6126
-
#919 kéne egy Groupot csinálni szerintem. -
#918 én írtam hogy nincsenek a WAREZ verzióban achievmentek... -
#917 Kinek van már meg végül is? Steamen csak vegyük fel egymást a listára... -
#916 Vannak benne achievementek, valaki írta itt, hogy nincsenek. -
#915 az is igaz :D -
#914 Na igen, de köztudott, hogy multiban az igazi :) -
#913 Persze hogy nincs benne, de mivel a bsp-k már nincsenek kódolva, be lehet őket másolni a demo könyvtárába, és azokat betölteni.
Meglenne az az előnye a warezzal szemben, hogy ezt "legálisan" lehetne multiban is nyomni. Gondolom ezért (is) zárolták. -
#912 jó tom, de akkor nemtudtam hogy zárják a demót.... úgy vártam volna nyugottan -
#911 ez meg a másik fele XD -
#910 Nincs benne. -
#909 mondom botokkal működik a demó... -
#908 Plusz azért is zárolták szerintem a demot, mert lazán be lehetne tölteni a teljes játék pályáit, és azokon is lehetne játszani. -
chooselee #907 11 körül volt vagy 3 napja a steamen. -
#906 hmmm... akkor 9600Ft fejenként... TAX nélkül 8000Ft/fő jobban hangzott :D na nembaj, hátha :D ha mégsem jön össze akkor marad 12k boltban... (most nézem Steamen ugyanannyi ^^ porfogó meg jól néz ki :D) -
chooselee #905 Sezrvezhetnénk csapatos hentet,valamikor... -
chooselee #904 Jéééézusss áááá.Nem térek magamhoz.Első benyomásom.. iszonyat jó,a demó sehol nincs ehhez,az nem adja át a teljes feelinget.Most nyomtam pár külföldi sráccal egyet a no mercy-n a végéig.Háát....mestermű. :D -
szapor #903 Hé ez ilyen picit méretü??? -
PunkZoli #902 20%, szal 1.2vel szorzol
és ennek valóban nagy kommuniti verbuváló szerepe van -
#901 amúgy ellehet indítani a demót is, csak online nem lehet játszani -
#900 Elég keveset foglal... -
#899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kijött Warezon! -
#898 demót amúgy tessék open-bétának felfogni ^^ -
#897 vegyék* -
#896 Ezzel is inspirálják az embereket, hogy vegyél meg a játékot, mert máshogy már nem tudnak vele játszani. (csak warezzal) -
#895 de ha jóllátom warez már van... bár asszem ezt most kihagyom :D multi úgy sem lesz benne, singleben meg nem olyan jó végigfutni rajta :\ meg achievmentek sincsenek xD meg akkor az eredetinek már nem lenne akkora értéke :C -
#894 kúúúúúúúúúúúúúúrva ééééééleeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttt -.- most várhatok karácsonyig...
mennyi a TAX? hány %? mert láttam egy olyat hogy Left4Dead - Four Pack, 4 L4D $149.99, szal tulképp 3at fizetsz 4et kapsz :D így lehet meg tudnék győzni 3 osztálytársat hogy kell nekik, meg így kevesebb pénz kéne nekem is és akkor talán Karácsony előtt is megszerezhetném ^^
-
#893 akkor ne foglalkozzanak -
PunkZoli #892 mert a játék folyamatosan fog updatelődni, és a demoval nem akarnak pluszban foglalkozni -
#891 egy demot mi a francnak kell zárolni? nekem az is elég lenne ha kiszednék belőle a coop modot és csak botokkal lehetne játszani.. -
#890 A képek hangulata hajaz Romero filmjeire... -
#889 -
pirosBoci #888
-
#887 úgyis megveszed :D -
#886 :/ -
#885 a versus mód odabasz :D -
#884 Én má vároma steames GTI verziót...ld silent hill 5-nél :D -
#883 Én kipróbáltam. Amúgy nem ott van vége a fullban a 2. pályának ahol a demóban volt. :) -
#882 na, tolja már valaki emberek? -
PunkZoli #881 nem beszélve arról ,hogy úgy se fogod az életbe elővenni a dobozát :D
porfogó
a net meg egyre csak gyorsabb lesz -
#880 Miért nem steamen veszed? A bolti változat is ugyanúgy steames.