6126
  • grebber
    Amúgy nem tudom ki honnan lopott vagy volt már más gam is amibe így van megoldva de a Cod WOW-ban is full ugyanilyen az ha haldoklunk és jön a társ és meggyógyít közben kis pisztollyal tudunk még írtani!
  • pirosBoci
    z_hunter_health : 250 : , "sv", "cheat" : Zombie max health
    z_tank_health : 4000 : , "sv", "cheat" : Tank Zombie max health
    z_tank_incapacitated_health : 5000 : , "sv", "cheat" : Health Tank starts with in death throes.
    z_witch_health : 1000 : , "sv", "cheat" : Witch max health
    ezeket állitgatod a konzolba és megtudsz adni tanknak 20hp de akár 100000 is.
  • BEAST #717
    Hat :DD ... minket ugy szivatott meg a jatek hogy hallottuk sirni a witchet, lampa kikapcs nekialltunk halkan tipegni. Erre az egyetlen atjaroba rakta a jatek, szet is tepett volna! minket, de a nagy panikolas kozben veletlenul bekapcsoltuk az auto riasztojat es jott a tomeg :D
  • Gando
    igen... figyelni kell a hangokat
  • dronkZero
    Azért volt már olyan is, hogy elöntött minet a horda, és épp mikor odaértek, egyszerre kettőnket kiszedte egy hunter és egy smoker. Abba belehaltunk becsülettel, pedig nem volt tank... :)
    Experten nagyon sűrűn spawnol boss.
  • dronkZero
    Azt bátran mondhatom, hogy nem kamuztak az "AI director"-ról. Tényleg nincs két egyforma meccs, minden menet más. Lehet, hogy te épp nem találkoztál Tankkal, Normalon nem is nagyon jellemző. Advanceden már mindenképp van a második pályán. Viszont botokkal nem fogsz addig életben maradni Experten, hogy lásd. :)

Szerintem az Expert megmarad a maximálisan összeszokott bandáknak, én nem tudom elképzelni, hogy ilyen véletlenszerűen összeverődött 4 ember képes lehet végigmenni 5 pályán. Mikor még 2-n sem sikerült... :P
  • grebber
    Hm akkor nem nagyon figyeltem oda első végigvitelnél mert nem rémlik ilyen.
  • Zsoltika 007
    Úgy néz ki mint hulk. Csak nem zöld.
  • Blacksheep333
    A playerek sebessége 100%
    Tank: 210%
    Witcher 300%
    Redcow írta be azt hiszem, hogy a consoleból valahogy meg lehet nézni.
  • Gando
    experten megüt fekszel, aztán még 2 szer megüt a földön halott vagy :D
  • Gando
    tank az egy k*baszottnagy és erős mutáns geci...
  • grebber
    Tank az meg mi? Egyszer vittem csak végig a demót 2. nehézségi szinten ott könnyű volt.De Tank az nem tudom mi.Experten nem tudtam kijutni a metroknál ott haltam meg mindig.
  • BEAST #707
    Ha nincs tank akkor az :d
  • grebber
    Experten nem könnyü :D
  • Zsoltika 007
    Egyre drágább. Mikor 202-205 körül írta az mnb.hu-n a dollárt akkor vett le otp kariról 10680Ft-ot. Most az mnb-n 214 a dollár.
  • chooselee
    Akkor mennyi is a játék perpill?Alszok rá még vagy kettőt...
  • Zsoltika 007
    Szoktak néha bunyózni.
  • Nohab
    Múltkor lassan jöttem ki a metróból és láttam két veszekedő zombit. Lökdösték egymást, majd az egyik összeesett és meghalt :D
  • dronkZero
    Valahol azt olvastam, hogy a Tanknak 3000%, a Witchnek 1000% élete van egy szimpla zombihoz képest.
  • dronkZero
    Ja, azt vágom, hogy kéne kinéznie, normálon és advanceden már láttam. Arra céloztam, hogy valami extrém módon kurvabrutális experten.
  • theodor
    jaja. Szinte lehetetlen kinyírni. De a witch is brutális. Inkább csendben, lámpa nélkül kikerüljük, ha értelmes a csapat és nem lő rá senki...
  • Gando
    pedig ez a normális single
  • balcooo
    ennek a game-nek amugy lesz normal single playere sztorival szrkipttel meg minden vagy multi orientalt móka, némi kamu szinglivel?
    Mert a demobol ugy tünt mintha csak a safe roomokig kéne elrohanni kulonbozo "theme"-ü pályákon, és botok iranyitjak a tarsainkat akiket oda vissza healelgetunk (ráadásul a társak mintha ilyen multis classok lennének egy kicsit, ala team fortress), - de minek allitana belsö konkurenciat a Valve a TF 2-nek.
    Szóval remélem lesz tisztességes (ha nem is hl2 szintű..) single része is
  • Thalesz1987
    5 "zombiboss" van:
    Hunter, Smoker, Boomer, Tank, Witch.
    A versus módban csak az első 4 zombi lesz elérhető, a witchet nem irányíthatjuk.
  • Blacksheep333
    Hunter, Smoker, Boomer, Tank és Witch. Csak az első 4el lehet lesz majd menni. Tehát a Witchel nem, de a Tankal csak akkor ha az Ai_director betesz.
  • Fenrir
    Simán csak elesik :)

Múltkor egyedül kinyírtam egy witch-et, rádobtam a molotovot aztán már csak pár lövés kellett :)
  • XeeN
    witch, Tank
  • mambohej
    Mi a 4 zombiboss neve? Hunter, Smoker és?
  • zomgzerg
    protip: experten a tankig úgy kell menni hogy a medkittel négyen veritek a zombikat és nem sérültök addig, aztán a tankba minden ólmot.
  • dronkZero
    Nálatok volt sv_cheats 1, aztán spawnolt mindenféle a bejárathoz?
  • Rage47
    jah párszor leterítettük :)
  • dronkZero
    Egyébként experten láttatok már Tankot meghalni? Szerintem eddig mindig csak addig jutottunk, amíg meg nem jelent egy...
  • chooselee
    Pontosan. Amúgy ezek a búzamezős, erdős pályák,amik néhány képen vannak,na azok lesznek a bekullantások színhelyei!! :)
  • ChuckyHUN
    Steames lesz a game, tehát only origi multi,utye?
  • PunkZoli
    nahát:D kiváncsi leszek mennyit fog változni a játék egy év alatt :)

ha valaki szemfüles, az vezethetné majd min változtattak, és itt nem a bugfixekről beszélek, hanem a játékot érintő küllemi, és sebzési módosításokról akár
  • Rage47
    pre-loadolható steamen a game
  • theodor
    kicsit sokallom azt a 10k-t érte. azt meg kell hagyni, hogy nagyon jó game!! Rem. én is, hogy lesznek majd update-ek, amik javítanak majd rajta, mert elég bugus még szerintem.. fontolgatom a megvételét
  • McW
    Kösz.
  • Rage47
    sajna nem lehet látni a másik lámpáját, jó lenne erre vmi update:)
  • Rage47
    hogyan csináljunk konzolt