6126
-
#799 a boomer az felrobban és megjelöl a trutymójával és csak rád mennek a zombik, a witch a riasztja a többi zombit plussz eléggé gyors és megcsapkod, a smoker meg a nyelvével (?) elkap, magához húz és kibelez vagy felakaszt valahova és úgy öl meg...
Multiban meg nem tom hogy lesznek ezek megódva -
#798 nagyon sokféle van. nagyon izgi játék.Annyira nem szaratos csak néha a hangok(Y) én már Demoval tolom:D -
mambohej #797 Egyszerre 1 boss ellenfél lesz vagy egyszerre 4 zombi boss játákos is játszhat majd ellenünk? -
mambohej #796 Melyik boss miben jelenskedik? Oké, tank egyértelmű, hunter nagyokat ugrál, a többi mit tud? -
#795 szedd le steamről a sima demót azzal majd multizni is tudsz -
#794 pff... -
tonyo9 #793 leszedtem egy warez verziót ,ki is csomagoltam a steamapps mappát de nem akar elindulni az exe:@ half life 2 kell hozzá? -
#792 sztem csak azokkal lehetünk :D már ha boss alatt Huntert meg az ilyeneket érted...
player irányította zombik am akkor versusban vannak ugye? szal kampány az marad simán gép ellen? mert azért jó lenne végigvinni a játékot, de ha a zombik is összejátszanak akkor már problémás XD -
chooselee #791 Akkor lehetünk a monsta boss-okkal is majd? -
#790 valszeg szar szervern voltál :) mi szerverünkön semmi lagg nincs mondjuk nekem eredeti a cs-m. a lagg független attol hogy tört-e vagy nem. Nekem badboys jobban laggol mint a mi szerverünk pedig badboys eredetis milyénk meg tört. (badboys olyanokat csiniél hogy c4 bombtimer már rég lejárt és simán fel lehet szedni bombát defause nélkül is) -
#789 Nnah... beta driver leszedve, legújabb sima feltéve, éééés megszűnt a játék szarakodása (Y) de akkor sem értem :S elején semmi baj nem volt vele...
viszont most észrevettem hogy ha Audiosurft felnyomom Premium grafra akkor bebugol a kép -.- illetve előző driverrel is ez volt, de ezzel is ez van :S na ez mitől lehet XD -
#788 Nekem majd a fa alatt lesz két doboz, amiken GTA VI szó és egy csonkított kéz lesz a borítón. (Teljesen idillikus kép) Ez van várni kell.
A tört szerverekről meg annyit, hogy egyszer voltam fent az egyiken eredeti CS:S-el, de olyan tartós laggot még nem láttam. -
#787 de még hogyne lenne multi tört cs-hez szerintem az összes valve játékhoz van multi warez verzióhoz is... -
#786 tudom, van CSm... CSS is, TF2 is, DoDS is, sztem megvan a valve complete pack 3 accra szétbontva... de CShez is vannak elvileg tört szerverek, legalábbis van ismerősöm aki azon játszik.
mondjuk kétlem én is hogy lesz multi a warez verzióhoz... legalábbis demóban nem láttam lan lehetőséget vagy IPre csatlakozást ^^ szal steamet nem hiszem hogy meg lehet kerülni...
ha jobban belegondolok lehet inkább türelmesen várok karácsonyig ^^ csak remélem a demó játszható marad megjelenés után is -.- -
#785 Ne is álmodj a warez multiról. Ezek csinálták a CS-t és társait. Nem éri meg vele szórakozni a gyakori frissítések miatt. -
#784 igen vagy leugrassz a tetőről a szemközti lég kondira... (csak az eléggé fájdalmas dolog) és kivagy szolgáltatva a huntereknek, de ha nem vesznek észre akkor tudsz támogatni -
#783 gecijójátékleszez, tuti -
#782 Ja, meg vannak falak, amik vagy ott vannak, vagy nem, vagy lehet olyan is, hogy éppen ott van, csak betöri a horda, amikor jön.
A boomerek érdekesek még, néha felmásznak magasra, és leugranak. Akkor vicces ez, amikor még ott sem vagyunk a környéken. Hallani a hangját, aztán hogy leugrik és placcsan, a hullát meg csak két sarokkal odébb találjuk meg. Az utca előtti szakasznál jellemző ez, amikor mi még benn vagyunk az épületben, a boomer leugrik a parkoló autók közé... :) -
chooselee #781 ááá de durva!!! Akkor boss-okkal is lehetünk majd?
A videók egyre jobban meghozzák a kedvem a vásárlásra. :) -
#780 Nekem is sikerült kipróbálni a játékot! Ami az leírtakon kívül bejön az az hogy, elég sok helyet több felől is meg lehet közelíteni, "simán" bekerítve így a zombikat (pl. egyből az elején le lehet menni az ajtón is de be lehet törni a tetőablakot). -
#779 Sajnos most már mindig konzolon mutatják be a játékokat :( -
#778 Arrol nem is beszelve mit lamultak melee tamadas nelkul :p -
#777 Ehehe, persze, lehet FPS-t játszani kontrollerrel! Szinte észre sem venni a különbséget! :P :)
Ahhoz képest, hogy én csak fejre lövök, ez a szerencsétlen még közlekedni és nézelődni sem tud. Mennyit szerencsétlenkedett már a fegyver felvételével is? -
pirosBoci #776 ez nem is az...2,82gb????EZ A demo és ha megnézted volna a képeket, akkor megsporoltál volna pár kommentet.
-
Dizson #775 Szegények előre menni alig tudtak folyton jöttek a zombik. :D
És nem hittem volna hogy ilyen jól megtudják csinálni a zombi irányítását.
Az eddig látott mapok is zseniálisak! Need! -
#774 versus mód -
#773 valahogy biztos megoldják a multit... ha igen akkor valszeg leszedem a warezt, de mindenképp meg akarom venni, csak karácsonyig nincs pénzem :S -
#772 ez így van, bár eddig én nem láttam bugot, vagy annyit hogy meglehessen őrülni -
Kaslerka #771 Ez kizárólag annak raktam ide akinek tetszett mondjuk a single. Személy szerint gagyi játéknak tartom, de hátha valaki szeretne addig játszani vele, mig meg nem veszi. -
#770 Minek? Steam nélkül nem tudsz multizni. Single-be nulla. Bugok meg úgyis lesznek javítva megint pár órával a megjelenés után. Amiről te lemaradsz a törttel és ha sikerülne is belőni a multit akkor meg az agyad durranna el a hibák miatt. Egy ilyen játéknál teljesen értelmetlen a warez. -
Kaslerka #769 Lehet tölteni (Teljes és ENG) -
#768 nekem speciel nem írta hogy frissítsem a drivert, viszont mindig kifagyott a legelején a kocsizós résznél ^^ lehet felteszek akkor egy régebbi drivert :S de akkor sem értem azt hogy miért most jött elő, mikor eddig tökéletes volt... nem most tettem fel a béta drivert. -
#767 játszottam vele, minden szinten :) mindig máshol vannak a cuccok. jóak -
#766 Nekem is ez volt a gondom, és nekem is megoldotta a régebbi driver.
A FarCry meg egy pöcs, rinyál, hogy frissítsd, DE NEM KELL NEKI a béta driver! Én 3-4 indításig csak leokéztam, és nem volt úgy sem semmi gond, csak aztán valamiért feltettem a bétát. Egyébként meg a kurva annyukat, hogy a legfrissebb létező driverre azt írja, hogy régi.
Ráadásul ezt az x időnként 5-10 másodpercre beakadást az FC2 is csinálta nálam a kedvenc driverével. Felejtsd el azt a játékot egyébként, minden szempontból egy parasztvakító kalap szar. -
#765 hááát száguldani nem tud de azért nemfutva is gyors :D
nekem is béta nvidia driverem van de akkor eddig miért nem csinálta? :S meg másik drivert rakok fel akkor meg farcry2 nem megy :( -
#764 béta nvidia driver csinálta ezt nálam
witch ellen: dobj rá molotovot és nem tud futni -
#763 remélem gyorsan javítják :S az én hibámmal együtt -.- elég szar így játszani hogy beáll félpercenként :\
teljesben is csak olyan szuperzombik lesznek mint demóban vagy lesz más is? vagy marad a Boomer, Smoker, Hunter, Tank, Witch 5ös :D
Witch ellen van amúgy valami taktika? O.o mármint experten mert advancedben sniperrel simán kilehet szedni 3 fejessel :C experten meg hiába lövök bele egy tárat a fejébe megöl :D lehet hogy inkább hagyni kéne és messziről elkerülni? O.o (csak néha elég szar helyre teszi be a Director-AI ^^) -
#762 ha jól tudom ez a mai patch-el jött -
#761 itt nézzed meg
én végigcsináltam mindent és nem, de semmi nem működött,sajna maradt az offline demo... ma megrendeltem CD galaxison, remélem h nem kell format C:-t csinálnom -
chooselee #760 Nekem meg mindig megszakad a kapcsolat 5 mp-ekre,aztán újra jó vagy 5 mp-re,majd előről kezdi.Elég trágya,mától csinálja nekem is.