6126
-
#679 Tényleg a beta driver volt a gond. Most már megy jól.
Sőt, lehetne jobb is. Nem tudtok esetleg valami olyan beállítási lehetőségről, hogy ne csak a saját, hanem a többiek zseblámpájának a fényét is lássam? Már nem a fénysugarat, azt látom, hanem amit megvilágít, az nem fényes. Lehet vele valamit kezdeni? -
#678 Hogy hívom elő a konzolt? Már engedélyeztem az options-ban és elvileg a "~"-ra kéne előjönni de nem működik. Szaggat a játék és egy parancsot akarok kipróbálni ami elvileg orvosolja a problémát de nem tudom előhozni azt a kib....tt konzolt. Danke. -
#677 Egyébként nem csak az előrendelés, meg a 10 dodó engedmény jár le 5 nap múlva? -
#676 Egy zsák répát?! Már megérte játszanom vele... :) -
#675 -
pirosBoci #674 minden pénzt az én számlára kell utalni, cserébe kapsz egy köszönöm sms t és egy zsák répát:) -
PunkZoli #673 felfelé kerekítenek, de ige -
#672 étkezési jegyet elfogadnak? xD -
PunkZoli #671 ha lejár akkor kapsz egy csekket, hogy fizesd be, amiért használtad a demot, és ott van ugye, hogy hány órát játszottál vele, és annak függvényében fizetsz majd -
#670 vesszőket tegyétek ahova akarjátok XD -
#669 bingó -
#668 télleg... ha lejár az a 4.5 nap ami ki van írva akkor utána már nem lehet vele játszani mármint a demóval??? -
#667 nagybuli ez a játék :D
de a szerverkeresővel én sem vagyok kibékülve :S -
#666 ja, kicsit sok, de legalább eddig ugy néz ki, nem egy rakás szart kapunk cserébe. -
#665 üdv nekem nagyon tetszik a játék! most kipróbáltam neten is nagyon jó! olvastam egy cikket amiben az van, hogy mindig máshonnan jönnek a zombik ami függ a csapat állapotárol stb.. és tényleg így van! teljest megvenném de most arra nincs pénzem ( gta 4-et veszem meg :) -
#664 háát.. az kár.. -
#663 elég sokért, 10-12k -
#662 ááá ez beteg játék... expertbe azért megvan a kihívás főleg ha a witch elkezd rinyálni meg ha jön a tank... a csápos csávó meg nagybuli :D mindig elkap a röhögés ha meglátom hogy valakit vagy engem éppen ráncigál XD... előbb felrakott a ház sarkára és szépen megfolytott.. XD
Mennyiért fogják ezt vesztegetni? -
#661 banner frissült -
#660 ja, én is visszaraktam eggyel régebbit. -
#659 nekem az volt a baj -
#658 otthagyva meghalni -
chooselee #657 Amúgy mit jelentene a left4dead?Elment meghalni, vagy elment a halálért? -
#656 Ja, retkes FarCry2 miatt raktam fel beta video drivert, az lehet baj? -
#655 Viszont van egy olyan technikai problémám, hogy a játék változó időközönként, de rendszeresen megáll úgy 3-8 másodpercre. Kép megáll, hang beakad. Aztán megy tovább 100fps-sel(kb). Mintha swappelne, de minden játék elején csinálja, pl amikor bejön a heli. Aztán változó időközönként megint. Mintha az új hangoknál, tehát amit a meccs során először hallok, ott lenne valami gebasz, és megint csak swappelésre gyanakszom. De annak meg elég súlyos.
Az a helyzet, hogy más játék is csinálja.
Lehet, hogy szar a vinyóm? Vagy mi?
A játéknak mennie kéne pedig.
C2D 3Ghz, 2G RAM, 8800GT, XP64bit.
Az is igaz, hogy 1600x1200, max grafika (2xAA). Lehet, hogy nagyobb az arcom, mint amit a gépem bírna? (Na jó, visszább veszem próbaképp, de mielőtt feltúrtam maxra, azelőtt is csinálta ezt, meg egyébként amikor épp nem akad meg, akkor meg van minimum 50fps, de sztem több.)
Kurva idegesítő egyébként, most abba kellett hagynom, annyira szar. Tegnap nem volt ilyen súlyos.
Beugrottam a tetőn, beakadt, fél életemet leették rólam, mire újra meg tudtam mozdulni. Többiek után rohantam, beakadt, megint utánuk rohantam, lelőttem 5 zombit, poénból belelőttem az autóba, hogy legyen már valami (easy vagy normal volt), beakadt, visszajöttem, már ettek meg. Valahogy túléltem, megyünk a kijárat felé, én vagyok elöl, hallom, hogy hunter. Beakad. Mire feleszmélek, már mindenki benn van. Futok uánuk, hátamra ugrik a hunter. 30 életem maradt a végére úgy, hogy nem öltem meg szinte semmit.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, ez nem állapot.
Na, kirinyáltam magam, megyek, próbálkozok valamivel. -
#654 Jaaa, hogy _két_ gomb van az üzeneteknek! :) Köszii!! -
#653 Nemtom milyen volt, én nem hekkeltem demót. Viszont privjúkban olvastam, hogy bárhol spawnolhatnak. Szal szerintem nem a hekkelés miatt van. -
#652 a spawnolás nem csak a demo "hack" miatt volt olyan amiylen? -
#651 nebassz... a demó időkorlátos? :( -
#650 Elvileg az a hivatalos megjelenési dátum. -
Dizson #649 Bocsánat, nem biztos hogy akkor fog megjelenni. De a demo addig próbálható ki. -
Dizson #648 November 18.-áig amikor is a játék megjelenik, és kapható lesz a boltokban. -
chooselee #647 Meddig tart a demó időszak nem tudjátok? -
#646 Thanks van benne ("x" vagy "y", nem tudom melyikben), a Need backup nem rémlik. -
Dizson #645 Köszi a felvilágosítást. Kicsit olyan mint a zombi master.
-
#644 Inkább erős proci kell neki, mint minden source motoros játéknak. -
mambohej #643 Köszi, korábban kevésbé részletesen ezt másoltam be magam is.
Szerintetek ezek szerint elég processzorból az AMD Athlon64 LE-1640? Ez a legolcsóbb A64 X2 változat. VGA-ból viszont melyek támogatják a Pixes shard 2.0-át? -
#642 Nem, négy túlélő, ellenük meg négy pléjer, akik véletlenszerűen spawnolhatnak valamelyik zombi bossként. (Kivéve a Witch-et, mert az túl tápos) A cél ugyanaz, a túlélőknek ki kell jutni, a zombiknak értelemszerűen meg kell őket akadályozni ebben.
"Kör vége" gondolom akkor van, ha mind a négy túlélő meghalt, vagy továbbjutott.
A játék többi része marad, tehát az álldogáló, özönlő sima zombik is vannak, csak a bossok irányítását kapják meg a játékosok. -
Dizson #641 Szerintem igazán nincs nagy gépigénye. -
#640 Nálunk egy witch és egy tank volt egymás mellett, esélyes volt :D