6126
-
Dizson #639 Processzor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 vagy AMD64X2 (vagy jobb)
Memória: 1 GB Windows XP esetén, 2 GB Windows Vista esetén
Videókártya: 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át is
-
mambohej #638 www.youtube.com "left 4 dead zombi gameplay" és láthattok videókat. Linkelni még nem neged a rendszer. Játékismertetőnék a gépigényt illetően magas gépigényről írtak. Én most ennek megfelelően veszek új alkatrészeket. Érdemes lenne behatárolnom a szükséges alkatrészeket.. :/ -
#637 köszi, csak annyit tudok, hogy nekem van egy sima 1.8 ghz-s athlonom, meg egy 256-os x800 prom, 1 giga ram és tökéletesen fut. -
mambohej #636 http://www.youtube.com/watch?v=lGtBbOFsh-U
http://www.youtube.com/watch?v=BU-PSILCGO0
Nézzétek meg őket. Gépigényről írtok? -
#635 értem, mégjobb :D köszi -
Dizson #634 4v4-et úgy kell érteni hogy 2 csapat egyszerre indul és amelyik hamarabb teljesíti a sectort az nyer? Vagy nem? -
#633 Majd a fullban lehet 4v4-et is. Meg itt lejjebb volt a konzolparancs is, amivel elő lehetett hozni ezt, de már kipeccselték belőle a lehetőséget... :( -
#632 most én vagyok ennyire lemaradva vagy hülyeséget irtál? én csak emberekkel tudtam menni :S -
mambohej #631 Processzor és VGA tekintetben milyen igénye van a játéknak mondjuk 1280*1024++ felbontáshoz? Olvastam, hogy AMD64X2 processzor, illetve 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át. Bővebbet tapasztalat alapján írjatok légyszi! Mindig is tudni akartam milyen lehet zombiként "létezni", eddig nem tudtam, hogy olyan zombi vs ember játék lesz, ahol zombi is lehetsz.. :() -
#630 Bossok száma a nehézségi foktól függ, új típus nem lesz.
Viszont experten nagyon brutálisan sűrűn jönnek. Volt ilyen szitu, pl: özönlik a horda(talán boomer miatt?), két haver már rég halott. Lenyomnak. Haver túléli felkelt. Épp visszakapom az irányítást, abban a pillanatban rámugrik egy Hunter. Haver lelövi, felkelt. Feltápászkodok, elkap egy Smoker... :P
De olyan is volt lenn a metróban(akkor mind éltünk) hogy Boomer+horda, túléljük. Smoker. Megvan. Hunter. Ennek is annyi. Tank. Meghaltunk mind... :P Mindez zsinórban egymás után, fél percen belül.
Experten izgalmas rendesen, és nagyon kétséges, hogy sikerül-e egyáltalán. -
#629 nagyon nagy gém, karira be is ütemezzük :) -
Dizson #628 Remélem több boss is lesz majd a játékba* -
Dizson #627 Nem tudom hányadszorra viszem már ki a demot, de nem unom. Még experten megpróbálom aztán rendelem is a játékot. Remélem több boss is lesz majd több boss is lessz majd a játékba. (boomer ftw! :D ) -
#626 köszi, ez eddig bevallom őszintén, fel sem merült bennem. -
#625 Majd kereslek :)
Nekem is volt egy Tank esetem. Metroban mentek elöre a többiek és pont beugrott közéjük + 20 zombi. Előkaptam egy molotovot az felfogta a zombikat a tankra meg rányomtam Benelli M4-t meg pofánvágtam vele és már ki is dölt, amikor ezen tullvoltunk szétmarcangolt egy smoker :( :D -
#624 Na jó, és képesek vagyunk egymást megtalálni? Zero_hu a steames nickem...
Legeslegelső próbálkozásomra, hogy neten játsszak, bementem egy lobbyba, és rögtön _két_ magyart is találtam. Sajna a játék rögtön betöltés után dobott egy desktopot, úgyhogy rábaxtam, és utána már többször nem is futottam össze magyarokkal.
Biztosan érdekesebb VOIPpal játszani, bár a beépített üzeneteket is lehet használni. De azért eléggé hiányzik a níd bekáp, meg a thenksz.
Ja, meg az is biztos, hogy rohadtul meg kell tanulni vele játszani (és az adott partiból _mindenkinek_), ha az expert fokozat alázása a cél. Ilyen jöttment bandával az első pálya még általában sikerült, de a második már nagyon nem. És egy kampány 5 pálya, fejenként meg pályánként 1 medpakk van, meg egy-egy elszórva. Kevés. Egy zombi meg egy csapásra 10%-ot üt.
Jó lesz ez, mire eljutunk oda, hogy csuklóból menjen az expert is, bármilyen csürhével, évek is eltelhetnek... :P
Na meg milyen szituk vannak már? Pl volt, amikor f2f harcoltam a metróban egy tankkal, az összes haverom megdöglött (bár akkor épp 2 csak bot volt), menet közben kifogyott a lőszerem, pisztollyal osztottam, de túléltem! :) Aztán megmentettem a haverokat és meg is csináltuk. (Normal-on) Nagyon fasza ez a játék. -
#623 De mi igen -
#622 ehh... Jóédes anyukájukat.
Van a source-nak is autoexec.cfg-je, mint anno a HL1nek, ahol tudok magamnak billentyűket bindelni? (Meg ki-be kapcsolható guggolást?) -
#621 Konzolba írd be:
openserverbrowser
és voilá, már van is serverlista :) -
#620 Úgy látom, továbbra sem túl nagy az érdeklődés... Nem tudják ezek, mi a jó... :D -
#619 Nem. Mert ha a dedicatedet localra teszed a lobbyban akkor egyből a te géped hostol. Nem fog nézelődni semmit. -
#618 én csak egy normális szerverkeresőnek örülnék, de annak nagyon.
-
#617 Ez nekem sem kristálytiszta.
Úgy ránézésre úgy tűnik, hogy mindig először keres, és ha nem talál, csinál egyet magának. Lobbynál is, szervernél is.
Néha sikerült már hivatalos dedikált szerverre bejutnom, de fogalmam sincs, hogy lehetne szándékosan oda menni. 15 lejátszott meccsből kb 3 volt dedikált szerveren tegnap. -
PunkZoli #616 előző oldalon írd át a dedikáltat locálra és nem lesz baja, egyből te hosztolsz -
chooselee #615 Amúgy akkor mi a helyzet amikor nyitok egy lobby-t és keresi a hivatalos szervert,de nem talál.Akkor inkább ne nyitogassak újat,csak pofátlankodjak be mindig valahova?:D -
#614 -
PunkZoli #613 lesz benne egy readmy ahol taglalják valószínű
de a legegyszerübb az lenne ,ha leszednéd a steamet és ott egy kattintásra lejönne a demo -
fawcet #612 Abban kérem a segítséget, hogy ha leszedem isohunt.com-ról left dead4 demot akkor mit kell csinálni a demóval, hogy elinduljon? Felrakom és kész is? -
#611 a game csak 6-700mb, a source engine a nagy. -
szapor #610 én már csak azt nem értem hogy 2,2gb a demó és csak 2 pálya van ... :( -
pirosBoci #609 expert + z_common_limit 200
és ömlenek a drágaságok -
#608 Hát ez valami kurvajó lett! :) -
#607 jaja közben kinyitottam a szememet is :D most várom hogy a madafakin stím ápdételjen :D -
#606 már van demó -
#605 hali
normális demója lesz vagy csak előrendeléses steameses? -
#604 azt mindig kell mert bohóc magyarul -
#603 Vmi van ott akkor mert nekem soha sem nézte annak. -
#602 azt akkor kell ha kidob egy hibaüzenetet hogy error platform error -
#601 ha átnevezed a gyökérben azt a mappát "games"-re amiben a steam található, de utána törölj egy clientregistry.blobot is, majd restart steam.
gy.k.: D:\Játékok\steam helyett D:\Games\steam (D meghajtó-betűjel lehet bármi)"
aszongyák így megjavul -
#600 állítsd angolra a steamet