ajándékból"
  • Dizson
    Akkor valamit eléggé félrenéztem.
  • Blacksheep333
    Ez már eddig is volt, csak most hozzátették a L4D -t.
  • dronkZero
    Ja, az más.
  • dronkZero
    Összesen csak 134 dodó? Hát csak a L4D 50... Jó, gondolom HL1-ért nem kérnek 5-10 dollárnál többet...
  • Myrddraal
    Nem annyi lenne összesen, hanem annyit spórolsz meg! Nem mind1 :)
  • Myrddraal
    Bizony, külön-külön 235 dodó lenne, szal fanoknak bőven megéri :)
  • Dizson
    Jaja. Ha külön megvennéd összeset akkor $134.82 lenne. Így spórolhatsz rajta 28.873 HUF-ot.
  • dronkZero
    Ja, én is le voltam döbbenve, majdnem el is csábultam, aztán belegondoltam, hogy egy jó része amúgy is már megvan legálisan (7db), a többi meg nem is érdekel. (Sőt, nagyon az sem, ami megvan, EP1-et is valahol abbahagytam, és nincs kedvem folytatni...)
  • grebber
    Valve - Kihagythatatlan ajánlat!!

"A Valve egy különleges indítványában arra hívja fel a figyelmet, hogy 99 dollárért az összes játéka megvásárolható. A "The Valve Complete Pack" nem csupán a klasszikus Half-Life (és küldetéslemezei) Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress 2, Half-Life 2 (epizódokkal együtt) Portal játékait kínálja, hanem a most megjelenő Left 4 Dead shootert is. "

Ez most komoly ?? Mert ha összeadom az összes összegét jóval 100dodo fölött vagyok!
  • dronkZero
    Ez egy igen okos kérdés volt, már ne is haragudj... :P
    Azért nem, mert
    1. még nem jelent meg. Nyilván maguknak peccselik. Biztos vagyok benne, hogy telepítés után első dolga lesz a fullnak updateelnie magát, mert mióta aranylemezre meg preloadra került, azóta peccselték.
    2. a demót játsszák többszázezren, a fullt meg még senki, így rögtön látják, hogy jól sikerült-e, vagy elkúrták.
  • Dizson
    De akkor miért a demot patchelik? Miért nem a teljest?
  • bertino
    köcc az infót
  • dronkZero
    És a fullban gondolod nem lesz ez a bug? Szerintem ez a demo egy naaagy tömeges bétateszt, azért peccselik ész nélkül. Készülnek a fullra, hogy az már ne szarakodjon.
  • dronkZero
    Mire úgy igazából elkezdünk harcolni, addigra elmúlik, szinte mindig. Csak ki kell jönni a saferoomból, meg elkezdeni irtani a dögöket kint és lent. Mire le merünk ugrani, addigra helyre rázódik. Csak addigelég idegesítő, hogy 3mp alatt fejbe kell lőni néhányat, amin nem látszik meg semmi, aztán 3mp lag(menü háttérrel), aztán 3mp amíg látok, de irányítani nem tudok, és megint kapok 3 mp irányítást. 10 ilyen ciklus, és megjavul.
  • Dizson
    Hát most már mindegy, kevesebb mint 1 nap van hátra a demoból.