6126
-
#999 köszi! -
#998 Mint a half life 2 (source motor).
Mondjuk nem is csucs a grafika, de elmegy. -
#997 Hehe. Nálam lakótárscsaj hozta rám a frászt. Állítólag többször is szólt (a hátam mögül, csak rajtam volt a füles), aztán körömmel megkocogtatta a vállam. Meglepődött, mekkorát ugrottam... :P -
#996 sziasztok.
tényleg annyira alacsony a gépigénye? -
#995 Mivel nincs kulon warez topicja, csak infokent ide irom ha valakit erdekel, hogy kiprobaltam es lehet tolni nem eredetivel multiban, van hozza egy kis multi patch (dll) + steam accot kell hozza csinalni, es igy originalosokkal egyutt toltam 1 oraja. -
Neoncsoves #994 Birom az 576-nál ezt az ajánljuk hozzá dolgot:
Nézem... Left 4 Dead > SIMS2-t ajánlja hozzá. LOL :D -
#993 ejha XDDD -
#992 kellemes lehetett :)
ettől haver huga jobb. ha megijeszted, készülj 1 alapos pofozásra...
1x megijesztettük, fonákból olyan pofont kaptam hogy a kéznyoma 3 napig az arcomon volt :) -
#991 engem lakótársam ijesztett meg véletlenül:D nagyban játszok, erre beint monitor elé, hogy hali itthon vok xD -
#990 pont benne a közepében és bejön csak megkérdezni h nem megyek a boltba....látja h tunkolom a zombikat, és ijeszteget...anno a stalkernél is így volt :) -
#989 :DDD Ismeros... csak engem ocsem szandekosan szivat ezzel. -
#988 basszus...pont nyomtam a demót mikor hirtelen bejött az ajtón hugom...úgy megijedtem hogy eldobtam az egeret, meg a fülest a fejemről...xD -
#987 nekem várnom kell mééég :((( -
#986 Megrendelt termékek: Left 4 Dead (PC játékok) 1 db;
Termékek ára: 10.799,- Ft
nah Üdv srácok :) hamarosan tunkolhatjuk a zombikat :) -
PunkZoli #985 bezony:) -
Neoncsoves #984 látom PunkZoli nyert egy L4D-t :) -
#983 Ilyen épp nem, de olyannal találkoztam, hogy volt egy srác, aki az első epizód utolsó pályáján nem tudott kimászni a létrán. Folyton leesett. Csak úgy sikerült neki, hogy take a break, átadta a botnak az irányítást, a bot kimászott, aztán visszatért a testébe. -
PunkZoli #982 nektek volt már olyan ,hogy bebugzódik az egyik gép? mert volt hogy bill beragadt valahova és aztán nagynehezen már csak a save hausba teleportálva találkoztunk vele -
#981 Egyébként ez sztem nem a niggára vonatkozik, van, hogy valakire rászáll az ai. Volt olyan, lehányt a boomer. Sebaj, kinyírtuk, túléltük. Elindulunk, hátulról elkapott egy smoker. Haver lelövi, elindulunk, két lépés után rám ugrik egy hunter... Szerintem ez szándékos, direkte szivat. Ugyanúgy a mellettem lévő embert is elkaphatták volna... -
#980 Erre lehet taktikát is alapozni. :)
Ki kell állítani mindig jól látható helyre és várni a zombitámadást. :D
Karácsonyra bartánőmtől a GTA legújabbat kértem, de akkor még ostoba módon nem követtem ezt a játékot. Kénytelen leszek saját pénzemből megvenni. Majd köv. fizetésből addig olvasom a fórumot. :D -
#979 nem nem, te csak gyulladj ki lelkesen :D -
#978 jóvan, este mindenkit hátbalövök!!!4 -
#977 Tenyleg igy van :D -
#976 Persze, mert az egész játék úgy van megcsinálva, mint egy hollywoodi zombifilm. És az amcsi filmekben mindig a fekete srác hal meg először... :P -
#975 Meg mielott felreertene valaki, nem a borszinnel van gond :D ... De eddigi tapasztalatom szerint, a hunterek, a boomerek es a smokerek is eloszeretettel veszik celba Luist mindenki massal szemben :DD Tehat aki Luissal jatszik, az az elo celtabla. -
#974 lol :D -
#973 es razarjuk az ajtot -
#972 de azóta van egy új tervem, ha megjelenik a tank lábonlőjük a fekát (sonicot :D) és amíg elszórakozik vele, felszedünk molotovot, rádobjuk a fekára és akkor 2 legyet egy csapásra :D -
#971 Lehet... viszont szerintem senki mas nem kepes olyan szepen "szetfutni" mint mi amikor meglatunk egy tankot vagy egy ideges witchet... negyen 4 fele mint a mergezett egerek :DDD -
#970 az annyira véletlen mint amikor szonikra rávágunk molotovot :D -
#969 Szerintem meg mindig az a legjobb amikor elhatarozzuk hogy most futas van, be egy szobaba es zarkozzunk be... es valaki mindig kint marad, mert a 3. veletlenul racsukja az ajtot :DDDD -
#968 az a szobás rész is fasza volt, amikor beálltunk az ajtóval szembe hogy senki ne jöjjön be, téged meg addig kirántott a smoker az ablakon :D -
#967 En 1x keltettelek fel, azt hogy halaltad meg? Lelottel aztan beletomted magad egy smoker szajaba :D -
#966 hát ha fetrengsz a földön, ne csodálkozz hogy rádesik véletlenül 3 molotov :D -
#965 -
#964 Persze had égjen a feka, mi? köcsögök -
#963 De a vegere mar a palya elso felet eleg jol toltuk, ma majd begyakoroljuk a masodikat is es meg is lesz az :D
Csak sonicnal kell Luissal lennie es minden ok. -
#962 Én meg azon vigyorgok, hogy valami rettentő képzett kollegánk elkezdte fikázni az AI directort, hogy vannak fix dögök a demóban, meg fel is volt sorolva hogy hunter itt, smoker ott.
Kíváncsi leszek, hogy hányszáz órájába fog kerülni feltérképezni mind a 20 pályát... :P
Ez nem 10x több, mint a demó. Inkább 100x. :) Szerintem év multi játéka. Vagy inkább az elmúlt 3 évé... -
#961 Na igen, minnel jobban figyeltunk, koncentraltunk, annal inkabb haltunk :D -
#960 na meg koncentráltunk :D