6126
-
#719 Amúgy nem tudom ki honnan lopott vagy volt már más gam is amibe így van megoldva de a Cod WOW-ban is full ugyanilyen az ha haldoklunk és jön a társ és meggyógyít közben kis pisztollyal tudunk még írtani! -
pirosBoci #718 z_hunter_health : 250 : , "sv", "cheat" : Zombie max health
z_tank_health : 4000 : , "sv", "cheat" : Tank Zombie max health
z_tank_incapacitated_health : 5000 : , "sv", "cheat" : Health Tank starts with in death throes.
z_witch_health : 1000 : , "sv", "cheat" : Witch max health
ezeket állitgatod a konzolba és megtudsz adni tanknak 20hp de akár 100000 is. -
#717 Hat :DD ... minket ugy szivatott meg a jatek hogy hallottuk sirni a witchet, lampa kikapcs nekialltunk halkan tipegni. Erre az egyetlen atjaroba rakta a jatek, szet is tepett volna! minket, de a nagy panikolas kozben veletlenul bekapcsoltuk az auto riasztojat es jott a tomeg :D -
#716 igen... figyelni kell a hangokat -
#715 Azért volt már olyan is, hogy elöntött minet a horda, és épp mikor odaértek, egyszerre kettőnket kiszedte egy hunter és egy smoker. Abba belehaltunk becsülettel, pedig nem volt tank... :)
Experten nagyon sűrűn spawnol boss. -
#714 Azt bátran mondhatom, hogy nem kamuztak az "AI director"-ról. Tényleg nincs két egyforma meccs, minden menet más. Lehet, hogy te épp nem találkoztál Tankkal, Normalon nem is nagyon jellemző. Advanceden már mindenképp van a második pályán. Viszont botokkal nem fogsz addig életben maradni Experten, hogy lásd. :)
Szerintem az Expert megmarad a maximálisan összeszokott bandáknak, én nem tudom elképzelni, hogy ilyen véletlenszerűen összeverődött 4 ember képes lehet végigmenni 5 pályán. Mikor még 2-n sem sikerült... :P -
#713 Hm akkor nem nagyon figyeltem oda első végigvitelnél mert nem rémlik ilyen. -
#712 Úgy néz ki mint hulk. Csak nem zöld. -
#711 A playerek sebessége 100%
Tank: 210%
Witcher 300%
Redcow írta be azt hiszem, hogy a consoleból valahogy meg lehet nézni. -
#710 experten megüt fekszel, aztán még 2 szer megüt a földön halott vagy :D -
#709 tank az egy k*baszottnagy és erős mutáns geci... -
#708 Tank az meg mi? Egyszer vittem csak végig a demót 2. nehézségi szinten ott könnyű volt.De Tank az nem tudom mi.Experten nem tudtam kijutni a metroknál ott haltam meg mindig. -
#707 Ha nincs tank akkor az :d -
#706 Experten nem könnyü :D -
#705 Egyre drágább. Mikor 202-205 körül írta az mnb.hu-n a dollárt akkor vett le otp kariról 10680Ft-ot. Most az mnb-n 214 a dollár. -
chooselee #704 Akkor mennyi is a játék perpill?Alszok rá még vagy kettőt... -
#703 Szoktak néha bunyózni. -
#702 Múltkor lassan jöttem ki a metróból és láttam két veszekedő zombit. Lökdösték egymást, majd az egyik összeesett és meghalt :D -
#701 Valahol azt olvastam, hogy a Tanknak 3000%, a Witchnek 1000% élete van egy szimpla zombihoz képest. -
#700 Ja, azt vágom, hogy kéne kinéznie, normálon és advanceden már láttam. Arra céloztam, hogy valami extrém módon kurvabrutális experten. -
theodor #699 jaja. Szinte lehetetlen kinyírni. De a witch is brutális. Inkább csendben, lámpa nélkül kikerüljük, ha értelmes a csapat és nem lő rá senki... -
#698 pedig ez a normális single -
#697 ennek a game-nek amugy lesz normal single playere sztorival szrkipttel meg minden vagy multi orientalt móka, némi kamu szinglivel?
Mert a demobol ugy tünt mintha csak a safe roomokig kéne elrohanni kulonbozo "theme"-ü pályákon, és botok iranyitjak a tarsainkat akiket oda vissza healelgetunk (ráadásul a társak mintha ilyen multis classok lennének egy kicsit, ala team fortress), - de minek allitana belsö konkurenciat a Valve a TF 2-nek.
Szóval remélem lesz tisztességes (ha nem is hl2 szintű..) single része is -
Thalesz1987 #696 5 "zombiboss" van:
Hunter, Smoker, Boomer, Tank, Witch.
A versus módban csak az első 4 zombi lesz elérhető, a witchet nem irányíthatjuk.
-
#695 Hunter, Smoker, Boomer, Tank és Witch. Csak az első 4el lehet lesz majd menni. Tehát a Witchel nem, de a Tankal csak akkor ha az Ai_director betesz. -
#694 Simán csak elesik :)
Múltkor egyedül kinyírtam egy witch-et, rádobtam a molotovot aztán már csak pár lövés kellett :) -
#693 witch, Tank -
mambohej #692 Mi a 4 zombiboss neve? Hunter, Smoker és? -
#691 protip: experten a tankig úgy kell menni hogy a medkittel négyen veritek a zombikat és nem sérültök addig, aztán a tankba minden ólmot. -
#690 Nálatok volt sv_cheats 1, aztán spawnolt mindenféle a bejárathoz? -
#689 jah párszor leterítettük :) -
#688 Egyébként experten láttatok már Tankot meghalni? Szerintem eddig mindig csak addig jutottunk, amíg meg nem jelent egy... -
chooselee #687 Pontosan. Amúgy ezek a búzamezős, erdős pályák,amik néhány képen vannak,na azok lesznek a bekullantások színhelyei!! :) -
#686 Steames lesz a game, tehát only origi multi,utye? -
PunkZoli #685 nahát:D kiváncsi leszek mennyit fog változni a játék egy év alatt :)
ha valaki szemfüles, az vezethetné majd min változtattak, és itt nem a bugfixekről beszélek, hanem a játékot érintő küllemi, és sebzési módosításokról akár -
#684 pre-loadolható steamen a game -
theodor #683 kicsit sokallom azt a 10k-t érte. azt meg kell hagyni, hogy nagyon jó game!! Rem. én is, hogy lesznek majd update-ek, amik javítanak majd rajta, mert elég bugus még szerintem.. fontolgatom a megvételét -
#682 Kösz. -
#681 sajna nem lehet látni a másik lámpáját, jó lenne erre vmi update:) -
#680 hogyan csináljunk konzolt