6126
  • BEAST #959
    Amugy rajottem hol szurtuk el... En Zoey voltam, te meg Luis, varhato volt hogy esunk kelunk majd :D
  • BEAST #958
  • Krinyo
    Valaki lentebb írta hogy 3 óra össz-vissz a játékidő, amit most megcáfolnék :D
    A demóból meg senki ne vonjon le következtetéseket mert úgy jár mint mi.
    Azt hittük mi is hogy az első 2 mapon végigfutás experten ugyanúgy bejön a 3. mapnál, hát nem. Azt hiszem 2 óráig csináltuk és 2x sikerült eljutni a zónáig, ahol a célbaérkezés elött 5 méterrel ismét megborultunk. Szóval szerintem aki nem csak végig szeretne futni a pályákon az tolja experten, behugyozás kb :D
  • Rip
    Igen, a ha bekapcsoljuk a fejlesztői kommentárokat, akkor ezt elmondják benne. De sok egyéb érdekességet is meg lehet tudni belőlük, szerintem érdemes végignyomni az első kampányt. Ha ezt a módot választjuk, nincsenek főbossok, meg invázió (csak mikor ezt mutatják be (1 tank), és az infectedek sem látnak téged, csak a csapattársakat.
  • Myrddraal
    Én azt olvastam left4deaed411.com-on, hogy a Screamer ki lett vágva a teljes játékból és a képessége hozzá lett adva a Boomer-éhez, mert eredetileg úgy volt megtervezve ez a boss, hogy mikor meglát egy playert akkor elmenekül, elbújik és egy sikító hangot ad ki, ami rengeteg zombit zúdít a playerekre. Na ezt a képességet ugye a Boomer kapta meg, csak ő nem sikít hanem leokád :D Reméljük azért lesz még 1-2 meglepi boss majd később.
  • chooselee
    Szerintem nagyon feelinges,a helyszínek jól összeválogatottak és úgy mondom ezt hogy még csak 3 mapot láttam.Én COD-ban is csak az only rifle-t szeretem(a géppityus hentet nem nagyon),ennek ellenére ezt ma le sem bírtam tenni!! :) A repülős pálya utolsó része elején a kis landolás totál kész van,állam leesett...a hangok number1.
    Fejlesztés szerintem lesz,mert valahol olvastam vagy ide linkelték hogy már találtak a lemezen artworkot, amin egy úgy boss van,screamer névre hallgat.Szóval várhatóak újdonságok.A Witch kikerülése meg nagy para,főleg amikor már kevés az háttértár!! :) Féltem, hogy csak hent lesz, de meg kell hogy mondjam, kellemesen csalódtam,messze jobb mint amire számítottam. Ez is jó vásár volt!! :)
  • Phoenix007
    Egyetértek. Kis szórt fény lehetne mindenhol, hogy legalább meglásd, ha valami mocorog.

Deestroy: van single, ugyanúgy kooperatív, mint a multi, csak botok kísérnek.
  • deestroy
    Single player modja van?
  • bertino
    a totál sötét szobákban és sarkokban azért gáz.
    csakis a lámpa által megvilágított részt látod.
    ha bemész és épp töltened kell, akkor elég kevés az esély rá, hogy látsz bármit is :D

• REPS0L
    én így megjelenés előtt megnéztem a day of the dead-et :)
  • BEAST #949
    Vannak reszei ahol elegge osszecsinaltam magam :D
  • w77d
    sziasztok! félelmetes valamilyen szinten a játék, vagy inkább csak agyatlan hentelés??
  • Ron Ragm
    No igen, director ide vagy oda egy TF2 szintű cuccért kicsit sokallom azt az 50-et...
  • Rip
    Szerintem egész sokan megvettük.
  • Rip
    Na, azért ne reklámozzuk a warezt.
    Ha valaki nagyon ki akarta próbálni, itt volt a demo.
  • Hellsing47
    itt mindenki megvette vagy lehet törttel multizni? :-o
  • Zsoltika 007
    Jah mikor filózol hogy vajon köv sarokra mit vigyél molotovot vagy csőbombát :D
  • BEAST #942
    Haat... mi szerintem ha 3 orat nem voltunk No Mercyn Experten, akkor egyet se :DD ... es meg igy sem sikerult, hulye tankok is akkor jonnek amikor nincs molotovunk D:
  • Zsoltika 007
    3 óra alatt legfeljebb mediumon lehet túljutni az egészen.
  • JaSoN HuNTeR #940
    warez és játszol :D
  • Rage47
    nekem a Benelli shoti a kedvencem:p
  • Thalesz1987
    Hát az első napon már sikerült 14 "teljesítményt" megcsinálni. :)
    A játékot főleg multiplayerben lehet élvezni sztem, és abban is a versus módban, hisz elég jó dolog zombinak lenni.
  • Rage47
    játékmódok
  • Fehercsoki
    A teljesbe melyik játékmódba és hogy lehet zombival menni?
  • Rage47
    Az eddigi munkájuk alapján igen. Legutóbbi példa erre a Team Fortress 2, amihez igaz hogy elég lassan, de 3 kaszthoz adtak ki új fegyvereket, és számos pályát, illetve modot.
  • FlyHigh
    Tutira fogják fejleszteni a játékot tovább?
  • Rage47
    (itt olcsóbb)
  • FlyHigh
    Kicsit túlárazták, amúgy érdekelne, talán majd később.
  • Blacksheep333
    Mi a No Mery -t Advanceden 1 óra valamennyi alatt vittük ki. Az uccsó pályán, amikor a tetőn vagyunk összesen 4 Tank jött! :D (de abból csak 3at nyirtunk ki, az uccsónál pont jött a kopter.)
  • grebber
    3 órás volt a 20 pálya?Az igen.
  • bertino
    4 userből 2 a végére megunta, annyit szenvedtünk, persze a gém mikor done volt, akkor meghagyta, hogy "In memory of Bill"
    beledöglött csóri bot.
  • bertino
    gecci akkorát gameltam, el se hiszem, nagyon durva az airport és nagyon necces a vége, nekifutottunk vagy 5x, mire sikerült végigtolni, ennyi zombit életemben az összes gameban nem gyilkoltam együttvéve
  • Myrddraal
    3 óra az egész? Gondolom normal vagy advanced. Amúgy, elvileg folyamatosan fogják frissíteni új fegyókkal. pályákkal, ahogy a tf2-őt is.
  • zzeN
    pár shot:

3 óra alatt kb. a végére értem, az updatek fognak tartalmazni új pályákat, vagy új fegyókat, mert ez a 6 fegyó édes kevés...
  • Mr Bishop
    Köszi a véleményeket.
    Bevallom, engem az Unreal multijai utáltattak el.
    Nem volt túl hangulatos 15 emelet magasságból a másik fejére ugrálni, nem is vágyom az ilyesmire.
    A Flatout az ment, azt csíptük.
    Azt hiszem, hagyom magam meggyőzni.
    Ezt kihagyom.
  • Phoenix007
    Ok, szorri. Szerintem groupot nem kell ehhez csinálni, de nekem mindegy amúgy.

Bishop itt a multi leginkább kooperatív formában jelentkezik, és nagyon nagy fun. Single-ben valóban nem ér sokat... Kipróbáltam a versust is, mint zombi, az annyira nem jött be.
  • Rage47
    ne vedd meg, ha nem akarsz multizni.
  • JethroHUN
    Akkor ne vedd meg, ez teljesen a multiplayerre van csinálva. Botokkal egyedül nagyon rossz.
  • Mr Bishop
    Esküszöm, reggeltől szenvedek, hogy megvegyem-e, de egyrészt az a baj, hogy a multiról hallani sem akarok, másrészt meg tartok tőle, hogy a single nem ér meg 11ezer ft-ot.
    Mind1, alszok rá még .
  • Rage47
    már annyi groupban bennevagyok:D csatlakozzatk a left4dead.hu-hoz, vagy TOTALL4D