6126
  • LasCar16
    avastom van, korábban "kivételeztem" már... lövésem sincs h mi zavar be...
  • Twetr0x
    NOD32 néha vírusnak jelöli meg a left4dead.exe-t. Ha azt használsz, akkor tegyél exceptiont az egész steamapps mappádra.
  • LasCar16
    próbáltam, de nem... ugyanúgy visszakerül a mappába, és a problémám továbbra is fennáll :S ...
  • kifli
    steam mappájából töröld a clientregistry.blod-ot hátha az segít...
  • LasCar16
    újratettem a demót, minden kóser lenne elvileg, steammel is, de továbbra is...

indításnál azt írja h: ez a játék jelenleg nem érhető el, légy szíves, próbáld meg újra máskor...
  • Blacksheep333
    Nem?! Kérdezd meg Basimodel -t! :D
  • Rage47
    experten nem is lehet rambózni:)
  • XeeN
    Eszméletlen jól sikerült a játék! (Nem a grafikára gondolok, mert az max átlagos) Délelőtt játszottam 2 órát, experten. Mit nem mondjak, elég nagy volt a kihívás, pedig egyikőnk sem "rambózott".
  • Myrddraal
    Steam-en 18-án, de boltokba elvileg csak 21-én kerül.
  • bertino
    jó kérdés...
  • bertino
    18.
    elvileg.
  • strebacom
    A full verzió mikor is jelenik meg nov.20 ???
  • Rage47
    nézze meg srtest.com-on
  • szapor
    Nekem lejött a demo.De amikor elinditom vmi failed d3d hibát ir ki :S Mi lehet a gond? :(
  • theodor
    havernak vanegy 9600 XT je meg gy barton cpu-ja 2.1ghz en 1gb ddr1 emóriával. van esélye hogy játszon vele?
  • bertino
    eddig is lehetett...
  • theodor
    akkor ezt a demot-t lehet multiban nyomni?
  • chooselee
    Jaja,bár még kicsit érdekes...meg kell szokni.Magyar honfitársakkal üdítőbb lehet játszani,majd bepofátlankodok valakikhez egyszer. :)
  • Fenrir
    Brutális ez a demo, van pár igen durva monszta benne :)
  • LasCar16
    indításnál azt írja h: ez a játék jelenleg nem érhető el, légy szíves, próbáld meg újra máskor...?
  • Rage47
    orosz nyelvűvel is müxik ez?
    :D
  • kifli
    warez demo fájljait másoljátok be ahova letölti stem hamarabb kész lesz 27mb-t töltöttem le és 27-ről 51%-ra ment fel
  • Gabe18
    Működött a megoldás.Ezer kösz!
  • sparrow35
    -w 1024 - a set launch optionsba.

hapi? Mikori a wined? :)
  • Hellsing47
    2.2 giga :/
  • Gabe18
    Nagyszerű,leszedtem,de nem lehet elindítani LCD tv-n mert egyből "nem támogatott üzemmód"-ra vált a tv a program intítása után.Gondolom 1280x1024-be akar elindulni vagy valami hasonló...
    Vagy nem tudom mi baja lehet.
  • Viktorr
    Hány mega a demó?
  • hapi
    Na a nagy steam megint hozza a formáját.
    Belépek a régi accommal elkezdeném tölteni a demót de addig el sem jutok mert kb 20 percig "előkészíti a file-okat aztán meg lefagy. Tényleg zseniális. Soha nem fogom megbocsájtani a steamnek hogy keresztbe tett a lanozásnak.
  • trogerzsiger
    Van aki xboxon szedi le?
  • sparrow35
    Érdekes az alap % megmaradt, de gyorsan lépeget felfelé, már 17% 2 perc alatt, pedig csak 114kb/s-el jön.
  • sparrow35
    Most nézem a steam apps/common mappába szedi ott viszont ugyan azok a fileok vannak, akkor lehet be lehet másolni megpróbálom.
  • sparrow35
    Nekem maxon jön, a warez változat meg kidobál Timed outtal, ha bemásolom az sem jó, mivel nincsenek gcf-ek.
  • kifli
    az még jó nekem el sem akart indulni és most is csak 50-el jön :/
  • chooselee
    között
  • chooselee
    Biztos rácuppantak sokan,nekem is 80-200 közöt jön csak...
  • kifli
    a varez verzsönnek ha bemásolom a fájljait akk úgy azt mutatja hogy annyit már leszedtem?
  • kifli
    na mostmár elkezdte szedni de nem igazán jön :S
  • uHs Gerzson
  • Ron Ragm
    Ez.
  • chooselee
    Van restartoljátok a steamet először.Nekem bejött.