6126
  • zorrobomber
    egyetértek, az a zseniálison felüli :D
  • crazyclone
    Emberek melyik verzsönnel lehet hamachin co-op ba tolni?
  • REPS0L
    szvsz a Witch a legdurvább survivor szemével nézve, ááá, főleg először :D
  • zorrobomber
    zseniális
  • dronkZero
    Olyan nagyon nem egyszerű osonni, minden dög hörög, ugye, a hunter meg ha ugrál, akkor visít.
  • SötétBarom
    Hát ez kurva yol hangzik :D
    Hunterrel nagy király lehet osonni.. AVP szerű azt meg bírtam régen :)
  • dronkZero
    Pontosan.
  • Snomag
    zsenialis a neved, szoval valaszolok :D

Jah, ugy van ahogy leirtad, a gep iranyitja az atlag zombikat (amik vannak alapba meg jonnek ha lehanyod a tuleloket a boomerrel) a jatekosok meg a speckok: hunter/smoker/boomer es neha, a tank. A viccs az nem iranyithato jatekosok altal, de jo belehuzni a tuleloket.
  • Aquir
    a sima zombik gépek, a spec. zombik emberek
  • SötétBarom
    Elgondolkodtató a megvásárlása. A Demo alapján szarnak tűnt, de miután kipróbáltam haverral nagyon szakít. Ha ember vs zombi módban nyomod, akkor az emberek irányította zombik a spec-ek? Tehát a boomer/smoker/hunter stb. ??? És akkor vannak gép irányította sima mezei zombik? Vagy hogy?
  • armageddon666
    valszeg próbáltátok ilyen esetben hiszen teljesen alap dolog, de: ClientRegistry.blob-t töröljétek...
  • Nohab
    Sajnos igen, de rémlett valami megoldás. Gondolom beírom ide talán segít valakinek.
  • Aquir
    azért elég hosszadalmas törölni az összes játékot és letölteni megint :)
  • Nohab
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1090497554&no=64606]"This game is currently unavailable hibaüzenet utáni teendők."[/URL]
  • SimaSuna #1225
    steamen megtaláltok :)

Hunzozika v SimaSuna néven megtaláltok :)
  • BEAST #1224
  • SimaSuna #1223
    megjött, most telepítem :)
    féljetek zombik jön Suna az ombre :)
  • SimaSuna #1222
    még mindíg nem ért ide...ijen nincs...
    már mennék tunkolni. :)
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. Nagyon jó a single, na de a multi.... :)
    Hunterkén figyelni a lemaradóra és rávetni magunkat a tehetetlen prédára és széttépni miközben egy haver zombi Boomer befröcsögi a többit és lefoglalják őket a hordák..... utolérhetetlen. Vagy a hevesen harcolók közül kikapni valamelyiket egy nyelves puszival :)).
    De fasza volt az is mikor a tetőről levetette magát egy Boomer és reflexből (véletlen) szétkaptam a levegőben, olyan volt mint egy szép piros tüzijáték (senki sem sérült meg), ment a röhögés ezerrel.

Számomra a legélvezetesebb multi amit valaha nyomtam. Mondjuk alapban szeretem a zombis témát (Eddigi kedvenc ilyen játékom Dead Rising illetve filmben az áruházas zombifilm).
  • Hoz_Hun
    Igen eredeti. A játékkal nincs is semmi baj, jól működik. A Steam szemétkedett (szemétkedik). Most úgy se nyomok mást, majd pár honap múlva visszapakolom a D-re aztán megnézem jó-e már neki ott. Röhej, mert HL2 óta ott van és mellé ment más is steamen és nem volt eddig semmi baja.
  • zorrobomber
    lehet, botokkal, teljesen jó az is, de csak addig amíg ki nem próbálod emberekkel, headsettel :D utána elvesztél
  • The Protector
    Ok.Közben megtaláltam.Mellesleg lehet ezzel úgy játszani h oggline vmi szori szerint gépi társakkal stb?
  • LasCar16
    srácok vegyetek fel friend listára, japánokat már nem bírom :D
  • Blacksheep333
    Banner
  • The Protector
    Hali.Warez kérdésem lenne.Van Off topik vagy warez topik vagy itt is kérdezhetek?
  • haxoror
    Tegnap szedtem le, hajnal 2-ig nem bírtam abbahagyni.
    Az összes pályát végigvittem

Szerintem messze a kórháztető a legnehezebb az összes finale közül, a kurva tank kétszer is lebaszott valakit a tetőről
  • Rage47
    Ha van valami gond egy játékkal, a Valve elég gyorsan szokott reagálni, és kiad egy Update-t.
  • chooselee
    Eredetivel nincs szívás.
  • SimaSuna #1211
    váááá hol van már a DHL..már nagyon gaméznék :D
  • BEAST #1210
    :DDDDDDDDDDDD

En akkor majdnem lefordultam a szekrol, nem hittem a szememnek :D
  • BEAST #1209
    Jaja :D nagyon sok jo jelenet jon ossze, mintha tenyleg egy tulelos, zombiagos filmet neznel :D
  • Krinyo
    Templomos rész fasza volt, mindenki beáll a helyére, na akkor jöhetnek a zombik, berobbantjuk a benzinkannát és mind a négyen begyulladunk :D
  • SötétBarom
    Nagyon jó, hogy teljesen random az egész. A legnagyobb jelenet az volt, amikor az apartmanban a lyuknál álltunk (má vagy 3 perce), ahhol le kell ugrani, és gondolkoztunk, hogy ki menjen előre... Egyszercsak a haver nyaka köré tekeredik egy nyelv, és berántja a lyukba, ahol lifeg mint akit felakasztottak. :DDDD Lentről meg elkezdtek ömleni az infected arcok.. Kész. :DDDDDDDD
  • BEAST #1206
    ne is mond :d
  • SötétBarom
    Tegnap nyomtuk haverral, valami hatalmas. Hülyére röhögtem magam :DD istenkirály :D Pedig csak az apartment pályával szenvedtünk 2 órát experten..
  • zorrobomber
    2. mondatban vessző helyett legyen inkább kérdőjel :)
  • zorrobomber
    Nekem alapból C:\Program Files\Steam mappában van :/ Egyébként neked eredeti, mert épp tervezem megvenni. Ha eredetivel is sok a szívás azért még meggondolom.
  • Hoz_Hun
    Nem tudom nálad mi van, de nekem a legutolsó Steam update elcseszte a Steamamet. Nem indult többet egy játék se. Az a „This game is currently unaviabe.” tipus hibát kaptam és a hivatalos oldal összes megoldása se segített. Egy fórumon olvastam hogy uninstall steam regisztribe törölni a maradványt és az alaphelyre feltenni (nekem nem ott volt). Szopás mert nekem több particióm van. De azért a Steam meg a Left 4 dead fölment a C-re és azóta jó. Semmi más nem segített. Így sajna a többi Steames játékom nem érem el (ott pihennek a D-n) mert nem férnének fel a C-re. Remélem kijavítják, mert nagyon sok embernek elcsesződött így a steamje az utolsó updatetól.
  • Hoz_Hun
    Hahaha tegnap meglett a Tankkal az All 4 Dead achivement, mákkal lenyomtam mind a 4 túlélőt. Ja és a helis pályán tegnap beragadtam a Tankkal. Szénné is lőtek, nem tudtam mozdulni, hát de idegesítő volt. Pedig pont egyel előtte a néger csókát lebasztam a tetőről együtéssel, meg is halt egyből.
  • Hoz_Hun
    Lehet nyomni singlébe, de (hihetetlen hogy én ezt írom) ez egy vérbeli multiplayer játék (amúgy single játékokat szeretem).
    A single jó szórakozást ad és megismered a pályákat, meg pár achievmentet könnyebb megszerezni. Viszont hogy a társakkal nyomod az utolérhetetlen! Én személy szerint jobb szeretek túlélőkkel lenni, mint a zombikkal, de király az is.

Ja nekem DVD tokban volt benne a lemez és hozzá volt egy szép színes papír lap rajta a kóddal. Kis kézikönyv nem volt. Pont ugyan ez volt anno a HL2vel is. Nagyon gány kiadványaik vannak a Valvénak. Így akarják az embereket a Steam-es vásárlás felé nyomni?