6126
  • dronkZero
    Na ezt a grupposdit én sem nagyon értem, mi a faszra jó? Azt láttam, hogy vagyunk az egyikben vagy 150-en, de minek? Sehol a játék folyamán nincs még egy apró utalás sem, hogy most akkor megy a gruppen, vagy nem...
    Group servereket írogat. Mivel elvileg két magyar L4D groupban vagyok csak benne, bátran felmentem az egyik group szerverre, vígan dumáltam nekik két pályán keresztül magyarul, mire valamelyik megkért cseten angolul, hogy kussoljak már be... :P
  • chooselee
    Hazaérek holnap én is felkapkodlak titeket friendsbe,mert hát attól hogy egy groupba vagyok pár emberrel az nem egyenlő azzal hogy meg is találom őket játék közben.
  • dronkZero
    Hehe, van benne mentés...? :D
    Minek?

Egyébként kezdd előről nyugodtan, pont az a pláne ebben a játékban, hogy nincs két ugyanolyan kampány, mindig máshol, másképp történnek a dolgok.
  • fireball
    lehet csak én vok a hülye,de nem találom a mentésem:D tegnap má jácottam vele,el is mentettem oan safe szobába,de hol lehet betöltni?:D me én nem taáltam:D
    köszi
    üdv
  • LasCar16
    csatlakoznék :P
  • SimaSuna #1074
    7főn hozzák a cuccomat, ha gondolod 7főtől lehetne SG-s hentelés :)
  • dronkZero
    Ja, gondoltam letudom az elején gyorsan, hogy ne idegesítsen. Azt mondjuk nem tudom, miért nem vagyok képes teljes mértékben leszarni, igazából baromira semmire sem jó, mégis bassza az agyam kissé.

Na persze játék közben eszembe sem jut a dolog, csak ha épp kapok egyet. Egyébként egyáltalán nem hajtok rá. Viszont vannak olyanok, amiknek úgy kell már nekiállni is, a kampány elején, hogy "na akkor én ezt most meg akarom csinálni", mert máshogy nem is lehetséges.

Jobban érdekelne igazából egy végigjátszás experten, csak nem ismerek szinte senkit Steamen... (Meg akit ismerek, azt sem tudom, honnan :P)
    Noname-ekkel meg semeddig nem jutni el, kilépkednek feszt, meg eléggé széthullik a csapat, ha egy kicsit nehezebb... Normalon semmi gond, még a hülyék is együtt maradnak, de ha nagyobb a nyomás, akkor már úgy nagy átlagban elkezdenek szarni a másikra, szétszélednek, pánikolva meglődöznek, ilyesmi...

Kiírom aláírásba steam accomat, ha gondoljátok, vegyetek fel...
  • Fenrir
    Aki achievementekre megy.
  • dronkZero
    Neked úgyis csak akkor lesz belőle achievemented, ha konkrétan te is túléled...

Mondjuk sok értelmét nem látom ennek az achievmentesdinek, a fele tökmagától meglesz, semmit extrát nem kell tenni érte, a másik fele meg a legnagyobb szopatás... Éljek túl egy kampányt anélkül, hogy medkitet használják? Easy-n talán... Két pisztolyos cucc dettó... De easy-n ki a tökömnek van kedve játszani?
  • XeeN
    Mi experten elértük a helikoptert... Egy mocskos zombi azonban lerángatta az utolsó élő emberünket a helikopterről, így mégis buktuk a dolgot. Szinte lehetetlen megcsinálni.
  • BEAST #1069
    :DDD
  • SimaSuna #1068
    nagyon nagy :D
  • zorrobomber
  • Rage47

• chooselee
    Nekem is ez volt és kb 20adszorra sikerült csak.A steam most kicsit labilis.
  • SimaSuna #1064
    a L4D-em várható érkezése:
    2008. november 24., hétfő 8-17óra között :(

addig tolom offline :)

és adok 2 hátteret, csak úgy :)

• SimaSuna #1063
    elméletileg ma jelent meg MO-n...szóval örülnék ha ma a kezembe is kapnám :)
  • Aquir
    egyébként amikor még a demóval játszottam az is jó volt, hogy még az emeleten a fejem felett fetrengő playert tudtam alulról felállítani =)
    szegény ott is maradt volna mert felmenni nem lehet ugye miután leesett mindenki más a lépcsőházban levő lyukon :D
  • Rip
    Sok sikert, remélem összejön.
  • REPS0L
    ez alapján csináltam :(
    majd holnap felhívom az otp-t
  • Rip
    Olvasgasd ezt.
  • REPS0L
    :(

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

• dronkZero
    Van a menüben gamepad enable/disable. Az gyakorlatilag a "joystick 1" parancs. Meg vannak fájlok a l4d/l4d/cfg könyvtárban, ilyen joy_preset_1.cfg, meg mindenféle gamepad .cfg-k. Ezekből valamelyiket érdemes megcsinálni saját joyra, aztán konzolból vagy automatikusan startnál indítani.

Ha osztott képernyőre kéne... Akkor ha az sikerül, szólj nekem is! Tegnap két és fél órán át azzal szenvedtem, hogy valahogy szóra bírjam a joystickemet osztott képernyős módban. Nem jött össze, sőt, még a billentyűzetre sem tudtam normális parancsot bindelni.
    A +attack például nem úgy működött, mint normál esetben, hogy lenyomom a billentyűt=+attack, felengedem=-attack, hanem megnyomtam a gombot, onnantól +attack. (Pisztoly ugye nem lő úgy, de az uzit üríti automatice). Olyat tudtam csinálni, hogy egy másik gombra -attack -ot bindeltem, és akkor a + és -attack gombokat felváltva nyomkodva tudtam lőni a pisztollyal. De nagyjából ez volt az egyetlen eredményem, gyakorlatilag nagy nulla. Ja, meg a második játékos nevét át tudtam írni, hurrá.
    A joystick is, ha épp volt kedve működni, akkor is csak a pléjer1-et irányította.

Szal ha van valakinek működő módszere splitscreenre, az szóljon!
  • chooselee
    Hajrá!
  • LasCar16
    doboz:}

ésss megjöttttttttttt!!!!
  • kuzmi
    hello!

hogyan kell beállítani ha joy-yal akarok játszani? nem találom:(
    köszi a segítséget előre is
  • Rage47
    nekem bögre kéne :p de azt nem látok :/
  • SimaSuna #1052
    jah már nem megy :/

nembaj, már nagyon várom, és ha lesz 1 kis pénzem pluszban veszek én is bézból sityakot :)
  • evilscorpio
    bocs nem 250 256 os csak elirtam...
  • evilscorpio
    szerinttetk egy 2,4 Ghz-s gépen 2G RAM és egy Geforce 7200 GS 250 os karival futna?
  • Rage47
    én is játszottam a demoval, de mint láthattad, számolta vissza a napokat. most próbáltam, nem megy a demo már.
  • SimaSuna #1048
    a demoval lehet menni neten is..2 pályát :)

tudom, 3-4 napig fentvoltam :D
  • Rage47
    steam-et letöltöd, majd a demot is. úgy tudom még van demo, de csak single.
    másik megoldás a varez.
  • evilscorpio
    valaki nem tudna egy linket adni a demo letöltéséhez? mielött megveszem megnézném megy e a gépen dee seholnem találok letölthetö demot.
    léci valaki.
  • tasakos
    Jah, haver most cserélte le a béta driverét a ma kijött legújabb nvidia Big bang 2 driverre és negszűnt neki az akadás...
  • Rage47
    huh, időbe telt mire rájöttem mi az a tanci xD
  • SimaSuna #1043
    na mit láttam hugom sulijában az 1ik fiatal tancin?...na mit?:D

Left 4 Dead-es bézból sapit :D
  • Rage47
    béta nvidia driver miatt
  • tasakos
    Szia QpaQ nemtudom miért csinálhatja....nekem is meg havernak is beakad pár másodpercre utána megy tovább.... de elég idegesítő...próbáld meg úgy,hogy a textúra detailt leveszed médiumra, hátha segít anno a hl2-ben segített..
  • Snomag
    nekem volt hasonlo, amig regebbi driver volt fenn a vidkarihoz. Frissits drivert, hatha segit