6126
  • Aquir
    nemtom, nálam ha szaggatott akkor szaggatott kint is egy jó ideig, talán a kapcsolat nem volt jó
  • dronkZero
    Ja, csak azt oldanák már meg, hogy a 2. map elején játszhatatlanul lagol egy darabig... Az nagyon gáz. Általában a 4 emberből 1-2 kilép, pedig csak ki kell menni a szobából, és megvárni, míg elmúlik...
  • Aquir
    mindig frissítenek egy kicsit :)
  • Aquir
    ok
  • Dizson
    Left 4 Dead Demo frissítés #2:

* Kijavították azt a hibát, ahol a szerverhez kapcsolódás beragadt egy ördögi körbe
    * sv_steamgroup_exclusive nem kapcsolódik a mérkőzés szervezéshez. sv_unreserve törölve, a privát szerverek most már sv_steamgroup_exclusive
    * Fejlesztettek az előszoba keresésen
    * Kijavították azt a hibát, amellyel állandóan előszobát keresett a játék
  • dronkZero
    Nem. Versus az 4v4 lesz, a zombipléjerek végig zombik, aztán térfélcsere.
    És ha jól tudom, nem campaign módban lesznek a pályák ott már, hanem teljesen külön-kölön.
  • Aquir
    tudtommal az(ok) a játékos(ok) lesz(nek) csak választott zombi(k) aki(k) éppen meghal(nak)
  • Aquir
    nem füstöt lő hanem csak füst övezi (lehet látni hogy merre ment) elkap a nyelvével, ha megölöd akkor csak füst jön ki belőle, köhögsz egy kicsit
  • mambohej
    Csinálnának újabb túlélőket.
  • dronkZero
    Ja, de csak az elején. Ha kijövünk a szobából, általában elmúlik. Csak sokan hülyék hozzá, hogy megvárják...
  • chooselee
    A patchek legalább ezt a szaggatózás-reconnect dolgot orvosolnák.Ez nem azért van,mert távoli a szerver?Pl.: amerikai?Másnak is jelentkezik ez a reconnect-es kínlódás?
  • Dizson
    Hát jah... Sajnos nekem is várnom kell. De szép ajándék lesz majd a fa alatt.
  • bulba
    Megtömnék a nőt is, csak nem ólommal.
  • armageddon666
    Magukhoz vennének pár tárat és medkitet oszt mennének tovább ^^
  • Neoncsoves
    én azt nem értem h ilyen eltorlaszolt übervédett ajtók lennének a valóságban és menekülni kéne, 3 férfi 1 nő... ilyen helyeken vajon mit csinálnának? ...
  • armageddon666
    hát közeleg a megjelenés :D rá kell állniuk kicsit hogy minél jobb formában jöjjön ki ^^ de megvenném de muszáj lesz várni :S
  • dronkZero
    Ez pozitív értelemben hihetetlen. :D
  • Zsoltika 007
    Örülj hogy van. Ha nem lenne akkor meg azért sírnál. Semmi se jó.
  • dronkZero
    Megint peccs. Hihetetlen.
  • reaper4
    hát hogyne :)
  • armageddon666
    Bill öreg katonacsávó, csípem :D jó arc ^^
    Louise-t is bírom :D kicsit hülye XD de pont ez a jó benne :D meg a hangja xD
    a 3. csávó az olyan semleges... őt nem nagyon hallom :D
    Zoey meg egyetlen csaj ^^ szal jó ^^
  • dronkZero
    Értem én, de azért ugye szabad nem szeretnem? :P :)
  • reaper4
    "A bunkó meg a nigger már mindegy, a nigger hangja idegesít, meg még hülye is... (-Run or shoot? RUN OR SHOOT? -Both!) :D" ha a valóságban te ott lennél akkor valszeg te is ilyen lennél :) kis beleélés kérdése és máris nem gáz ő se :)
  • Gando
    lesz
  • Rage47
    "shit shit shit..." :DD
  • Krinyo
    Nem tudja valaki hogy lesz új fegyver a fullban?
  • dronkZero
    Bill szeretek lenni. Olyan jó köcsög alázós beszólásai vannak. Na meg imádtam a BF Vietnamot, könnyen tudok azonosulni egy vietnámi veteránnal. :) Ő is szereti az M16-ot. :P

A kislány meg játéktechnikai szempontból hasznos: karcsú és alacsony, a haverok könnyebben lőnek el mellette. Neki kéne mindig elől menni.

A bunkó meg a nigger már mindegy, a nigger hangja idegesít, meg még hülye is... (-Run or shoot? RUN OR SHOOT? -Both!) :D
  • dronkZero
    Ja, az lehetséges, hogy a demó mégsem jár le? Előrendeltem, és eltűnt a visszaszámlálás. Szerintem az csak az előrendelés végét jelezte.

Mindegy, kedden kiderül...
  • PunkZoli
    mert így nagy közönségen tesztelik a dolgokat, mielőtt bárkinek a végleges elindulna, amit már "hibátlanul" indíthattok el
  • Dizson
    Amúgy nektek melyik karakter a szimpi vagy melyik nem? És miért?
  • Dizson
    A füledre is támaszkodhatsz, a boomernek ilyen böfögős (?) hangja van.
  • dronkZero
    _Játszható_ nem lesz a Witch, de szerintem ugyanúgy benne lesz, lerakva valahol a pályán. Nem? Így lenne logikus...
  • Gando
    Amúgy én csak azt nem értem, hogy minek patchelik a demót ha már csak 1,6nap van belőle hátra?!
  • Gando
    ergó kerüld el a boomereket és minél hamarabb nyírd ki őket vigyázva hogy ne legyetek a közelébe
  • Gando
    a smoker az ha meghal akkor füst marad utána és köhögnek tőle az emberek meg nem látnak rendesen... a boomer az ilyen nyálkát köp amivel megjelöl a zombiknak és ráadásul nem látsz tőle semmit, és a boomer akkor robban fel ha megölöd, ha közel vagytok hozzá mikor felrobban akkor meg is jelöl szintén...

Ja és tudom hogy tök értelmetlenül, és vesszők nélkül írtam de most nincs sok kedvem ezekkel pöcsölni XD
  • Dizson
    Mármint a versus módban? Mert abban nem lesz witch. A boomer ilyen takony féleséget köp, lő, prüsszent( kinek hogy tetszik :D)rád. Ha megölöd felrobban.
  • mambohej
    Úgy-úgy, lesz kismillió zombi + a 4 választott képességű zombijátékos. Pl: 4 tank? Multiban lesz witch? Más. A boomer miután meghal azután robban fel? A youtube-on füstöt lövő zombit láttam, amiben a még emberek fuldokoltak. Erre a karakterre illik a smoker név.
  • armageddon666
    jaja. videó alapján ilyen "szellem módban" sétálhatunk superzombikként, és elbújunk majd bespawnolunk, és mehet a vadászat... sztem amúgy olyan lesz hogy Smoker, Boomer, Hunter amik választhatók rendesen, és bizonyos időközönként a Tank is.
  • Gando
    sztem lehetséges... de a versus módot ne úgy képzeld el hogy majd 4en only bossok ellen toljátok... hanem hogy a bossok lesznek az ellenséges játékosok...(kivéve a witch)
  • mambohej
    Lehet majd 4 hunter is az ellenfél?