6126
-
#599 avastom van, korábban "kivételeztem" már... lövésem sincs h mi zavar be... -
#598 NOD32 néha vírusnak jelöli meg a left4dead.exe-t. Ha azt használsz, akkor tegyél exceptiont az egész steamapps mappádra. -
#597 próbáltam, de nem... ugyanúgy visszakerül a mappába, és a problémám továbbra is fennáll :S ... -
#596 steam mappájából töröld a clientregistry.blod-ot hátha az segít... -
#595 újratettem a demót, minden kóser lenne elvileg, steammel is, de továbbra is...
indításnál azt írja h: ez a játék jelenleg nem érhető el, légy szíves, próbáld meg újra máskor... -
#594 Nem?! Kérdezd meg Basimodel -t! :D -
#593 experten nem is lehet rambózni:) -
#592 Eszméletlen jól sikerült a játék! (Nem a grafikára gondolok, mert az max átlagos) Délelőtt játszottam 2 órát, experten. Mit nem mondjak, elég nagy volt a kihívás, pedig egyikőnk sem "rambózott".
-
#591 Steam-en 18-án, de boltokba elvileg csak 21-én kerül. -
#590 jó kérdés... -
#589 18.
elvileg. -
strebacom #588 A full verzió mikor is jelenik meg nov.20 ??? -
#587 nézze meg srtest.com-on -
szapor #586 Nekem lejött a demo.De amikor elinditom vmi failed d3d hibát ir ki :S Mi lehet a gond? :( -
theodor #585 havernak vanegy 9600 XT je meg gy barton cpu-ja 2.1ghz en 1gb ddr1 emóriával. van esélye hogy játszon vele? -
#584 eddig is lehetett... -
theodor #583 akkor ezt a demot-t lehet multiban nyomni? -
chooselee #582 Jaja,bár még kicsit érdekes...meg kell szokni.Magyar honfitársakkal üdítőbb lehet játszani,majd bepofátlankodok valakikhez egyszer. :) -
#581 Brutális ez a demo, van pár igen durva monszta benne :) -
#580 indításnál azt írja h: ez a játék jelenleg nem érhető el, légy szíves, próbáld meg újra máskor...? -
#579 orosz nyelvűvel is müxik ez?
:D -
#578 warez demo fájljait másoljátok be ahova letölti stem hamarabb kész lesz 27mb-t töltöttem le és 27-ről 51%-ra ment fel -
Gabe18 #577 Működött a megoldás.Ezer kösz! -
#576 -w 1024 - a set launch optionsba.
hapi? Mikori a wined? :) -
Hellsing47 #575 2.2 giga :/ -
Gabe18 #574 Nagyszerű,leszedtem,de nem lehet elindítani LCD tv-n mert egyből "nem támogatott üzemmód"-ra vált a tv a program intítása után.Gondolom 1280x1024-be akar elindulni vagy valami hasonló...
Vagy nem tudom mi baja lehet. -
#573 Hány mega a demó? -
hapi #572 Na a nagy steam megint hozza a formáját.
Belépek a régi accommal elkezdeném tölteni a demót de addig el sem jutok mert kb 20 percig "előkészíti a file-okat aztán meg lefagy. Tényleg zseniális. Soha nem fogom megbocsájtani a steamnek hogy keresztbe tett a lanozásnak. -
#571 Van aki xboxon szedi le? -
#570 Érdekes az alap % megmaradt, de gyorsan lépeget felfelé, már 17% 2 perc alatt, pedig csak 114kb/s-el jön. -
#569 Most nézem a steam apps/common mappába szedi ott viszont ugyan azok a fileok vannak, akkor lehet be lehet másolni megpróbálom.
-
#568 Nekem maxon jön, a warez változat meg kidobál Timed outtal, ha bemásolom az sem jó, mivel nincsenek gcf-ek. -
#567 az még jó nekem el sem akart indulni és most is csak 50-el jön :/ -
chooselee #566 között -
chooselee #565 Biztos rácuppantak sokan,nekem is 80-200 közöt jön csak... -
#564 a varez verzsönnek ha bemásolom a fájljait akk úgy azt mutatja hogy annyit már leszedtem? -
#563 na mostmár elkezdte szedni de nem igazán jön :S -
#562 -
#561 Ez. -
chooselee #560 Van restartoljátok a steamet először.Nekem bejött.